Jump to content

ceron

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.088
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ceron

  1. ceron

    Nokia 8

    Update στο θέμα του VoWiFi. Έβγαλα και έβαλα την Sim και παίζει κομπλέ
  2. ceron

    Nokia 8

    Έβαλα το νέο Pie build, το bug με το VoWiFi ισχύει ακόμα. TA-1052 Dual SIM HK variant Ξανά λέω εάν δεν σας κάνει κόπος, κάντε το report μέσω της εφαρμογής.
  3. ceron

    Nokia 8

    Κάντε το report μέσω της εφαρμογής My phone/ support γιατί με τα μπορεί δεν κάνουμε δουλειά
  4. ceron

    Nokia 8

    Ιδια συμπεριφορα. TA-1052 Dual Sim HK Variant
  5. ceron

    Nokia 8

    Για κάποιο λόγο το video στην Pie είναι zoomed in. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο setting που μου διέφυγε;
  6. ceron

    Nokia 8

    Xaomi με Android One, πολύ ευχαρίστως Xaomi power bank ναι, Xaomi ακουστικά πάλι ναι Xaomi οτιδήποτε σε hardware, εννοείται. Xaomi με MIUI; Δεν θα κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια. ΠΧ :Η εφαρμογή του καιρού ζητάει access στις επαφές. Μην πω για τις διαφημίσεις στις ρυθμίσεις του κινητού.
  7. ceron

    Nokia 8

    +++ Fast charger στο κουτί:) από το 6.1 και πάνω όλη η σειρά της Nokia. Να τα βλέπουν οι ανταγωνιστές.
  8. ceron

    Nokia 8

    Έχει glance screen
  9. ceron

    Nokia 8

    Ναι το ειδα, υπαρχουν δυο Nokia 8 dual SIMs το TA-1004(Global Variant) και το TA-1052 (CN- HK Variant) Εφοσον το TA-1052 δεν εχει κανενα θεμα με την 800αρα δε νομιζω να εχει θεμα το global. Μπορεις να στειλεις ενα e-mail να ρωτησεις ποιο ειναι το model number (ΤΑ-1052 ή το TA-1004) ΥΓ : Υπενθυμιζω οτι εχω το TA-1052 και δεν εχω κανενα θεμα με τα updates, ουτε με τις συχνοτητες.
  10. ceron

    Nokia 8

    Την υποστηρίζει κανονικά. https://www.frequencycheck.com/compatibility/lDYbsjG/nokia-8-dual-sim-td-lte-cn/greece
  11. ceron

    Nokia 8

    Ναι, κανονικά. Κανένα πρόβλημα με το σήμα εντός και εκτός Ελλάδας. (Cosmote & Vodafone) Ταχύτητες 4G/4G+ κι από τις δύο και WiFi calling ενεργοποιημένο στην Cosmote.
  12. ceron

    Nokia 8

    Και εγω πηρα το dual sim απο skroutz και ειναι hong kong variant. Κανενα προβλημα με τα updates. Η εφαρμογη support λεει οτι εχεις εγγυηση κανονικα.
  13. ceron

    Nokia 8

    Μηπως δεν εχει σημα στις περιοχες που κινεισαι;
  14. ceron

    Nokia 8

    Πηγαίνετε στο link που αναφέρει το Oreo port. https://nokiapoweruser.com/google-camera-with-night-sight-works-on-nokia-7-plus-the-feature-is-not-officially-rolled-out-yet/
  15. ceron

    Nokia 8

    Βγήκε νέο gcam port με night mode. Άλλο τηλέφωνο παιδιά. Δικαιώθηκαμε όσοι φωνάζαμε ότι είναι θέμα λογισμικού και όχι της ίδιας της κάμερας.
  16. Nokia 8, δεν θα πρότεινα pocophone λόγω ποιότητας κατασκευής και MiUi. ( Εξάλλου 835 με 845 έχουν ελάχιστες διαφορές)
  17. Εδώ είσαι φίλε https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Nokia-Smartphone-6-1-Ds-Mauro-11PL2B01A07.htm
  18. Nokia 3.1 https://www.public.gr/product/nokia-31-16gb-mayro-dual-sim/prod9150579pp/
  19. Nokia 7 plus εάν θέλει μεγάλη οθόνη αλλιώς Nokia 8. Το 7 εχει άριστο camera module και ήδη έχει πάρει την pie (Όλα τα Nokia έχουν camera API 2 άρα μπαίνει gcam και απογειώνονται)
  20. Μα την υποστήριξη ο μόνος τρόπος να την κρίνεις είναι να δεις παλαιότερες συσκευές. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεκτό, από την άλλη έχεις NFC, headphone jack Και το ότι είναι gorilla glass 3 για πολλούς είναι προτέρημα. Το 3 σπάει φαινομενικά πιο εύκολα ενώ το 5 δέχεται γρατσουνιές πιο εύκολα. https://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s8-and-s8-plus/795763-love-phone-but-gorilla-glass-5-junk.html
×
×
  • Create New...