Jump to content

bill_phone

Members
 • Δημοσιεύσεις

  926
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Wind - Ελλάδα

bill_phone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

 1. Εγώ νομίζω είναι bug της εφαρμογής. Δεν μηδενίζεται το ποσό μετά από τους 16 μήνες.
 2. Καλημέρα, Έχει λογική αυτό που λες. Αν και μάλλον θα εννοείς ότι επειδή έχω το παρών πρόγραμμα 8 μήνες να λήγει νωρίτερα από την στιγμή που είναι αναβάθμιση.Αλλά δε το ποσό μηδενίζεται στο 24μηνο. 'Όπως και αν έχει μάλλον θα προχωρήσω μιας και το καλοκαίρι χρειάζονται τα παραπάνω δεδομένα. Να βλέπουμε και φόρμουλα στην παραλία!:-) Προσθήκη Μίλησα με εξυπηρέτηση και δεν γνωρίζουν αν θα γίνει εκ νέου ανανέωση ή θα υπάρξει συνέχεια του υπάρχοντος προγράμματος.Επίσης δεν γνωρίζουν γιατί 8 μήνες πριν τη λήξη δεν βγάζει ποινή αφού σύμφωνα με αυτούς μόνο 3 μήνες (αν δεν υπάρχει συσκευή) μπορείς να αποχωρήσεις χωρίς ποινή. Η συμβουλή τους να προχωρήσω αν το θέλω αφού κρατήσω τα κατάλληλα αποδεικτικά... :-) Ευχαριστώ.
 3. Δες την εικόνα στην προηγούμενη ανάρτησή μου και εκεί που γράφει την τιμή του προγράμματος έχει το "i" .
 4. Ευχαριστώ για την απάντηση. Εμφανίζεται αρκετά συχνά αυτή η προσφορά; Από την άποψη ότι με καλύπτει το παρών πρόγραμμα και δεν θα ήθελα να τους δώσω περισσότερα λεφτά αέρα. Δεν αναφέρει πουθενά βέβαια για δέσμευση αλλά υποθέτω από το ποσό της υπαναχώρησης ότι είναι 24μηνο. Βέβαια δεν ήξερα ότι μπορώ να φύγω και 8 μήνες πριν την λήξη χωρίς χρηματική ποινή.
 5. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Έχω πρόγραμμα στα 13ςυεω με 600 -900 προς όλους και wind, 3.5gb και 100μην. Μου είναι αρκετό, απλά είδα μια προσφορά που τρέχει και θεωρώ ότι αξίζει. Τι λέτε; Είναι καταναλωτική υπέρβαση; Ευχαριστώ.
 6. Καλά φυσικά και δεν το σκέφτομαι λόγω κάμερας που σίγουρα θα είναι της πλάκας.
 7. Συμφωνώ. Μα είναι η 1η φορά που το σκέφτομαι και μάλλον θα προχωρήσω επειδή δεν βλέπω μέλλον στο φ2γ. Περνούσα με 10 ευρώ 3μηνες, τον 1ο μήνα από τα λεπτά που σου έδινε με ανανέωση και μετά με τα 5ευρα πακέτα. Καμία σχέση τώρα. Θα τσιμπήσω και μια action cam με το πακέτο σαν δώρο έτσι για να με γλυκάνουν.
 8. Ναι μετά την 2ετια. Έχω f2g πάρα πολλά χρονια,μπορεί και 20 και μου αρέσει η ελευθερία που μου δίνει απλά έχουν ανέβει αρκετά οι τιμές του. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι η διαφορά δεν είναι μεγάλη επειδή για το πακέτο με τα 10,4 πρέπει να βάλεις 13 ευρώ ώστε να σου μείνουν για το πακέτο αφού αφαιρεθεί ο ΦΠΑ.
 9. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Σκέφτομαι να δεχτώ την προσφορά απλά για την 2ετια και επειδή ψιλοκουράστηκα να έχω στο νου μου να ανανεώνω συνεχεια.Τα 3.5 μου φτάνουν. Μέχρι 1.5-2 τρώω. Απλά μου ξινίζει το 30αρι αργότερα για αλλαγή πακέτου.
 10. Καλησπέρα, Με πήραν τηλ σήμερα και μου πρότειναν καρτοπρογραμμα με 1000+600+3,5γιγα+δεν θυμάμαι πόσα μυνήματα στα 13,9. Τώρα έχω f2g και γενικά οι ανάγκες μου δεν είναι πολύ μεγάλες. Βγάζω δηλ μήνα με τα 10,40 που έχουν τα πακέτα. Απλά μου ανέφεραν ότι θα ανέβουν οι τιμές από το f2g. Τι προτείνετε;
 11. bill_phone

  Nokia 8

  Θα δοκιμάσω. Εγώ έχω μείνει σε 6.1.021 arnova. Αρκετά παλιά. Ευχαριστώ.
 12. bill_phone

  Nokia 8

  Καλησπέρα, Έπιασα το κινητό μετά από καιρό μιας και το είχε η σύζυγος και ήθελα να ρωτήσω για έκδοση gcam. Προτείνετε κάποια; Ευχαριστώ.
 13. bill_phone

  OnePlus 6

  Γιατί δεν απευθύνεσαι στο επίσημο. Σε περίπτωση που δεν είναι στην εγγύηση την χρεώνουν σύμφωνα με τον κατάλογό τους 9 ευρώ. Δεν ξέρω αν χρεώνουν και εργατικά. Δεν χάνεις κάτι αν στείλεις @.
 14. bill_phone

  OnePlus 6

  Για δοκιμάστε κάτι. Οι ειδοποιήσεις από SMS, Viber κλπ αλλά όχι από αναπάντητες ξεκίνησαν να έρχονται μέσω του led ενεργοποιώντας το "νέες ειδοποιήσεις" από ρυθμίσεις_προβολή_αφύπνιση οθόνης.
 15. bill_phone

  OnePlus 6

  Εγώ έχω κάνει επαναφορά και έχω το θέμα με το led.
×
×
 • Create New...