Jump to content

platijet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    512
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

3 Followers

About platijet

  • Ημ. Γέννησης 19/07/1976

platijet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπάρχουν sites που αναλαμβάνουν να εγγυηθούν την αγορά για εσένα.
  2. Αυτό μάλλον δεν είναι για την περίπτωσή μου.
  3. Υπάρχει κάποια εφαρμογή καταγραφής κλήσεων που να δουλεύει ΆΨΟΓΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ στην MM ( Android 6 ) ; . Οι περισσότερες από τις πιο γνωστές έχουν προβλήματα στην ΜΜ όπως δεν καταγράφουν τον συνομιλητή κλπ.
  4. platijet

    ZTE V956

    Μπορεί να κάνει κάποιος upload την LeWaOS 5.1 γιατί όλα τα links είναι dead ???
  5. Νομίζω ότι το συμπέρασμα είναι σαφές αν διαβάσεις τις εμπειρίες των μελών στα προηγούμενα post. Ελπίζω μόνο να μην αναγκαστείς να κάνεις αυτό που κάνουν οι περισσότεροι όταν αλλάζουν το ημιτασιόν τζαμάκι, δηλ. να το πουλήσεις επειδή δεν θα είσαι ευχαριστημένος.
  6. Αυτό ήταν :) , ήταν "Sent items" αντί για "Sent". Thanks
  7. Σε ένα ΙΜΑΡ λογαριασμό τα εξερχόμενα δεν αποθηκεύονται στον φάκελο "sent" του λογαριασμού αλλά στον φάκελο " απεσταλμένα" στους τοπικούς φακέλους αποθήκευσης του υπολογιστή, με αποτέλεσμα αυτά τα εξερχόμενα να μην συγχρονίζονται με τις άλλες συσκευές που έχω. Έχω φάει τον τόπο αλλά αποτέλεσμα γιοκ..... :(
  8. Δυστυχώς λίγοι ( και προς τιμή τους ) είναι αυτοί που θα δώσουν feedback μετά από καιρό. Συνήθως ( και αυτό είναι ο κανόνας) οι περισσότεροι δεν ποστάρουν για να συμβουλέψουν ή ακόμα και να προτατέψουν τα άλλα μέλη, παρά μόνο το κάνουν όταν έχουν οι ίδιοι ανάγκη.
  9. Άλλο ξεφλούδισμα από πέσιμο και άλλο σπάσιμο από πέσιμο..!!
  10. Αν διαβάσεις 2 σελίδες πριν θα καταλάβεις οτι αν το επισκευάσεις σε επίσημο service η εγγύηση χάνεται επειδή καταχωρείται οτι η συσκευή έχει πέσει. Βασικά αυτό γίνεται από την στιγμή που θα καταχωρηθεί σαν βλάβη υπαιτιότητα χρήστη. Η μόνη περίπτωση για να συνεχίσει να έχει την εργοστασιακή εγγύηση είναι να μπεί γνήσιο ανταλλακτικό από μη επίσημο service ή από εσένα.
  11. Το δικό μου + δύο ακόμη μέσα σε 3 μήνες από άμεση λήψη, τώρα βρίσκουν με δυσκολία.
  12. Έχει παρατηρήσει κάποιος πρόβλημα στο σήμα GPS ?
  13. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτοχος του Note II πρόβλημα στο σήμα GPS ?
  14. Η διαδικασία του να αλλάξεις το τζαμάκι μόνο, χρειάζεται και το ενδιάμεσο υλικό ( υγρή UV κόλλα ή αυτοκόλλητη ταινία ) που αυτό σημαίνει οτι δεν υπάρχουν περιθώρια να κάτσει σκόνη. Μου φαίνεται πολύ περίεργο και το οτι δουλεύει μάλιστα ( εκτός και αν ακουμπά τζάμι με τζάμι ) . Είναι σίγουρα S3 και είναι σίγουρα γνήσιο κινητό Samsung ?
×
×
  • Create New...