Jump to content

mike_4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    83
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mike_4

  1. Καλησπέρα παιδιά, Εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Κάποιες φορές όταν βάλεις το βύσμα φόρτισης, το κινητό δεν φορτίζει. Για να φορτίσει πρέπει να το κλείσω πατώντας παρατεταμένα το πλαϊνό κουμπί. Αφού κλείσει και βάλω το βύσμα φορτίζει κανονικά. Το ξανανοίγω και είναι σε κατάσταση φόρτισης και ανεβαίνει η στάθμη της μπαταρίας του κανονικά!!! Θεωρητικά η φόρτιση είναι θέμα hardware και όχι software, όμως αν είχα θέμα hardware λογικά δεν θα φόρτιζε σε καμία φάση, ούτε με το κιν κλειστό ούτε μ το κιν ανοιχτό, σωστα?
  2. Εμένα έδειχνε κλειστό το κιν και δεν ανταποκρινόταν σε ΤΙΠΟΤΑ, όπως γράφω κ στο προηγούμενο πόστ. Πάτησα ταυτόχρονα τα 2 κουμπιά της έντασης του ήχου και το κάτω αριστερά κουμπί για 3-4 δευτερόλεπτα και αντέδρασε, έκανε ρεστάρτ κανονικά και από τότε κανένα πρόβλημα!
  3. Αλάνια εκπέμπω SOS!!! Το κινητό χωρίς σκληρή χρήση, με είχε βγάλει ασπροπρόσωπο, όλα τα κανε καλά και πολύ γρήγορα. Σήμερα έπαθα το εξής: Βάζω ένα τραγούδι να παίξει στον στάνταρ player που χει, δν έχω κατεβάσει άλλον. Ξεκινάει το τραγούδι κ μετά απο ελάχιστα σβήνει η οθόνη και δεν ανταποκρίνεται καθόλου το κινητό (το τραγούδι συνεχίζει να παίζει όμως) τελειώνει το τραγούδι κ απο τότε το κινητό εντελώς νεκρό. το καλώ από άλλο νούμερο, δείχνει ότι χτυπάει. Το βάζω στην πρίζα να φορτίσει, καμία ανταπόκριση. Γενικώς το έχω προσέξει και δεν έχει φάει καμιά καλή τούμπα. Έχετε καμία ιδέα τι θα μπορούσε να είναι? Edit: Ακυρο, πάτησα κάτι κουμπιά που βρήκα στο ίντερνετ να κάνω reset και έστρωσε :D :D :D
  4. Καρτοσυμβόλαιο vodafone με απεριόριστες κλήσεις για αριθμούς vodafone. με έχει βολέψει γιατί όλοι οι κοντινοί μου έχουν vodafone και με τα λεφτά που μπαίνουν κάε μήνα μιλάω με τους υπόλοιπους (κ βάζω κ καμια κάρτα στην χειρότερη!!!)
  5. Πήρα το κινητό στα χέρια μου σήμερα επιτέλους! Λίγο που το "γαργάλησα", ερωτεύτηκα :) το γουστάρω με τα 1000!
  6. Το ίδιο βασικό πρέπει να είχαμε. Το χρησιμοποιούσα μέχρι πολύ πρόσφατα (το είχα πάρει για στρατό). Πριν λίγο καιρό ελειψα για επαγγελματικές υποχρεώσεις εξωτερικό 20 μέρες και ξέχασα φορτιστή. Με λίγη ομιλία (10-15 λεπτά την μέρα) και κλειστό το βράδυ (το άνοιγα 14-15 ώρες την ημέρα) με έβγαλε ΧΑΛΑΡΑ όλο το 20ήμερο.
  7. Τυχαία, πριν 3-4 χρόνια έψαχνα για κινητό αι έπεσα πάνω του. Με βοήθησε πολύ μπορώ να πώ, εδώ μέσα τριγυρνάνε ένα κάρο τζιμάνια που έχουν λύση σχεδόν σε όλα :P
  8. και Αθήνα σε 3 καταστήματα δεν το έιχαν, λλά ζήτησα να μου το φέρουν κ μου παν θα το έχω αύριο. Πάντως και τα σκρουτζομάγαζα το κατέβασαν σε τιμές wind.
  9. Έκανα χθές τράκα για να δοκιμάσω γιατί μου κινήσατε την περιέργεια. Με ένα τσιγάρο που δοκίμασα δεν είδα διαφορα, βέβαια εώ συνηθίσει marlboro τον τελευταίο καιρό.
  10. Ενδιαφέρουσα πρόταση, θα το τσεκάρω μία φίλε και θα επανέλθω κάποια στιγμή με εντυπώσεις ή απορίες.
  11. Όχι φίλε, δεν έχω δοκιμάσει...Γενικά δεν με τρελαίνουν τα άφιλτρα, μου πέφταν αρκετά βαριά. Όταν κάπνιζα στριφτό, φούντωνα μία στο τόσο άφιλτρο για τη γεύση αλλά όχι συστηματικά.
  12. Χρυσή κασετίνα όλα τα λεφτά!!!! Τώρα όμως λόγω υποχρεώσεων ταξιδεύω εκτός ελλάδας κ φέρνω φτηνά μάλμπορο γιατί με τις τιμές στην ελλάδα θα είχα βαρέσει χρεωκοπία :P
  13. Νομίζω ότι στο πρόγραμμα miles and bonus συμπεριλαμβάνονται όλες της star alliance. Αυτή της Alpha που μου προτείνεις δίνει όπως η Πειραιώς 1 μίλι για κάθε ευρώ που ξοδεύεις?
  14. Καλησπέρα παιδιά. Μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσα την prepaid visa της τράπεζας Κύπρου για αγορές κλπ. Όμως επειδή πλέον για επαγγελματικούς λόγους θα αρχίσω να ταξιδεύω συχνά εκτός Ελλάδας, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω την milles and more της τράπεζας Πειραιώς. Έχει μία απλή και μία gold. Έχετε υπόψιν σας καμία ουσιαστική διαφορά σε αυτές τις δύο? Επίσης τις χρησιμοποιεί κανείς? Εντυπώσεις? Τέλος, έχετε ιδέα πόσο καιρό κάνει να εγκριθεί και να εκδοθεί?
  15. Καλή αρχή στον φίλο από πάνω με το blog :) Εγώ μάγκες τέλος για φέτος, πήρα κάτι καλά λεφτάκια με τα τελευταία τσ.λ και ευρωλίγκα, οπότε είπα να αποσύρω τα κέρδη πριν τα χάσω:) Καλή συνέχεια κ καλά κέρδη σε όλους!
  16. Γενικά τα sure bets είναι ζόρικη φάση. Στη αρχή όταν πρωτοξεκινήσανε λέγανε πολύ. Πλέον όμως όλες οι εταιρίες τα προσέχουν και είναι ρίσκο. Γενικώς για να ρίχνεις sure bets και να αξίζει τον κόπο, πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο κεφαλαιο, μοιρασμένο σε αρκετές εταιρίες. Όμως όπως είπα κ πρίν, οι εταιρίες τα προσέχουν αυτά. Μπορούν να κάνουν διάφορα, από το να σου παγώσουν το στοίχημα αν σε υποψιαστούν, μέχρι να σου βάλουν όριο στο ποντάρισμα, οπότε μετά δεν έχει κ πολύ μεγάλη αξία.Αυτά από "inside info" από έμπιστο άτομο που έπαιζε πολύ καιρό στοίχημα με κέρδη και τελικά τον προσλάβανε σε καλή θέση σε μεγάλο μπούκ. Και σκέψου ότι από τη στιγμή που παίζεις μεγάλα ποσά, αν σου παγώσουν ένα στοίχημα σε μία εταιρία(πχ 300 ευρώ) και τελικα έρθει το σημείο που έπαιξες σε εκείνη την εταιρία, τότε χάνεις καλά φράγκα(300 και ότι άλλο ακούμπησες στα υπόλοιπα σημεία). Γενικώς είναι μπελαλίδικη φάση. εκτός του ότι πρέπει να μετακινείς συχνά λεφτά από τον ένα μπούκ στον άλλο κ θέλει κ μεγάλο κεφαλαιο, πρέπει να προσέχεις μήπως κατά τη διάρκεια του πονταρίσματος αλλάξει η απόδοση. Εν τέλει θεωρώ προσωπικά ότι δεν αξίζει τον κόπο, ειδικά από τη στιγμή που προσωπικά δεν έχω το κεφάλαιο για να παίξω sure bet με αξιώσεις. Από την άλλη αν το πάρεις απόφαση, κυκλοφορούν εργαλεία στο νέτ που βοηθάνε αρκετά. Δηλαδή έχουν έτοιμους αγώνες sure bet με τις εταιρίες κ τις αποδόσεις τους και υπάρχουν κ ειδικά εργαλεία που σου λένε πόσο πρέπει να ποντάρεις σε κάθε σημείο για να κερδίσεις. Αυτά:)
  17. Παίζει κ αυτό που λέει ο φίλος. Ανάλογα με το τι παίζεις. Πχ η Pinnacle ενώ είναι αρκετά "παλιομοδίτικος" book έχει εξαιρετικές αποδόσεις και είναι κ σοβαρή εταιρία. Αν θές όμως μία all around θα πρότεινα κ εγώ 365 καθώς είναι σε "overall" η καλύτερη κατά τη γνώμη μου. Βέβαια αφού ξεκίνησες τώρα το ιντερνετικό στοίχημα, θα σου φαίνονται όλες οι εταιρίες ******ς μπροστά στον οπαπ:lol:
  18. Ωραίος!!! Και εμένα με πλήρωσε τετάρτη η βασίλισα με το -1.5 Για σήμερα έχω ρίξει 2 δελτία, ένα το διπλό της άρσεναλ στο 1.85 ξερό και άλλη μία διάδα Αννόβερο χοφενχάιμ 1 στο 2.2 Μπλάκμπερν-μπλάκπουλ όβερ Καλή μας τύχη
  19. Δεν πουπαίζω τελευταία, καθώς η αγαπημένη μου ευρωλίγκα έχει διάλειμμα. Όμως ευτυχώς έπαιξε ΤσΛ το οποίο με έχει πάει καλά. πρώτος σκόρερ Μέσι την προηγούμενη εβδομάδα απόδοση 4 Όβερ 3.5 μπάρτσα άρσεναλ απόδοση 2.1 Όβερ τα δύο χθεσινά απόδοση 3.8 Τα σημερινά δεν με τρελαίνουν, ίσως ακουμπήσω κάποιο ασιατικό στο ρεάλ λυών.
  20. Ευτυχώς που δεν πρόλαβα να παίξω ευρωλίγκα σήμερα γιατί και στ 2 κουβά θα πήγαινα:D Για αύριο αν προλάβω να μελετήσω θα γράψω κ εδώ τι έπαιξα
  21. Φίλε το πιο λογικό είναι να το θέλουν το κινητό για να το πουλήσουν και επομένως να μην το ψάξουν καθόλου. Όμως ξέρω περίπτωση όπου "πολύ προσωπικές φωτογραφίες" διέρευσαν με αυτό τον τρόπο. Ελπίζω όταν λές προσωπικά διάφορα, να μην εννοείς κάτι τέτοιο γιατί μετά είναι καθαρά θέμα τύχης. Γενικώς, καλό θα ήταν όποιος θέλει να έχει τέτοιου είδους υλικό στο κινητό του, να τα βάζει σε κλειδωμένο φάκελο γιατί πάντα υπάρχει "η κακιά η ώρα" :(
  22. Αυτό το μακρινάρι στο προηγούμενο πόστ είναι η πράξη. Δηλαδή κέρδη 1ης τριάδας+κέρδη 2ης τριάδας +κέρδη 3ης τριάδας +κέρδη 4ης τριάδας+κέρδη τετράδας.
  23. Αν πιάσεις μία τριάδα, πχ τα 3 πρώτα, κερδίζεις 2.05*2.2*1.75*0.3(η στήλη)*5=11.84 ευρώ Αν πιάσεις 4άδα κερδίζεις τις 4 τριάδες και τη μία τετράδα, δηλαδή 2.05*2.2*1.75*0.3*5+2.05*2.2*1.5*0.3*5+2.2*1.75*1.5*0.3*5+2.05*1.75*1.5*0.3*5+2.05*2.2*1.75*1.5*0.3*5 =11.84+10.15+8.66+8.07+17,76 =56.48 ευρώ Γενικά πάντως σε συστήματα δεν πολυσυμφέρει να βάζεις αποδόσεις τύπου 1.5ή 1.6, είναι αρκετά μικρές και αν έχεις 1-2 τέτοιες αποδόσεις, πιθανόν η τριάδα που θα κερδίσεις να μη σου βγάλει ούτε τα έξοδα.
  24. Ναι, είχα φτάσει σε αυτό το σημείο, γι αυτό μιλάω για απελπισίες κλπ. BTW, τα 20 από τα 40 φύγαν σε 2 εξεταστικές, τα υπόλοιπα 20 σε 4
×
×
  • Create New...