Jump to content

Perseas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Perseas

  • Ημ. Γέννησης 08/07/1974

Perseas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Τελικά, για όποιον ενδιαφέρεται, πήρα αυτό https://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=80472 το stand για 10 Ευρώ. Στο ebay πιθανόν να κάνει 4 φορές κάτω αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος. Στιβαρό, σταθερό και το τηλέφωνο δεν πάει πουθενά. Προσοχή, είναι ΜΟΝΟ για να το έχετε σε landscape, δεν περιστρέφεται για κατακόρυφο display.
  2. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Παρατήρησα ότι το Here δεν υποστηρίζει αυτόματη περιστοφή της οθόνης σε Landscape. Ισχύει ή είναι κάποιο setting που εγώ δεν έχω δει;
  3. Μια χαρά είσαι. Unbranded, Γερμανικό με ημερομηνία κατασκευής 22/11/2014.
  4. Ευχαριστώ φίλε μου, θα την τσεκάρω!
  5. Παρέλαβα το Σάββατο από το e-deal. Το τηλέφωνο είναι super. Μου είχαν δώσει το IMEI και ήταν το ίδιο, η συσκευασία άψογη και κλειστή, το κινητό unbranded. Όλα καλά. Πάει σφαίρα, είναι κουκλί και μετά από το σχετικό φώρτωμα με παλιά φωτό, βίντεο και ένα κάρο εφραμογές έχω σχεδόν 21GB ελεύθερα. Για τη χρήση που του κάνω δε νομίζω να χρειαστώ κάτι άλλο για χρόνια. Το GPS δεν έχω τεστάρει ακόμα, μόλις το ερευνήσω θα επανέλθω. Λυπάμαι για την εμπειρία του φίλου παραπάνω από το e-deal. Αν προσέξατε, τις προηγούμενες μέρες απέφευγα να βάλω το κατάστημα επίτηδες μέχει να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Εγώ δεν έζησα κάτι ανάλογο, το αντίθετο μάλιστα.
  6. Έκανα ένανα έλεγχο στο imei.info και βγάζει τα παρακάτω: Model: LGD802 Suffix: A6MDBK ESN: 357246054377492 MSN: 309KPBF437749 Esndate: 20130923 Network: 6MD Esnoutgodate: 20130924 ULocationcode: N Carrier: T-MOBILE CSN: LG0000529115506 Στο network το D είναι Γερμανία νομίζω. Και έχεις Carrier T_Mobile άρα μάλλον είναι branded. Και απ' ότι βλέπω είναι και παλιούτσικο... 24/9/2013 κατασκευή... Εμένα να καταλάβεις στο carrier γράφει απλά GERMANY.
  7. Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση αλλά εμένα το αμάξι έχει στρογγυλά vents και δε θα προσαρμόζει μάλλον. Άσε που θέλω να αποφύγω το vent stand. Να είσαι καλά.
  8. Και εγώ από το e-deal θα το παραλάβω αύριο σε λευκό 32GB. Έχω πάρει το IMEI είναι 412 παρτίδα και αν έχω καταλάβει καλά, Γερμανικό unbranded. Για να δούμε αν θα είμαι πιο τυχερός από σένα... fingers crossed.
  9. Καλησπέρα παιδιά. Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο car stand το οποίο έχει χρησιμοποιήσει καιρό και είναι ευχαριστημένος; Αν έχει βεντούζα θα προτιμούσα κάτι χωρίς μακρύ βραχίονα. Θα ήταν καλό βέβαια αν υπάρχει κάτι που κολλάει στο ταμπλο γιατί στο αυτοκίνητό μου έχω αρκετό χώρο για κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ όλους θερμά εκ των προτέρων.
  10. Sorry, αλλά υπάρχει κάποιος λόγος (εκτός του οικονομικού φυσικά) που δεν έδωσες 23 ευρώ παραπάνω για το 32GB? Δεν εννοώ τίποτα, απλά φοβάμαι μην την έχω πατήσει εγώ που το έκανα :)
  11. Πολύ χρήσιμο. Επειδή θα το πάρω αύριο στα χέρια μου και υποπτεύομαι ότι είναι Vodafone branded, χρειάζεται να το κάνουμε root πρώτα και μετά να ακολουθήσουμε τη διαδικασία που περιγράφεις;
  12. Καλησπέρα παιδιά. Από το μαγαζί που παρήγγειλα το 32αρι μου έδωσαν ΙΜΕΙ και μετά από έλεγχο είναι παρτίδα 412 και Network DEU. Άρα Γερμανία και Δεκέμβρης του 2014 σωστά; Επομένως καλύπτομαι από Ευρωπαϊκή εγγύση φαντάζομαι. Μπορεί επίσης να μου εξηγήσει κάποιος τί σημαίνει το Location Code: N; Ευχαριστώ θερμά.
  13. Ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω και παρατήρησα ότι το τελευταίο 10ημερο έχει πάρει σοβαρά την ανιούσα η τιμή του. Ίσως με την πτώση τιμής περίπου στα μέσα Δεκέμβρη αυξήθηκε η ζήτηση και αυτή τη στιγμή η ελάχιστη τιμή στα σκρουτζομάγαζα είναι στα 270 ευρώ περίπου. Αξίζει να κάνουμε υπομονή κάνα μηνάκι ακόμα.... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από tokinito.gr πήρα ένα G2 mini της γυναίκας μου αρχές Σεπτέμβρη. Μια χαρά το τηλεφωνάκι, ιταλική παρτίδα, σε εγγύηση, πήρε και update με τη μία... μια χαρά. Βέβαια, όπως έχουν εντοπίσει οι συνφορουμίτες παραπάνω, ίσως θα έπρεπε να περιμένεις λίγο γιατί στο συγκεκριμένο μαγαζί το G2 έχει "τσιμπήσει" σχεδόν 20 ευρώ πάνω την τελευταία εβδομάδα...
×
×
  • Create New...