Jump to content

Giannis23456

Members
  • Δημοσιεύσεις

    86
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Giannis23456

  1. Έχω ένα 3GS (από Ελλάδα) με 4.1, το οποίο έχω "σπάσει" με limerain. Επειδή έχω χάσει τα τελευταία επεισόδια σχετικά με τις εξελίξεις στον χώρο του JB, μπορεί κάποιος να μου πει ποιά είναι η τελευταία έκδοση ios, που έχει σπάσει και με ποιο πρόγραμμα, ώστε να αναβαθμίσω την συσκευή μου και να κάνω στη συνέχεια JB ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. Έχω ένα 3GS με 4.1 και με jailbreak. Έχω λογαριασμό στο ελληνικό itunes. Ωστόσο, παράλληλα έκανα και λογαριασμό στο αμερικάνικο itunes. Παρόλο που έκανα sign out από τον αμερικάνικο λογαριασμό (τόσο από το τηλέφωνο, όσο και από το pc), δεν μπορώ να κάνω update στις εφαρμογές μου από το ελληνικό itunes (ακόμη και τις δωρεάν εφαρμογές), διότι μου δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο με τον αμερικάνικο λογαριασμό (πράγμα που το κάνει μόνο στην κατηγορία update, ενώ κατά τα άλλα μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές κανονικά από το ελληνικό). Τι πρέπει να κάνω για να απαλλαχθώ από το πρόβλημα αυτό?
  3. Giannis23456

    iOS 4

    Πώς το έχεις ενεργοποιήσει?
  4. Giannis23456

    iOS 4

    Τελικά με την ιΟS 4 υπάρχει multitasking? Αν ναι, πώς ενεργοποιείται αυτό? Μήπως, θα χρειαστεί και πάλι το backgrounder από cydia? Έχω το 3GS με την 4.01 με limera1n.
  5. Στην 4.1 με ποιο πρόγραμμα κάνεις jailbreak? Επειδή, έχω 3GS με 3.1.3, σπασμένο με spirit, προκειμένου να μην σβησθούν οι ήδη περασμένες μέσω cydia εφαρμογές μου, τι πρέπει να κάνω, πριν κάνω update?
  6. Μπορείτε να προτείνετε ένα δωρεάν προγράμμα για Internet tethering στην Wind (εκτός από το pdanet, το οποίο άλλωστε ως full version δεν είναι δωρεάν); Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Βίντεο με κατάληξη .avi πώς μεταφέρονται στο iphone?
  8. Πως περνάμε (και αποθηκευουμε) στο PC τις φωτογραφίες που τραβάμε με το κινητό ? Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Σε JB τηλέφωνο με 3.1.3 πως κάνουμε rename τις εγκατεστημένες εφαρμογές; Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. Για τον χάρτη της MLS 3650 γνωρίζει κανείς τίποτα? Μήπως αντικαθιστά τον πρόσφατο 3642? Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. Ευχαριστώ. Τυχαίνει πράγματι να έχω Cosmote.
  12. Με ποια εφαρμογή μπορώ να ελέγχω τον χρόνο ομιλίας στο τηλέφωνό μου, ώστε να μην ξεπερνώ τον χρόνο ομιλίας του πακέτου της κινητής τηλεφωνίας και να μηδενίζω αυτόν κάθε μήνα?
  13. Προσπαθώ να συνδεθώ με το GPS του iphone σε κάποια από τα προγράμματα πλοήγησης (όπως igo, navigon κλπ), αλλά ποτέ δεν μου βγάζει ότι βρήκε το σήμα του GPS και συνεπώς ποτέ δεν γίνεται πλοήγηση. Υπάρχουν μήπως συγκεκριμένες ρυθμίσεις για το GPS, που πρέπει να ενεργοποιήσω στο τηλέφωνο?
  14. Ο πάροχός μου είναι η Cosmote. Επίσης το firmware μου είναι 3.1.3 και έχω κάνει JB με το Spirit επιτυχώς. Πριν από λίγο το itunes μου έβγαλε μηνύμα ότι "a carrier setting update is available" και αν θέλω να το κάνω install. Να το εγκαταστήσω ή θα επηρεάσει το JB και μετά ξανά από την αρχή?
  15. Έχω καρτοκινητή Wind F2G με mobile internet 100 ΜΒ ανά μήνα. Ποιές ρυθμίσεις να βάλω στο iphone, ώστε να λειτουργεί το mobile internet? Επίσης, υπάρχει τρόπος να αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις αυτές, ώστε αν αλλάζω sim card άλλου carrier, να μην χρειάζεται να τις ξαναπερνάω, όταν θα βάζω πάλι την κάρτα της Wind F2G?
  16. 3.1.3 + Spirit + Win 7 bit 64= Το JB πέτυχε!!!!!
  17. Τελικά μήπως η Dev Team έκανε το θαύμα της για τα καινούρια 3.1.3 με το Spirit? Δείτε το παρακάτω link: http://blog.iphone-dev.org/
  18. Γιατί? Μήπως έχουμε πράγματι εξέλιξη στο θέμα του JB του 3.1.3?
  19. Γι' αυτό το πρόγραμμα, τί λέτε? Κάνει jailbreak και στα καινούρια 3.1.3? ****************************banned URL****************
  20. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά.
  21. Ευχαριστώ Και πώς ξεζουμάρω μια εικόνα?
  22. Στην εφαρμογή Google Earth, πως ξε-ζουμάρω τον χάρτη? Πώς απεγκαθιστώ μια εφαρμογή που έχω περάσει απ' το App Store?
  23. Κατέβασα το itunes, έκανα register, δίνοντας τον αριθμό της πιστωτικής μου κάρτας, αλλά χωρις να κατεβάσω κάποια εφαρμογή επί πληρωμή (μόνο το opera mini browser, το οποίο είναι free) διαπίστωσα ότι μου έγινε χρέωση στην πιστωτική 2 Ευρώ περίπου από το itunes Λουξεμβούργου. Ξέρει κανείς τίποτε γι΄αυτό?
  24. Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...