Jump to content

platijet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    512
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by platijet

  1. Υπάρχουν sites που αναλαμβάνουν να εγγυηθούν την αγορά για εσένα.
  2. Αυτό μάλλον δεν είναι για την περίπτωσή μου.
  3. Υπάρχει κάποια εφαρμογή καταγραφής κλήσεων που να δουλεύει ΆΨΟΓΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ στην MM ( Android 6 ) ; . Οι περισσότερες από τις πιο γνωστές έχουν προβλήματα στην ΜΜ όπως δεν καταγράφουν τον συνομιλητή κλπ.
  4. platijet

    ZTE V956

    Μπορεί να κάνει κάποιος upload την LeWaOS 5.1 γιατί όλα τα links είναι dead ???
  5. Νομίζω ότι το συμπέρασμα είναι σαφές αν διαβάσεις τις εμπειρίες των μελών στα προηγούμενα post. Ελπίζω μόνο να μην αναγκαστείς να κάνεις αυτό που κάνουν οι περισσότεροι όταν αλλάζουν το ημιτασιόν τζαμάκι, δηλ. να το πουλήσεις επειδή δεν θα είσαι ευχαριστημένος.
  6. Αυτό ήταν :) , ήταν "Sent items" αντί για "Sent". Thanks
  7. Σε ένα ΙΜΑΡ λογαριασμό τα εξερχόμενα δεν αποθηκεύονται στον φάκελο "sent" του λογαριασμού αλλά στον φάκελο " απεσταλμένα" στους τοπικούς φακέλους αποθήκευσης του υπολογιστή, με αποτέλεσμα αυτά τα εξερχόμενα να μην συγχρονίζονται με τις άλλες συσκευές που έχω. Έχω φάει τον τόπο αλλά αποτέλεσμα γιοκ..... :(
  8. Δυστυχώς λίγοι ( και προς τιμή τους ) είναι αυτοί που θα δώσουν feedback μετά από καιρό. Συνήθως ( και αυτό είναι ο κανόνας) οι περισσότεροι δεν ποστάρουν για να συμβουλέψουν ή ακόμα και να προτατέψουν τα άλλα μέλη, παρά μόνο το κάνουν όταν έχουν οι ίδιοι ανάγκη.
  9. Άλλο ξεφλούδισμα από πέσιμο και άλλο σπάσιμο από πέσιμο..!!
  10. Αν διαβάσεις 2 σελίδες πριν θα καταλάβεις οτι αν το επισκευάσεις σε επίσημο service η εγγύηση χάνεται επειδή καταχωρείται οτι η συσκευή έχει πέσει. Βασικά αυτό γίνεται από την στιγμή που θα καταχωρηθεί σαν βλάβη υπαιτιότητα χρήστη. Η μόνη περίπτωση για να συνεχίσει να έχει την εργοστασιακή εγγύηση είναι να μπεί γνήσιο ανταλλακτικό από μη επίσημο service ή από εσένα.
  11. Το δικό μου + δύο ακόμη μέσα σε 3 μήνες από άμεση λήψη, τώρα βρίσκουν με δυσκολία.
  12. Έχει παρατηρήσει κάποιος πρόβλημα στο σήμα GPS ?
  13. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτοχος του Note II πρόβλημα στο σήμα GPS ?
  14. Η διαδικασία του να αλλάξεις το τζαμάκι μόνο, χρειάζεται και το ενδιάμεσο υλικό ( υγρή UV κόλλα ή αυτοκόλλητη ταινία ) που αυτό σημαίνει οτι δεν υπάρχουν περιθώρια να κάτσει σκόνη. Μου φαίνεται πολύ περίεργο και το οτι δουλεύει μάλιστα ( εκτός και αν ακουμπά τζάμι με τζάμι ) . Είναι σίγουρα S3 και είναι σίγουρα γνήσιο κινητό Samsung ?
  15. Αυτό γίνεται σε όλες τις αντιπροσωπίες και όχι μόνο στη Samsung. Αν κάνετε έρευνα θα βρείτε service με πιο χαμηλές τιμές, δεν θα χάσετε δεδομένα κατά την επισκευή και το κυριότερο είναι οτι δεν καταγράφεται στην βάση δεδομένων με αποτέλεσμα να χαθεί η εγγύηση. Φυσικά μιλάμε για γνήσιο ανταλλακτικό και για επισκευή 1 με 2 ωρών.
  16. Αυτό δουλεύω πλέον, αλλά δεν παίζει σε κάποιους browsers στα κινητά. Ελπίζω να το λύσουν σύντομα.
  17. Χρόνια πολλά με υγεία και αισιοδοξία.
  18. Πολύ ευχαρίστως δέχομαι τα αντεπιχειρήματα και όυτε κάποιο συμφέρον έχω να είμαι κατά της αντικατάστασης του front glass μόνο, την στιγμή μάλιστα που έχω επενδύσει πολλά σε αυτό . Η τοποθέτησή μου επι του θέματος , δεν είναι απλά η προσωπική μου εμπειρία , αλλά στατιστικά και feedbacks απο 2 workshops.
  19. Έχοντας πειραματιστεί σε υπερβολικό βαθμό ( 4-10 διαφορετικές ποιότητες τζαμάκια, 5 διαφορετικά είδη κόλλας, αυτοκόλλητη ταινία αντί για υγρή κόλλα, 2 διαφορετικής τεχνολογίας UV σταθμοί τήξης ) και έχοντας ξοδέψει υπέραρκετά σε χρόνο και χρήμα, σας παραθέτω τα συμπεράσματά μου: 1. Το τζαμάκι δεν είναι σε καμία περίπτωση γνήσιο ή απο την κατασκευάστρια εταιρεία του κινητού. 2. Η κύλιση και ολίσθηση των δακτύλων πάνω στο τζάμι είναι πιο δύσκολη. 3. Μεγαλύτερη ευαισθησία στις γρατσουνιές. 4. Τα χρώματα έχουν μια μικρή απόκλιση και το άσπρο δεν είναι τόσο άσπρο αλλά ένα τόνο προς το γκρί. 5. Η εμπειρία χρήσης δεν έχει την ίδια αμεσότητα. 6. Μία στις δύο περιπτώσεις θα παρουσιάσει κίτρινες κηλίδες μετά από μήνες και μία στις δέκα θα χάσει ένα από τα χρώματα RGB. 7. Σε χώρο με έντονο φως ή στον ήλιο, υπάρχει δυσκολία στα γραφικά της οθόνης και αυτό γιατί το τζαμάκι "καθρεφτίζει" και αντί να βλέπουμε εικόνα, βλέπουμε τον εαυτό μας. Όλα τα παραπάνω δεν είναι σε τραγικό βαθμό, αλλά κατανοητά στον έμπειρο χρήστη, ενώ για τους υπόλοιπους είναι αποδεκτό μιας και δεν το καταλαβαίνουν. Εγώ πάντως δίνω στους πελάτες μου την επιλογή ανάμεσα στο τζαμάκι και στο γνήσιο set αφού τους γνωστοποιήσω τα παραπάνω. Προσωπική μου άποψη είναι οτι όταν κάποιος έχει δώσει από 400 εώς 700 ευρώ για συσκευή τεχνολογίας αιχμής, θα πρέπει να έχει το μέγιστο των δυνατοτήτων της και δεν θα πρέπει να σκεφτεί τα 50-70 ευρώ παραπάνω
  20. Πραγματικά πάρα πολύ καλό συγκρητικό, thanks..
  21. Ποιό θεωρείτε το καλύτερο chat widget για να ενσωματώσω στο site μου? Υπάρχει κάτι το οποίο να είναι και σε εφαρμογή για κινητό έτσι ώστε να μην χάνω μηνύματα και να είμαι συνέχεια online? Έχω δοκιμάσει το zopim αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος.
  22. Ντροπαλό αμούστακο αγόρι ο Μάνος..... :lol::lol::p Πάρτε και μια εικόνα απο τότε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=368754 Χρόνια πολλά, να είμαστε όλοι καλά να γιορτάσουμε και τα επόμενα 10 χρόνια....
  23. http://web.archive.org/web/20030719055841/http://myphone.gr/ Αχ...... Nostalgia...... ειδήσεις όπως "Παρουσίαση: Sony Ericsson T610" και "Νέα Blueprints: Siemens MC60 & Sony Ericsson T220" , ποιός να φανταζόταν τι θα επακολουθούσε....
  24. Υπάρχουν κάτι προγραμματάκια που κατεβάζουν αρχεία απο τον server της Samsung που κατεβάζει και το Kies. Στο Kies για να μην χάνονται όμως τα αρχεία του χρήστη, το κινητό δεν αναβαθμίζεται με κάποια αρχεία όπως το Factory FS και έτσι δεν υπάρχουν αυτά τα αρχεία στον server.
×
×
  • Create New...