Vasileios Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Τα bonus MB έχουν προτεραιότητα Δυστυχώς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Και σε μένα τρώει τα μπόνους των 8 ευρώ και μετά ότι άλλο, απλά εγώ κάνω ανανέωση μετά τις 5 του μήνα πάντα οπότε είμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis543 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Και σε μένα τρώει τα μπόνους των 8 ευρώ και μετά ότι άλλο, απλά εγώ κάνω ανανέωση μετά τις 5 του μήνα πάντα οπότε είμαι οκ. Ωραία πράγματα! Δηλαδή με λίγα λόγια, για να χρησιμοποιήσω το 1 γίγα της προσφοράς που είχα λάβει μέσω μηνύματος (200 λεπτά προς όλους και 1 γίγα με 3 ευρώ), θα πρέπει πρώτα να τελειώσω το μηνιαίο της προσφοράς των 8 ευρώ που λήγει στις 01/01. Μετά θα τελειώσω αυτό που λήγει στις 22/12. Και από 22/12 μέχρι και 01/01 δεν θα έχω καθόλου διαθέσιμα δεδομένα. Γειά σου ρε Q με τα ωραία σου! Παράθεση Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Φανταζεσαι να γινοταν το αντιστροφο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis543 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Για εξήγησέ το λίγο διότι δεν το πιάνω... Παράθεση Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Καλησπερα παλικαρια,χθες πηρα sim Q που την ειχα 2η(ηταν σε smartwatch εως τωρα). Πειτε λιγο πως θα βρω τροπο να μπαινω 0.facebook χωρις να τρωει 1€ και πως ενεργοποιω το whatsapp δωρεαν. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aramis Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Καταστημα wind ανω ηλιουπολη θεσσαλονικης. Ζητησα νεα καρτα sim 4G. Μονο με χρηματα, εληξε η δωρεαν προθεσμια η απαντηση. Τι αλλο θα σκεφτουν? Πηγα φυσικα στο καταστημα ευοσμου οπου πηρα τη νεα καρτα σε ενα λεπτο και δωρεαν. Οπως ακριβως αναφερει και η εταιρια στο site. Γνωριζει αραγε κανεις εκει στην wind τις "συμπεριφορες" των συνεργατων τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Καταστημα wind ανω ηλιουπολη θεσσαλονικης. Ζητησα νεα καρτα sim 4G. Μονο με χρηματα, εληξε η δωρεαν προθεσμια η απαντηση. Τι αλλο θα σκεφτουν? Πηγα φυσικα στο καταστημα ευοσμου οπου πηρα τη νεα καρτα σε ενα λεπτο και δωρεαν. Οπως ακριβως αναφερει και η εταιρια στο site. Γνωριζει αραγε κανεις εκει στην wind τις "συμπεριφορες" των συνεργατων τους? Δεν νομιζω,το ιδιο χθες Ανω Τουμπα στο καταστημα τους.Ενας απο τους 2 υπαλληλους ειπε οτι θελει 5€. Αλλα η αλλαγη εγινε κανονικα. Στο εμπορικο Μακεδονια(κοντα στον Αγ.Παυλο) ειχε προσπαθησει να αλλαξει ο πατερας μου καρτα και του ζητουσαν και εκει το 5ευρο.Αν και γενικως το καταστημα εκεινο ειναι οτι να ναι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Καταστημα wind ανω ηλιουπολη θεσσαλονικης. Ζητησα νεα καρτα sim 4G. Μονο με χρηματα, εληξε η δωρεαν προθεσμια η απαντηση. Τι αλλο θα σκεφτουν? Πηγα φυσικα στο καταστημα ευοσμου οπου πηρα τη νεα καρτα σε ενα λεπτο και δωρεαν. Οπως ακριβως αναφερει και η εταιρια στο site. Γνωριζει αραγε κανεις εκει στην wind τις "συμπεριφορες" των συνεργατων τους? Αν δε σου κάνουμε και εμείς πως να το ξέρουν; Δεν νομιζω,το ιδιο χθες Ανω Τουμπα στο καταστημα τους.Ενας απο τους 2 υπαλληλους ειπε οτι θελει 5€. Αλλα η αλλαγη εγινε κανονικα. Στο εμπορικο Μακεδονια(κοντα στον Αγ.Παυλο) ειχε προσπαθησει να αλλαξει ο πατερας μου καρτα και του ζητουσαν και εκει το 5ευρο.Αν και γενικως το καταστημα εκεινο ειναι οτι να ναι. Στην τούμπα στην Λαμπράκη έγινε το ίδιο και σε μένα, ο ένας μου είπε ότι κοστίζει 5 ευρώ και μόλις του είπα με έντονο ύφος ότι κάνει λάθος και ότι είναι δωρεάν η κοπέλα μπήκε στη μέση και του είπε ότι κάνει λάθος και ότι έχω δίκιο.... Σου λέει αν πιάσει πηραμε το ταλιρακι αν όχι χωρίς πρόβλημα του καταστήματος κάνουμε αυτό που πρέπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Αν δε σου κάνουμε και εμείς πως να το ξέρουν; Στην τούμπα στην Λαμπράκη έγινε το ίδιο και σε μένα, ο ένας μου είπε ότι κοστίζει 5 ευρώ και μόλις του είπα με έντονο ύφος ότι κάνει λάθος και ότι είναι δωρεάν η κοπέλα μπήκε στη μέση και του είπε ότι κάνει λάθος και ότι έχω δίκιο.... Σου λέει αν πιάσει πηραμε το ταλιρακι αν όχι χωρίς πρόβλημα του καταστήματος κάνουμε αυτό που πρέπει... Η κοπελα ειπε για 5ευρο και ο αλλος ειπε οτι ηταν δωρεαν στον πατερα μου...αλλαξαν ρολους μηπως; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Θα παιζουν εναλλαξ τους ρολους για να εχουν εμπειρια σε καθε θεση. :lol: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Κατά το good cop, bad cop, έχουμε καλός υπάλληλος και κακός υπάλληλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 καλησπερα μπορειτε να μου λυσετε μια απορια στον ιδιο χωρο με το ιδιο τηλεφωνο γιατι η wind ποιανει 4g kai q mono 3g?thelei energopoiisi? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Έχει αλλάξει την κάρτα SIM της Q σε 4G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Έχει αλλάξει την κάρτα SIM της Q σε 4G; Oχι.πρεπει να κάνω αλλαγή?η καινουρια είναι micro? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Οι καινούριες ειναι nano με αντάπτορα σε micro και απο πάνω ένα ακόμη αντάπτορα σε mini Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Οι καινούριες ειναι nano με αντάπτορα σε micro και απο πάνω ένα ακόμη αντάπτορα σε mini ok ευχαριστω.και κοστιζει 5 ευρω να υποθεσω οπως και η wind παω αυριο να την αλλαξω για να την βαλω στο alcatel y854vb . Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 καλησπερα μπορειτε να μου λυσετε μια απορια στον ιδιο χωρο με το ιδιο τηλεφωνο γιατι η wind ποιανει 4g kai q mono 3g?thelei energopoiisi? το'χα πάθει κι εγώ αντίστροφα. Πρέπει να αλλάξεις την κάρτα sim της Q σε 4G , δωρεάν φυσικά! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 ok ευχαριστω.και κοστιζει 5 ευρω να υποθεσω οπως και η wind παω αυριο να την αλλαξω για να την βαλω στο alcatel y854vb . Δωρεαν είναι https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 καποια καταστηματα ζητανε 5 ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Τα δωρεαν mb ποτε μπαινουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 απ το πακετο των 8€? μπηκε η τελευταια δοση 1/12, η οποια ληγει 1/1/16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Από frog φορητότα σε Q card θα χρεωθεί τα 10 ευρώ? Ή είναι δωρεάν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 ποια 10€? δωρεαν δεν ειναι η φορητοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Χρεώνεται 10 ευρω η ενεργοποίηση απο φορητοτητα και ζητανε και το ελάχιστο 5 ευρω σαν πρωτη ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts