pliktro Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Εγω τελικα παρατηρησα οτι στις αποφυγες οταν παταω αποφυγη αττικης οδου δεν με την αποφυγε.αλλα οταν πατησα αποφυγη με διοδια,ολα καλα.Ισως να μην ειναι και τοσο σωστη λυση η απλη μετονομασια των ForLinks,αλλα τουλαχιστον κατι αποφευγει. Παράθεση ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,'Η ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 (edited) παιδια μια ερωτηση... ποια εκδοση του προγραμματος πρεπει να ψαξω για να βαλω στο HTC touch cruise(Iolite)? εχω ηδη μια εκδοση την οποια χρησιμοποιω σε μηχανακι gps RYE 4306. μπορω να χρησιμοποιησω αυτο? Edited April 29, 2010 by makisg4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_4 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το destinator 7 στο κινητό μου αλλά μου είπανε ότι χρειάζεται να αλλάξω ένα αρχείο destcore.dll για να μην έχω πρόβλημα με τους χάρτες. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει μιας και είμαι λίγο γκάου από αυτά? Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Αυτό που αναφέρεις είναι για χρήση "σπασμένης" εφαρμογής κάτι που δεν μας επιτρέπεται να συζητάμε δημόσια στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Επίσημα η νέα αναβάθμιση επιβάλει την αλλαγή αυτου του αρχείου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Είναι και αυτό αλλά όχι μόνο αυτό.Οι παλιότεροι χάρτες του destinator,τις αποφυγές τις είχαν σε ξεχωριστό αρχείο με όνομα forlinks.Η νέα έκδοση του 2010 δεν έχει forlinks και για να λειτουργούν σωστά όλες οι αποφυγές,πρέπει να βάλεις και το αρχείο destcore,το οποίο δίνει η mls στο http://www.mlsdestinator.gr στο zip αρχείο που περιέχει και το χάρτη.Από εκεί και πέρα,επειδή ακριβώς δεν διανέμεται δωρεάν η εφαρμογή,δεν είναι δυνατόν να δοθεί εδώ σε αυτό το φόρουμ λινκ με αυτό το αρχείο σε κάποιον server π.χ. rapidshare Aν δε βάλεις αυτό το destcore,μπορείς να δουλέψεις τον χάρτη,αλλά θα έχεις μόνο αποφυγή διοδίων. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Καλησπέρα αλάνια, απο που κατεβάζουμε αυτό το ωραίο πρόγραμμα? ευχαριστώ εκ προοιμίου Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkokalis Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 μπορεί κάποιος να μου πεί ποια είναι η τελευταία έκδοση του destinator 7? επίσης ποιοι είναι οι τελευταίοι χάρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOYKI Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Παιδία τώρα και ένα μήνα έχω Βρει τον καινούργιο χάρτη Dest9_4.1.2010_withMap και έχει τον χάρτη GreeceGRE πήρα τον φάκελο αυτό και τον έβαλα στο Destinator 7 και έχω το παλιό πρόγραμμα με τον καινούργιο χάρτη το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πηγαίνω διαδρομή πατάω αποφυγή δρόμων και έχει 1] με διόδια 2] αυτοκινητόδρομοι 3]δρόμοι αποφ. 4]κοινότητες με πύλες 5] φερυ κατά την γνώμη μου λείπουνε τα πιο σοβαρά τα 1] Αττική οδός 2] δακτύλιος 3] χωματόδρομοι και η χωματόδρομοι είναι το πρόβλημα μου πήγα να περάσω από την ιόνιο οδό στο Αγρίνιο και ήτανε κλειστή από Ρίο προς Αμφιλοχία και πήγα από Αγρίνιο και με έστελνε σε χωματόδρομους και εκεί προσπάθησα να τους βγάλω και δεν τους βρήκα και αναγκάστηκα να το κλίσω ξέρη κανίς τη πρέπει να κάνω και πως να το κάνω και που θα τα βρω για να βάλλω και τους χωματόδρομους μέσα αλλά και τα αλλά δυο Αττική οδός, και δακτύλιος που δεν έχει και εάν μπορείτε στιλέτο μου papbasilhs@yahoo.com ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 να ρωτησω και γω κατι εβαλα στο hd2 το igo8 και δουλευει αριστα .εβαλα και το δεστινατορ7 αλλα δεν ανοιγει φορτωνει και στο τελευταιο σημειο κομπλαρει και μου κομπλαρει ολο το τηλεφωνο.εχει κανεις καμια ιδεα?ελληνικο τηλεφωνο ελληνικη ρομ.αν ειμαι off topic ασ μου στειλει καποιος pm γιατι παιδευομαι απο το μεσημερι και μαλιστα δεν ειναι και δικο μου χαρη κανω Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 να ρωτησω και γω κατι εβαλα στο hd2 το igo8 και δουλευει αριστα .εβαλα και το δεστινατορ7 αλλα δεν ανοιγει φορτωνει και στο τελευταιο σημειο κομπλαρει και μου κομπλαρει ολο το τηλεφωνο.εχει κανεις καμια ιδεα?ελληνικο τηλεφωνο ελληνικη ρομ.αν ειμαι off topic ασ μου στειλει καποιος pm γιατι παιδευομαι απο το μεσημερι και μαλιστα δεν ειναι και δικο μου χαρη κανω μαλλον αλλο σκιν χρειαζεσαι.γοογλαρε navimania destinator skins :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 skin για το hd mini που δουλευει μια χαρα (απο τον φιλο bbbb) http://rapidshare.com/files/399016458/hd_mini_skin_dest.rar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Για τον χάρτη της MLS 3650 γνωρίζει κανείς τίποτα? Μήπως αντικαθιστά τον πρόσφατο 3642? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Ναι διορθώνει κάποια προβλήματα(π.χ. αδυναμία εύρεσης οδών στην έδεσσα) που είχε ο 3642. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Καλημέρα παίδες! Θα καταθέσω 2 εμπειρίες που είχα χτες από τον τελευταίο χάρτη του Destinator (3650) να μου πείτε κι εσείς τη γνώμη σας.Λοιπόν,επέστρεφα χτες βράδυ από το Άργος για Αθήνα.Του έβαλα αποφυγή διοδίων,κι ενώ όλα πήγαιναν καλά,κάποια στιγμή βρέθηκα έξω από τα ταμεία διοδίων στον κόμβο Σπαθοβούνι (ευτυχώς έιχα κάτι ψιλά...).Στα επόμενα διόδια του Ισθμού λειτούργησε κανονικά και τα απέφυγα.Μπαίνοντας στη Αθήνα,διαπίστωσα ότι η διαδρομή που είχε προγραμματίσει δεν υπολόγισε την αποφυγή του δακτυλίου (ενώ είχα επιλέξει την αποφυγή). Διαβάζοντας παλαιότερες σελίδες στο thread κατάλαβα ότι για να ενεργοποιηθούν οι αποφυγές πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένο αρχείο (destcore.dll). Που στο καλό μπορώ να το βρω; Απορία:Ο χάρτης 3642 χρειάζεται κι αυτός το destcore.dll; Ή δουλεύει με τα Forlinks όπως και οι παλαιότεροι χάρτες; Ας προσπαθήσει να απαντήσει κάποιος (ακόμα και με PM) προκειμένου να βγάλω άκρη και να μην βρεθώ μελλοντικά σε περιπέτειες (π.χ. Αττική οδό, χωματόδρομοι,κλπ) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Για να εγκαταστήσω στο Mio P350 μου το Destinator 7 θα πρέπει να βάλω τα Windows Mobile 6.1; Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε τον τελευταίο χάρτη (του 2010) της Ελλάδας; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Είναι και αυτό αλλά όχι μόνο αυτό.Οι παλιότεροι χάρτες του destinator,τις αποφυγές τις είχαν σε ξεχωριστό αρχείο με όνομα forlinks.Η νέα έκδοση του 2010 δεν έχει forlinks και για να λειτουργούν σωστά όλες οι αποφυγές,πρέπει να βάλεις και το αρχείο destcore,το οποίο δίνει η mls στο http://www.mlsdestinator.gr στο zip αρχείο που περιέχει και το χάρτη. Αν κάνεις την αναβάθμιση, θα λειτουργούν όμως και οι παλιοί χάρτες ταυτόχρονα με τον νέο; Έχω τον παλιότερο χάρτη Ελλάδας και μαζί χάρτες Ισπανίας, Γερμανίας και Αγγλίας και δε θα ήθελα να τους χάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Για να εγκαταστήσω στο Mio P350 μου το Destinator 7 θα πρέπει να βάλω τα Windows Mobile 6.1; Όχι, δεν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Ωραία, το Destinator 7 δούλεψε μια χαρά... Τώρα είμαι σε αναζήτηση του τελευταίου χάρτη της ελλάδας του 2010 ή έστω τον τελευταίο του 2009, ξέρετε που μπορώ να τον βρω; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Ωραία, το Destinator 7 δούλεψε μια χαρά... Τώρα είμαι σε αναζήτηση του τελευταίου χάρτη της ελλάδας του 2010 ή έστω τον τελευταίο του 2009, ξέρετε που μπορώ να τον βρω; Ευχαριστω! Μόλις άρχισα κι εγώ να ψάχνω τώρα που ξετρύπωσα το παλιό μου GPS αλλά βλέπω ότι οι τελευταίοι χάρτες τις NGi είναι του 2009!! Ιανουάριος παρακαλώ η έκδοση 2008.Q4.115.EL! Είναι δυνατόν να μην έχει βγει κάτι νεότερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Μόλις άρχισα κι εγώ να ψάχνω τώρα που ξετρύπωσα το παλιό μου GPS αλλά βλέπω ότι οι τελευταίοι χάρτες τις NGi είναι του 2009!! Ιανουάριος παρακαλώ η έκδοση 2008.Q4.115.EL! Είναι δυνατόν να μην έχει βγει κάτι νεότερο? Yπάρχουν νεώτεροι χάρτες για Destinator, λέω υπάρχουν γιατί είναι δύο διαφορετικές εκδόσεις από διαφορετικούς map providers O ένας είναι ο μετατοπισμένος Gi, http://an-esorropoi.blogspot.com/2009/09/blog-post_19.html κάποια μετακίνηση είχε γίνει στον φλοιό της γης μόνο στην Ελλάδα όταν κάνανε χαρτογράφηση και ο άλλος είναι της εταιρίας terra που είναι αμφιβόλου ποιότητας καθώς είναι ο πρώτος της χάρτης για GPS μέχρι τώρα έβγαζε μόνο έντυπους. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim22479 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 μπορει καποιος να μας πει ποιοι ειναι οι τελευταιοι χαρτες για Destinator 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 GI MAP 2010 V3650 & MLS V2010.A.07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Δεν ξέρω γιατί αλλά με κάτι τέτοιες ερωτήσεις νομίζω πως ζούμε στο 2007.:lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Φταίει η προώθηση που κάνει συνεχώς η MLS (και με τις αντίστοιχες προσφορές στις εκπτώσεις στις ηλεκτραγορές):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts