Jump to content

Aramis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Aramis

  1. Τα δικαιώματα ήταν όλα κανονικά. Κάτι μάλλον δεν πήγε καλά με την εγκατάσταση της ενημέρωσης. Τελικά με μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έστρωσε και όλα καλά πλέον:)
  2. ανοίγει μεν αλλά δεν ενεργοποιείται, παραμένει γκρί. (ενοείται με συνδεδεμένα ακουστικά)
  3. Redmi Note 9 pro global με 12.5.5.0 περάστηκε η 12.5.7.0 με recovery flash και με το τρικ του @leotzian δέχτηκε και την 13.0.1.0 κανονικά. Δουλεύουν όλα νορμάλ χωρίς προβλήματα εκτός από το ραδιόφωνο. Γνωρίζει κανείς κάτι?
  4. https://t.me/s/MIUI11_Updates?q=Mi+8+Global+Stable+V12.0.2.0 Update ΟΤΑ απο V12.0.1.0 σε V12.0.2.0 Global Stable
  5. Αργησανε λιγο αλλα ολα καλα..... :)
  6. Καλησπερα.. η Q στο messenger δεν απαντανε πια? πρεπει να γραψω κατι συγκεκριμενο για να μιλησω με καποιον? η λειτουργει μονο με BOT πλεον? Γνωριζει κανεις?
  7. Απο τη στιγμη που το κινητο σου πηρε την MIUI 12 και δουλευει, μην ανησυχεις καθολου... εισαι μια χαρα..!!!
  8. Οχι το αρχειο recovery δεν ειναι απαραιτητο αν και μπορει να γινει η αναβαθμιση και απο αυτο. Το αρχειο OTA αρκει, και ειναι ακριβως αυτο που θα κατεβαζατε αν περνατε την αναβαθμιση Over The Air. (OTA) Προσοχη ομως το αρχειο αυτο ειναι μονο για τις συσκευες με MIUI 11.0.5.0
  9. Ναι σωστα.. Αυτο το βημα χρειαζεται μια φορα μονο για να "ανοιξουν" οι επιλογες.
  10. Ναι σ εμενα περασε κανονικα χωρις κανενα προβλημα.
  11. Πρωτα κατεβασε το αρχειο οπως ειναι μεσα σε ενα οποιονδηποτε φακελο του κινητου. Μετα ρυθμισεις - ελεγχος updates - εκει πατας στις τρεις τελειες πανω δεξια και επιλογη πακετου update. Εντοπιζεις τον φακελο με το αρχειο που κατεβασες το επιλεγεις και το τρεχεις. Οτι αλλο χρειαστεις στη διαθεση σου....
  12. https://t.me/s/MIUI11_Updates?q=mi+8 Εδω θα βρειτε και την ΟΤΑ απο V11.0.5.0 σε V12.0.1.0 Global Stable
  13. Καλημερα.. σε ερωτηση μου για το πακετο προσφορας 400 προς ολους + 1 Gb (μεσω messenger) αν ισχυει σε χωρες της Ε.Ε. μου απαντησαν θετικα....
  14. Σε επικοινωνια σημερα μαζι τους σχετικα με το θεμα.... "Το τελος καρτοκινητης ειναι 12% και υπαρχει και το τελος συναλλαγης το οποιο ειναι 0,30€ για καθε ανανεωση. Εχει εφαρμοστει εδω και ενα χρονο. Μπορεις να βρεις τη σχετικη ανακοινωση στο site μας: https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/. " Αν και δεν μπορεσα να βρω που ακριβως το γραφουν το θεμα ειναι οτι οντως υπαρχει πλεον και αυτη η χρεωση....
  15. ψαξε για αυτο TP-LINK M7350 4G LTE πολυ καλο.....
  16. Καταστημα wind ανω ηλιουπολη θεσσαλονικης. Ζητησα νεα καρτα sim 4G. Μονο με χρηματα, εληξε η δωρεαν προθεσμια η απαντηση. Τι αλλο θα σκεφτουν? Πηγα φυσικα στο καταστημα ευοσμου οπου πηρα τη νεα καρτα σε ενα λεπτο και δωρεαν. Οπως ακριβως αναφερει και η εταιρια στο site. Γνωριζει αραγε κανεις εκει στην wind τις "συμπεριφορες" των συνεργατων τους?
  17. Το ξαναγραφω για να γινω πιο κατανοητος. Σε επικοινωνια με την wind μου το τονισανε ιδιαιτερα. Τελειωσανε τα mb... αυτοματη διακοπη. Μπορεις να το διασταυρωσεις κι εσυ με ενα τηλεφωνημα.
  18. Σε επικοινωνια με την wind μου τονισανε οτι κοβεται αυτοματα. Τωρα αν αλλα λενε και αλλα ισχυουν τι να πω. Αλλωστε και το 4G λενε οτι το υποστιριζει η καρτα αλλα στην πραξη δεν..... [Μετά το πέρας της χρήσης, η εταιρεία διακόπτει την πλοήγηση σου στο Internet, μέχρι την επόμενη ανανέωση του χρόνου πλοήγησής σου.] Οπως ακριβως αναγραφεται και στα ψιλα γραμματα στο site της wind.
  19. Η καρτα που εχω ειναι δωρο της wind επειδη εκανα σταθερη συνδεση στο δυκτιο της. Πριν την στειλουν μου ειπανε οτι θα εχει καθε μηνα δωρο 1Giga. Μολις καταναλωνεται αυτοματα γινεται διακοπη. Δλδ δεν μπορει να χρεωθει εχτρα. Δεν μπορει να κανει κλησεις ουτε να στειλει μηνυματα. Εκτος απο το 1228 για ελεγχο υπολοιπου που ειναι δωρεαν. Το δουλεψα δυο μηνες σε ταμπλετ που εχω. Μεχρι εδω ολα καλα. Τον τριτο μηνα στα ξαφνικα βγαζει "No Network". Εκτος δυκτιου δλδ. σημα μηδεν. Σε καταστημα που πηγα αλλαξανε την καρτα μηπως ειχε θεμα. Παλι τα ιδια. Σε αλλο που ρωτησα ειχανε αγνοια. Εστειλα email και αφου περασε μια εβδομαδα μου σκασανε το παραμυθι..... Η καρτα χρεωθηκε και την μπλοκαρανε. Αλλο email αλλη μια εβδομαδα για να μου πουνε οτι δεν ξερουν πως χρεωθηκε και οτι πρεπει να εχει ενα υπολοιπο μεσα για να λειτουργει. Τωρα πως λειτουργουσε στην αρχη αφου εγω ποτε δεν εβαλα χρηματα δεν τους ρωτησα γιατι αλλη μια εβδομαδα δεν θα το αντεχα να περιμενω. Εν τελη μου πιστωσανε 0,5 ευρω και την ξεμπλοκαρανε χωρις να το ζητησω. Υποπτευομαι οτι κατι παρομοιο συμβαινει και με σενα. Και φυσικα για 4G μην περιμενεις. Δεν λειτουργει. Αλλαξα δυο καρτες για να σιγουρευτω.
  20. Αν δουλεψει σε σενα ενημερωσε μας. Μεχρι στιγμης ομως δεν εχω βρει κανεναν που να αλλαξε καρτα και να δουλεψε.
  21. Ναι αυτη ειναι η επισημη αναφορα της wind για τις συγκεκριμενες καρτες και το 4G. Ωστοσο στην πραξη δεν ισχυει. Αγνωστο για ποιον λογο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πες μου αν εχει σημα κανονικα η συσκευη η γραφει "εκτος δυκτιου"? Ειχα παρομοιο θεμα γι αυτο σε ρωταω.
  22. Ναι φιλε μου το διαβασα, σορρυ που δεν το ανεφερα. Ηθελα απλα να δω μηπως υπαρχουν και αλλοι με το ιδιο θεμα. Αρα προς το παρων το broadband με καρτα δεν υποστιριζει 4G και ας λενε το αντιθετο.
  23. Η συσκευη δεν εχει κανενα θεμα. Δεν θα δουλευε το 4G ουτε σε Q ουτε σε Cosmote. Το θεμα συμβαινει με το broadband με καρτα της wind. Μονο με το συγκεκριμενο δεν δουλευει. Προφανως δεν το δινει η wind ενω το διαφημιζει. Για ποιον λογο δεν ξερω. Υπαρχει καποιος που να εχει την ιδια sim να μας πει σε τι δυκτιο συνδεεται?
  24. Το ταμπλετ που χρησιμοποιω ειναι το Nexus LTE και οπως ανεφερα με καρτες Q και Cosmote εχει 4G. Το λογισμικο του ειναι το 5.1.1
×
×
  • Create New...