Jump to content

Vox

Members
 • Δημοσιεύσεις

  560
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by Vox

 1. Έχω διαφορετικό ήχο κλήσης σε κάθε sim. Όταν όμως το σετάρισα στην αρχή είπα κατά την διαδικασία να πάρει τις ρυθμίσεις από το Redme Note 7 που είχα και το 11 έγινε κλώνος. ;Όλα αυτά ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη. Ένα θέμα που αντιμετωπίζω ώρες ώρες είναι ότι για κάποιο λόγο δεν μπορώ να στείλω SMS. Όχι πάντα αλλά συμβαίνει. Το ίδιο και με την εφαρμογή your phone από το PC. Διαβάζω όμως ότι έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα τελευταίως με διάφορα κινητά.
 2. Ευχαριστώ. Οπότε είναι θέμα ημερών.
 3. Ίσως. Νομίζω κάποιος είχε πει ότι η επιλογή paypal έχει αφαιρεθεί για αυτό και το ανέφερα.
 4. Τελικά σήμερα έκανα ανανέωση μέσω paypal. Είχα εντύπωση ότι είχε καταργηθεί. Νομίζω ότι μου είχε έρθει και μήνυμα.
 5. Μόνο για το NFC το πήρα. έχω την εντύπωση ότι η φωτογραφία του είναι χειρότερη και από το 7. Δεν μπορώ να το πω με σιγουριά με το λίγο που το χρησιμοποίησα έτσι για κάποιες φωτό της καθημερινότητας.
 6. Ένα προβληματάκι έχω εγώ με το συγκεκριμένο τηλέφωνο που δεν μου λειτουργεί σωστά με την εφαρμογή Σύνδεση tτηλεφώνου των Windows ως προς το θέμα των SMS που πότε στέλνει και πότε δεν στέλνει. Όταν δεν στέλνει μου λέει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στην SIM. Γιατί το χρειάζομαι. Κάνω copy paste κάποιες διευθύνσεις ή link στο PC και τις στέλνω σε γνωστούς. Δεν χρησιμοποιώ viber κτλ γιατί κάποιοι δεν έχουν ή δεν τα διαβάζουν. Αντιθέτως η εφαρμογή Messages της google λειτουργεί πάντα. Λαμπάκι πράσινο βλέπω δεν υπάρχει όπως σε άλλα παλαιότερα μοντέλα. Αυτό το αχνό όταν υπάρχει κλήση και δεν την έχεις δει ή Μήνυμα όταν η οθόνη είναι σβηστή σε standby. Μήπως μπορεί να ενεργοποιηθεί;
 7. Φυσικά και είναι άλλη υπηρεσία αλλά η υπάλληλος μου έλεγε μπαρούφες ότι δεν γίνεται. ενώ γινόταν. Εκεί είναι το θέμα.
 8. Νομίζω μου είπε η υπάλληλος. Τέλος Οκτωβρίου. Την αλλαγή της ταυτότητας στην τράπεζα την έκανα μέσω e-banking και ταυτοποίησης με το e-gov ενώ η υπάλληλος στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση επέμενε ότι δεν γίνεται. Υπήρχε δηλαδή η δυνατότητα αλλαγής online. Εδώ στην τηλεφωνία έχουν κλείσει όλα τα καταστήματα και αν βρεις και κάποιο έχουν ουρές. Μπορεί να έχουν δίκαιο ως προς την ασφάλεια αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν σωστό σύστημα ταυτοποίησης και φοβούνται. Θα μου πεις πως θα πουλάνε στους Πάκι δέκα δέκα τους αριθμούς..
 9. Ενημερωτικά: Για αλλαγή αριθμού ταυτότητας θέλει φυσική παρουσία σε κατάστημα και πρέπει να τους δείξεις την original ταυτότητα. Φωτοτυπίες και παρουσίαση της ταυτότητας μέσω της εφαρμογής από το e-gov δεν γίνεται αποδεκτή.. Προφανώς το ίδιο ισχύει και για τις άλλες εταιρείες. Χειρότεροι και από το δημόσιο. Εξαιρούνται μου είπαν οι εταιρείες τηλεφωνίας. Δηλαδή δεν υπάρχει ταυτοποίηση μέσω διαδικτύου, chat, ούτε μέσω τηλεφώνου.
 10. Και εγώ έτσι θα το κάνω αλλά και η Virtual ;έχουν προμήθεια όταν τις φορτίζεις. Δεν γλυτώνουμε από πουθενά.
 11. Δεν θέλουν να πληρώνουν προμήθειες οι καρμίρηδες
 12. Σημαίνει ότι αν συμβεί κάτι την εγγύηση θα την καλύψει αν υπάρξει πρόβλημα το κατάστημα αγοράς και όχι η infoquest. Επίσης πρέπει το τηλέφωνο να προσδιορίζεται και για την Ελληνική αγορά.
 13. Ναι το 4/128 καλύπτεται από την infoquest και παντού παίζει στην ίδια τιμή μέχρι πριν λίγες μέρες.
 14. Έχω το 4+2 που λέει 128, αντιπροσωπείας. Νομίζω ζητάνε πολλά για αυτά που προσφέρει.
 15. Είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποίησες και το σωστό καλώδιο με την ροζ υποδοχή; Γιατί στην αρχή έβαλα άλλον φορτιστή και φόρτιζε αργά. Μετά έβαλα μόνο τον φορτιστή. Θέλει και τα δύο original. Γύρω στην ώρα παίρνει.
 16. Επειδή ρώτησα και εγώ απο sktoutz και από μαγαζιά με τέτοιες τιμές η εγγύηση να είναι δική τους Με την infoqiest που την χρειάστηκα σε παλαιότερο τηλέφωνο που κάηκε λίγες μέρες πριν την λήξη της εγγύησης 2 χρόνια μου έστειλαν άλλο καινούργιο χωρίς πολλά πολλά.. Πάντως αυτός που έκανε τον έλεγχο ήταν Ινδός σύμφωνα με την απόδειξη που μου έστειλαν. Όλα έγιναν με courier στον προβλεπόμενο χρόνο. Δεν ήξερα ότι είχε εγγύηση αντιπροσωπείας και το τσέκαρα όταν χάλασε. Από τότε το λαμβάνω υπόψη στις αγορές μου αλλά οι αντιπρόσωποι έχουν ξεφύγει πολύ στις τιμές. Όταν είχα αγοράσει αυτό που χάλασε είχε περίπου την ίδια τιμή παντού και το πήρα από μαγαζί κοντά στο σπίτι μου απλά επειδή ήταν κοντά.
 17. Το έχω ψάξει και εγώ παλιότερα. Δεν κατάφερα κάτι. Οπότε μάλλον πάει στην ανακύκλωση.
 18. Πρέπει να ήταν και το σωστό καλώδιο. Δεν αρκεί μόνο ο φορτιστής. Τα καλώδιο στην μία πλευρά έχει χρώμα ροζ στην επαφή όπως και ο φορτιστής. Δοκίμασα και διαφορετικό καλώδιο και ήταν αργή η φόρτιση. Αντιθέτως με τον δικό του φορτιστή καλώδια πάει γρήγορα και ανάβει και η ένδειξη.
 19. Vox

  Redmi Note 7

  Για πείτε λοιπόν μερικές προτάσεις για αντικατάσταση του Redminote 7 περίπου στο 200άρι αν γίνεται πραγματικά double sim και εννοείται με NFC αν και μάλλον όλα διαθέτουν NFC. Και την ίδια εννοείται αξιοπρεπή ή καλύτερη φωτογραφική.
 20. Τα Lenovo σταματούν την υποστήριξη σχετικά γρήγορα. Τα μεταχειρισμένα δεν ξέρεις τι θέματα μπορεί να έχουν Πχ μπαταρία άχρηστη. Εγώ που είμαι και μεγάλης σχετικής ηλικίας το tablet μου είναι χρήσιμο σε συγκεκριμένη δουλειά. Θα προτιμούσα όμως κάτι όπως netbook αυτά που έδιναν παλιά στα σχολεία αλλά πολύ σύγχρονο. Εκεί να δεις πόσο ξεφεύγουν οι τιμές. Δες λοιπόν κάτι καινούργιο και επώνυμο.
 21. Πρώτα από όλα θα κοίταζα το hardware. Καλά και τα δύο. Στην samsung παλαιότερα πλήρωνες την μάρκα. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει.
 22. Και εγώ δεν έχω βρει αντικαταστάτη.των plantronics. Αυτή την στιγμή είμαι με ένα hama. Μέτρια η κατάσταση. Μόνο θετικό η μεγάλη αυτονομία. Οκ στο αυτοκίνητο αλλά με aircondition
 23. ;Έχουμε νομιμοποιήσει την αισχροκέρδεια μου φαίνεται με το όσο θέλει πουλάει ο καθένας όπου θέλει και ότι θέλει.
 24. Ο άνθρωπος είναι διακοπές και θέλει να αγοράσει μια κάρτα f2go. Δεν υπάρχει με λογική τιμή η δυνατότητα να την αγοράσει και όπου υπάρχει την δίνουν με καπέλο. Οι λύσεις με courier και άλλες πατέντες είναι απλά για γέλια. Μήπως χρήζουν καταγγελίες τέτοια θέματα;
×
×
 • Create New...