Jump to content

FoT1s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4.505
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by FoT1s

  1. FoT1s

    OnePlus 12

    Να ποτε το πηραμε...αν ειναι δυνατον! Λογικα θα εχει αλλο σχεδιασμο η χρωμα απ' ο,τι καταλαβαινω... Ελπιζω να εχει μονο διαφορετικο χρωμα γιατι αν εχει διαφορετικο σχεδιασμο και ειναι πιο ωραιος θα ξενερωσω..
  2. FoT1s

    OnePlus 11

    Νομιζω το θεμα αυτο με την μπαταρια το εχουν ολες οι συσκευες της one με την εκδοση 14. Στο 10 προ που ειχα, πραγματικα κλαμα και στο 12 τωρα, οκ, καλη αλλα δεν κοβεις και φλεβα για μπαταρια 5400. Ολοι παραπονα κανουν με την σειρα 8,9,nord κτλ για την καταναλωση
  3. FoT1s

    OnePlus 12

    Αυτο που μου ηρθε δεν ειναι τζαμακι, αλλα, εν τσακ πιο σκληρο αλλα ελαστικό επισης σαν μεμβρανη. Αυτο παντως με το dome uv δεν το αντιμετωπισα, ισα ισα κιολας που ξεκολλησε σαν νερακι.
  4. FoT1s

    OnePlus 12

    Εσενα δεν σου ηρθε ακομα; Θα την τοποθετησεις οταν σου ερθει;
  5. FoT1s

    OnePlus 12

    Εχει μαυρο περιβλημα γυρο γυρο απο την μεμβρανη. Παντως αν πραγματικα εχει καλη τοποθετηση και τις edge μεριες μενει κολλημενη σωστα κτλ, νομιζω πως θα ειναι η καλυτερη επιλογη που θα μπορουμε να εχουμε σε μεμβρανη - προστασια. Οσο για το σημα που αναφερεις, το ιδιο συμβαινει και σ' εμενα.
  6. FoT1s

    OnePlus 12

    Παντως, λιγο που την εβγαλα απο την συσκευασια να την δω, πραγματικα φαινεται εξαιρετικη και ειναι οντως ελαφρος πιο σκληρη απο τις κλασσικες μεμβρανες. Λιγο οπως την ειδα ψηθηκα να μπω στην διαδικασια παλι της αλλαγης να πω την αληθεια. Σιγουρα η προστασια της ειναι καλυτετη απο τις απλες μεμβρανες παντως οπως την επιασα κτλ. Μαλλον 5Η ειναι.
  7. FoT1s

    OnePlus 12

    Σε μεμβρανες αναφερομαι εγω, οχι σε θηκες.
  8. FoT1s

    OnePlus 12

    Αν εχεις διαβασει τα προηγουμενα μηνυματα, ισως καταλαβαινες το γιατι. 😁 Εχω δοκιμασει και περασει σχεδον ο,τι κυκλοφορει για την συσκευη σε προστασια και τελικα κατέληξα στην ringke. Δεν εχω και εφεδρικη αυτη την στιγμη σε περιπτωση που και η nillkin βγει μαπα.
  9. FoT1s

    OnePlus 12

    Μου ηρθε η nillkin. Το μεγαλο ερωτημα τωρα ειναι, να δοκιμασω να την περασω κι αυτην η οχι; 😂
  10. FoT1s

    OnePlus 12

    Το 5G ρουφαει απιστευτη μπαταρια αν το δουλευεις εξω. Απο το 10 προ κιολας η καταναλωση δεν παλευεται αν εισαι με δεδομενα. Με wifi και συνθηκες σπιτιου κτλ πιανεις ανετα 8-9 ωρες οθονη. Ασχετο, αλλα το smart 5g το εχετε on; Καποιοι γραφουν πως αυτο φταιει για την υψηλη καταναλωση του.
  11. FoT1s

    OnePlus 12

    Προσωπικα, δεν με ενοχλει τοσο, αλλα ναι, φυσικα και θα ηθελα να το διορθωσουν εννοειται. Βεβαια σαν το bug που οταν αλλαζες κατι στις ρυθμισεις και μετα απο ρεσταρτ τις εχανε ολες και δεν τις κρατουσε, νομιζω ηταν χειροτερο. (Οταν ειχα το 10 Pro).
  12. FoT1s

    OnePlus 12

    Λοιπον, δινω feedback για τα παρακατω: Το tempered glass της enkay, μαπα. Εχει κολλα περιμετρικα και οχι full glue το τζαμακι. Μου εγινε επιστροφη χρηματων, καθως στο site εγραφε ο,τι ειναι full glue. Επισης, η μεμβρανη uv της devia, μαπα κι αυτη γιατι δεν μπορουσε να κολλησει στα πλαινα με αποτελεσμα να μενει ξεκολλημενη, επισης ζητησα επιστροφη χρηματων και σε αυτην. Μετα απο πολλες δοκιμες, πραγματικα η μονη που τελικα αξιζει και ξανα τοποθετησα την 2η που ειχε στην συσκευασια, ειναι η ringke. Αν καποιος δεν εχει ιδιαιτερο θεμα που αφηνει λιγες δαχτυλιες αλλα στα υπολοιπα αρνητικων των αλλων ειναι κορυφη του την προτεινω για να ηρεμησει με το θεμα αυτο. Τελος, δινω καποιες θετικες ελπιδες για την nillkin που ακομα δεν ηρθε (κυριως λογο ονοματος και ποιοτητας που εχει στην αγορα) ο,τι ισως να ειναι κι αυτη εξισου καλη.
  13. FoT1s

    OnePlus 12

    Δεν ανοιγει το λινκ. Για πιο λαγκαρισμα μιλατε;
  14. FoT1s

    OnePlus 12

    Εκανα παραγγελια και αυτην. https://www.cell-phones.gr/membrani-prostasias-uv-hydrogel-deva-rugged-armor-oneplus-12-anticrash-flex-foil-ultra-5h Στην ουσια ειναι hydrogel μεμβρανη που αφου τοποθετηθει μπαινει σε UV για να γινει 5Η η αντοχη της. Δεν κυνηγας κολλες κτλ. Οι απλες μεμβρανες ειναι 3Η. Δεν ξερω βεβαια, αλλα ουτε ειχα εμπειρια με hydrogel ποιοτητα μεμβρανες πως ειναι. Η ringke καλη-χρυση, αλλα δυστυχως με αρκετη χρηση μαζευει πολυ δαχτυλια πανω της.
  15. FoT1s

    OnePlus 12

    Ειμαι σιγουρος πως θα ηταν καλο, αλλα, δεν νομιζω να εμπλεκα ξανα με κολλες κτλ ετσι χυμα χωρις να ειναι dome. Επισης, παρολο που ειναι πολυ καλα, με χαλουσε που με τον καιρο ξεφλουδιζε η κολλα απο τα πλαινα.
  16. Ισως με το επομενο feature drop update...υποθετω!
  17. Αν επιτρεπεταια, δεν εμεινες ευχαριστημενος σαν συσκευη η απλα επειδη ειναι 2η;
  18. FoT1s

    OnePlus 12

    Παντως λιγο που το εβαλα απο πανω οπως ειναι με την βαση για να δω πως θα φαινεται κτλ, προσεξα πως απο πανω το μαυρο πλαισιο που εχει τρωει λιγο απο την οθονη του κινητου. Δεν ξερω βεβαια με σιγουρια να πω καθως αν δεν τοποθετηθει κανονικα, δεν ξερω. Ισως κανω καμια ενεργεια οταν ερθει και η νιλκιν, μην μεινω παλι χωρις. Τι γνωμη εχετε για της uv μεμβρανες hydrogel; https://www.cell-phones.gr/membrani-prostasias-uv-hydrogel-deva-rugged-armor-oneplus-12-anticrash-flex-foil-ultra-5h Ειναι καλυτερες απο τις απλες μεμβρανες;
  19. FoT1s

    OnePlus 12

    Απλα, ξερεις ο,τι καταβαθος η μεμβρανη δεν προστατευει σχεδον καθολου σε περιπτωση πτωσης. Ενω αντιστοιχα ενα τζαμακι οι πιθανοτητες να σπασει το τζαμακι και οχι η οθονη ειναι πολυ περισσοτερες.
  20. FoT1s

    OnePlus 12

    Σημερα μου ηρθε αυτη... https://ssk.gr/item/oneplus-12-5g-enkay-easy-install-curved-tempered-glass-film-transparent--5207224440581 Αλλα, να πω την αληθεια διστάζω να αφαιρεσω την ringke που εχει μπει τελεια κτλ μηπως βγει μαπα η τοποθετηση απο το τζαμακι αυτο κτλ και μεινω παλι χωρις τιποτα...
  21. Και εδω καλυτερη τιμη... https://www.e-shop.gr/kinito-google-pixel-8-pro-128gb-12gb-5g-dual-sim-obsidian-black-p-TEL.095253
  22. Σαν ονειρο μοιαζει! 😁
  23. FoT1s

    OnePlus 12

    Δυστυχως, δεν εχω καποια εφαρμογη διπλη για να σε βοηθουσα εγω που το εχω ηδη. Εψαξες τιποτα στο google μηπως υπαρχει κατι σχετικο;
  24. FoT1s

    OnePlus 12

    Εκδοση Ινδιας εχεις; EU δεν κυκλοφορησε ακομα.
  25. FoT1s

    OnePlus 12

    Και αυτο φαινεται καλο...😁 https://ssk.gr/item/OnePlus 12 5G ENKAY Easy Install Curved Tempered Glass Film Transparent--5207224440581?skr_prm=WyIwMTkwMzU1NS03ZWI0LTQyOGUtOTc3NS02MzMwM2FkMjFkMWIiLDE3MTIxNTU3NDgyMjIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
×
×
  • Create New...