yyyy Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Μια ερώτηση για το here: online το χρησιμοποιώ κανονικά. Αλλά βλέπω, ότι αν θέλω να κατεβάσω χάρτες και να το έχω offline, πρέπει να φτιάξω λογαριασμό. Σωστά; Χάνω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Μια ερώτηση για το here: online το χρησιμοποιώ κανονικά. Αλλά βλέπω, ότι αν θέλω να κατεβάσω χάρτες και να το έχω offline, πρέπει να φτιάξω λογαριασμό. Σωστά; Χάνω κάτι; σωστά αν.θυμάμαι καλά . Ένα απλο λογαριασμό δωρεάν Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Μια ερώτηση για το here: online το χρησιμοποιώ κανονικά. Αλλά βλέπω, ότι αν θέλω να κατεβάσω χάρτες και να το έχω offline, πρέπει να φτιάξω λογαριασμό. Σωστά; Χάνω κάτι; Ή απλά σύνδεση με Facebook account. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Στην έκδοση 15.0.9 του sygic δεν δουλεύει πολύ καλά η μη-πλήρης οθόνη. Το έχει κάποιος άλλος αυτό;Όχι πάντα αλλά κάποιες φορές η πάνω μπάρα των ειδοποιήσεων εμφανίζει στο παρασκήνιο κομμάτι της εφαρμογής. Με ένα κλείσιμο-άνοιγμα της εφαρμογής λύνεται βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 θέλω να ρωτήσω αν χρησιμοποιεί κανείς το destinator σε android συσκευή καi κατά πόρο αξίζει σε σχέση με sygic και igo primo. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Καλησπερα, εχω ενα lg g3 και τις επομενες μερες θα χρειαστω καποιο προγραμμα πλοηγησης. Θα εχω μαζι μου pna με destinator αλλα θα ηθελα να εχω και καποιο εφεδρικο στο κινητο. Επειδη η χρηση θα ειναι για 2-3 μερες δεν θα ηθελα να αγορασω καποιο(εχω ηδη 4 προγραμματα πλοηγησης στην οθονη του αυτοκινητου αλλα δεν θα παρω το δικο μου αυτοκινητο εκει που θα παω). Υπαρχει καποια εκδοση free η καποια full trial? Στο προηγουμενο κινητο ειχα το sygic. Τωρα σκεφτομαι να δοκιμασω το here που ειναι free και το trial του route 66. Εχετε καμια αλλη προταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Καλησπερα, εχω ενα lg g3 και τις επομενες μερες θα χρειαστω καποιο προγραμμα πλοηγησης. Θα εχω μαζι μου pna με destinator αλλα θα ηθελα να εχω και καποιο εφεδρικο στο κινητο. Επειδη η χρηση θα ειναι για 2-3 μερες δεν θα ηθελα να αγορασω καποιο(εχω ηδη 4 προγραμματα πλοηγησης στην οθονη του αυτοκινητου αλλα δεν θα παρω το δικο μου αυτοκινητο εκει που θα παω). Υπαρχει καποια εκδοση free η καποια full trial? Στο προηγουμενο κινητο ειχα το sygic. Τωρα σκεφτομαι να δοκιμασω το here που ειναι free και το trial του route 66. Εχετε καμια αλλη προταση? Το route66 είναι αρκετά αξιόλογο και έχει ένα μήνα trial. Το HERE επίσης τίμιο. Με αυτά τα 2 πιστεύω είσαι καλυμμένος για παν ενδεχόμενο. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Δωρεάν είναι πλέον και το TomTom, αλλά μέχρι 75 χιλιόμετρα τον μήνα. Κατεβάζεις όποιον χάρτη θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 (edited) Δωρεάν είναι πλέον και το TomTom, αλλά μέχρι 75 χιλιόμετρα τον μήνα. Κατεβάζεις όποιον χάρτη θέλεις. Μόλις τώρα το είδα αυτό για το TomTom. Απέσυραν όλες τις προηγούμενες εφαρμογές τους και έβγαλαν καινούρια όπου σου δίνει δυνατότητα επιλογής χάρτη μιας χώρας και όχι όπως πριν που σου κατέβαζε υποχρεωτικά όλη την Ευρώπη. Δυνατότητα αναβάθμισης για κατόχους της προηγούμενης εφαρμογής με 0.5ευρώ. Edit: Μεγάλη αλλαγή στην εφαρμογή. Σχεδιασμένη από την αρχή. Απείρως πιο εύχρηστη από το TomTom Europe. Το κακό είναι ότι πλέον έχουν την πλοήγηση με ετήσια συνδρομή. Εγώ σαν προηγούμενος πελάτης με 0.5 ευρώ πήρα 3 ετή συνδρομή. Οι τιμές που παίζουν είναι 20 ευρώ ο χρόνος και 50 ευρώ η τριετία. Μάλλον για απεριόριστους χάρτες. Από τα λίγα επίσης που έχουν από τη μάνα τους TTS ελληνική φωνή. Edited March 30, 2015 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Καλησπερα, ακομα περισσοτεροι δρομοι εχουν πληροφορια κινησης στο http://www.here.com αλλα και στις εφαρμογες. δε ξερω ποτε προσθεθηκαν αλλα πλεον παρεχει κινηση και για μικρους δρομους στο κεντρο της Αθηνας οπως κολοκοτρωνη,ερμου,αθηνας και αλλα :D ριξτε μια ματια Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Μόλις τώρα το είδα αυτό για το TomTom. Απέσυραν όλες τις προηγούμενες εφαρμογές τους και έβγαλαν καινούρια όπου σου δίνει δυνατότητα επιλογής χάρτη μιας χώρας και όχι όπως πριν που σου κατέβαζε υποχρεωτικά όλη την Ευρώπη. Δυνατότητα αναβάθμισης για κατόχους της προηγούμενης εφαρμογής με 0.5ευρώ. Edit: Μεγάλη αλλαγή στην εφαρμογή. Σχεδιασμένη από την αρχή. Απείρως πιο εύχρηστη από το TomTom Europe. Το κακό είναι ότι πλέον έχουν την πλοήγηση με ετήσια συνδρομή. Εγώ σαν προηγούμενος πελάτης με 0.5 ευρώ πήρα 3 ετή συνδρομή. Οι τιμές που παίζουν είναι 20 ευρώ ο χρόνος και 50 ευρώ η τριετία. Μάλλον για απεριόριστους χάρτες. Από τα λίγα επίσης που έχουν από τη μάνα τους TTS ελληνική φωνή. Επειδή κι εγώ είχα αγορασμένη την παλιά έκδοση, πως μπορώ να πάρω τα 3 χρόνια με 0,50€? Δεν είχα κάποιον κωδικό στο TomTom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Επειδή κι εγώ είχα αγορασμένη την παλιά έκδοση, πως μπορώ να πάρω τα 3 χρόνια με 0,50€? Δεν είχα κάποιον κωδικό στο TomTom Ούτε εγώ είχα κάνει account. Όταν μπήκα από το tablet, μου έβγαλε μήνυμα ότι υπάρχει διαθέσιμη νέα εφαρμογή και δυνατότητα αναβάθμισης με 50 cents. Μέσω της εφαρμογής έκανα το account. Ψάξτο λίγο και αν δε μπορέσεις να κατεβάσεις την προηγούμενη εφαρμογή στη χειρότερη στείλε κάποιο mail διότι είναι πολύ καλή προσφορά και η εφαρμογή πολύ αναβαθμισμένη. Αξίζει τη "φασαρία" κατά τη γνώμη μου. Δες και εδώ: http://us.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/19421/?locale=en_US This special offer is only available in the TomTom Navigation app. To enable our existing customers to redeem this special offer we have made it possible to reinstall the app on all devices. Edited March 31, 2015 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Μόνο για σήμερα, παίξτε pacman σε οποιονδήποτε χάρτη στο google maps. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
group131 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Στο HERE πώς σβήνεις Collections ή τοποθεσίες σε Collection; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Στο HERE πώς σβήνεις Collections ή τοποθεσίες σε Collection; Πηγαίνεις: Menu>Collections>επιλέγεις κάποιο>πατάς επάνω δεξιά το πενάκι>Delete Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
group131 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Πηγαίνεις: Menu>Collections>επιλέγεις κάποιο>πατάς επάνω δεξιά το πενάκι>Delete Πατάω το πενάκι αλλά δεν εμφανίζει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Πατάω το πενάκι αλλά δεν εμφανίζει τίποτα. Δε σου βγάζει σκουπιδοτενεκέ δίπλα στην τοποθεσία που έχεις αποθηκεύσει; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
group131 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Δε σου βγάζει σκουπιδοτενεκέ δίπλα στην τοποθεσία που έχεις αποθηκεύσει; Όχι. Τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Όχι. Τίποτα. Πρέπει να στο βγάλει έτσι. Σίγουρα πας σωστά; [ATTACH]59003[/ATTACH] Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
group131 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Πρέπει να στο βγάλει έτσι. Σίγουρα πας σωστά; [ATTACH]59003[/ATTACH] Δεν υπάρχει ούτε Save, ούτε Delete this Collection, ούτε κάδος... Τα υπόλοιπα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Δεν υπάρχει ούτε Save, ούτε Delete this Collection, ούτε κάδος... Τα υπόλοιπα κανονικά. Τί κουλό είναι αυτό; Θες να ανεβάσεις ένα screenshot; Ποιά έκδοση του here έχεις; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
group131 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Τί κουλό είναι αυτό; Θες να ανεβάσεις ένα screenshot; Ποιά έκδοση του here έχεις; 1.1.423 wk11 8.30.57.115 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 1.1.423 wk11 8.30.57.115 Δε μπορεί! Την ίδια έχουμε. Βάλε ένα screenshot μπας και βγάλουμε άκρη. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Μόλις το δοκίμασα κι εγώ. Μου βγάζει τον κάδο και μπορώ να σβήσω ό,τι θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
group131 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Μόλις το δοκίμασα κι εγώ. Μου βγάζει τον κάδο και μπορώ να σβήσω ό,τι θέλω. Μήπως να το βγάλω και να το ξαναεγκαταστήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts