Jump to content

natashaky

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by natashaky

  1. Ναι και σε μένα ήρθε και στους 3 αριθμούς που συνδυάζονται με 3 σταθερά, ελπίζω να είναι μόνιμο, τουλάχιστον να επιβραβεύονται αυτοί που έχουν μείνει στην νέα εταιρεία και στο σταθερό και στο κινητό... Θα δείξει τον άλλο μήνα
  2. Πώς μπορώ να το γνωρίζω αυτό, αν δηλαδή το τηλέφωνό μου υποστηρίζει esim? Τώρα που το έψαξα λίγο δίνει για Σερβία 1G με 6$ και είναι εφαρμογή που την κατεβάζεις. Δεν ξέρω αν το υποστηρίζει το κινητό μου βέβαια. Ας ελπίσουμε ότι το ξενοδοχείο θα έχει δυνατό wifi ώστε να είναι η επικοινωνία εφικτή για κάποιες ώρες..
  3. Καλησπέρα παιδιά! Πρόκειται να ταξιδέψω στο εξωτερικό, Σερβία και Αυστρία. Μήπως γνωρίζει κανείς αν οι ενεργοποιημένες προσφορές ισχύουν ή πρέπει να αγοράσω πακέτο ομιλίας και ΜΒ? Κάπου στα πακέτα είδα τρελές τιμές δεδομένων για Σερβία...
  4. Και κάτι ακόμη άσχετο με αυτό που ρώτησα, σε ένα νούμερο q που έχω έχει σταματήσει να μου εμφανίζει το δωράκι δίπλα από το καμπανάκι. Ενώ στα υπόλοιπα νούμερα το βγάζει κανονικά. Σε αυτό, μετά από μια αγορά προσφοράς με απεριόριστα GB που ήταν και η μοναδική εκείνη τη στιγμή στο δωράκι, σταμάτησε και δεν μου το επανεμφάνισε. Πάνε 2 μήνες που δεν έχω έχω δει το εικονίδιο του δώρου.
  5. Καλημέρα, να ρωτήσω εάν γνωρίζετε. Πρόκειται να ταξιδέψω στην Αυστρία (Βιέννη). Πρέπει να αγοράσω πακέτο περιαγωγής ή κάποιο άλλο ή τα ήδη ενεργοποιημένα πακέτα από προσφορές μπορώ τα χρησιμοποιήσω και εκεί ?
  6. Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος που έχει ενεργοποιήσει το πακέτο ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ ΑUTO με rollover; Έχω κάποιες απορίες πριν το ενεργοποιήσω. 1) Θέλει κάθε μήνα υποχρεωτικά ανανέωση ή μπορείς να συνεχίσεις τον επόμενο μήνα με τα υπόλοιπα που μεταφέρθηκαν; 2) Εάν κανείς ανανέωση σου αποδίδονται τα bonus της ανανέωσης της κάρτας; 3) Εάν δεν ανανεώσεις τον επόμενο μήνα χάνονται τα υπόλοιπα;
  7. Καλημέρα, μόλις ανανέωσα το πακέτο q star με αυτόματη ανανέωση καταλάθος... γίνεται να απενεργοποιήσω την αυτόματη ανανέωση? Και αν ναι, υπάρχει περίπτωση να μου μηδενίσει τα λεπτά που μου έβαλε για αυτόν τον μήνα?
  8. Γνωρίζει κάποιος πως λειτουργεί το κονέ? Θέλουν δύο φίλοι μου να έρθουν στην q αλλά με τον ίδιο αριθμό που έχουν. Ισχύει η ανταμοιβή των 12G σε αυτή την περίπτωση ή πρέπει να έρθουν με καινούργιο αριθμό?
  9. Παιδιά μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Φίλη μου επισκέφτηκε σήμερα ένα κατάστημα wind για φορητότητα, ήταν στην πρώην cyta που έγινε Vodafone, εκεί της είπαν ότι δεν μπορεί καμιά εταιρεία να δεχτεί φορητότητα σε καρτοκινητα παρά μόνο με καινούργιο νούμερο. Το ίδιο πριν χρόνια μου είχαν πει κι εμένα στο ίδιο κατάστημα αλλά πήγα στο public και όλα καλά.. γνωρίζει κάποιος εάν έχει αλλάξει κάτι με τις φορητότητες?
  10. Η ανανέωση με 6€ μπορεί να γίνει κάθε φορά που είναι ενεργή μια προσφορά countdown από το app και μέχρι την λήξη της
  11. Ναι, το γνωρίζω αυτό. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν τα λεπτά ομιλίας που έχω για Ελλάδα και τα mb ισχύουν και στην Ε.Ε. και συγκεκριμένα για Λονδίνο ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Aυτο μου έστειλε το 1285 ΑΠO TO OIKONOMIKO ΣAΣ ΠAKETO EXETE ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ 2 ΩPEΣ , 3 ΛEΠTA KAI 4 ΔEYTEPOΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ, EK TΩN OΠOIΩN 23 ΛEΠTA KAI 4 ΔEYTEPOΛEΠTA ΛHΓOYN 01/12/2018 KAI 1.062,31 MB, EK TΩN OΠOIΩN 862,31 MB ΛHΓOYN 30/11/2018 ΠOY MΠOPOYN NA KATANAΛΩΘOYN ΣTHN EΛΛAΔA H KATA THN ΠEPIAΓΩΓH ΣTHN EYPΩΠAIKH ENΩΣH (AΠO EE ΠPOΣ EE) XΩPIΣ EΠIΠΛEON XPEΩΣH
  12. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, το πακέτο είναι 100' προς όλους με τα mb της προσφοράς 1G/μήνα για 8 μήνες κι ένα για Αγγλία/Γερμανία/Γαλλία μαζί με τα bonus της ανανέωσης που σου δίνει με τα 10€ ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επομένως δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα? Ισχύει ότι και στην Ελλάδα?
  13. Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς να μου πει εάν ισχύει κανονικά το πακέτο ομιλίας και ίντερνετ που έχω ενεργοποιημένο και στο εξωτερικό? Συγκεκριμένα για Αγγλία που πρόκειται να ταξιδέψω
  14. Την πορτοκαλί έχω, κομμένη. Από το κινητό ή από το σταθερό στο 13700?
  15. Για να ενεργοποιηθεί το 4G πρέπει να αλλάξω την sim στο κινητό μου? Πρέπει δηλαδή να πάω σε ένα κατάστημα και να βάλω καινούρια sim ή με αυτή που έχω απλά τηλεφωνώ στο 13700 και την μετατρέπουν? Γιατί ρώτησα αρκετές φορές σε κατάστημα για κάρτα 4G και μου λένε πως δεν έχουν έρθει ακόμη...Υπάρχει χρέωση για το 13700?
  16. Καλημέρα, μήπως γνωρίζει κανείς τις ρυθμίσεις για την ενεργοποίηση των δεδομένων της q σε κινητό με λειτουργικό windows?
  17. Πριν 5 μέρες έκανα ανανέωση και ζήτησα το μπόνους των 120' προς σταθερά και μου είπαν πως έχει λήξει η προσφορά αυτή , ισχύει , ξέρει κανείς ?
  18. Γνωρίζει κάποιος αν η wind σταθερη, τα 120' που σου βάζει στην κάρτα της q κάθε μήνα είναι με χρέωση δευτερολέπτου ή 3' ? Σκέφτομαι να κάνω φορητότητα στην wind σταθερή και να έχω και το μπόνους των 120'
  19. Ισχύει μέχρι τις 31/1 , πιστεύω όμως πως θα την ξανά βγάλουν , πέρυσι έτρεχε από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο περίπου .... Κι εγώ ειμαι σε δίλημμα αν θα την παρω. Ξέρει κανείς αν το 1 g για τους 3 μήνες ισχύει μόνο για on line , το πήρε κανείς με ανανέωση από κατάστημα ή από κάρτα περιπτέρου ?
  20. Λέτε να συνεχιστεί αυτή η προσφορά με τα 8 € όπως και πέρυσι που έτρεχε μέχρι τον Ιούνιο περίπου?
  21. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν η προσφορά του 1G για 3 μήνες με ανανέωση 10€ έως τις 31/1 ισχύει και για συνδρομητές που θα κάνουν τώρα φορητότητα στην q ?
  22. Κι εμένα μου το έδωσε κανονικά το 1g !!!
  23. Σήμερα παρέλαβα το καινούργιο μου vibe x2, μήπως γνωρίζει κανείς πόση ωρα πρέπει να διαρκέσει η πρώτη φορτιση ? Ισχυει όπως και στα παλιά κινητά οτι πρέπει να είναι οι 3 πρώτες 8ωρες ?
  24. Καλησπέρα, εδώ και καιρό είμαι στην αναζήτηση κινητού, έχω σχεδόν καταλήξει στο lenovo A8, δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί ξανά, το πληκτρολόγιο του υποστηρίζει ελληνικό Τ9? Αν δεν το υποστηρίζει είτε το αγοράσω από Ελλάδα είτε από Κίνα πάλι δεν θα το υποστηρίζει γιατί έτσι κι αλλιώς είναι Κινέζικο?
×
×
  • Create New...