Barblon Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Μας είχε συνηθίσει όλους κάθε Δευτ-Τρι ομιλία και κάθε Πέμπτη-Παρ ιντερνετ και τώρα κάποιοι μειναμε ξεκρεμαστοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Στις προσωπικές προσφορές που συνήθως μου έστελναν χρόνο ομιλίας και MB, εδώ και δύο μήνες έχει κολλήσει η προσφορά 60sms με 1,5ευρώ και μόλις είδα ότι την ανανέωσαν μέχρι και 7/9. Έχουν σταματήσει και σε σας ή μόνο στα δύο δικά μου νούμερα? Μπορώ με κάποιον τρόπο να αρχίσουν να ξαναστέλνουν καμιά αξιόλογη προσφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 (edited) το ίδιο και δω μας δουλεύουν μέχρι να πουληθη η κλείσει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited August 26, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Στις προσωπικές προσφορές που συνήθως μου έστελναν χρόνο ομιλίας και MB, εδώ και δύο μήνες έχει κολλήσει η προσφορά 60sms με 1,5ευρώ και μόλις είδα ότι την ανανέωσαν μέχρι και 7/9. Έχουν σταματήσει και σε σας ή μόνο στα δύο δικά μου νούμερα? Μπορώ με κάποιον τρόπο να αρχίσουν να ξαναστέλνουν καμιά αξιόλογη προσφορά? Δεν τις ανανεώνουν κάθε μήνα απαραίτητα. Δεν έχεις τρόπο να επέμβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Απ ο, τι εχω καταλάβει, αν δεν τις "τιμας", παύουν να σου ερχονται. Προσωπικά νου έρχεται μια που δίνει 500 λεπτα και 1.5 γιγα εδω και κανα τρίμηνο γτ χρησιμοποιώ κυρίως countdown Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Μας είχε συνηθίσει όλους κάθε Δευτ-Τρι ομιλία και κάθε Πέμπτη-Παρ ιντερνετ και τώρα κάποιοι μειναμε ξεκρεμαστοι... Αυτό είναι και το βασικό μειονέκτημα των countdowns. Αν δε σε πειράζει να μεινεις λιγες μερες χωρίς ομιλία, περιμένεις το επόμενο, αλλιώς ενεργοποιεις νεο πακέτο το αργοτερο μια βδομάδα πριν τη ληξη του προηγούμενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Αυτό είναι και το βασικό μειονέκτημα των countdowns. Αν δε σε πειράζει να μεινεις λιγες μερες χωρίς ομιλία, περιμένεις το επόμενο, αλλιώς ενεργοποιεις νεο πακέτο το αργοτερο μια βδομάδα πριν τη ληξη του προηγούμενου. Το τελευταίο δεν το κατάλαβα. Για ποιο λόγο να τους χαρίσει μία εβδομάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barblon Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Έχετε δίκιο και οι 2. Και χάρη μας κάνει η Q που μας δίνει το Countdown. Απλά αρχίζει να με χαλάει και η κάλυψη και ποιοτητα στο 75% των κλήσεων μου και σκέφτομαι πολυ σοβαρά να μετατρέψω το 1 από τα 2 What's up μου σε Frog, αλλά θέλουν 10€ οι άθλιοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Πήγα σε κατάστημα wind να πάρω δυο νούμερα q σε προσφορά 15 ευρώ. Πλήρωσα και δεν πήρα καμία απόδειξη, έχει λογική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Την ζήτησες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Ναι, λέει δε δίνουμε κάτι, και έφυγα, κακώς βέβαια. Επίσης, δεν υπέγραψα καν κάτι. Δεν έπρεπε να υπογράψω κάπου ότι αποδέχομαι τους όρους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 έπρεπε να υπογράψεις την δήλωση ιδιοκτησίας της SIM , Ίσως οι κάρτες να ήταν προενεργοποιημένες. Τι ακριβώς προσφορά σου δώσανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Είχε 12 ευρώ η μια κάρτα SIM, 15 ευρώ είπανε αν έπαιρνα δυο κάρτες SIM Q. Τις άνοιξαν μάλιστα, τις έβαλαν σε ένα μηχάνημα σαν κινητό, κάτι έκαναν και μετά τις έβαλαν πάλι πίσω στο χάρτινο σαν κουτάκι. Πως γίνεται να πάρω SIM ανοιγμένη; Κάτι βρωμάει εκεί. Ενδεχομένως ήταν προενεργοποιημένες, άλλαξαν ίσως τον ιδιοκτήτη και μου τις πλάσαραν ως προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 (edited) Πια προσφορά πήρες ; Είχαν χρήματα μέσα ; Ίσως ήταν ο μόνος τρόπος να σου δώσουν την προσφορά Τα απεριόριστα προς το ίδιο δίκτυο δεν δίνονται από κατάστημα , ίσως βοήθησε ο υπάλληλος να τα πάρεις άτυπα , και να έβαλε τα 15 στην τσέπη. Ταυτότητα δεν σου ζήτησαν ; Edited August 27, 2020 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 (edited) Το έγραψα, 15 ευρώ για δυο νέα νούμερα Q, αλλιώς 12 ευρώ το νούμερο. Δεν είχαν χρήματα μέσα. Δε μου είπαν κάτι για απεριόριστα. Ζήτησαν ταυτότητα. Ήταν κλειστό το κάθε πακετάκι, το άνοιξαν, το έβαλαν στη συσκευή τη δίκη τους, κάτι έκαναν εκεί και μετά όπως είπα και μου το έδωσαν. Καμία απόδειξη, καμία υπογραφή. Edited August 27, 2020 by cgioris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Δεν ρώτησ τι πλήρωσες αλλά τι είχαν μέσα (ευρώ) και αν είχαν την προσφορά των δωρεάν λεπτών προς το νέο δίκτυο ή τα 1500 με 10,40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον να με βοηθήσεις. Δε μου είπαν για καμία προσφορά, και μάλλον δεν έχουν τίποτα μέσα. Αλλά χωρίς απόδειξη και χωρίς υπογραφές, κάποια κομπίνα έκανε το κατάστημα μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Για να ακουσεις το υπόλοιπο κάλεσε 1225 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Θα έπρεπε να έχουν μέσα υπόλοιπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Σήμερα δεν έχει countdown; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Έχει ενεργοποιημένο πακέτο roll over, απίστευτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 (edited) Το τελευταίο δεν το κατάλαβα. Για ποιο λόγο να τους χαρίσει μία εβδομάδα? Χοντρικά, κάθε εβδομαδα δινει δυο countdowns:ενα συνδυαστικό με ομιλία και data και ενα μονο με data. Ας υποθέσουμε οτι σε ενδιαφέρουν μόνο τα συνδυαστικά πακέτα. Αν π.χ. σήμερα εχει συνδυαστικο countdown και το ενεργο σου πακετο ληγει σε 4-5 ημέρες, εχεις δυο επιλογές. Η πρώτη είναι να περιμένεις να λήξει το πακέτο σου. Υπάρχει όμως περίπτωση να πρέπει να περιμενεις 1-2 μέρες μέχρι να βγει νεο συνδυαστικό countdown. Εαν σε αυτο το διαστημα χρειαστεις πακετο, αναγκαστικα θα πρέπει να ενεργοποιήσεις καποιο απο τα βασικα πακέτα. Η δεύτερη επιλογη είναι να ενεργοποιήσεις το countdown πριν ληξει το πακέτο σου για να μη μείνεις σίγουρα χωρίς ενεργό πακέτο. Ετσι η αντικειμενική διάρκεια του πακέτου ειναι περίπου μια βδομάδα λιγοτερο. Βέβαια, εαν αναγκαστείς να ενεργοποιήσεις βασικό πακέτο, το συνολικο κόστος αυξηθεί ακόμη παραπάνω. Edited August 27, 2020 by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Σήμερα δεν έχει countdown; Όχι. Αύριο πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Όχι. Αύριο πρωί. Ευχαριστώ, και το είδα στη συσκευή. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 120 λεπτά και 100 μηνύματα με 3 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts