jimmiss Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Οχι και 10 δεν ειχαν μπει Όλοι θα την παίρνουμε λίγο μετά τα μεσάνυχτα (την επόμενη δόση, εννοώ, του 8GB για 8 μήνες). Επόμενή σου δόση kmpatra την 8/9/2017 γιατί ο Σεπτέμβρης έχει 30 μέρες....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Σε καταστημα WIND, πηγα χτες και ζητησα αντικατασταση καρτας Q παλιας, σε καινουρια multi 4g. Ανεφερα οτι οπως γνωριζω η πρωτη αντικατασταση ειναι δωρεαν. Το αρνηθηκαν διχνοντας μαλιστα και την οθονη του υπολογιστου τους, οπου αναγραφοταν τιμη χρεωσης 5 Ε. Τα εδωσα. Υπαρχει τροπος και ποιος να τα ζητησω πισω? :blink: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Σε καταστημα WIND, πηγα χτες και ζητησα αντικατασταση καρτας Q παλιας, σε καινουρια multi 4g. Ανεφερα οτι οπως γνωριζω η πρωτη αντικατασταση ειναι δωρεαν. Το αρνηθηκαν διχνοντας μαλιστα και την οθονη του υπολογιστου τους, οπου αναγραφοταν τιμη χρεωσης 5 Ε. Τα εδωσα. Υπαρχει τροπος και ποιος να τα ζητησω πισω? :blink: πριν απο ενα μηνα περιπου που αντικατεστησα παλια καρτα με 4G ΔΕΝ μου ζητησαν χρηματα απο το καταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 (edited) Όπου θέλουν ζητάνε χρήματα για την αλλαγή κάρτας 3g σε 4g και όπου θέλουν όχι. Στο κατάστημα της Ομόνοιας έκαναν το Κινέζο και δεν ήξεραν τάχα και ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο οπότε πλήρωσα. Μετά όμως διαμαρτυρήθηκα στο chat και μου επέστρεψαν τα 5 ευρώ σε χρόνο ομιλίας. Μάλλον ισχύει η τακτική. Άμα μπορούμε να τα αρπάξουμε τα αρπάζουμε. Αυτό είχε συμβεί πριν ένα χρόνο περίπου. Edited August 9, 2017 by Vox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Σε καταστημα WIND, πηγα χτες και ζητησα αντικατασταση καρτας Q παλιας, σε καινουρια multi 4g. Ανεφερα οτι οπως γνωριζω η πρωτη αντικατασταση ειναι δωρεαν. Το αρνηθηκαν διχνοντας μαλιστα και την οθονη του υπολογιστου τους, οπου αναγραφοταν τιμη χρεωσης 5 Ε. Τα εδωσα. Υπαρχει τροπος και ποιος να τα ζητησω πισω? :blink: Βγάλε φωτο την απόδειξη και στείλε την φωτο με μήνυμα στο facebook στην Q , αναφέροντας και σε ποιό κατάστημα σε χρέωσαν. Μετα απο λίγο θα σου πιστώσουν τα 5€ καθαρά, χωρίς να αφαιρέσουν ΦΠΑ. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Πάντως τα mb απ την προσφορά των 8gb μπήκαν και αυτόν τον μήνα αυτόματα :) Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Βγάλε φωτο την απόδειξη και στείλε την φωτο με μήνυμα στο facebook στην Q , αναφέροντας και σε ποιό κατάστημα σε χρέωσαν. Μετα απο λίγο θα σου πιστώσουν τα 5€ καθαρά, χωρίς να αφαιρέσουν ΦΠΑ. Ποτέ δεν αφαιρούν τον Φ.Π.Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Βγάλε φωτο την απόδειξη και στείλε την φωτο με μήνυμα στο facebook στην Q , αναφέροντας και σε ποιό κατάστημα σε χρέωσαν. Μετα απο λίγο θα σου πιστώσουν τα 5€ καθαρά, χωρίς να αφαιρέσουν ΦΠΑ. Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλιππε! :) Αστείοι εχουν καταντησει παντως! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kartokinitos Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 (edited) Σε καταστημα WIND, πηγα χτες και ζητησα αντικατασταση καρτας Q παλιας, σε καινουρια multi 4g. Ανεφερα οτι οπως γνωριζω η πρωτη αντικατασταση ειναι δωρεαν. Το αρνηθηκαν διχνοντας μαλιστα και την οθονη του υπολογιστου τους, οπου αναγραφοταν τιμη χρεωσης 5 Ε. Τα εδωσα. Υπαρχει τροπος και ποιος να τα ζητησω πισω? :blink: Προφανώς οι πονηροί σου έδειξαν το κόστος "αντικατάστασης" σιμ, ενώ στην πραγματικότητα είναι δωρεάν "αλλαγή" σε 4G. Με άλλα λόγια το βάπτισαν "αντικατάσταση" σιμ, για να χρεώνουν νόμιμα τον κόσμο. Edited August 9, 2017 by Kartokinitos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Πάντως, τί θέλει και έχει βγάλει εδώ και 2+ χρόνια τέτοιες ανακοινώσεις η Wind/Q αφού δεν μπορεί να τις εκπληρώσει; https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/periagogi/apolause-4g-serfarisma/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Ουδέποτε είχα πρόβλημα με χρέωση για αλλαγή σιμ όταν επρόκειτο για αναβάθμισή της. Πριν λίγες μέρες επίσης η κουνιάδα μου έκανε κανονικότατα την αλλαγή και εντελώς δωρεάν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 το θέμα αυτό έχει να κάνει με την βίβλο της Wind, δηλαδή την πλατφόρμα που εχει η wind για τους franchsizers, απο οπου ενημερώνονται για τον τροπο λειτουργίας, χρέωσης και οτιδήποτε νεο έρχεται... Δεν τους έχουν προσθέσει την δωρεάν αντικατάσταση και οι περισσότεροι απλά δεν θέλουν να μπλέξουν με μανουρες για το πως να δηλώσουν το δωρεάν ωστε να αποφύγουν το κόστος. Μια φορά να ασχοληθούν και να το λύσουν μετά δεν θα γινονται καρμίριδες στους υπόλοιπους πελάτες! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Μου ήρθε μήνυμα για 5GB με €5 για ένα μήνα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 (edited) Ουδέποτε είχα πρόβλημα με χρέωση για αλλαγή σιμ όταν επρόκειτο για αναβάθμισή της. Πριν λίγες μέρες επίσης η κουνιάδα μου έκανε κανονικότατα την αλλαγή και εντελώς δωρεάν. Για να το λένε άλλοι (κ τόσο πολλοί) εδώ, δεν τους πιστεύεις; Κι εμένα το 2015 που άλλαξα 2 sim (μόλις το πρωτόβγαλε) δε μου΄τυχε: Πήρα τηλέφωνα πριν στα καταστήματα: Έχετε; Αλλάζετε δωρεάν όπως λέει; Άλλος έλεγε δε μας έχουν φέρει ακόμα. Άλλος δεν το ξέρω το θέμα. Εεεε όταν ένας μου'πε ΝΑΙ: Πετάχτηκα στο κατάστημά του κ μου το'κανε. Βέβαια τον είδα να δυσανασχετεί, αλλά τη δουλειά μου την έκανα έτσι. Προφανώς: ΔΕΝ προετοιμάζονται πριν πάνε σε κατάστημα όλοι, όπως εγώ, τηλεφωνόντας πιο πριν: Απλά πάνε...Κατανοητό. το θέμα αυτό έχει να κάνει με την βίβλο της Wind, δηλαδή την πλατφόρμα που εχει η wind για τους franchsizers, απο οπου ενημερώνονται για τον τροπο λειτουργίας, χρέωσης και οτιδήποτε νεο έρχεται... Δεν τους έχουν προσθέσει την δωρεάν αντικατάσταση και οι περισσότεροι απλά δεν θέλουν να μπλέξουν με μανουρες για το πως να δηλώσουν το δωρεάν ωστε να αποφύγουν το κόστος. Μια φορά να ασχοληθούν και να το λύσουν μετά δεν θα γινονται καρμίριδες στους υπόλοιπους πελάτες! Άρα ΑΝ ασχολούνταν για λίγο (έστω προσωρινοί υπάλληλοι των franchise) δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα: Απλά βαριούνται να ασχοληθούν..Δ€ν υπάρχει κ€ρδος._ Μου ήρθε μήνυμα για 5GB με €5 για ένα μήνα Μιας και είμαστε στο topic της Q, για ξαναδές το: Ως σήμερα και αποστολέας F2G γράφει; Χα χα: Το έστειλαν σε πάρα πολλούς αυτή τη φορά κ μπερδεύτηκαν!! Edited August 9, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 (edited) Σε δύο αριθμούς Q ήρθε... 5GB μόνο 5€ για 30 μέρες, για ατελείωτο σερφάρισμα! Στείλε 55 στο 12410 έως 31/08 & πάρε την αποκλειστική surf προσφορά! Μην προτρέχουμε για σχόλια! Αποστολέας Q Edited August 9, 2017 by elephant Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Ως συνηθως! Καποιος θα κανει μια ερωτηση, καποιος σοβαρος θα απαντησει ομορφα και συγκεκριμενα και αλλοι πεντε θα πεταχτουν να πουν την ...... εξυπναδα τους! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 το θέμα αυτό έχει να κάνει με την βίβλο της Wind, δηλαδή την πλατφόρμα που εχει η wind για τους franchsizers, απο οπου ενημερώνονται για τον τροπο λειτουργίας, χρέωσης και οτιδήποτε νεο έρχεται... Δεν τους έχουν προσθέσει την δωρεάν αντικατάσταση και οι περισσότεροι απλά δεν θέλουν να μπλέξουν με μανουρες για το πως να δηλώσουν το δωρεάν ωστε να αποφύγουν το κόστος. Μια φορά να ασχοληθούν και να το λύσουν μετά δεν θα γινονται καρμίριδες στους υπόλοιπους πελάτες! Όταν πήγα εγώ να κάνω την αντικατάσταση με ρώτησε αν έχω λάβει το μήνυμα για 4g sim δωρεάν Του είπα ναι γιατί θυμόμουν ότι έλαβα email. Αφού μου έκανε την αντικατάσταση ρωτάω τι εννοούσες μήνυμα, sms ή email? Και η απάντηση ήταν δεν έχει σημασία το είδα στο σύστημα ότι δικαιούσαι δωρεάν 4g sim. Φυσικά το κατάστημα ήταν franchise. Ή κάποιοι δεν ξέρουν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα ή κάτι άλλο συμβαίνει. Πιθανολογώ οτι βγάζει χρέωση οταν παλιότερα έχει γίνει και άλλη αντικατάσταση. Υπάρχει και η πιθανότητα να γίνεται πονηριά με σκοπό το κέρδος φυσικά αλλά δεν μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Πριν παω για αλλαγη 4 καρτων σιμ, ρωτησα στην εξυπ. Πελατων και μου απαντησαν οτι ειναι δωρεαν. Στην συνεχεια στο καταστημα της Σταδιου μου ζητησαν 20€. Τους εδειξα το email και αφου δαγκωθηκαν 20 φορες, ειπαν και κανα συο εξυπναδες για ξεκαρφωμα, μου τις αλλαξαν δωρεαν και τους πληρωσα με φιλακια και ευχες. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Μην προτρέχουμε για σχόλια! Αποστολέας Q Λάθος θα είδα: Συγνώμη...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 προφανώς οι franchizάτορες προσπαθούν να βγάλουν απο την μύγα ξύγκι γιατί τα περιθώρια κέρδους ειναι πολύ μικρά ενώ οι απαιτήσεις της Wind σταθερές και υψηλές κάθε μήνα. Είμαι σιγουρος πως όλοι το γνωρίζουν αλλά κάνουν τα στραβά μάτια γιατί αρκετοί θα τσιμπήσουν και θα πληρώσουν. Σ' ένα κεντρικό κατάστημα εδω στον Βόλο που πήγα να μου αντικαταστήσουν την κάρτα sim σε 4G, όχι μονο επέμενε οτι δεν ειναι δωρεάν με ύφος έντονο, πήρε τηλέφωνο υποτίθεται σε κεντρικό κατάστημα της Wind όπου ο υπάλληλος με διαβεβαίωσε πως δεν δίνουν δωρεάν τις κάρτες. Υποπτεύομαι πως η κλήση ήταν σε κάποιο διπλανό γραφείο... borderline απατεωνιά. Φυσικά δεν το προχώρησα να πάρει διαστάσεις, αφενός γιατί δεν είχα την διάθεση (κακώς) αφετέρου είχα κι άλλες δουλειές να κάνω. Αυτό που έκανα πάντως, την επόμενη μέρα, ήταν να στείλω σε μήνυμα στο facebook πληρη περιγραφή του γεγονότος με τα στοιχεία της επιχείρησης. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 προσφατα σε επαρχιακο καταστημα αλλαξα δωρεαν την παλια μου sim με τις καινουργιες 4g μια ερωτησουλα παιδες ,εχω 3€ υπολοιπο στην καρτα μου αν ενεργοποιησω τα δεδομενα χωρις να εχω αγορασει καποιο πακετο και χωρις να εχω υπολοιπομενα mb, τι ακριβως συμβαινει κ πως χρεωνομαι? ρωταω γιατι η κορη μου παιρνει συχνα το τηλεφωνο για να παιξει παιχνιδια κ πολλες φορες παταει οτι ναναι Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 1 ευρώ/μερα Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 προσφατα σε επαρχιακο καταστημα αλλαξα δωρεαν την παλια μου sim με τις καινουργιες 4g μια ερωτησουλα παιδες ,εχω 3€ υπολοιπο στην καρτα μου αν ενεργοποιησω τα δεδομενα χωρις να εχω αγορασει καποιο πακετο και χωρις να εχω υπολοιπομενα mb, τι ακριβως συμβαινει κ πως χρεωνομαι? ρωταω γιατι η κορη μου παιρνει συχνα το τηλεφωνο για να παιξει παιχνιδια κ πολλες φορες παταει οτι ναναι 1,01€/ μέρα και από 14 Σεπτέμβρη 1,20€/μέρα: https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=469 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Επιβεβαιωνω και εγω για το μηνυμα που ηρθε στον φιλο πιο πανω. Να οριστε: 5GB MONO 5€ ΓIA 30 MEPEΣ, ΓIA ATEΛEIΩTO ΣEPΦAPIΣMA! ΣTEIΛE 55 ΣTO 12410 EΩΣ 09/08 & ΠAPE THN AΠOKΛEIΣTIKH SURF ΠPOΣΦOPA! Και εννοειται ο αποστολεας ειναι το F2G!! Εχουν μπλεξει τα μπουτια τους εκει εις τον ανεμον. Μόλις πριν λίγο μου ήρθε το ίδιο ακριβώς μήνυμα αλλά από την Q αυτή την φορά... όπου υπάρχει μια σημαντική διαφορά! Ποια; Η προθεσμία ενεργοποίησης μετατεθηκε από 9/8 σε 31/8!!! (αφού είδαν ότι τελείωνε η 9η του Αυγούστου λένε ας την τροποποιησουμε) Πρόκειται καθαρά για game theory. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Παίδες, η προσφορά "Summer Data" (15GB - 2 μήνες) θα είναι διαθέσιμη τέλη Αυγούστου; Γιατί σκέφτομαι να την ενεργοποιήσω τότε, και να μου μείνουν MB μέχρι Οκτώβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts