chios Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 Στο site της Nova δεν λειτουργεί σωστά (κατά τη γνώμη μου) στον έλεγχο των κινητών που είναι συμβατά με esim. Καταλαβαίνω ότι το δικό μου (Xiaomi RN 7) ίσως είναι λίγο παλιό και μπορεί να μην δέχεται αλλά της συζύγου (Poco M4) που αγόρασα πριν λίγους μήνες θα έπρεπε να το αναγνωρίζει. Με δεδομένο ότι και τα δύο είναι σε συμβόλαιο, υπάρχει άλλος τρόπος να ελέγξω αν δέχονται esim?Δεν έχουν δυνατότητα esim αυτά τα κινητά. Εδώ δεν έχουν πολύ καλύτερα και θα έχουν αυτά τα ερείπια. Αν δέχεται δύο φυσικές SIM, Δεν δέχεται eSIM από τη μάνα του ,δεν είναι θέμα της Nova Δεν ισχύει αυτό, το δικό μου έχει 2 φυσικές sim και έχει και esim. 2 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 13 minutes ago, ParafronGR said: Αν δέχεται δύο φυσικές SIM, Δεν δέχεται eSIM από τη μάνα του ,δεν είναι θέμα της Nova Και τα 2 δέχονται (και έχουν) από 2 sim. 13 minutes ago, chios said: Δεν έχουν δυνατότητα esim αυτά τα κινητά. Εδώ δεν έχουν πολύ καλύτερα και θα έχουν αυτά τα ερείπια. Δεν ισχύει αυτό, το δικό μου έχει 2 φυσικές sim και έχει και esim. Ερείπια (?????) δυο κινητά που λειτουργούν μια χαρά και το δεύτερο είναι του 2023? Είσαι πολύ άδικος στους χαρακτηρισμούς σου. 4 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 1 hour ago, ParafronGR said: Αν δέχεται δύο φυσικές SIM, Δεν δέχεται eSIM από τη μάνα του ,δεν είναι θέμα της Nova Δεν ισχύει αυτό. Υπάρχουν αρκετές συσκευές με θέση για 2 φυσικές SIM που υποστηρίζουν και eSIM. Απλά μπορούν να είναι σε ισχύ έως 2 κάρτες κάθε φορά, είτε SIM είτε eSIM (δεδομένου ότι τα περισσότερα είναι dual SIM). 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 Δεν είμαι αστυνομικός τυχαία το είδα στο FB αλλά.. κάνει κάποια προσφορά σε σχέση με τα κανονικά προγράμματα και δεν την εντοπίζω; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 Τη διάβασα και εγώ. 😆 Και αυτό έψαχνα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 Εγω δεν βλεπω καποια διαφορά με τα προγραμματα που δινει σε όλους τους πελατες λιανικης. Γνωμη μου, ειδικα τα σώματα ασφαλείας θα επρεπε να εχουν δωρεαν κινητη τηλεφωνια απο οποιον πάροχο αυτοι επέλεγαν. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 1 hour ago, kalitexnis_g said: Δεν είμαι αστυνομικός τυχαία το είδα στο FB αλλά.. κάνει κάποια προσφορά σε σχέση με τα κανονικά προγράμματα και δεν την εντοπίζω; Ακριβά είναι. Σε άλλες ομάδες είναι 12 € απεριόριστα όλα. Κάνουν ειδικές συμφωνίες. Στρατιωτικούς κλπ 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 Πριν καμία ώρα μίλησα με φίλο όπου πέρυσι είχε κάνει συμβόλαιο 25€ όλα απεριόριστα. Του είπανε ότι θα πάει 28€ τον άλλο μήνα. Τα 3 άρια που λέγαμε.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 1 minute ago, VIPdriver said: Γνωμη μου, ειδικα τα σώματα ασφαλείας θα επρεπε να εχουν δωρεαν κινητη τηλεφωνια απο οποιον πάροχο αυτοι επέλεγαν. Αυτά είναι τα ιδιωτικά στις οικογένειες αστυνομικών. Τα υπηρεσιακά τα πληρώνει το κράτος. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 2 minutes ago, dimitroula10 said: Αυτά είναι τα ιδιωτικά στις οικογένειες αστυνομικών. Τα υπηρεσιακά τα πληρώνει το κράτος. Δεν το ήξερα αυτό, πάλι καλά! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 (edited) 6 minutes ago, VIPdriver said: Δεν το ήξερα αυτό, πάλι καλά! Υπάρχουν συμβόλαια, αορίστου χρόνου, χωρίς πάγιο και πληρώνεις ότι καταναλώνεις, με πολύ χαμηλές χρεώσεις της τάξης 0,5€ το γκιγκα και 0,05€/1' όχι σε αστυνομικούς αλλά στρατιωτικούς κλπ. Edited January 15, 2024 by dimitroula10 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 Όλοι στον στρατό κάνουν πολύ καλές τιμές. Στην αστυνομία όχι αν και θα έπρεπε 12 minutes ago, hercoulis said: Πριν καμία ώρα μίλησα με φίλο όπου πέρυσι είχε κάνει συμβόλαιο 25€ όλα απεριόριστα. Του είπανε ότι θα πάει 28€ τον άλλο μήνα. Τα 3 άρια που λέγαμε.. Ωχ ωχ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 Αφού έχεις κάνει συμβόλαιο για 2 χρόνια σε αυτήν την τιμή, γιατί το αλλάζουν; Δηλ. Η εφαρμογή της αύξησης των τιμών έγινε σε άλλο χρόνο και εκ των υστέρων. Θέλω να πω ότι, εδώ δεν έχουμε προσβολή της σύμβασης η οποία νομικά μπορεί να φέρει και αποζημίωση; Δε γνωρίζω αλλά αναρωτιέμαι… 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 Πού το είδε αυτό; Σε εμένα βγήκε η προσφορά ανανέωσης συμβολαίου στην ίδια ακριβώς τιμή, 26.99 Αλλά έχουμε ακόμη μέχρι τον Ιούνιο που λήγει το παρόν συμβόλαιο. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 14 ώρες πριν, minast said: Δεν ισχύει αυτό. Υπάρχουν αρκετές συσκευές με θέση για 2 φυσικές SIM που υποστηρίζουν και eSIM. Απλά μπορούν να είναι σε ισχύ έως 2 κάρτες κάθε φορά, είτε SIM είτε eSIM (δεδομένου ότι τα περισσότερα είναι dual SIM). 15 ώρες πριν, chios said: Δεν έχουν δυνατότητα esim αυτά τα κινητά. Εδώ δεν έχουν πολύ καλύτερα και θα έχουν αυτά τα ερείπια. Δεν ισχύει αυτό, το δικό μου έχει 2 φυσικές sim και έχει και esim. Γράψτε λάθος, παίδες. Έψαχνα το κινητό του φίλου και πήγαινε για το συγκεκριμένο μοντέλο - ήθελα να γράψω "αν είναι αυτό που παίρνει 2 SIM, δεν παίρνει eSIM" 3 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 2 minutes ago, p_k said: Πού το είδε αυτό; Σε εμένα βγήκε η προσφορά ανανέωσης συμβολαίου στην ίδια ακριβώς τιμή, 26.99 Αλλά έχουμε ακόμη μέχρι τον Ιούνιο που λήγει το παρόν συμβόλαιο. Τον πήραν τηλέφωνο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 Και του είπαν ότι από τον επόμενο μήνα θα του βάλουν επιπλέον τρία ευρώ στο πάγιο; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 (edited) Αν όντως εφαρμοστεί δεν θα πάρουν τηλέφωνο πάντως. Επίσης ο πληθωρισμός (ΔΤΚ) ήταν 3,5% για τον Δεκέμβρη (αυτός του Γενάρη που μας ενδιαφέρει δε βγήκε ακόμα) και αυτό σημαίνει ότι 0,88 είναι η αύξηση στα 25€. Επιπλεον δεν ισχύει για συμβόλαια που υπογράφηκαν πριν τις 12/12/23 αν θυμάμαι σωστά Edited January 15, 2024 by paanos 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 2 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Δεν είμαι αστυνομικός τυχαία το είδα στο FB αλλά.. κάνει κάποια προσφορά σε σχέση με τα κανονικά προγράμματα και δεν την εντοπίζω; Τώρα εξηγείται γιατί δεν μπορείς να τους βρεις ποτέ στο τηλέφωνο 🤣 15 minutes ago, p_k said: Πού το είδε αυτό; Σε εμένα βγήκε η προσφορά ανανέωσης συμβολαίου στην ίδια ακριβώς τιμή, 26.99 Αλλά έχουμε ακόμη μέχρι τον Ιούνιο που λήγει το παρόν συμβόλαιο. Ευκαιρία να ζητήσεις αντιπρόταση από cosmote να δοκιμάσεις και ένα σοβαρό δίκτυο 🤣🤣🤣 Παντελή μην με γλωσσοτρώς με έπιασε το κεφάλι μου. Αν ξέρει κάποιος ας μου ρίξει εάν ξεμάτιασμα 🤣🤣🤣 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 Λυπάμαι, αλλά δεν έχω τέτοιες ικανότητες. Για την πρώτη πρόταση δεν θα σχολιάσω καν. 2 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 Just now, p_k said: Λυπάμαι, αλλά δεν έχω τέτοιες ικανότητες. Για την πρώτη πρόταση δεν θα σχολιάσω καν. Νοβα παουερ φορ εβερ 🤣 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 10 minutes ago, cmvr said: Τώρα εξηγείται γιατί δεν μπορείς να τους βρεις ποτέ στο τηλέφωνο 🤣 Ευκαιρία να ζητήσεις αντιπρόταση από cosmote να δοκιμάσεις και ένα σοβαρό δίκτυο 🤣🤣🤣 Παντελή μην με γλωσσοτρώς με έπιασε το κεφάλι μου. Αν ξέρει κάποιος ας μου ρίξει εάν ξεμάτιασμα 🤣🤣🤣 Χρόνια τώρα η αστυνομία έχει με τη Nova συνεργασία όπως και ο στρατός, η ΕΡΤ. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 2 minutes ago, Nikolas14 said: Χρόνια τώρα η αστυνομία έχει με τη Nova συνεργασία όπως και ο στρατός, η ΕΡΤ. Ξέρω έχω φίλους και στα δυο σώματα ασφάλειας και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό το έγραψα 🤣 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. January 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2024 2 ώρες πριν, p_k said: Και του είπαν ότι από τον επόμενο μήνα θα του βάλουν επιπλέον τρία ευρώ στο πάγιο; Ναι, και θύμωσε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2024 2 ώρες πριν, Nikolas14 said: Χρόνια τώρα η αστυνομία έχει με τη Nova συνεργασία όπως και ο στρατός, η ΕΡΤ. Μόνο ο στρατός και η ΕΡΤ έχουνε σχήμα. Η αστυνομία πχ έχει αυτη την και καλά συμφωνία μέσω ενός σωματείου της όμως 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts