Jump to content

tasos30fullou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tasos30fullou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γιατί είσαι τόσο εριστικός ? Η κάθε απάντηση είναι πολύτιμη είτε λύνει το πρόβλημά σου , είτε όχι. Πήγα σε κάποιο σέρβις και είναι από υγρασία που έχει μαζέψει το κινητό. Αυτό είναι εμφανή στο micro usb με γάνα που έχει μαζέψει.
  2. Sorry αλλα καμια σχεση. Δεν εχει προβλημα με την φορτηση. ΑΝΑΒΕΙ συνεχως η οθονη....!!!
  3. Φιλέ μου σε ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά δεν το βρησκω....εαν εχεις την καλωσυνη κάντο μια επικολληση ή δώσε λινκ ακριβως. Σε ευχαριστώ.
  4. πρόβλημα με αυτο το τηλέφωνο!!!! Καπου κοντα στο 50% του υπολοιπου της μπαταριας η οθονη μένει αναμενη σχεδον συνεχως. Ενω την σβηνω παλι αναβει, κλεινω wifi, δεδομενα και παλι τιποτα. Κανω επαναφορα σε εργοστασικες ρυθμησεις και παλι μετα απο λιγο τα ιδια. Καμια ιδέα?
  5. Καλημέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω με την συσκευή μου (Samsung goolge nexus) το εξής περίεργο και ταυτόχρονα σπαστικό. Μόλις πέσει η μπαταρία κάτω από το 50% η συσκευή "θέλει¨να έχει αναμμένη την οθόνη. Την σβήνεις πάλι μέσα λίγα δευτερόλεπτα ανάβει. Κλείνω το wifi, 3g, δεδομένα και πάλι τίποτα. Στην υπόνοια οτι ίσως κάποιο πρόσθετο κάνει την ζημιά κάνω επαναφορά του τηλεφώνου στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις αλλά και πάλι τίποτα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
  6. Παιδια μιλαμε για Θεσσαλονικη οχι για καποιο χωριουδακι στα συνορα. 100% εχω φυγει.
  7. Είμαι περίπου 3 μήνες στο δίκτυο της Wind με 2 γραμμές κινητών και σταθερό + Ιντερνέτ για το σπίτι…..λόγο τιμής. Αρκετός χρόνος ομιλίας και υψηλή ταχύτητα. Αρκεί να: -Είσαι στα σημεία που έχει σήμα το κινητό. Προσωπικά κινούμε στο: α) περιφερικό της Θεσσαλονίκης που έχει πολύ άσχημο σήμα με αποτέλεσμα να κόβεται συνέχεια η γραμμή. (φαντάζομαι είναι για την προστασία μου, καθώς οδήγηση και κινητό δεν συμβαδίζουν) β) Καλαμαριά που είναι η κατοικία μου. Μόνο στο σαλόνι και το μπαλκόνι έχουμε σήμα! (φαντάζομαι είναι για να έχω μια οικογενειακή γαληνή χωρίς ενοχλητικά τηλεφωνήματα που να μας ταράζουν) γ) Ανάληψη που είναι το γραφείο μου. Εκεί δεν υπάρχει ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ σήμα. Για κάθε τραπεζική συναλλαγή που χρειάζομαι SMS επιβεβαίωσης, πρέπει να κατέβω κάπου στην γειτονιά που έχει σήμα. (φαντάζομαι είναι εσκεμμένο για να μην ξοδεύουμε άσκοπα) Τηλεφώνησα στη εξυπηρέτηση πελατών. (Γρήγοροι και ευγενικοί τουλάχιστον). Με ενημέρωσαν ότι το σήμα δεν είναι κάτι μπορούν να εγγυηθούν σε όλες τις περιοχές (μιλάμε για Θεσσαλονίκη!!! Όχι κανένα παραμεθόριο χωριουδάκι) αλλά γίνονται προσπάθειες για την καλυτέρευση του δικτυού. Με ενημέρωσαν δε, ότι στην περιοχή της Αναλήψεως τους «δείχνει» ότι το σήμα εξωτερικά είναι οκ, με μερική αστάθεια στους εσωτερικού χώρους. Πως μετράται αυτό δεν ξέρω. Προχωράμε παρακάτω στο σταθερό μπορείς να με καλέσεις από κινητό, από Cyta, HOL, Forthnet, ότι κέρατο υπάρχει, αλλά από ΟΤΕ……….όχι!!! Βγάζει μήνυμα ότι ο αριθμός αυτός δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή. 4 μέρες που τους το επισήμανα και ακόμη τίποτα. Και όλα αυτά με 72€ το μήνα !!!! Αγαπητοί κύριοι της Wind καλή η τιμολογιακή πολίτικη αλλά φροντίστε να ισχύουν αυτά που υπογράφουμε και οι δυο πλευρές. Πληρώνουμε ένα σωρό χρήματα για ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Στα συμβόλαια που υπογράφουμε δεν πληρώνουμε την ΠΡΟΘΕΣΗ για τις υπηρεσίες. Πληρώνουμε για το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Πριν μου πείτε ότι με λυπάστε και ότι με κατανοητέ και με συμπονάτε θα σας πω ένα πολύ απλό. Μας έψαχναν σαν τρελοί για να δώσουμε αίμα σε φίλο που το χρειαζόταν ΑΜΕΣΑ αλλά κάνεις δεν μπορούσε να μας βρει ούτε σε κινητό ούτε και σε σταθερό. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών για να δω πως μπορώ να φύγω και με έντονο ύφος μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω και κάπου στα 150€. Δηλαδή εγώ που σπάω το 12μηνο συμβόλαιο έχω κυρώσεις. Εσείς που δεν τηρείτε τις υπηρεσίες που πλήρωσα τι πέναλτι έχετε? Πως αποζημιώνομαι για όλα τα παραπάνω?
  8. Εμπνευσμένο από βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στο internet. Θα προσπαθήσει φίλος μας να κάνει το ίδιο πείραμα με Hamburgers Goody's & ΜcDonalds όπως και πατάτες. Σήμερα λοιπόν η πρώτη εικόνα από Hamburgers Goody's & ΜcDonalds 19 Ιουνίου 2012 http://oneclickperday.blogspot.gr/2012/06/hamburgers-goodys-cdonalds.html
  9. Ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα ολα τα περασμενα στο outlook.... επίσης φωτογραφιες και μουσικη πως μπορω να συνχρονησω υπαρχει καποιο προγραμμα? Υπαρχει καποιος τροπος να συνχρονισω το τηλεφωνο μe το PC? Ειναι κριμα να εχω ολες τις επαφες στο Outlook περασμενες να εχω μουσικη και φωτο και να μην μπορω να κανω κατι τοσο απλο.... Συσκευες των 100€ μπορουν κια κανουν τοσο απλα πραγματα. Υπαρχει καποιο άλλο πρόγραμμα? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  10. Καλημέρα σε ολους. Προσπαθώ να συγχρονίσω το τηλεφωνώ μου Google Nexus με το PC μου μέσω του Kies. ΤΙΠΟΤΑ!!! Δεν συνδέεται με τίποτα. Κάνω και την διαδικασία "αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης", αλλά και πάλι ΤΙΠΟΤΑ. Μπορεί να βοηθήσει κανεις? Το Outlook ειναι που θέλω να συνχρονίζω κατα κυριο λόγο. Υπάρχει άλλο προγραμμα?:!:
  11. ειδα απο κοντα το Samsung Jet GT-S8000 Black και επαθα πλακα βλεπω να βαζω το χερι στη τσεπη.....αξιζει??
  12. δεν ειχα ποτε κατι με touch και δεν μπορω να φανταστω εαν ειναι ευκολο.εχεις σχετικη εμπειρια?
×
×
  • Create New...