mol Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Ε μα ναι! Θυμάμαι όταν άρχισα να χρησιμοποιώ q, είχα κάθε μήνα δωρεάν κάποια λεπτά προς q και κάποια mb. Όλα τζάμπα, χωρίς ανανεώσεις κλπ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Τελείωσε η προσφορά; Δεν την βλέπω. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Γιατί να πάρω αυτό 300 λεπτά με 4€ για λίγες ώρες... όταν μπορώ να πάρω αυτό 400Λ ΠPOΣ OΛOYΣ & 1GB ΓIA 30 MEPEΣ MONO ME 5€! ΣTEIΛE 47 ΣTO 12410 H ENEPΓOΠOIHΣE TO ΣTO MYQ https://tinyurl.com/ybgojyqq EΩΣ KAI 9/9! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ bit.ly/WIND-de Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Σύμφωνοι αλλά το δεύτερο που λες δεν το έχουν όλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Σύμφωνοι αλλά το δεύτερο που λες δεν το έχουν όλοι. Γιατί να πάρω αυτό όταν μπορώ να πάρω αυτό 400Λ ΠPOΣ OΛOYΣ & 1GB ΓIA 30 MEPEΣ MONO ME 5€! ΣTEIΛE 47 ΣTO 12410 H ENEPΓOΠOIHΣE TO ΣTO MYQ https://tinyurl.com/ybgojyqq EΩΣ KAI 9/9! Επίσης το δεύτερο μου φαίνεται έχει ελάχιστη χρέωση τρίλεπτου, οπότε βγάζει λιγότερες κλήσεις στο σύνολο, αν ενδιαφερόμαστε για μικρές σύντομες κλήσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελείωσε η προσφορά; Δεν την βλέπω. Αν μιλάς για το countdown, μέχρι τις 17:00 είναι. ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχουν αρχίσει και τα τσιμπάνε λιγάκι ή ιδέα μου; Κάποτε θυμάμαι countdown με 2ε... Προσφορά με 2€ έχουμε καιρό να δούμε, αλλά συγκριτικά τα countdown παραμένουν δελεαστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Τα τελευταία 3 χρονια εχω 4g, με καμμία χρέωση. Πάντα κλειστή περιαγωγή δεδομένων και πάντα ενεργή σιμ 2 (άλλης εταιρίας) για δεδομένα. ΥΓ: απλά ήρθε η σειρα μου να κλέψουν... Κι εμένα το ίδιο ακριβώς. Με κλειστή περιαγωγή, κλειστά δεδομένα και ενεργή sim2 (της wind) για δεδομένα. Με έκλεψαν πρώτη φορά αρχές Μαίου και πάλι αρχές Αυγούστου. Και τις δύο φορές επέμεινα και μου τα επέστρεψαν, αλλά ποντάρουν στο οτι λίγοι θα το πάρουν χαμπάρι, κι ακόμα λιγότεροι θα τα διεκδικήσουν (ειδικά με τις τριήμερες καθυστερήσεις των απαντήσεων στο facebook, αφού αν τηλεφωνήσεις στο 13800 πάλι χρεώνεσαι). Τώρα έσβησα και το apn, να δω πως θα πάει... Η μόνη λύση για να μη χρεώνεστε είναι να ζητήσετε από τη Wind να απενεργοποιήσει γενικά τα δεδομένα στον αριθμό σας. Αυτό μπορεί να γίνει με μια δωρεάν κλήση στο 13700. . Μ' αρέσει αυτή η λύση, κυρίως γιατί θα τους σπάμε τα @@ :shoot: Βέβαια αν το κάνουμε όλοι, θα περάσουν την υπηρεσία στο 13800 με χρέωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Μ' αρέσει αυτή η λύση, κυρίως γιατί θα τους σπάμε τα @@ :shoot: Βέβαια αν το κάνουμε όλοι, θα περάσουν την υπηρεσία στο 13800 με χρέωση! Χαχα, μπαα, δε θα ιδρώσει το αυτάκι τους, άλλωστε δε νομίζω να βρεθούν πολλοί που θα μπουν στη διαδικασία να παίρνουν τηλέφωνα για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση δεδομένων, ειδικά όταν σε παραπέμπουν από τον έναν στον άλλον, σε βάζουν σε αναμονή, σου ζητούν στοιχεία ταυτότητας και αφμ... Τρέχα γύρευε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Μια ομαδική καταγγελία θέλουν, αλλά και πάλι με την ΕΕΤΤ που έχουμε δεν θα ιδρώσουν. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Μια ομαδική καταγγελία θέλουν, αλλά και πάλι με την ΕΕΤΤ που έχουμε δεν θα ιδρώσουν. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω κάνει ήδη (ατομική καταγγελία). Η Wind απαντά ότι αυτή είναι η τιμολογιακή πολιτική όσον αφορά το ίντερνετ, και τα άλλα τα τζιμάνια λένε "Οκ". Ολο αυτο σε διάστημα περίπου 3 μηνών (απαντήσεις, ανταπαντήσεις κ.λπ.). Δεν υπάρχει καμία θεσμική παρέμβαση στην πράξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Εμμέσως αναγκάζει τον πελάτη να έχει ενεργό πακέτο ίντερνετ, ώστε να μη χρεώνεται ημερήσιο ίντερνετ. Όσο ο κόσμος δεν την αφήνει, τόσο θα συνεχίσει να τους χρεώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Ξανά countdown με 200 λεπτά και 400 MB 3€. Με άνεση χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Την προηγούμενη εβδομάδα έδιναν 120' και 300 MB με 3 ευρώ πάλι. Ο,τι να ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Ξανά countdown με 200 λεπτά και 400 MB 3€. Με άνεση χρόνου. Χρεωση ανά δευτερόλεπτο ή ανά τρίλεπτο; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Ανα δευτερόλεπτο είναι στα countdown. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Ανα δευτερόλεπτο είναι στα countdown. Αρα ειναι μια πολυ καλη προσφορά Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω 2η sim με τον ιδιο αριθμο για να την βαλω σε δευτερη συσκευη? Ειτε με επισημο ειτε με ανεπισημο τροπο. Εχω Q καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Δεν μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Δεν μπορείς.ουτε με κατι αντιγραφεις οπως γινόταν παλιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Όχι, από τότε που έγινε η Tim wind με τις νέες κάρτες κόψανε την κλωνοποίηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natashaky Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Καλημέρα, μόλις ανανέωσα το πακέτο q star με αυτόματη ανανέωση καταλάθος... γίνεται να απενεργοποιήσω την αυτόματη ανανέωση? Και αν ναι, υπάρχει περίπτωση να μου μηδενίσει τα λεπτά που μου έβαλε για αυτόν τον μήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 (edited) Καλημέρα Όταν με καλούν στο τηλέφωνο και μιλάω λέει σε αυτόν που με καλεί ότι ο συνδρομητής δεν είναι διαθέσιμος. Πως γινεται να το κάνω λέει ότι το τηλ είναι κατειλημμένο; Ευχαριστώ Edited September 10, 2019 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Όχι, από τότε που έγινε η Tim wind με τις νέες κάρτες κόψανε την κλωνοποίηση :) η σιμ της q ποτέ δεν κλωνοποιούνταν (από όταν ήταν άσπρες ακόμα) ενώ της wind μέχρι που έγιναν 4G (σχετικά πρόσφατα). Βόλευε πάντως :( Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Καλημέρα Όταν με καλούν στο τηλέφωνο και μιλάω λέει σε αυτόν που με καλεί ότι ο συνδρομητής δεν είναι διαθέσιμος. Πως γινεται να το κάνω λέει ότι το τηλ είναι κατειλημμένο; Ευχαριστώ Κι εμενα το ιδιο σε iphone xs max! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Καλημέρα, μόλις ανανέωσα το πακέτο q star με αυτόματη ανανέωση καταλάθος... γίνεται να απενεργοποιήσω την αυτόματη ανανέωση? Και αν ναι, υπάρχει περίπτωση να μου μηδενίσει τα λεπτά που μου έβαλε για αυτόν τον μήνα? Καλείς στο 13700 και δίνεις αίτημα να σου επιστραφούν πίσω τα χρήματα και να ακυρώσουν την ενεργοποίηση του πακέτου. Επίσης, μπορείς να ζητήσεις να σου απενεργοποιήσουν την αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Τελικά το πακέτο 8G/8€ για 8 μήνες δεν θα το ξαναβάλουν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts