Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2010 Administrators Δημ. March 16, 2010 Δεν χρειάζεται εκτός και αν συνοδεύονται με τον χάρτη. Παράθεση
chris71 Δημ. March 19, 2010 Δημ. March 19, 2010 Καλημέρα , είμαι νέο μέλος αν και έχω κόλλημα με τα HTC , μόλις απέκτησα το τρίτο μου (το HD 2) , έβαλα το destinator 7 και ψάχνω να κατεβάσω τον τελευταίο χάρτη για Ελλάδα μπορεί κάποιος να βοηθήσει; , ευχαριστώ εκ των προτέρων . Παράθεση
kpax Δημ. March 19, 2010 Δημ. March 19, 2010 Ο χαρτης greece 2009 v.40054 ειναι καινουργιος η ο 2008.Q4.115 με αλλο ονομα? εγω σαν νεο χαρτη βρηκα αυτον Destinator Ngi 2008.Q4 Greece 2008.Q4 116 PN για κοιταξτε το Παράθεση
nikthanos Δημ. March 19, 2010 Δημ. March 19, 2010 εγω σαν νεο χαρτη βρηκα αυτον Destinator Ngi 2008.Q4 Greece 2008.Q4 116 PN για κοιταξτε το ο 2008.Q4 116 PN προφανως είναι για το Destinator PN Παράθεση
gemarkor Δημ. March 22, 2010 Δημ. March 22, 2010 Βρήκα το χάρτη της ευρώπης. Μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο πώς θα το βάλω? Παράθεση
Administrators athanaso77 Δημ. March 22, 2010 Administrators Δημ. March 22, 2010 Πετάς τον φάκελο με τους χάρτες χύμα στον φάκελο /DestinatorApps/Destinator και μετά τον επιλέγεις από τις ρυθμίσεις του προγράμματος. Παράθεση
gemarkor Δημ. March 22, 2010 Δημ. March 22, 2010 (edited) Ο 2008.Q4.115 είναι ο τελευταίος χάρτης ή ο 2008.Q4.116? ο 2008.Q4 116 PN προφανως είναι για το Destinator PN Και εγώ αυτόν βρήκα. 2008 Q4 115 & 2008 Q4 116 PN. Τον 116 τον έβαλα σε Omnia i900 και δουλεύει μια χαρα! Λογικά θα κάνει και για Mio P560. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited March 23, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2010 Administrators Δημ. March 23, 2010 Ο ίδιος χάρτης είναι. Παράθεση
gemarkor Δημ. March 23, 2010 Δημ. March 23, 2010 Ο ίδιος χάρτης είναι. Οπότε είτε βάλεις τον 115 ή τον 116 το ίδιο είναι! Ευχαριστώ πολύ. Μια τελευταία ερώτηση, ταυτόχρονα οι χάρτες δεν δουλέυουν. Σωστά? Δεν μπορείς να το βάλεις δηλαδή να πάς από Αθήνα στην Αγγλία π.χ. Παράθεση
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2010 Administrators Δημ. March 23, 2010 Όχι, πρέπει να κάνεις την εναλλαγή μέσα από την επιλογή χάρτη εάν θέλεις να αλλάξεις χώρα. Παράθεση
gemarkor Δημ. March 23, 2010 Δημ. March 23, 2010 Όχι, πρέπει να κάνεις την εναλλαγή μέσα από την επιλογή χάρτη εάν θέλεις να αλλάξεις χώρα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση
odytsak Δημ. March 31, 2010 Δημ. March 31, 2010 (edited) Toν καινούριο χάρτη για Destinator τον φοράει ήδη το ΜLS Destinator live traffic με ονομασία MLS Destinator 2010.A V.5009 http://img696.imageshack.us/img696/8807/screen01gd.jpg Ο χάρτης είναι της TERRA. http://www.terra.gr/map/default.aspx Είναι παλιά εταιρία με αρκετές εκδόσεις σε έντυπους χάρτες αλλά είναι ο πρώτος της για λογισμικό πλοήγησης GPS. Στο navimania ξέρουν την προέλευση του χάρτη αλλά την αποκρύπτουν σκοπίμως αφού ο χάρτης είναι αρκετά υποδεέστερος του χάρτη της Gi. Οπως καταλαβαίνετε έχουμε πισωγύρισμα στην υπόθεση Destinator. Edited March 31, 2010 by odytsak Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.
Giannis23456 Δημ. April 1, 2010 Δημ. April 1, 2010 Στο navimania ξέρουν την προέλευση του χάρτη αλλά την αποκρύπτουν σκοπίμως αφού ο χάρτης είναι αρκετά υποδεέστερος του χάρτη της Gi. Οπως καταλαβαίνετε έχουμε πισωγύρισμα στην υπόθεση Destinator. Δηλαδή δεν αξίζει να περάσουμε τον χάρτη της terra, αλλά να συνεχίσουμε με αυτόν του 2008? Παράθεση
nikos_kallithea Δημ. April 1, 2010 Δημ. April 1, 2010 Δηλαδή δεν αξίζει να περάσουμε τον χάρτη της terra, αλλά να συνεχίσουμε με αυτόν του 2008? Δεν το συζητάμε ο χαρτης της Gi δεν πρόκειται να ξεπεραστει στην Ελλαδα απο κανεναν αλλο, άλλωστε αυτος ειναι και ο λογος που το dest ειναι μακραν ολων των αλλων το καλλίτερο προγραμμα και τα χρησιμοποιούμε μονο εδω και πουθενά αλλου στον κόσμο. Παράθεση
platijet Δημ. April 1, 2010 Δημ. April 1, 2010 Στο navimania ξέρουν την προέλευση του χάρτη αλλά την αποκρύπτουν σκοπίμως αφού ο χάρτης είναι αρκετά υποδεέστερος του χάρτη της Gi. Οπως καταλαβαίνετε έχουμε πισωγύρισμα στην υπόθεση Destinator. Nice 2 c u again φιλε Odytsak. Θα μου επιτρεψεις να διαφωνίσω. Επειδή τον έχω δουλέψει τον χάρτη ( όχι αρκετά αλλά 4 μερες ) πρέπει να σου πώ οτι αυτη την στιγμή είναι ο καλύτερος χάρτης που κυκλοφορεί και βέβαια κατα πολύ καλύτερος απο τον 2008.Q4 της Gi . Δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερος απο τον νέο χάρτη της Gi που θα κυκλοφορήσει σε λιγο για το Ginius, μιας και μερικοί τον έχουμε σε beta απο χθές και τον τεστάρουμε. Παράθεση
bbbb Δημ. April 1, 2010 Δημ. April 1, 2010 Δοκίμασα και εγώ τον terra και δεν έχω την ίδια άποψη.Επειδή έχει κάποια νέα έργα δε σημαίνει ότι είναι συνολικά καλύτερος από τον 2008.q4.Εντός αστικών περιοχών,από όσο βλέπω δεν είναι καλύτερος από της Gi.Οι δρομολογήσεις όσες δοκιμάζω,είναι χειρότερες.Tώρα για τον καινούριο της gi,θα δείξει σύντομα. Παράθεση [/url]
platijet Δημ. April 1, 2010 Δημ. April 1, 2010 Στις περιοχές που κινούμαι σε αστικό δίκτυο με τον ΤERRA δεν εχω κάποιο πρόβλημα. Οπως είπα όμως τον δοκιμάζω μονο 4 μέρες ( φαντάζομαι και εσείς το ίδιο ) οπότε είναι λίγο νωρίς για απόλυτα συμπεράσματα. Με την ευκαιρία του Πάσχα θα τον τσεκάρω καλύτερα. Πάντως σαν παρατήρηση και όχι σαν πλοήγηση στα σημεία που γνωρίζω στην επαρχία είναι ο καλύτερος. Παράθεση
bbbb Δημ. April 1, 2010 Δημ. April 1, 2010 O καθένας μας αναφέρει τη γνώμη του,για τα σημεία που γνωρίζει και κινείται. Παράθεση [/url]
odytsak Δημ. April 1, 2010 Δημ. April 1, 2010 Nice 2 c u again φιλε Odytsak. Θα μου επιτρεψεις να διαφωνίσω. Επειδή τον έχω δουλέψει τον χάρτη ( όχι αρκετά αλλά 4 μερες ) πρέπει να σου πώ οτι αυτη την στιγμή είναι ο καλύτερος χάρτης που κυκλοφορεί και βέβαια κατα πολύ καλύτερος απο τον 2008.Q4 της Gi . Δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερος απο τον νέο χάρτη της Gi που θα κυκλοφορήσει σε λιγο για το Ginius, μιας και μερικοί τον έχουμε σε beta απο χθές και τον τεστάρουμε. Ελπίζω με τον Χρήστο τον bbbb να μην είσαστε φιλαράκια γιατί αν χρειαστεί να τον επισκευτείς στην Κοζάνη, με τον χάρτη της terra θα σε φέρει μέσω Θεσσαλονίκης, δεν βαριέσαι, ευκαιρία να γνωριστούμε και να πιούμε και καφέ στην παραλία.:lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.
nikos_kallithea Δημ. April 1, 2010 Δημ. April 1, 2010 Ελπίζω με τον Χρήστο τον bbbb να μην είσαστε φιλαράκια γιατί αν χρειαστεί να τον επισκευτείς στην Κοζάνη, με τον χάρτη της terra θα σε φέρει μέσω Θεσσαλονίκης, δεν βαριέσαι, ευκαιρία να γνωριστούμε και να πιούμε και καφέ στην παραλία.:lol: Καλό :lol: Η terra μας φέρνει πιο κοντα!!! Παράθεση
platijet Δημ. April 1, 2010 Δημ. April 1, 2010 Ο καφές αν γίνει ποτό θα το σκεφτώ, :shifty::shifty: όσο για το παράδειγμα Αθήνα-Κοζάνη πιστεύω οτι είναι υποθετικό, γιατι εμένα μου το βγάζει σωστά. Παράθεση
odytsak Δημ. April 1, 2010 Δημ. April 1, 2010 (edited) Αθήνα-Θεσσαλονίκη 500 χιλιόμετρα Αθήνα-Κοζάνη 550 χιλιόμετρα. Στη γρήγορη διαδρομή σε πάει από Κλειδί (μια γκαζιά από Θεσσαλονίκη είναι μετά τα πρώτα διόδια). Ωραία διαδρομή πάντως. Θα περάσεις κι από την κοιλάδα των Τεμπών, όταν ανοίξει, να βγάλεις και καμμία αναμνηστική φωτογραφία και μετά πας και στην Κοζάνη.:) Είσαι τυχερός που απαξιώ να δουλέψω το μετριότατο destinator γιατί θα έβγαζα πολλά μαργαριτάρια. Edited April 1, 2010 by odytsak Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.
bbbb Δημ. April 1, 2010 Δημ. April 1, 2010 Ο καφές αν γίνει ποτό θα το σκεφτώ, :shifty::shifty: όσο για το παράδειγμα Αθήνα-Κοζάνη πιστεύω οτι είναι υποθετικό, γιατι εμένα μου το βγάζει σωστά. 563χλμ ολόκληρος κύκλος.Μια φορά έκανα το λάθος,ήμουν Αθήνα και είπα να γυρίσω από εκεί(για να γλιτώσω το μαρτύριο που λέγεται Λάρισα-Κοζάνη)και εκτός του ότι έκανα πολύ παραπάνω χλμ και χρόνο,ξενέρωσα από τα πολλά διόδια που πλήρωσα :mad: Παράθεση [/url]
platijet Δημ. April 1, 2010 Δημ. April 1, 2010 Εχουν περάσει μάλλον λάθος όρια ταχυτήτων, στο site τους πάντως παραδόξως η δρομολόγηση ειναι σωστή. Παράθεση
odytsak Δημ. April 4, 2010 Δημ. April 4, 2010 Εχουν περάσει μάλλον λάθος όρια ταχυτήτων, στο site τους πάντως παραδόξως η δρομολόγηση ειναι σωστή. Bάλε τον καινούριο χάρτη της Gi 2010 για Destinator και θα δεις ποιά είναι η σωστή διαδρομή Αθήνα - Κοζάνη.;) ΝΑΙ... ANAΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ DESTINATOR!!! http://img203.imageshack.us/img203/5485/screen04l.jpg Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.
Recommended Posts