Jump to content

vag2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    217
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vag2

  • Ημ. Γέννησης 08/05/1967

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

vag2's Achievements

  1. Ευχαριστω και τους δυο σας για τις απαντήσεις σας. Χρόνια πολλά.
  2. Καλημέρα παίδες και Καλά Χριστούγεννα. Θα ήθελα την συμβουλή σας για τα παραπάνω smartwatches. Οικονομικά θα με βόλευε το 4, αλλά αν αξίζει το 5 να κάνω τότε την υπέρβαση. Ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά με υγεία.
  3. Καλημέρα παίδες. Συγνώμη που διακόπτω την ροή σας αλλά χρειάζομαι μια κάρτα μνήμης. Έχετε να προτείνετε κάποια 128gb? (είναι όλες συνεργάσιμες με το α52ς ή μόνο σάμσουνγκ?) Ευχαριστώ οιλύ εκ των προτέρων.
  4. Τελικά μου έκανε δώρο η σύζυγος το Α52s 5G. Από μια πρώτη ματιά είναι καταπληκτικό. Σας ευχαριστώ όλους θερμά.
  5. Το είδα το a52s και μου άρεσε αλλά έπαθα μια ανακοπή (439ευρώ). Θα κατευθυνθώ μάλλον στο realme. Πάντως σας ευχαριστώ όλους για την καλή διάθεση να βοηθήσετε.
  6. Ευχαριστώ πολύ παίδες. Θα δώ το σαμσουνγκ σε πρώτη φάση.
  7. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας φίλοι μου. Μετά από σύντομη έρευνα χθες βρήκα τα παρακάτω: xiaomi mi 11 lite 5g oppo find X3 lite realme gt master edition oneplus nord ce 5g samsung a52s 5g Θα ήθελα τις προτάσεις σας αν και καταλαβαίνω οτι το realme είναι "καυτό" αυτή την περίοδο.
  8. Χαιρετώ τους φίλους του φόρουμ. Κατέχω ένα mi 9 lite και ήμουν κατευχαριστημένος έως τώρα, που παρουσιάζει προβλήματα σύνδεσης με τα δεδομένα και συχνά με το wifi. Θα διαθέσω το ποσό των 300-350 ευρώ το πολύ. Η χρήση που κάνω κυρίως είναι φωτό, σερφάρισμα (διάβασμα ειδήσεων κ.α), χάρτες, λίγα παιχνίδια, αρχεία που συμβουλεύομαι στην εργασία μου, 3 λογαριασμοι αλληλογραφίας, και παρακολούθηση σειρών και αγώνων ποδοσφαίρου αν παραστεί ανάγκη. Επίσης με ενδιαφέρει η αυτονομία ταχύτητα και η κάμερα αρκετά. Επιθυμητά θα ήταν η amoled οθόνη, και το NFC αν έχει 5g θα ήταν τέλειο. Παρακαλώ για τις προτάσεις σας και τυχόν συμβουλές σας. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  9. Ευχαριστώ πολύ.
  10. Καλημέρα παίδες. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε το p20 lite της συζύγου και διαθέτουμε μεχρι 300 ευρώ το πολύ. Αποκλείουμε xiaomi λόγω miui. Απαραίτητα είναι το NFC, και αν εχει 5G θα ήταν θεμιτό. Η χρήση της είναι δυο λογαριασμοί μεηλ, λίγο παιχνίδι, αρκετό σερφάρισμα, ακρόαση μουσικής και παρακολούθηση σειρών. Επίσης να προσθέσω ότι αλλάζει συσκευή κάθε 2-3 χρόνια. Έχω δεί τα εξής; 1+ nord N100 5G (128GB), Realme 7 5G (128GB) και TCL 10 5G (128GB). Οποιαδήποτε παρατήρηση για τα παραπάνω ή πιθανές άλλες προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  11. Γεια σας παίδες. Μόλις πρόσεξα οτι δεν ανάβει το notification led (xiaomi) στην πλάτη της συσκευής. Μου θυμίζετε που τυχόν το ρυθμίζω? Είμαι με την global 11.0.2.0 Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  12. Καλησπέρα. Μετά την αναβάθμιση κόλλησε στο ερώτημα ποιον launcher θέλω να χρησιμοποιήσω (miui ή nova) αναγκάστηκα σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Πλέον δεν μπορώ να κοινοποιήσω στο messenger οτιδήποτε. Κατά τ'άλλα ολα μια χαρά.
  13. Παίδες έχω μια απορία. Όταν είναι συνδεδεμένο το DT98 με το τηλέφωνο σε εισερχόμενη κλήση πως γίνεται να επιλέξω να απαντήσω από το τηλέφωνο? Μου διαφεύγει κάτι ή δεν γίνεται? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...