Jump to content

Vox

Members
  • Δημοσιεύσεις

    610
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Vox

  1. Οπότε αν θες να κρατήσεις τον ίδιο αριθμό πρέπει να τον ξανά ενεργοποιήσεις και να ζητήσεις φορητότητα. Ο αριθμός παραμένει στο όνομά σου για 6 μήνες μετά την διακοπή. Ή κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά.
  2. Έχω πάρει πίσω αρκετά χρήματα χωρίς να κάνω φορητότητα αριθμού. Απλά προσπαθούν να με διάφορους τρόπους να αποφύγουν την επιστροφή χρημάτων. Και τότε όμως δεν τα επέστρεφαν μου έλεγαν ότι δεν ισχύ σε καρτοκινητά και μπούρδες. Έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Μόνο τότε συμμαζεύτηκαν.
  3. Κάνουν τους Κινέζους. προχώρα κάνοντας την αίτηση κανονικά. .
  4. Εμένα δεν μου το έχουν γυρίσει ακόμα ούτε με έχουν ενοχλήσει. Από τότε το έχω και εγώ.
  5. Ξέρετε πόσα μονόευρα εισπράττουν κάθε μέρα; Όταν δίνουν ότι δεν τραβάει θα γίνει και αλλαγή.
  6. Σωστά. Δαίμων του τυπογραφείου. Γνωρίζω πολύ καλά. Ευχαριστώ για την διόρθωση
  7. Αυτό είναι ANC Audio Noise Cancellation αλλά τους Κινέζους μην τους πολύ πιστεύεις. Μόνο στα ακριβά μοντέλα ακουστικών είναι πραγματικά λειτουργικό
  8. Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία μου επιστράφηκαν παλαιότερα τα χρήματα περίπου 200 ευρώ επειδή έγιναν αυξήσεις που δεν δεχόμουν. Είχα ανεβάσει έναν οδηγό για να διευκολύνω κάποιους. Τον έχω κρατήσει κάπου και θα τον ξανά ανεβάσω αν τον βρω. Επίσης ο αριθμός μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο πάροχο μέσα σε έξι μήνες. Αυτοί επέμεναν ότι ο αριθμός χάνεται. Δεν με ενδιέφερε οπότε δεν έκανα κάτι. Τώρα όμως με ενδιαφέρει να τον κρατήσω. 16 του μηνός θα βάλω ένα ευρώ και μετά θα δω που .τι θα κάνω ή που θα πάω.
  9. Αν έχεις απαντήσει σίγουρα έχεις χρεωθεί. Ζήτα αναλυτική αν είσαι σε συμβόλαιο ή δες το υπόλοιπο σου σε καρτοκινητό για να το επιβεβαιώσεις.
  10. Εχω καταφέρει και έχω πάρει παλαιότερα ένα σημαντικό ποσό πίσω. Τον αριθμό δεν το χρειαζόμουν οπότε και δεν τον μετέφερα αλλού. Ταλαιπωρήθηκα πάντως γιατί στα καταστήματα μου έλεγαν ότι δεν ισχύει και διάφορα άλλα αντί άλλων. Αναγκάστηκα και απευθύνθηκα στην ΕΕΤΤ. Για έξι μήνες μετά την διακοπή ο αριθμός σας ανήκει και μπορείτε να τον μεταφέρετε σε άλλο δίκτυο.
  11. Είναι μη χρεώσιμο το SMS από αυτόν τον αριθμό και είχα διαμαρτυρηθεί έντονα παλαιότερα και εγώ αφού είχα φραγή. Προσπαθούν να σε κάνουν να απαντήσεις και έτσι να χρεωθείς. Ζήτησα από την τότε Wind να εξαιρεθεί αυτός ο αριθμός και δεν με ξανά ενόχλησαν. δεν ασχολήθηκα καθόλου με την εταιρεία που έστειλε το SMS και είναι αυτή εδώ: Έλληνες Παντού (ellinespadou.com)
  12. Η απάντηση ήταν γενική και δεν απευθυνόταν αποκλειστικά σε σένα. Όσο για αυτό που λες. Το μόνο που έχω συναντήσει είναι BT με οπτική ένδειξη, λαμπάκι δηλαδή.
  13. «Μανταλάκι» από Aliexpress με καλή αυτονομία και ήχο. Δοκιμάστηκε και λειτουργεί όπως αναφέρουν τα χαρακτηριστικά του. Ίσως για κάποιους είναι λίγο μεγάλο. Εμένα δεν με ενοχλεί. Μετά την εξαφάνιση των Plantronics και τα πανάκριβα Jabra οι επιλογές είναι περιορισμένες.
  14. Ξαφνικά το δίκαρτο κινητό ενώ είχα default για εξερχόμενες κλήσεις την κάρτα στην SIM1 (Vodadfone) άρχισε όταν καλούσα να παίρνει από την 2η που έχω κάρτα NOVA. Έτσι μου έφαγε όλο το υπόλοιπο γιατί δεν έχω πρόγραμμα για ομιλία. Το τσέκαρα και το ξανά τσέκαρα. Δεν κάνω λάθος. Αναγκαστικά γύρισα την ρύθμιση ώστε κάθε φορά να με ρωτάει από ποια κάρτα θέλω να πραγματοποιώ κλήσεις το οποίο είναι λίγο σπαστικό ιδίως αν χρησιμοποιείς bluetooth και την επανάληψη τελευταίας κλήσης. Τι μπορεί να φταίει που "έπαιρνε" από την 2ηSIM ενώ είχε επιλεγεί default η πρώτη;
  15. Δεν μπόρεσα χθες να επικοινωνήσω μαζί τους. Στην εξυπηρέτηση πελατών τελικά απάντησε ένας όπου μου λέει Θα σας καλέσουμε πίσω. Δεν έχει καλέσει μέχρι στιγμής κανείς. Το bot στην εφαρμογή είναι για γέλια. Αφορά ημερήσια χρέωση δεδομένων με το τηλέφωνο κλειστό κιόλας εκείνη την ημέρα
  16. Μάλλον το δεύτερο είναι που λες. δεν θα καθίσω να ασχοληθώ περισσότερο με αλλαγές στις κάρτες.. Όσο για το σήμα της Vodafone μπορεί να είναι και Ε δεν θυμάμαι τώρα. Κέντρο περιοχή Ακρόπολης. Το πρωί το σήμα της Vodafone είναι εντάξει. Μετά που ξυπνάνε οι τουρίστες μάλλον φορτώνει και σέρνεται. Κύριος αριθμός μου είναι η Vodafone αλλά επειδή το internet είναι χάλια χρησιμοποιώ την Nova για internet με 11 ευρώ τον μήνα. Τα χρήματα τα είχα μαζεμένα από ανανεώσεις. Τώρα με 1 ευρώ ανανέωση βολεύτηκα. Τα πακέτα της Vodafone πάνε τζάμπα όμως.
  17. Μέσω της εφαρμογής Xiaomi Home βλέπω και τις διαχειρίζομαι. Με vodafone ανοίγουν αμέσως ενώ με Nova όταν πατάω να ανοίξουν πάει στο στο 90% και σταματάει. Στο μεταξύ το σήμα της Vodafone είναι χάλια στο σημείο ή από 4G γυρίζει σε Η
  18. Επικοινώνησε με την Εθνική επιτροπή τηλεπικοινωνιών συμπληρώνοντας την φόρμα ✅Πάμε σε ένα άλλο θέμα. Έχω δυο κάμερες της Xiaomi τις οποίες παρακολουθώ από το κινητό. Το κινητό είναι δίκαρτο. Παρατηρώ ότι με Vodafone έχω πρόσβαση αλλά με Νονά Free 2 Go όχι Τι παίζει;
  19. Αν είσαι Αθήνα κατέβα Ομόνοια σε Πακιστανικά μαγαζιά και θα σε σενιάρουν επί τόπου και μπροστά σου οικονομικά. Η εγγύηση δεν νομίζω να σε καλύψει ακόμα και αν είναι επίσημη. Εκτός αν έχεις έξτρα που λέει για σπάσιμο, κλοπή, οτιδήποτε
  20. Δες λίγο εδώ.https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11265&idPhone2=11911 Με απογοητεύουν και τα δύο αυτήν την εποχή και σε αυτά χρήματα. Το xiaomi έχει περιορισμένη συνδεσιμότητα. Προσωπικά με ενδιαφέρει να λειτουργεί και ως τηλέφωνο για ώρα ανάγκης. Ούτε ακουστικά δέχεται. Ούτε GPS. Θέλω τις λειτουργίες ενός μεγαλύτερου σε διαστάσεις τηλεφώνου. Δες λίγο και Lenovo αν και εκεί λόγω μη αναβαθμίσεων μετά από δυο χρόνια άρχισαν τα κολλήματα όχι επειδή είχε πρόβλημα η συσκευή αλλά δεν έπαιρνε κανένα update.
  21. Αν βρεις plantronics σε κάθε περίπτωση είναι stock γιατί η εταιρεία δεν υπάρχει. Δεν σε ενδιαφέρει βέβαια αλλά ίσως ενδιαφέρει κάποιον άλλον οπότε προσοχή
  22. Off topic Στον χώρο της Ακρόπολης και τριγύρω που δουλεύω το σήμα της Vpodafone είναι για τον.....και αναγκάζομαι και αγοράσω δεδομένα για μια δεύτερη κάρτα Nova που έχω στο ίδιο τηλέφωνο που πάει σφαίρα.
  23. Εννοείται ότι είναι χαμένη υπόθεση αν δεν υπάρχει play store το οποίο κιόλας να αναβαθμίζεται. Αν είναι πειραγμένο το android το και δεν έχει τις πιστοποιήσεις της Google του Netflix του Disney του ertflix το μηχανάκι πολύ σύντομα θα σέρνεται. Και όταν λέμε να πετάει να είναι widevine L1. και οι εφαρμογές αυτές να μπαίνουν από το επίσημο playstore και όχι από τίποτα Aptoide και τέτοια. Συμφωνώ στο ότι υπάρχουν και πολύ καλά κινέζικα προϊόντα και όχι μόνο στο θέμα των tablet. Όπως και τα αντίστοιχα tv boxes που είναι για τις τηλεοράσεις τα ίδια συμβαίνουν και εδώ.
  24. Αν δεν είναι πιστοποιημένα δεν κρατούν πολλοί ασχέτως το καλό hardware που μπορεί να έχουν. Σταματούν να παίρνουν αναβαθμίσεις και πολλές φορές έχουν android πειραγμένο και σε ένα χρόνο το πολύ σέρνονται. Έχω ένα huawei πάρει με κανονικό android εδώ και τέσσερα χρόνια και πάει σφαίρα. ακόμα Στα επόμενα μοντέλα σταμάτησε η υποστήριξη του google play store. Είχα πληρώσει τότε 200 ευρώ με wifi και sim κάρτα. Λόγω δουλειάς με έχει εξυπηρετήσει αφάνταστα. Βλέπω και netflix αφού είναι widevine L1, κτλ άνετα όταν έχω χρόνο. Θα προτιμούσα κάτι στο μέγεθος των παλιών netbook με windows με δυνατό επεξεργαστή να μην τρώει κολλήματα αλλά οι τιμές ξεφεύγουν. Μην σας ξεγελάνε οι Κινέζικες μάρκες ότι να ναι. Έχει και οι Xiaomi κάτι καλά αλλά νομίζω δεν τα φέρνουν Ελλάδα.
  25. Δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα με υπερθέρμανση στο πλήκτρο on off.. Αυτό που αντιμετωπίζω είναι στιγμιαίες αποσυνδέσεις και επανασυνδέσεις ακαθόριστα που και που στο bluetooth ακουστικό. Νόμιζα ότι έφταιγε το κινητό επειδή ήταν άγνωστης μάρκας Κινέζικο αλλά το διαπίστωσα και με ένα της Plantronics που έχω.
×
×
  • Create New...