Jump to content

Kartokinitos

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    201
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Kartokinitos

  1. Εγω πιστευω οτι το καρτελ ειναι βοντα-γουιντ-εεττ και αναγκαζουν την κοσμοτε (λογω μεγεθους συνδρομητων) να ακολουθει στις αντικοινωνικές αλλαγές. Ισως μια καταγγελία σε ευρωπαικους φορεις να έκανε κάτι.
  2. Πόσος κόσμος δε θα το μάθει και θα χάσει μαζεμένα gb...
  3. Παρόλο τη δυσάρεστη μείωση στο πακέτο των 4,44ε, παραμένει το φτηνοτερο ιντερνετ σε όλα τα καρτοκινητά της αγοράς. Θα γούσταρα τώρα τη Cyta να κάνει κάνα μπαμ με πακέτο ιντερνετ και με τη δωρεάν φορητότητα να πέσουν τα συστήματα!
  4. Ποσταρω οποια προσφορα ερχεται στο Q μου για 2 λόγους: Α) μηπως μπορει και καποιος άλλος να το ενεργοποιήσει (εχει τυχει στο παρελθον να μπορεσει και άλλος κόσμος να χρησιμοποιησει κωδικο). Β) να βλεπει ο ανταγωνισμος και να ανταγωνιζεται. Ειναι υπερβολικο να ενοχλουνται μερικοι για τετοιο ποστ. Στην τελική, βαλτε με στη λιστα αγνοησης ωστε να μη βλεπετε ποστς μου, δεν παρεξηγουμαι.
  5. 200 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ & 1GB MOBILE INTERNET MONO ME 3,02€ & ΔIAPKEIA 30 MEPEΣ! ΣTEIΛE 21 ΣTO 12410 & ENEPΓOΠOIHΣE TO EΩΣ 20/10
  6. MONO TO FROG, ME THN AΓOPA TOY ΠAKETOY 60' ΠPOΣ OΛA TA KINHTA KAI ΣTAΘEPA EΛΛAΔAΣ AΞIAΣ 3€, ΣOY KANEI ΔΩPO ENA ΠAKETO 60' AKOMA. KAΛEΣE TΩPA ΣTO 1330 MEXPI 22/10.
  7. Εαν δε θέλεις συγκεκριμενα what's up, κάνεις φορητοτητα σε Cyta δωρεάν.
  8. Ενώ σερφαρα, με πηραν τηλ και τους ελεγε οτι ειμαι απενεργοποιημενος, αλλά ειδοποίηση χαμενης κλησης δεν ηρθε και το είδα οτι στις ρυθμίσειςρυθμισρ προωθησης ειναι σε ενα νουμερο 6975......
  9. Τη δοκίμασε κανείς με φρογκ; Δειχνει και τα λεπτα προς φρογκ; Οι προηγουμενες βερσιονς εδειχναν μονο λεπτα προς ολους κ ιντερνετ (κ τα 1500 προς φρογκ μονο του Σαββατοκυριακου.)
  10. Εαν ίσχυε αυτό που σου είπαν, δε θα τους άφηνε το σύστημα να της βάλουν χθες 6ε.
  11. Σε κατάστημα Γουίντ είπανε σε φίλη μου οτι η ελαχίστη ανανέωση κιου είναι 6€, ισχύει αυτό;
  12. Εμείς που ήδη το έχουμε, μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε ξανά; Δεν το χρειάζομαι, απλα το έχω για εναλλακτικό ιντερνετ από το φρογκ.
  13. Μπορείτε να στείλετε Υ στο 1330
  14. Ίσως η Γουίντ να τους αφήνει επίτηδες να λένε ότι νάναι ώστε ο κόσμος να προτιμήσει το ιντερνετ. Σίγουρα τη συμφέρει όλα μέσω ιντερνετ, αφού παρακάμπτει τα καταστήματα.
  15. Ολα ονλάιν και έχεις την ησυχία σου
  16. Στειλε μέιλ στη γουιντ γραφοντας ακριβως τι εγινε και τα στοιχεια του καταστηματος και τα δικά σου.
  17. Και πιο παλιά οι εταιρίες εδιναν δωρο με καθε συμβολαιο πανακριβες συσκευες, ενω τωρα δινουν ψίχουλα. Εγω θυμαμαι παλαιοτερα (γυρω στα 10 χρονια πισω) που η βονταφον εδινε συμβολαιο χωρις παγιο και εαν δεν εκανες χρηση για 6 συνεχομενους μηνες σε χρεωνε 50 (πενηντα) ευρω "κοστος γραμμης"... Οποτε και τοσο που το κρατησε η Κοσμοτε παλι καλά να λες. Ο τσαμπας τελειωσε. Αλλαξαν οι εποχες και προσωπικά δεν καταλαβαινω τον λογο που εχουν υποχρεωση να μας δινουν τσαμπα γραμμη.
  18. Και ομως εχεις παροχη: ενεργη τηλεφωνικη γραμμη που σου παρεχει τη δυνατοτητα να: Α) πραγματοποιήσεις εξερχόμενη κλήση, και Β) δεχτείς εισερχόμενη κλήση.
  19. Πριν ξεκινήσει τη διαδικασία σε κατάστημα, να ρωτήσει εαν έχουν multisim. Εχω ακουσει οτι στα Γερμανος συνηθιζουν να δινουν μόνο nano και μετά σε αναγκάζουν να αγοράσεις ανταπτοράκι.
  20. Και στους υπολοιπους 5 μηνες παιρνει με 5 ευρω τα περιπου μισά μπονους.
  21. Στους πόσους μήνες βαζουν φραγή εισερχομένων; Εκεί είναι η ολη η σημασία. Τι χρησιμότητα έχει ένας αριθμός εαν δεν μπορεί να σε βρει κάποιος;
  22. Σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις!
×
×
  • Create New...