Jump to content

p_george

Members
  • Δημοσιεύσεις

    205
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

p_george's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Kαι σ΄εμενα μετα απο αναβαθμηση η διαρκεια της μπαταριας εχει μειωθει αισθητα, ενω συγχρονως η φορτηση φτανει μεχρι το 70% περιπου και μετα σταματαει, χρειαζεται να ξαναβαλω το καλωδιο για να συνεχισει να φορτιζει, ξερει κανενας τι μπορει να συμβαινει ???
  2. Εχω το τηλεφωνο εδω και 10 μερες, απο εμφανιση ειναι πανεμορφο, αν και με προβληματιζε το μεγεθος του σαν φορητοτητα πριν το αγορασω τωρα το εχω συνηθισει. Για καθημερινη χρηση το θεωρω γρηγορο και με καλη αυτονομια μπαταριας, η οθονη με το aod και το λεντακι με τις ειδοποιησεις μου ειχαν λειψει τα τελευταια χρονια, η λειτουργια του με δυο καρτες ειναι απροβληματιστη, το σερφαρισμα γρηγορο και η πλοηγηση στο δρομο που χρησιμοποιω αρκετα ειναι ταχυτατη και με πολυ καλο σημα, οι φωτογραφιες δεν με εχουν προβληματισει χωρις ομως να εχω μεγαλες απαιτησεις εκτως απο την καθαροτητα και την λεπτομερεια που και εκει τα παει πολυ καλα. Γενικα πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη επιλογη για τα λεφτα του.
  3. Εχω κατεβασει και εγκαταστησει το here δειχνει να ειναι αξιολογο, ακομα ομως το δοκιμαζω. Γνωριζει καποιος παλιωτερος αν μπορουμε να βαλουμε καποια δικη μας διαδρομη με συγκεκριμενη αφετηρια και προορισμο, ισως και ενδιαμεσες στασεις, και να την αποθηκευσουμε για μελλοντικη χρηση ?
  4. Εδω και δυο μερες για να συνδεθω στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου ζηταει τον κωδικο, ενω παλιωτερα τον ειχα βαλει μονο στην αρχη και δεν χρειαζοταν σε καθε σσυνδεσηκαμια ιδεα για το πως μπορω να αποθηκευσω τον κωδικο του δυκτιου?
  5. Κανε μια επανεκινηση στο ρουτερ αφου το αφησεις 5 λεπτα κλειστο, αν και ειναι απιθανο να σου εχει δημιουργησει προβλημα το κινητο.
  6. Εκανα πρωτα αναβαθμιση σε KIT KAT και μετα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, τον τηλεφωνικο καταλογο τον ειχα αποθηκευμενο στη καρτα μνημης.
  7. Εγω ετσι εκανα την αναβαθμιση και δεν ειχα κανενα προβλημα με τις επαφες ουτε με την καρτα, δεν σβηστικε τιποτα και τις επαφες τις ξαναπερασα με το αρχειο vcf.
  8. Ειχα αυτη την ρυθμιση στην 4.2 και με την αναβαθμιση διατηρηθηκε, δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα.
  9. Τιποτα απο αυτα δεν συμβαινει στο δικο μου. Οσο για τον συνολικο χρονο για κατεβασμα με wi-fi και εγκατασταση ηταν περιπου 35-40 λεπτα.
  10. Σιγουρα λοιπον Γερμανικο και το δικο μου χαρη στην εφαρμογη που εβαλε ο φιλος παραπανω και τον ευχαριστω. Λοιπον αν και ειναι πολυ λιγες οι μερες που την εβαλα, εκεινο που εχω συμπερανει μεχρι στιγμης ειναι οτι αν και δεσμευει περισσοτερη μνημη οι εφαρμογες που μενουν ανοιχτες στο παρασκηνιο ειναι σημαντικα λιγοτερες, αυτο κανει το κινητο ελαφρα γρηγοροτερο σε βασικες λειτουργιες οπως ανοιγμα καταλογου , πληκτρολογιου, μυνηματων κλπ. Κανενα προβλημα με κολληματα, τρεις τεσσερεις εφαρμογες που ηρθαν μαζι με την Γερμανικη αναβαθμιση διαγραφηκαν εντελως, εχω απενεργοποιησει καποιες που δεν θα χρησιμοποιησω ποτε και εκανα μια επαναφορα που πραγματικα χρειαζεται οταν εγκαθιστουμε καινουρια ρομ. Η μπαταρια περναει ακομα δυσκολες ωρες για πω με σιγουρια οτι εχει βελτιωθει σε αυτονομια. Αξιζει σιγουρα για μενα αν και εμφανισιακα δεν εχει αλλαξει κατι σημαντικο.
×
×
  • Create New...