Jump to content

Stefanos200

Members
  • Δημοσιεύσεις

    645
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Stefanos200

  1. Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες ότι στις επαφές δεν εμφανίζει τους αριθμούς τηλεφώνου , email και τα άλλα στοιχεία σε κάθε επαφή, πάρα μόνο εάν κάνεις επεξεργασία της επαφής. Αντίθετα έχει την επιλογή κλήση, αποστολή sms κλπ και καλεί μόνο τον προεπιλεγμένο αριθμό για κάθε επαφή, χωρίς να φαίνεται από πριν πιο νούμερο θα καλέσει. Συμβαίνει και σε εσας; Έγινε με κάποια αναβάθμιση ή ειναι bug του δικού μου κινητού? Είναι αρκετά ενοχλητικό να μην μπορείς να δεις τα στοιχεία που περιλαμβάνει η κάθε επαφή!
  2. Δεν προστίθεται. Αποκτά την δική του ημερομηνία λήξης με αποτέλεσμα εάν έχεις πακέτο δεδομένων που λήγει νωρίτερα να έχουν αυτά προτεραιότητα! Τουλάχιστον έτσι συνέβη σε εμένα στις αρχές του μήνα που το ενεργοποίησα.
  3. Δεν προστίθεται και ούτε καταναλώνεται κατά προτεραιότητα! Εάν έχεις ΜΒ που λήγουν νωρίτερα, καταναλώνονται αυτά και τα 3GB μένουν άθικτα.
  4. Μπορείς σίγουρα με κλήση στο 1330. Για sms δεν ξέρω αν υπάρχει.
  5. Άλλαξαν τα φοιτητικά πακέτα όπως είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνει από σήμερα και μάλιστα το πακέτο των 7.06 ευρώ ενώ είχαν ανακοινώσει ότι θα κοστίζει πλέον 7 ευρώ, στην πραγματικότητα κάνει 8 ευρώ! Μάλλον πρόκειται για τυπογραφικό λάθος της ανακοίνωσης, αλλα σε κάθε περίπτωση αλλάζει την τιμή του πακέτου που είχαν ανακοινώσει. Δείτε στο m.whatsup.gr
  6. Μου ήρθε απόψε μήνυμα που ενημέρωνε για τα νέα δώρα reload it και κατάλαβα ότι τα μείωσαν στα μισά! 600 mb για έναν μήνα ή 1 gb για μια εβδομάδα ή 120 λεπτά προς what's up!
  7. Δοκίμασε να γράψεις το όνομα χωρίς την τελεία. Παλαιότερα είχε τύχει και σε εμένα και όταν έγραψα το όνομα χωρίς την τελεία πέρασε κανονικά. Νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό!;)
  8. Υπάρχει πακέτο 500ΜΒ με πέντε ευρώ στο f2g; Εννοεί το πακέτο 1GB για 5 ευρώ;
  9. Άλλαξαν τα πακέτα στο φοιτητικό what's up; Πλέον δίνει και 200 ΜΒ στο πακέτο με τα 1000 λεπτά και 600 ΜΒ σε αυτό με τα 1200 λεπτά και μηνύματα! Και η τιμή ίδια!
  10. Δεν μπορώ να σου πω πολλά για την ταχύτητα. Δεν έδωσα τόσο σημασία, διότι μου αρκούσε που είχα 3G data. Το σίγουρο είναι ότι δεν δίνει 4G, οπότε σίγουρα οι ταχύτητες είναι εντός των ορίων του 3G.
  11. Η lebara στέλνει τις κάρτες της δωρεάν και σε ελληνικές διευθύνσεις, αλλά με μία καθυστέρηση περίπου 2 εβδομάδων! Τουλάχιστον πριν περίπου δύο μήνες το είχα δοκιμάσει και είχε δουλέψει μια χαρά. Επομένως ίσως να μην προλάβεις να την παραλάβεις πριν φύγεις, αλλά δεν χάνεις κάτι να την παραγγείλεις δεδομένου ότι είναι δωρεάν. Στην διαδικασία παραγγελίας από το site τους, επιλέγεις να ρυθμίσεις manually την διεύθυνση αποστολής και στο πεδίο που σου ζητά την πόλη βάζεις μαζί και "Greece", δηλαδή εάν μένεις π.χ. Αθήνα γράφεις Athens - GREECE και έρχεται κανονικά ανεξάρτητα που από κάτω αναφέρει από προεπιλογή ως χώρα France! Το καλό πέρα από αυτό είναι ότι έρχεται ήδη ενεργοποιημένη, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις ταυτοποίηση σε κάποιο κατάστημα όταν πας εκεί, πράγμα που έχει να κάνει λογικά με τον νόμο που ισχύει στη Γαλλία για την ταυτοποίηση των στοιχείων, αλλά σε κάθε περίπτωση βολεύει πάρα πολύ γιατί έχεις με το που φτάσεις μια ήδη ενεργοποιημένη sim. Τώρα από πακέτα data απ' ότι είδα δίνει με 5 ευρώ 400 ΜΒ, με 10 ευρώ 1GB και με 20 ευρώ 3GB. Καλό είναι να ενεργοποιήσεις όποιο πακέτο σε εξυπηρετεί online πριν το ταξίδι σου ώστε με αυτόν τον τρόπο να πληρώσεις μόνο την αξία αυτού (πχ. 5 ευρώ) και να μην χρειαστεί να βάλεις κάρτα πρώτα, αγοράζοντας μετά το πακέτο από το υπόλοιπό σου. Έτσι αποφεύγεις να σου μείνει αχρησιμοποίητο υπόλοιπο στην κάρτα σου και να πάει χαμένο. ;)
×
×
  • Create New...