George6633 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Να ούτε μια κεραία της cosmote δεν απενεργοποιηθηκε. Τουλάχιστον εγώ δε ξέρω καμία περίπτωση. Αγίασμα! Η Wind έχει χάσει πολλές. Μια έβαζε δυο ξήλωναν... Ευτυχώς να λέτε άλλαξε το σύστημα αδειοδότησης και θα δούμε άσπρη μέρα. Μακάρι...είναι άδικο αυτο που έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) Ε δω πάντως και στην ομιλία έχει σοβαρές τρύπες.Στο δε λεκανοπέδιο Νευροκοπίου στα χωριά στα σύνορα ακόμη και τώρα υπάρχουν χώρια που δεν έχουν 2g η έχουν μονο σε ψηλά σημεία και εξω.η πράσινη έχει καλύψει όλα τα χωριά αυτά από όταν εμφανίστηκε και πλέον παρέχει 3G και 4G..να μην αναφέρω ότι στην δουλειά,στο Παγγαίο και σε μια αποθήκη πυρομαχικών εξω απο τα πορογια δεν έχει καλά σημα ομιλίας παρότι όλα τα εταιρικά του στρατού είναι wind.παρολα την κλαψα και τα παράπονα ακόμη δίκτυο δεν έχει.Όλες πάσχουν σε 2g σε κάποια σημεία όμως..απλά όταν είσαι στην δουλειά και ψάχνεις σημα όλη μέρα η ψάχνεις καποιον,βγάζουν 3 τηλέφωνο και μονο ο 4ος με πράσινη έχει σήμα.. Η wind άρπα κολα απο το 98.Και εγώ συνδρομητής της..λόγω τιμών.Όχι ποια ομως.. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 14, 2016 by Mark_K εκτός θέματος αναφορά σε άλλο δίκτυο Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Παιδιά να μην ξεφύγουμε. Εδώ κουβέντα για την κάλυψη της wind. Συγκρίσεις με άλλες εταιρείες δεν θα μακροημερεύσουν... Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Νέος συγκριτικός Wind 3g/4g http://i68.tinypic.com/20u3ac1.jpg Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Αυτο το ότι ξήλωναν κεραία της Wind και μετα απο λίγο καιρό "φύτρωνε" πράσινη είναι αλήθεια;;Εχει γινει σε πολλές περιοχές;;Δεν ζω σε ψεύτικο κόσμο αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν γνωριζα και δεν γνωρίζω τι διαχείριση ειχε-εχει η πράσινη... Η πράσινη ειναι του οτε.Όσο ο οτε ήταν δημόσιο ήταν και αυτή.Πλέον το 10% ανήκει στο δημόσιο. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την απαξίωση που δείχνει το μπλέ δίκτυο στο πανέμορφο νησί της Θάσου!Μάλλον κάποιοι μεγάλοι και τρανοί από το τμήμα σχεδίασης και κάλυψης του δικτύου πρέπει να έχουν θέμα με το εν λόγω νησί....δεν εξηγείται διαφορετικά. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την απαξίωση που δείχνει το μπλέ δίκτυο στο πανέμορφο νησί της Θάσου!Μάλλον κάποιοι μεγάλοι και τρανοί από το τμήμα σχεδίασης και κάλυψης του δικτύου πρέπει να έχουν θέμα με το εν λόγω νησί....δεν εξηγείται διαφορετικά. Ασε...και η Καβαλα θεματα εχει με το σαπιο 3G.Ενα sharing με την κοκκινη θα την σωσει(να ναι καλα η Victus). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Ασε...και η Καβαλα θεματα εχει με το σαπιο 3G.Ενα sharing με την κοκκινη θα την σωσει(να ναι καλα η Victus). Στις πόλεις δεν κάνει sharing. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Αν έκανς sharing στην Καβάλα, θα είχε ήδη γύρω στους 7 σταθμούς έτοιμους;):p Κακώς πάντως, είναι ο μόνος τρόπος να χτυπήσουν την Cosmote σε μεγάλες πόλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Αν έκανς sharing στην Καβάλα, θα είχε ήδη γύρω στους 7 σταθμούς έτοιμους;):p Κακώς πάντως, είναι ο μόνος τρόπος να χτυπήσουν την Cosmote σε μεγάλες πόλεις Πρεπει να γινεται sharing στις τρυπες των δικτυων τους,ανεξαιρετως περιοχης. ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στις πόλεις δεν κάνει sharing. Πως εφτιαξε το σημα σπιτι μου στην Θεσσαλονικη δεν ξερω...αλλα το εφτιαξε και στο ασανσερ πιανω οριακα οπως η Wind. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Αν έκανς sharing στην Καβάλα, θα είχε ήδη γύρω στους 7 σταθμούς έτοιμους;):p Κακώς πάντως, είναι ο μόνος τρόπος να χτυπήσουν την Cosmote σε μεγάλες πόλεις Μπορεί να κάνουν συνεγκαταστάσεις, κανένας δε το απαγορεύει. Απλά δε θα το κάνει η Victus. Ο καθένας την καμπίνα του και το ρεύμα του :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Ασε...και η Καβαλα θεματα εχει με το σαπιο 3G.Ενα sharing με την κοκκινη θα την σωσει(να ναι καλα η Victus). Είναι εντελώς απαράδεκτη στην βόρεια Ελλάδα. Ιδιαίτερα η Θάσος είναι από τα πιο εξοργιστικά σημεία με πλήρη απουσία κάλυψης. Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Γενικά δεν γουστάρω να υποστηρίζω εταιρείες,αλλά εδώ και κοντά στο χρόνο που έχω μετακόμιση στην Χαλκιδική έχω σχεδόν παντού πολύ καλό σήμα σχεδόν όπου και να έχω πάει έχω 4G ή 3G σε πραγματικά ελάχιστα σχεδόν μηδαμινά μέρη έχω μόνο Ε , το πρόβλημα είναι στην εθνική Αθήνα -Θεσσαλονίκη που το περισσότερο της διαδρομής είναι σε 2G Όπως και μέσα στην Αθήνα και στην -Θεσσαλονίκη που μάλλον λόγο κτηρίων δεν βλέπεις κάλυψη ούτε από απλό 2G Ίσως το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι η τιμολογιακή πολιτική που έχει Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Γενικά δεν γουστάρω να υποστηρίζω εταιρείες,αλλά εδώ και κοντά στο χρόνο που έχω μετακόμιση στην Χαλκιδική έχω σχεδόν παντού πολύ καλό σήμα σχεδόν όπου και να έχω πάει έχω 4G ή 3G σε πραγματικά ελάχιστα σχεδόν μηδαμινά μέρη έχω μόνο Ε , το πρόβλημα είναι στην εθνική Αθήνα -Θεσσαλονίκη που το περισσότερο της διαδρομής είναι σε 2G Όπως και μέσα στην Αθήνα και στην -Θεσσαλονίκη που μάλλον λόγο κτηρίων δεν βλέπεις κάλυψη ούτε από απλό 2G Ίσως το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι η τιμολογιακή πολιτική που έχει Επειδή τον δρόμο αυτό τον κάνω συχνά έχεις απόλυτο δίκιο. Απαράδεκτη κάλυψη σε όλο το Εθνικό δίκτυο απο Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα. Μόνο από την Λάρισα για ελάχιστα χιλιόμετρα έχει 4g και λίγα ακόμα μέχρι τον Βόλο 3g. Στο υπόλοιπο ανύπαρκτο δίκτυο 3/4g και όπου έχει 3g είναι με ταχύτητες edge. Μαύρα χάλια δηλαδή !!!! Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Επειδή τον δρόμο αυτό τον κάνω συχνά έχεις απόλυτο δίκιο. Απαράδεκτη κάλυψη σε όλο το Εθνικό δίκτυο απο Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα. Μόνο από την Λάρισα για ελάχιστα χιλιόμετρα έχει 4g και λίγα ακόμα μέχρι τον Βόλο 3g. Στο υπόλοιπο ανύπαρκτο δίκτυο 3/4g και όπου έχει 3g είναι με ταχύτητες edge. Μαύρα χάλια δηλαδή !!!! Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Οι άλλες 2 έχουν εκεί? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 (edited) Οι άλλες 2 έχουν εκεί? Η Cosmote έχει στο 98% 4g που παίζει απο 11 έως 15 mbps. Όταν πάει ποιό σιγά το αυτοκίνητο πιάνει και παραπάνω. Ακολουθεί η κόκκινη με 3g σε αρκετά κομμάτια της τάξης των 3-6mbps αλλά είναι περίπου στο 65% με αξιοπρεπείς ταχύτητες και μετα ακολουθούν τα μαύρα χάλια της wind. Όποιος ταξιδεύει και θέλει data +5€ κόστος για 500mb σε καρτοκινητό στην πράσινη να παίρνει τα email. Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Edited June 15, 2016 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Γενικά δεν γουστάρω να υποστηρίζω εταιρείες,αλλά εδώ και κοντά στο χρόνο που έχω μετακόμιση στην Χαλκιδική έχω σχεδόν παντού πολύ καλό σήμα σχεδόν όπου και να έχω πάει έχω 4G ή 3G σε πραγματικά ελάχιστα σχεδόν μηδαμινά μέρη έχω μόνο Ε , το πρόβλημα είναι στην εθνική Αθήνα -Θεσσαλονίκη που το περισσότερο της διαδρομής είναι σε 2G Όπως και μέσα στην Αθήνα και στην -Θεσσαλονίκη που μάλλον λόγο κτηρίων δεν βλέπεις κάλυψη ούτε από απλό 2G Ίσως το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι η τιμολογιακή πολιτική που έχει Θεσσαλονικη παντως που μενω κανενα θεμα...μια χαρα,μονο στο κεντρο ειδα θεματα με το σημα,κυριως στο 3G.Παιδια το 4G στα 1800 ομως,ξεπερναει και το 3G με 2100 που εχουν ολες οι εταιριες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 :thanks: Όσοι Αθηναίοι θέλετε να θυμηθείτε τους παλιούς "καλούς" καιρούς με το GPRS της WIND, αρκεί να περάσετε από σταθμούς του Μετρό με πολλή κίνηση, όπως Σύνταγμα, Μοναστηράκι κλπ.! Ανοίξτε τα δεδομένα σας στην αποβάθρα και συγκινηθείτε ελεύθερα! Με τόση κίνηση (?) στο δίκτυο, ούτε EDGE δεν υπάρχει και φυσικά, μέχρι να φορτώσει 1 σελίδα στο ίντερνετ, θα έχει φτάσει το τρένο! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Πολύ δυνατές ταχύτητες 3g στο Λάκκωμα Χαλκιδικής! Ρεκόρ θα έλεγα! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Ιλίσια εντός σπιτιού μου (κοντά με Ουλωφ Παλμέ) το κοντέρ έδειξε.......1,07 mbps download και 0.74 upload με lumia 640 3g και σε 2η απόπειρα το speedtest ny ookla δεν φόρτωνε καν. Κι όλα αυτά εν ετει 2016.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Χανιά Κρήτης στο Jumbo κοντά στην περιοχή Μακρύς Τοίχος για όσους γνωρίζουν. Στο πάρκινγκ του Jumbo μόνο Edge η Wind έστω και με φουλ σήμα. Μόλις μπείς στο κατάστημα και προχωρήσεις λίγο πιο μέσα απο την είσοδο πιάνει δεν πιάνει 1 μπάρα ή το χάνει και τελείως. Και η κόκκινη το ίδιο μιας και έχω δίκαρτο και μπορούσα να κάνω σύγκριση. Ξαναπιάνουν οριακά στον διάδρομο μεταξύ των ορόφων και πιάνει 2-3 μπάρες στα ταμεία στην έξοδο. Προφανώς για κάποιο λόγο ακόμα και με την αναβάθμιση καμία δεν έβαλε κεραία στην περιοχή που είχε πρόβλημα απο παλιά. Να μην ξέρουν οτι γενικά η περιοχή έχει πρόβλημα; Εκτός και αν οι ιδιοκτήτες δεν επιτρέπουν να στηθεί κεραία κοντά στο κατάστημα οπότε μιλάμε για ηλίθιους! Έστειλα e-mail στην Wind αναφέροντας το πρόβλημα να δω τι θα μου απαντήσουν... Για 4G δεν ξέρω αν πιάνει μιας και δεν έχω αντίστοιχη συσκευή αλλά και να πιάνει 4G τι να το κάνεις που είναι μόνο για δεδομένα. Κι άμα είσαι μέσα κανα-δυό ώρες αντε να σε βρούν στο τηλέφωνο! Μαύρα χάλια!!! Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Χανιά Κρήτης στο Jumbo κοντά στην περιοχή Μακρύς Τοίχος για όσους γνωρίζουν. Στο πάρκινγκ του Jumbo μόνο Edge η Wind έστω και με φουλ σήμα. Μόλις μπείς στο κατάστημα και προχωρήσεις λίγο πιο μέσα απο την είσοδο πιάνει δεν πιάνει 1 μπάρα ή το χάνει και τελείως. Και η κόκκινη το ίδιο μιας και έχω δίκαρτο και μπορούσα να κάνω σύγκριση. Ξαναπιάνουν οριακά στον διάδρομο μεταξύ των ορόφων και πιάνει 2-3 μπάρες στα ταμεία στην έξοδο. Προφανώς για κάποιο λόγο ακόμα και με την αναβάθμιση καμία δεν έβαλε κεραία στην περιοχή που είχε πρόβλημα απο παλιά. Να μην ξέρουν οτι γενικά η περιοχή έχει πρόβλημα; Εκτός και αν οι ιδιοκτήτες δεν επιτρέπουν να στηθεί κεραία κοντά στο κατάστημα οπότε μιλάμε για ηλίθιους! Έστειλα e-mail στην Wind αναφέροντας το πρόβλημα να δω τι θα μου απαντήσουν... Για 4G δεν ξέρω αν πιάνει μιας και δεν έχω αντίστοιχη συσκευή αλλά και να πιάνει 4G τι να το κάνεις που είναι μόνο για δεδομένα. Κι άμα είσαι μέσα κανα-δυό ώρες αντε να σε βρούν στο τηλέφωνο! Μαύρα χάλια!!! Καλημέρα στα υπέροχα Χανιά!Κρίμα που η victus δεν έκανε και πολλά,ακόμη.......περίμενα περισσότερα!Ξέρεις η πράσινη τι κάνει ε΄κει? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Χανιά Κρήτης στο Jumbo κοντά στην περιοχή Μακρύς Τοίχος για όσους γνωρίζουν. Στο πάρκινγκ του Jumbo μόνο Edge η Wind έστω και με φουλ σήμα. Μόλις μπείς στο κατάστημα και προχωρήσεις λίγο πιο μέσα απο την είσοδο πιάνει δεν πιάνει 1 μπάρα ή το χάνει και τελείως.. . . .Κι άμα είσαι μέσα κανα-δυό ώρες αντε να σε βρούν στο τηλέφωνο! Μαύρα χάλια!!! Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά στο Jumbo στον Άλιμο όσες φορές έχω πάει μέσα δεν πιάνει τίποτα. Ίσως έχει να κάνει με το χώρο (τεράστιο κατάστημα που στο εσωτερικό του δεν βρίσκεσαι κοντά σε παράθυρα). Είναι σπαστικό π.χ. όταν είχα πάει να πάρω κάτι που μου το περιγράψανε χωρίς να το έχω δει, και πρέπει να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω, χρειάστηκε να κάνω όλη τη διαδρομή μέχρι έξω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 :thanks: Όσοι Αθηναίοι θέλετε να θυμηθείτε τους παλιούς "καλούς" καιρούς με το GPRS της WIND, αρκεί να περάσετε από σταθμούς του Μετρό με πολλή κίνηση, όπως Σύνταγμα, Μοναστηράκι κλπ.! Ανοίξτε τα δεδομένα σας στην αποβάθρα και συγκινηθείτε ελεύθερα! Με τόση κίνηση (?) στο δίκτυο, ούτε EDGE δεν υπάρχει και φυσικά, μέχρι να φορτώσει 1 σελίδα στο ίντερνετ, θα έχει φτάσει το τρένο! :lol: Όντως, αλλά είχα δει και Η+ σε σταθμούς του μετρό (κόκκινη γραμμή, Ν. Σμύρνη; :confused: θα σε γελάσω). Φαντάζομαι ότι υπάρχει πλάνο αλλαγής. Αληθεύει ότι η Cosmote έχει πλέον σήμα και στις σήρραγγες; Αν θυμάμαι παλιότερα ισχυριζόντουσαν ότι δε το κάνανε για λόγους ασφάλειας. Οι συνδρομητές Cosmote είναι ασφαλείς και των άλλων εταιρειών μέλη της ISIS; Πολύ δυνατές ταχύτητες 3g στο Λάκκωμα Χαλκιδικής! Ρεκόρ θα έλεγα! Για H+ είναι πολύ καλό! Έχω δει και 30άρι στην Κέρκυρα με H+ αλλά δεν είναι ο κανόνας :) Ιλίσια εντός σπιτιού μου (κοντά με Ουλωφ Παλμέ) το κοντέρ έδειξε.......1,07 mbps download και 0.74 upload με lumia 640 3g και σε 2η απόπειρα το speedtest ny ookla δεν φόρτωνε καν. Κι όλα αυτά εν ετει 2016.... Μου κάνει φοβερή η πτώση της επίδοσης του δικτύου στην περιοχή. Καμία αμφισβήτηση όμως... ;) Προφανώς μπούκωσε. Χανιά Κρήτης στο Jumbo κοντά στην περιοχή Μακρύς Τοίχος για όσους γνωρίζουν. Στο πάρκινγκ του Jumbo μόνο Edge η Wind έστω και με φουλ σήμα. Μόλις μπείς στο κατάστημα και προχωρήσεις λίγο πιο μέσα απο την είσοδο πιάνει δεν πιάνει 1 μπάρα ή το χάνει και τελείως. Και η κόκκινη το ίδιο μιας και έχω δίκαρτο και μπορούσα να κάνω σύγκριση. Ξαναπιάνουν οριακά στον διάδρομο μεταξύ των ορόφων και πιάνει 2-3 μπάρες στα ταμεία στην έξοδο. Προφανώς για κάποιο λόγο ακόμα και με την αναβάθμιση καμία δεν έβαλε κεραία στην περιοχή που είχε πρόβλημα απο παλιά. Να μην ξέρουν οτι γενικά η περιοχή έχει πρόβλημα; Εκτός και αν οι ιδιοκτήτες δεν επιτρέπουν να στηθεί κεραία κοντά στο κατάστημα οπότε μιλάμε για ηλίθιους! Έστειλα e-mail στην Wind αναφέροντας το πρόβλημα να δω τι θα μου απαντήσουν... Για 4G δεν ξέρω αν πιάνει μιας και δεν έχω αντίστοιχη συσκευή αλλά και να πιάνει 4G τι να το κάνεις που είναι μόνο για δεδομένα. Κι άμα είσαι μέσα κανα-δυό ώρες αντε να σε βρούν στο τηλέφωνο! Μαύρα χάλια!!! Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά στο Jumbo στον Άλιμο όσες φορές έχω πάει μέσα δεν πιάνει τίποτα. Ίσως έχει να κάνει με το χώρο (τεράστιο κατάστημα που στο εσωτερικό του δεν βρίσκεσαι κοντά σε παράθυρα). Είναι σπαστικό π.χ. όταν είχα πάει να πάρω κάτι που μου το περιγράψανε χωρίς να το έχω δει, και πρέπει να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω, χρειάστηκε να κάνω όλη τη διαδρομή μέχρι έξω.... Το ίδιο και στο Jumbo στο Βόλο με εξαίρεση τη Cosmote που έχει νόμιμη κεραία στο συγκρότημα του εμπορικού. Vodafone-Wind πρέπει να βελτιώθηκαν αλλά πάλι θυμάμαι ότι είχα "πρόβλημα". Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Πολύ δυνατές ταχύτητες 3g στο Λάκκωμα Χαλκιδικής! Ρεκόρ θα έλεγα! Εγω max 15αρια εχω δει. ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ιλίσια εντός σπιτιού μου (κοντά με Ουλωφ Παλμέ) το κοντέρ έδειξε.......1,07 mbps download και 0.74 upload με lumia 640 3g και σε 2η απόπειρα το speedtest ny ookla δεν φόρτωνε καν. Κι όλα αυτά εν ετει 2016.... Εγω 2,5 στο σπιτι μου(Χαριλαου,Θεσσαλονικη). Επεσε μαλλον το δικτυο παιδια στη Χαριλαου,δεν εχω σημα πλεον. Edited June 16, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts