Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, gpapas640 said:

Στη Wind πας "τοίχο τοίχο"... 

... και φεύγεις τρέχοντας (αν μπορείς) 

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Πηρα ξανα το 13800 για το 2ο τηλεφωνο να αφαιρεσω το qFEE, και τωρα πηρα αλλη απαντηση. Δεν μπορει μου ειπε, και ΘΑ ΘΑ ΘΑ με παρει ΑΛΛΟΣ εξειδικευμενος συναδελφος απο ΑΥΡΙΟΟΟΟ να το κανει τοτε.

Ειναι σαφες οτι ΔΕΝ θελουν να το κανουν.

Edited by cagliostro

4 minutes ago, cagliostro said:

Πηρα ξανα το 13800 για το 2ο τηλεφωνο να αφαιρεσω το qFEE, και τωρα πηρα αλλη απαντηση. Δεν μπορει μου ειπε, και ΘΑ ΘΑ ΘΑ με παρει ΑΛΛΟΣ εξειδικευμενος συναδελφος απο ΑΥΡΙΟΟΟΟ να το κανει τοτε.

Φυσικα και δε θελουν, εγω τους ειπα η εταιρια εβγαλε ανακοινωση καντε το τωρα. Με εβαλαν και τις 4 φορες σε αναμονη στη συνεχεια ηρθαν ζητησαν συγνωμη εκαναν επαληθευση στοιχειων και το απενεργοποιησαν, Ηρθε ενα μυνημα αλλα θα περιμενω να ερθει η ωρα για την ανανεωση. Εαν δε το εβγαλαν απλα τραβαω και τα 4 νουμερα αλλου. Εαν ειναι να δινω 10-12Ε ας τα δινω σε αλλους που δε με κοροιδευουν.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

6 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Αρπάχτηκες γιατί ΔΕΝ κατάλαβες !!!!

Από 01/01/22 καταργείται η επιβάρυνση 12% σε όσους είναι μέχρι 29 ετών.

Οχι ενταξει ειμαι πανω απο 29 για να εκανα μανουρα.

Ευχαριστω για την ενημερωση

On 21/12/2021 at 2:58 ΜΜ, coulis said:

Πακέτα για sms δεν υπάρχουν πλέον?
Ψάχνω κ δεν βρίσκω

Εκτός θέματος, αλλά βάλε dosms να ξενοιάσεις. Κι εγώ απο δω μέσα το έμαθα και σώθηκα!

On 19/12/2021 at 7:44 ΜΜ, gpapas640 said:

Ενας νέος συνδρομητής Q, αλλά και η πλειοψηφία των τωρινών συνδρομητών η οποία δεν ενημερώνεται από φόρουμ ούτε τσεκαρει τις ανακοινώσεις στο site της Wind, δεν ενημερώνεται από πουθενά για το καθεστώς που ισχύει με το Q Fee, καθώς σε κανένα σημείο στο myq.gr δεν αναφέρεται με σαφήνεια.

Εχεις απόλυτο δίκιο, δεν είναι τυχαίο οτι εδώ και 15 σελίδες τόσοι άνθρωποι μιλάνε και δεν μπορούν να βγάλουν άκρη τι ισχύει μ' αυτό.

On 19/12/2021 at 4:58 ΠΜ, gag said:

Έκανα σήμερα αίτηση εξαίρεσης από το Q fee, μεσω της φόρμας επικοινωνίας, για να μην παίρνω στο 13800 και πέσω σε άσχετο/η.  Αν έχω εξελίξεις θα ενημερώσω.

Ααα, μπορεί να γκρινιάζω για την εξυπηρέτηση, αλλά το καλό να λέγεται! Τελείωσα (ελπίζω) με το  Qfee, με μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίαςτης WIND! Και ακολουθώντας τη συμβουλή του gpapas640, έχω και μέιλ επιβεβαίωσης μέσα σε 3 μέρες απο την αίτηση!
(π0υ φτάσαμε.. να πανηγυρίζουμε που δεν μας ταλαιπωρησαν 🙂 )
Για όποιον θέλει και το μήνυμα έτοιμο για copy-paste, έστειλα αυτό:
"Καλημέρα. Έχω καρτοκινητή Q, το νούμερό μου είναι το ......... και θα ήθελα να μου απενεργοποιήσετε μονιμα το Q fee (ΚΙΟΥ ΦΙ) .
Παρακαλώ ειδοποιήστε με mail όταν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία γιατί θέλω να κάνω ανανέωση υπολοίπου. Ευχαριστώ
"

Καλές γιορτές  σε όλους!

Edited by gag
Ειχε ανεβει 2 φορές

4 ώρες πριν, gag said:

Για όποιον θέλει και το μήνυμα έτοιμο για copy-paste, έστειλα αυτό:
"Καλημέρα. Έχω καρτοκινητή Q, το νούμερό μου είναι το ......... και θα ήθελα να μου απενεργοποιήσετε μονιμα το Q fee (ΚΙΟΥ ΦΙ) .
Παρακαλώ ειδοποιήστε με mail όταν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία γιατί θέλω να κάνω ανανέωση υπολοίπου. Ευχαριστώ
"

Καλές γιορτές  σε όλους!

Καλημέρα, στοιχεία επιβεβαίωσης του αριθμού σου ζήτησαν;

Banned for 14 days

10 ώρες πριν, cagliostro said:

Όταν συνέβη και σ' εμένα με ανανέωση 11€ στις; 17/12, τηλεφώνησα στο 13800, η κοπέλα είπε ότι δεν γίνεται, της διάβασα την ανακοίνωση, συμβουλεύτηκε την προϊσταμένη, και σε λίγο με κάλεσε για να πεί ότι επέστρεψε το 1,70€ και ταυτόχρονα ήρθαν απανωτά μηνύματα για την επιστροφή.

50 minutes ago, GREGORYMO said:

Πάντα, γίνεται αυτό.

Του απάντησαν στο email και του ζήτησαν να τους στείλει αντίγραφο ταυτότητας; Τον πηραν τηλ και έγινε προφορικά η ταυτοποίηση;

Banned for 14 days

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας με κωδικό 37-2.... και μετά από διερεύνηση των στοιχείων σχετικά με την τηλεφωνική σύνδεση 69..., σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια καλής συνεργασίας προχωρήσαμε στην απενεργοποίηση της υπηρεσίας ΚΙΟΥ ΦΙ από τον αριθμό σας

Η απάντηση με email από την wind για την απενεργοποίηση.
Καλές γιορτές.

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

40 minutes ago, ermippou said:

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας με κωδικό 37-2.... και μετά από διερεύνηση των στοιχείων σχετικά με την τηλεφωνική σύνδεση 69..., σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια καλής συνεργασίας προχωρήσαμε στην απενεργοποίηση της υπηρεσίας ΚΙΟΥ ΦΙ από τον αριθμό σας

Καλές γιορτές.

Με ποιον τροπο ζήτησαν την ταυτοποίηση ότι εσυ εισαι ο κάτοχος του νούμερου;

1 minute ago, Mobileras said:
40 minutes ago, ermippou said:

Edited by Mobileras

Banned for 14 days

Μέσω επικοινωνίας με την wind καταθέτοντας τα στοιχειά τα δικά μου και της γυναίκας μου και αιτούμενοι την απενεργοποίηση στους δύο αριθμούς των τηλεφώνων μας, στάλθηκαν αρχικά email's από την εταιρεία ότι το αίτημα μας είναι υπό επεξεργασία και σύντομα θα επικοινωνήσει εκπρόσωπος.
Καμία άλλη διερεύνηση δεν ακολούθησε μέχρι την απενεργοποίηση.

Στάλθηκε από το SM-T970 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

26 minutes ago, Mobileras said:

Αφμ, ταυτότητα,

ημερομηνία γέννησης

1 hour ago, ermippou said:

Καλές γιορτές.

Στα πλαίσια καλής συνεργασίας ικανοποιούμε το αίτημα που έχετε δικαίωμα να ζητήσετε. Που να ήταν και κακή συνεργασία δηλαδή...

Σημειωτέον, ότι εγώ που έκανα αίτημα μέσω φόρμας επικοινωνίας δε με πήραν τηλέφωνο για επιβεβαίωση στοιχείων ή κάτι άλλο. Ήρθε κατευθείαν το ενημερωτικό email.

22 ώρες πριν, Mobileras said:

Για να δούμε, ελπίζω να μην έχουμε την τύχη της Cyta κινητής.

3 ώρες πριν, ermippou said:

Καλές γιορτές.

αχαχαχαχαχαχαχα τι λένε τα άτομα... στα πλαίσια της ποιας??? έλεος ρε κιου.. κοίτα να δεις που μας κάνουν και χάρη από πάνω... έλεος

Η προσφορα της wind απεριοριστα data κι ομιλια για 10 ημερες ισχυει για την q 

Κι αν ναι πως ενεργοποιηται ?

2 minutes ago, powerup said:

Η προσφορα της wind απεριοριστα data κι ομιλια για 10 ημερες ισχυει για την q 

Κι αν ναι πως ενεργοποιηται ?

Δεν έχει απεριόριστα η q.

21 minutes ago, GREGORYMO said:

Δεν έχει απεριόριστα η q.

Ειναι δωρεαν προσφορα της wind για τις γιορτες

https://www.wind.gr/offers/unlimited-xristougenniatiki-prosfora/

Η προσφορά αφορά στην Wind, αφού την παίρνεις από το MyWind App και όχι από το MyQ.

2 ώρες πριν, Driver_3 said:

Μέσω messenger έχει επικοινωνήσει κανείς για να του απενεργοποιήσουν το κιου φι;

ναι. στην αρχη μ ελεγαν "δεν ξερουμε για τι λετε", "δεν χρειαζεται να το απενεργοποιησετε αν κανετε ανανεωση κατω απο 12 ευρω", μετά τους εστειλα την ανακοινωση, μ είπαν θα το επεξεργαστούν και θα μ απαντήσουν μεσα σε 3 μερες και μεσα σε 3 ώρες το είχαν απενεργοποιήσει

unlock your soul

unlock your wifi

3 ώρες πριν, Driver_3 said:

Μέσω messenger έχει επικοινωνήσει κανείς για να του απενεργοποιήσουν το κιου φι;

Έστειλα αίτημα για απενεργοποίηση του Q Fee, μέσω της φόρμας επικοινωνίας σήμερα το μεσημέρι, συμπληρώνοντας ημερομηνία γέννησης και ΑΦΜ για την ταυτοποίηση.

Πριν από λίγο μου ήρθε e-mail ότι το αίτημα έγινε δεκτό και ότι το Q fee απενεργοποιήθηκε.

Edited by Green_Dragon

Η προσφορά αφορά στην Wind, αφού την παίρνεις από το MyWind App και όχι από το MyQ.
Αυτό ισχύει και το F2G ? η μόνο για τα συμβόλαια κινητής? Στην F2G app δεν εμφανίζεται τίποτε.

Στάλθηκε από το iPlay_40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχει βγει ακόμη προσφορά στην καρτοκινητη.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

• This topic was unpinned, featured and pinned