Jump to content

stefi21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    138
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stefi21

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

stefi21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πρώτη φορά παίρνω μέρος, ελπίζω να είναι η τυχερή μου!!!
  2. Καλησπέρα, έχουμε ένα θεματάκι με την ώρα παράδοσης μηνυμάτων όπως και στην ώρα "postαρίσματος" στο fb. Για παράδειγμα, όταν στέλνω ένα μνμ η ώρα αποστολής φαίνεται σωστή ενώ η ώρα παραλαβής ενός μηνύματος φαίνεται οτι έγινε 2 ώρες πριν. Το ίδιο συμβαίνει και στα post στο facebook, η ώρα του post που φαίνεται είναι 2 ώρες πριν το κανονικό. Ξέρετε που μπορώ να κάνω τη τυχόν ρύθμιση που χρειάζεται; :)
  3. Τελικά θα πήρα την ADATA 16gb Micro sdhc Class 10, γιατί ακόμη και το google μου βγάζει ελάχιστα αποτελέσματα γι αυτή τη κάρτα, ενώ για την ADATA διάβασα γνώμες στο newegg και το amazon και επίσης υπάρχει και στο site της ADATA, ενώ η Imation αγνοείται!
  4. Σκέφτομαι να την αλλάξω με Kingmax, ADATA, Team Group ή TDK (όλες class 10 με ελαχιστη διαφορά στη τιμή) που έχει ο seller. Ποια λετε;
  5. Σοβαρά μιλάς; Και σήμερα πριν λίγες ώρες την παρήγγειλα κι εγώ... Ήμουν ανάμεσα σε αυτή, μια ADATA και μια TeamGroup. Με βλέπω για ακύρωση!!!
  6. Σαν 1ο τρόπο έχει τη μέθοδο του Unrevoked, δεν είναι ασφαλής;
  7. Βρήκα αυτόν το τρόπο για να rootάρω το κινητό άνετα! Στoν οδηγό της πρώτης σελίδας για το ext3 partition γράφει: "Βασική προϋπόθεση πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία είναι να έχουμε ήδη root access στο κινητό και να έχουμε εγκαταστήσει το clockworkmod recovery." Το clockworkmod δε το βρίσκω στο market, μόνο το Rom Manager. Βάζω το Rom Manager ή θα έχω πρόβλημα;
  8. Στις οδηγίες για installation στην Oxygen τα γράφει λιγο μπακάλικα. Αν έχω ταυτόχρονα ανοιχτό και τον οδηγό της πρώτης σελίδας του εδώ θέματος (για install αλλης rom) θα βγάλω πιο εύκολα άκρη; Το μόνο που με χάλασε είναι η έλλειψη εγγραφής video στα 720p!
  9. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα γιατί μόλις έρθει η microsdhc που έχω παραγγείλει θα το rootάρω και θα περάσω custom rom! Το ext3/4 partition το δημιουργώ πριν κάνω root το κινητό; Ποια η διαφορά ext3 και ext4; Είδα κάποιες rom στο xda αλλά δε ξέρω ποια είναι καλύτερη... Το Sense δε με απασχολεί και τόσο όσο να είναι Gingerbread οπότε AOSP Rom δε θα με χάλαγε! Απο αυτές τις δύο ποιά προτείνετε; Υπάρχει ενδεχομένως κάποια καλύτερη; LeeDroid Oxygen Όταν η Rom που θα φοράω πάρει κάποια αναβάθμιση θα πρέπει να κατεβάσω και να φορτώσω την καινούργια έκδοση ή παίρνει αναβάθμιση; Για οποιαδήποτε άλλη απορία θα επανέλθω! :)
  10. Όχι, για ένα περίεργο λόγo μου βγάζει τις ταχύτητες που έγραψα (Write 5 και Read 10)! Στη διαχείριση εφαρμογών που λες, ναι, εκεί αργεί αρκετά έχω παρατηρήσει! Αύριο θα την αγοράσω για να rootάρω και να περάσω custom rom μετά την εξεταστική, αφού δε θα πάρει "επίσημη" τη 2.3 :/
  11. Η γνώμη μου είναι να προτιμήσεις το γιαπωνέζικο, δηλαδή xmax, αν και χάνει σε θέμα όγκου, ελιγμούς ανάμεσα απο αυτοκίνητα σε κίνηση σχεδόν τους "ξεχνάς". Οι Ιταλοί ενώ κερδίζουν στο design χάνουν σε αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής... Στη θέση σου θα κοίταγα και για το Honda SH 300 (εάν δε σου κάνει το 150) που παίζει στα 4700 με ABS!
  12. Εγώ μέτρησα με το ATTO την κάρτα που έχω στο κινητό, μια noname 8gb και μου έβγαλε Write: 10Mb/s Read:5Μb/s Εάν πάρω την Imation που προτείνει ο qazeroti θα δω αρκετή διαφορά λογικά έτσι; (Βασικά χαοτική νομιζω :lol: ) Η trascend είναι στο Θεό ρε γμτ!!
  13. Έχω βάλει το aDownloader για να κατεβάζω καμια φορά κανα torrent και το winamp για ενα συγκεκριμένο σταθμό. Όταν η οθονη σβήσει/κλειδώσει το aDownloader πάει στο 0 kb/s downloading. Το winamp σταματάει να παίζει μετά απο απο 1-2 λεπτά αφοτου σβήσει η οθόνη. Τρέχω το GoLauncher και έχω απενεργοποιήσει το HTC Sense. Ξέρετε αν είναι πρόβλημα στις ρυθμισεις του κινητου ή των εφαρμογών;
  14. Δυστυχώς αυτά δε θα με βολέψουν λογικά... Θα προτιμούσα με κλασσικά ακουστικά όπως αυτά
  15. Καλησπέρα, εδώ και κανα μήνα που έχω στη κατοχή μου το HTC Desire χρησιμοποιώ τα μαμίσια ακουστικά. Σκέφτομαι σε λιγο καιρό να τα αντικαταστήσω με κάποια που θα παίζουν πιο δυνατά αλλα ταυτόχρονα ποιοτικά... Μέχρι τα 20Ε μπορώ να βρω κάποια αξιοπρεπή; Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο συγκεκριμένο και αν ναι τι διαφορές έχετε παρατηρήσει; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...