mixtri Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Υπάρχει το windkalipsi.)gr όπου μπορειτε να συμπληρώσετε την αντιστοιχη φόρμα παραπόνων για το σημα. Καλύτερα να απευθυνόμαστε εκεί παρα σε άσχετα forums. Ετσι εκανα&εγώ προχθές &με πήραν τηλεφωνο χθες για περισσοτερες πληροφορίες. Ελπίζω να λυθεί άμεσα το πρόβλημα... :lol: Καλό... Αυτό το forum δεν είναι "Ασχετο" οπωσδήποτε,απλά δε καταχωρούνται επίσημα τα παράπονα και καλό θα είναι βέβαια να επισημανθεί μέσω εξυπηρέτησης πελατών - και μετά να σας καλέσει ο Λευτέρης να σας πει το παραμύθι... Εδώ μεσα έχω γράψει προβλήματα τα οποία δε καταχωρήθηκαν και επιλύθηκαν άμεσα! Για αυτό και έχω WIND ακόμη! :) Υπάρχει ένας "ανώνυμος" διάλογος με τους τεχνικούς και γίνεται σε κάποιες περιπτώσεις "άμεση παρέμβαση" :!: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Χθες πηγα στο Μεσσιανο σε ενα χωριο εξω απο το Κιλκις με βγαλε εκτος δικτυου το χωριο ειναι διπλα απο την εθνικη οδο θεσσαλονικης-δοιρανη,περιπου 8 χιλ αποσταση απο κιλκις Σχεδον σε ολο το νομο η καλυψη ειναι τραγικη ακομη και μεσα στην πολη σε εσωτερικους χωρους εχεις μια- δυο γραμμες τις περισσοτερες φορες κανεις κληση,στα κρουσσια μονο 2-3 χωρια εχουν καλη καλυψη κι αυτα γιατι βρισκονται σε υψωμα και εχουν οπτικη επαφη με μελανθιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 και μετά να σας καλέσει ο Λευτέρης να σας πει το παραμύθι... Λευτεράκη τον λένε αυτόν τον συμπαθητικό κυριούλη που μιλάει ολίγον τι εχμ..περίεργα;;(βαριεστημενα κλπ,κλπ) :lol: Διαβάζει το φόρουμ;Για να ξέρουμε τουλάχιστον σε ποιον θα φωνάζουμε για τα χάλια αυτής της ‘‘εταιρίας‘‘ (μπακάλικο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Λευτεράκη τον λένε αυτόν τον συμπαθητικό κυριούλη που μιλάει ολίγον τι εχμ..περίεργα;;(βαριεστημενα κλπ,κλπ) :lol: Διαβάζει το φόρουμ;Για να ξέρουμε τουλάχιστον σε ποιον θα φωνάζουμε για τα χάλια αυτής της ‘‘εταιρίας‘‘ (μπακάλικο) Από το NMC διαβάζουν σίγουρα το myphone,όσον αφορά το δημόσιο υπάλληλο δε ξέρω :p Αλλά δε νομίζω :p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 :lol: Καλό... Αυτό το forum δεν είναι "Ασχετο" οπωσδήποτε,απλά δε καταχωρούνται επίσημα τα παράπονα και καλό θα είναι βέβαια να επισημανθεί μέσω εξυπηρέτησης πελατών - και μετά να σας καλέσει ο Λευτέρης να σας πει το παραμύθι... Εδώ μεσα έχω γράψει προβλήματα τα οποία δε καταχωρήθηκαν και επιλύθηκαν άμεσα! Για αυτό και έχω WIND ακόμη! :) Υπάρχει ένας "ανώνυμος" διάλογος με τους τεχνικούς και γίνεται σε κάποιες περιπτώσεις "άμεση παρέμβαση" :!: Γίνονται τέτοια ''θαύματα''?? Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Full 3g στο δωμάτιο μου στο Βόλο.Όμως γιατί μόνο στο δωμάτιο μου; :lol: (το διαμέρισμα είναι διαμπερές και τα 2 δωμάτια βλέπουν ακάλυπτο και το άλλο δρόμο για να σας δώσω να καταλάβετε...) Στα άλλα μέρη του σπιτιού μου βγαινει μια γραμμή 3ης γενιάς που "τρεμοσβήνει"! Ελπίζω ακόμα η κεραία να είναι στο στάδιο τις ρύθμισης...Τόσο καιρό περίμενα βελτίωση στο Βόλο,ας είναι "Δραματική" :p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Πολύ μεγάλη έλλειψη 3g στις γύρω περιοχές Βαρθολομιού (Λυγιά, Γλύφα, Αρκούδι κ.τ.λ.)... Έλεος...Ούτε για δείγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Πολύ μεγάλη έλλειψη 3g στις γύρω περιοχές Βαρθολομιού (Λυγιά, Γλύφα, Αρκούδι κ.τ.λ.)... Έλεος...Ούτε για δείγμα... Εδω στη Θεσ/νικη δεν εχει 3g...μη τους ζητας τοσα πολλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 3G στη Ζαγορά Πηλίου και στις Κουκουναριές Σκιάθου :) Καλώς τα δεχτήκαμε...χαμός γίνεται στη Θεσσαλία πλέον!:cool: Μπράβο στο τεχνικό τμήμα! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Mπράβο στην Wind...Τουλάχιστον δίνει λιγο χρημα για την επέκταση της 3ης γενιάς και βέβαια αυτό μόνο σε καλό μπορεί να της βγει....Ευτυχώς σιγά-σιγά επεκτείνεται η 3η γενιά και σε πολλές επαρχιακές περιοχές!Αντε,και με πιο γοργούς ρυθμούς εύχομαι! :) Λέτε να γίνει και κανένα θαύμα στην Θεσ/νικη και να δούμε σοβαρή κάλυψη επιτέλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Εγω το τελευταιο μηνα αντιμετωπιζω σοβαρα προβληματα με τη Wind. Οι μισες κλησεις κοβονται, αλλες παλι δεν μπορουν να πραγματοποιηθουν με τιποτα και παει λεγοντας. Full 3G σημα, αλλα το δικτυο παραμενει μπουκωμενο :mad: Δεν θα κατσω να σκασω ομως. What's up ειναι η λυση :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Εγω το τελευταιο μηνα αντιμετωπιζω σοβαρα προβληματα με τη Wind. Οι μισες κλησεις κοβονται, αλλες παλι δεν μπορουν να πραγματοποιηθουν με τιποτα και παει λεγοντας. Full 3G σημα, αλλα το δικτυο παραμενει μπουκωμενο :mad: Δεν θα κατσω να σκασω ομως. What's up ειναι η λυση :shifty: Έχω και γω τα ίδια προβλήματα με σύνδεση wind, κυρίως σε GSM δίκτυο. Πολύ συχνό το φαινόμενο "σφάλμα σύνδεσης" και πολλές διακοπές κλήσεων... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Τα ίδια κι εγώ. Για κλάματα το δίκτυό τους. Ειδικά από χθες το απόγευμα δεν μπορώ καν να πάρω τηλέφωνο τις περισσότερες φορές. Και όταν τελικά τα καταφέρνω, πέφτει η γραμμή στο δίλεπτο μέσα με το γνωστό "Σφάλμα σύνδεσης". Πήρα το μεσημέρι σήμερα στο 1260 και όπως είναι φυσικό με τόση αναμονή που έχουν οι γραμμές τους δεν μπόρεσα να μιλήσω καμία από τις τρεις φορές που κάλεσα, αφού η γραμμή έπεφτε. Τα 12λεπτα όμως αφαιρέθηκαν από το υπόλοιπό μου όπως είναι προφανές. Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει μου φαίνεται :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Για ποιες περιοχές αναφέρεστε; Εγώ στην Καλαμάτα δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα προς το παρόν.. Ελπίζω ούτε στο μέλλον να γίνει κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 @Stefanos 200 Επίσης και στην Κέρκυρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το δίκτυο της Wind.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mprfu Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Εγω το τελευταιο μηνα αντιμετωπιζω σοβαρα προβληματα με τη Wind. Οι μισες κλησεις κοβονται, αλλες παλι δεν μπορουν να πραγματοποιηθουν με τιποτα και παει λεγοντας. Full 3G σημα, αλλα το δικτυο παραμενει μπουκωμενο :mad: Δεν θα κατσω να σκασω ομως. What's up ειναι η λυση :shifty: Εαν βρισκεσαι και για οσους βρισκονται σε καποιο νησι του Αιγαιου, το προβλημα ειναι προσωρινο στο backbone και λογικα θα λυθει συντομα. Δεν ειναι θεμα χωριτικοτητας ουτε καλυψης λογο καποιας απενεργοποιησης, ευτυχως, αφου τετοιου ειδους προβληματα παιρνουν περρισοτερο χρονο να λυθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Τελεια η καλυψη της wind σε ενα παλιο ακατοικητο χωριο στις Σερρες που βρισκομαι τωρα.Και γενικα το σημα της εταιριας ειναι αψοχο στις περισσοτερες περιοχες των Σερρων!μπραβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Τελεια η καλυψη της wind σε ενα παλιο ακατοικητο χωριο στις Σερρες που βρισκομαι τωρα.Και γενικα το σημα της εταιριας ειναι αψοχο στις περισσοτερες περιοχες των Σερρων!μπραβο! Θέλω να πιστεύω ότι στις Σέρρες το πρόβλημα εστιάζεται μόνο στα σύνορα λόγω παρεμβολών των γειτονικών χωρών που χρησιμοποιούν το ίδιο φάσμα :( (πχ λίμνη Κερκίνη,Άνω Πορόια,Ροδόπολη κτλ) Αυτό όμως είναι αναπόφευκτο αλλά η ΕΕΤΤ "κοιμάται".Πούλησε ένα προβληματικό φάσμα ένα σωρό χρήματα χωρίς να προβλέψει ότι ίσως παρουσιαστεί πρόβλημα στα σύνορα! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Κανένα πρόβλημα και στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Τόσο το gsm δίκτυο, όσο και το 3G λειτουργούν άψογα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Και προς κάστρα μεριά,Συκιές κλπ. φυσιολογικά λειτουργεί το δίκτυο!Επιβεβαιωμένο και από άλλους 3 φίλους που μένουν εδώ και έχουν Wind!Δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα αυτές τις μέρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Και προς κάστρα μεριά,Συκιές κλπ. φυσιολογικά λειτουργεί το δίκτυο!Επιβεβαιωμένο και από άλλους 3 φίλους που μένουν εδώ και έχουν Wind!Δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα αυτές τις μέρες! Στο κέντρο είχα και σήμερα μια διακοπή κλήσης. Δύο συνδέσεις wind (στο κέντρο και οι δυο) και η γραμμή στα δύο λεπτά γκρεμοτσακίστηκε! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Εαν βρισκεσαι και για οσους βρισκονται σε καποιο νησι του Αιγαιου, το προβλημα ειναι προσωρινο στο backbone και λογικα θα λυθει συντομα. Δεν ειναι θεμα χωριτικοτητας ουτε καλυψης λογο καποιας απενεργοποιησης, ευτυχως, αφου τετοιου ειδους προβληματα παιρνουν περρισοτερο χρονο να λυθουν. Προσωρινό δεν είναι το πρόβλημα το οποίο αφήνει ουσιαστικά χωρίς τηλέφωνο ολόκληρες περιφέρειες για 3 μέρες. Αυτό το πρόβλημα λέγεται ΜΟΝΙΜΟ. :mad: Το πρόβλημα συνεχίζεται μέχρι και αυτή τη στιγμή που γράφω (αν και ανά διαστήματα έχω καταφέρει να μιλήσω ολόκληρα λεπτά χωρίς να πέσει η γραμμή!). Κατάφερα επίσης να μιλήσω στο cc αναφέροντας το πρόβλημα για το οποίο η υπάλληλος τουλάχιστον δεν είχε καμία ενημέρωση (ούτε και το τεχνικό τμήμα φαντάζομαι, αφού με είχε και περίμενα κάνα δίλεπτο για να ρωτήσει). Κατέγραψε τη βλάβη και το αίτημά μου για επιστροφή των χρημάτων και του δωρεάν χρόνου που σπατάλησα λόγω της βλάβης, αν και υποψιάζομαι ότι θα πάρω τα @@ μου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Και στο Βόλο ενώ το δίκτυο 3ης γενιάς δεν έχει κανένα πρόβλημα,τις 2-3 τελευταίες μέρες το 2ης γενιάς έχει τρελά drop call...Στα 2 λεπτά πέφτει! :wacko: Έχω κλειδώσει το κινητό μου σε 3g έχω ησυχάσει... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 :lol: Καλό... Αυτό το forum δεν είναι "Ασχετο" οπωσδήποτε,απλά δε καταχωρούνται επίσημα τα παράπονα και καλό θα είναι βέβαια να επισημανθεί μέσω εξυπηρέτησης πελατών - και μετά να σας καλέσει ο Λευτέρης να σας πει το παραμύθι... Εδώ μεσα έχω γράψει προβλήματα τα οποία δε καταχωρήθηκαν και επιλύθηκαν άμεσα! Για αυτό και έχω WIND ακόμη! :) Υπάρχει ένας "ανώνυμος" διάλογος με τους τεχνικούς και γίνεται σε κάποιες περιπτώσεις "άμεση παρέμβαση" :!: ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ADSM ΤΩΝ 30,5Kb/s ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (3G ΕΩΣ KAI HSDPA). ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.... ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Δυστυχώς δε μπορώ να κάνω τίποτα,μακάρι να ήταν στο χέρι μου :p Και Κρήτη επίσης. Αυτό δεν έχει να λέει βέβαια, αφού το δίκτυο της Wind συνεχίζει να ρίχνει τις κλήσεις ακόμα κι όταν το σήμα είναι -30 dB :mad: Καλά κάνει και διαφημίζει η Cosmote το καλύτερο σήμα της μπας και ξυπνήσουν οι άλλες (που δεν το βλέπω). Συγνώμη ρε παιδιά,το πρόβλημα με τις πεσμένες κλήσεις δεν είναι μόνο του eLeKtriK EyΕ αλλά σε όλη την Ελλάδα μου φαίνεται...Στο Βόλο αναίτια μου πέφτουν κλήσεις στο gsm τον τελευταίο καιρό ακόμα και κάτω από την κεραία.Προφανώς δεν είναι θέμα radio,να το ψάξουν λίγο στη WIND.Λογικά θα το παρατήρησαν αλλά λέω τώρα... Κάπου στα κέντρα πιθανότατα να υπάρχει το πρόβλημα :wacko: Δε πρέπει να το αφήσουν έτσι,στα 26 δευτερόλεπτα πέφτει η κλήση στο GSM. Αντίθετα στο 3g όλα καλά... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts