Jump to content

Nrg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6.883
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Nrg

  1. Ρε παιδιά τι διαβάζω; η Vodafone καλή στη Πιερία; που από Ιούνιο μέχρι τέλη Σεπτέμβρη δεν στέλνουμε ούτε μήνυμα στο viber??
  2. Δεν έλεγα τίποτε άλλο?!? Με πήραν χθες από cosmote 2106269188 unlimited κινητό και 100αρα fiber σταθερό σύνολο €54 .
  3. Έχει πάρει κανείς προσφορά τελευταία για φορητότητα από άλλη εταιρία απεριόριστο κινητό +100αρα σταθερό να μας πει τι τιμές παίζουν ;
  4. Λεπτοκαρυά Πιερίας Are you ready? 🤣
  5. Nrg

    4G LTE

    Υπάρχει κάποιος να μας πει πως είναι το 4G στη Λεπτοκαρυά Πιερίας (πάνω από την εθνική) αυτή τη περίοδο; Γιατι vodafone με το ζόρι ανοίγει σελίδα, και wind λίγο καλύτερα.
  6. Ντεπω Όλγας με Δελφών
  7. Πάρκο Νέας Ελβετίας - Χαριλάου
  8. Λεπτοκαρυά Πιερίας τα ίδια χάλια με το καλοκαίρι, χαμηλές ταχύτητες , μετάπτωση 5g/4g/h/e συνέχεια. Κρίμα να έχουν παρατήσει το δίκτυο έτσι.
  9. Δεν ξέρω πότε ενεργοποιηθηκε εγώ σήμερα το είδα. Σε όλο το Βόλο δεν μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις ίντερνετ ενώ και οι κλήσεις πολλές φορές βγαίνουν με δυσκολία λόγω χαμηλού σήματος.
  10. Έχει ενεργοποιηθεί το 5g στη Πιερία. Πλαταμωνα, λεπτοκαρυα Λιτόχωρο σίγουρα. Ταχύτητες φυσικά επιπέδου 4g. ΥΓ. Στο Βόλο απορώ αν υπάρχει έστω ένας άνθρωπος που μπορεί να χρησιμοποιήσει το κινητό του!
  11. Στο μόνο σημείο που δουλεύει αξιοπρεπώς είναι στη περιοχή του Μύλου έχει κεραία και εξυπηρετεί όλη τη παραλία απ ότι βλέπω
  12. Πάνω από την εθνική, αλλά η κεραία είναι αυτή επί της εθνικής που το χειμώνα φυσικά φυσάει. Μέτα απο παράπονο που έκανα στο chat μου πίστωσαν και φέτος ένα πάγιο αλλά το θέμα είναι να μπορούμε έστω ένα mail να στείλουμε..
  13. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/8603649775 Λεπτοκαρυα Πόση ώρα προσπαθώ να κάνω αυτό το post ας μη το συζητήσουμε Το χειμώνα έχει άνετα 100+ mbps
  14. Η κατάσταση σε όλη τη παραλιακή Πιερία είναι τραγική, ούτε σελίδα δεν ανοίγει, και πέρσι υπήρχαν αντίστοιχα προβλήματα αλλά όχι αυτο το χάλι. Να στέλνεις ένα μήνυμα στο viber κάθε 2-3 λεπτά . Αλλάζει συνέχεια από 4G+ σε Η και σε Ε.
  15. Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε επιλογή μηχανήματος, πρόκεται για γραφείο 50τμ +25τμ πατάρι, δεν μας ενδιαφέρει ο θόρυβος αλλά η απόδοση , αξιοπιστία και οικονομία, budget 800-1000 ταβάνι .
  16. Λεπτοκαρυά Πιερίας, xioami 10t lite https://www.speedtest.net/result/a/7149013714 Το καλοκαίρι βέβαια που έχει τουρισμό δεν ανοίγει ούτε σελίδα :(
  17. Αναφέρει οτι αφορά όσους είναι εκτός δέσμευσης, δηλαδή ελάχιστους.
  18. Τα δωρεάν data για 3 μήνες ισχύουν μόνο για το δίκτυο 5G ; Δηλαδή αν εκεί που είμαι δεν έχει κάλυψη 5G θα τρώει από τα δεδομένα του προγράμματος;
  19. Στη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Λάρισα υπάρχει καθόλου 5G ; Αν ναι υπάρχει και στη περιοχή της Λεπτοκαρυάς;
  20. Ρώτησε κανείς αν το δίνουν και σε υπάρχοντες πελάτες; στο site λέει οχι.
  21. Βάλε το στεγνωτήριο πάνω από το πλυντήριο ! Έχω δυο πράγματα να πω , υπάρχει η ζωή πριν το laser ματιών και μετά το laser (άσχετο) και η ζωή πριν το στεγνωτήριο και μετά το στεγνωτήριο ! Θα δουλεύει το πλυντήριο και ταυτόχρονα θα στεγνώνει η προηγούμενη πλύση, μιλάμε και τρελή εξοικονόμηση χρόνου που αν υπάρχουν παιδιά θα το θυμηθείς. Στο σπίτι έχουμε https://www.skroutz.gr/s/16405930/Siemens-WT45M268GR-%CE%BC%CE%B5-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%98%CE%B5%CF%81%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82-8kg-A.html?o=WT45M268GR το οποίο ένα χρόνο δουλεύει καθημερινά και απροβλημάτιστα.
  22. Λεπτοκαρυά και αυτό το σ/κ τραγικές ταχύτητες 0,2 mbps , αμφιβάλλω αν θα λειτουργούσε έστω το mirc :lol: Δήλωσα πάλι βλάβη αλλά είναι ξεκάθαρα θέμα υπερφόρτωσης του δικτύου..
  23. Το πρόβλημα είναι στη κεραία που είναι πάνω στην εθνική, στο Λιτόχωρο στη πλάκα Λιτόχωρου κλπ παλεύεται με περίπου 10mbps
  24. Λεπτοκαρυα Πιερίας εκεί που χτυπούσε 150αρια άρχισε σιγά σιγά να πέφτει και σήμερα αποκορύφωμα δεν ανοίγει ούτε τη πιο απλή σελίδα με Speedtest 0,2mbps ping στο Θεό κλπ... Δήλωσα βλάβη αλλά είναι ξεκάθαρα υπερφόρτωση της συγκεκριμένης κεραίας (επί της εθνικής οδού).
×
×
  • Create New...