Jump to content

panoc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    587
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    100%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    q telecom

panoc's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

12

Φήμη

  1. panoc

    4G LTE

    Kαταλαβα, καλα ηταν οσο κρατησε... πισω στη vdsl ο Θεος να τη κανει. thx .
  2. panoc

    4G LTE

    Τhx. Η κινηση οσον αφορα το bw που καταναλωνεται η ο αριθμος συνδρομητων ; Διοτι η ταχυτητες ειναι ηδη πιτα, μιλαμε τις ταξης του 15-20Down 60up μονιμα απο τις 9-10 το πρωι μεχρι τις 11-12 το βραδυ.
  3. panoc

    4G LTE

    To αυτο -> Απο το mikrotik.
  4. panoc

    4G LTE

    Καλημερα, εδω και μια βδομαδα εχει εξαφανιστει η B7 απο τη κεραια που συνδεομαι. Συνηθως εξαφανιζοταν για μερικες ωρες αλλα επανερχοταν. Δε φταιει το ρουτερ (mikrotik) σε αλλες κεραιες πιο μακρινες μια χαρα βρισκει τη B7 αλλα ουτε και το κινητο συνδεεται πια στη B7. Υπαρχει καπου να επικοινωνησω; Σκεφτομαι μην ειναι μονιμη η κατασταση και εχω 1 χρονο ακομα συμβολαιο...
  5. Τους κανετε τα μουτρα κρεας. Τετοια τιμωρια ουτε στον εχθρο μας. Φυγατε απο τη nova για να πατε παλι στη nova απλα σε αλλο πακετο. Ακριβως δηλαδη αυτο που ηθελαν.
  6. Τους κανετε τα μουτρα κρεας. Τετοια τιμωρια ουτε στον εχθρο μας. Φυγατε απο τη nova για να πατε παλι στη nova απλα σε αλλο πακετο. Ακριβως δηλαδη αυτο που ηθελαν.
  7. Ποτέ δε το εκανε σε εμενα εκτος και εαν οντως ηταν απενεργοποιημενο ή δεν είχε σημα.
  8. χμ, ποσα χρονια εισαι συνδρομητης ; Εγω ειμαι στον 5χρονο και δεν εχω παρει κανενα δωρο 😛
  9. To θεμα δεν ειναι ποσα παιρνεις αλλα ποσα σου χρειαζονται. Πχ στα πεθερικα μου χρειαζονται απλα ενα κινητο για λιγες κλησεις οποτε καλυπτονται ανετα με τα 60 λεπτα / 3Ε του frog, δεν υπαρχει κανενας λογος να πληρωσω εστω και 4Ε για 1000 λεπτα αφου δε προκειται να χρησιμοποιησουν πανω απο 10-20 λεπτα.
  10. οπως εχω ξαναγραψει πηρα τη προσφορα με τα 42,11 αρχες Δεκεμβριου με φορητοτητα απο Q και ενω ειχα σταθερο cosmote. Ειχα βαλει τηλεφωνο στο site να με καλεσουν, με καλεσαν τους ειπα οτι με ενδιαφερει φορτητοτητα απο Q και οτι ενδιαφερομουν για το μικρο unlimited. Στη πορεια με ρωτησε εαν εχω σταθερο cosmote και μου λεει α τοτε αλλαζει το πραμα. Αμα τα συνδιασουμε στο one μπορειτε να εχετε το μεγαλο (τα παντα ολα unlimited) στα 42.11 οπως και εγινε. το τηλεφωνο που με ειχαν καλεσει ηταν το 210 350 7760
  11. 10Ε - 10% φορο, - 1.70 χαρατσι Qfee - 0.30 χαρατσι ανενωσης.
  12. Το εχω ξαναγραψει, η wind απλα δε την ενδιαφερει η Q, βαρος της ειναι τοσα χρονια με τις τοσο ανταγωνιστικες τιμες που ειχε και εκανε εσωτερικο πολεμο με το f2g. Σε 1-2 χρονια απλα θα εναρμονηστουν τα πακετα με οτι κυριο καρτοκινητο προιον εχει και η Q θα μας χαιρετησει.
  13. Ουτε καν, ο τηλεφωνικος αριθμος στο voip ειναι registered μονο στη πορτα της καμπινας/dslam σου και πουθενα αλλου. Διαφορετικα οι υποκλοπες θα πηγαιναν στεφανι.
  14. Μα δε το κρυβουν, το fee αυτο σημαινει, τελος, εισητηριο, αμοιβη.
  15. E ναι, βαλε και τα 2Ε αυξηση στον ελαχιστο μισθο, να το πιτογυρο της ημερας, θες και αλλα ;
×
×
  • Create New...