Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα η ανανεωση μεσω του site εχει κλαταρει εντελως? Εδω και ποσες μερες προσπαθω να βαλω μοναδες και ολο κολλαει.

Ειλικρινα σκεφτομαι να βαλω ξυπνητηρι κατα τις 4 το πρωι να δω μηπως και τοτε λειτουργει μονο, για να μην κερδιζει ο κοσμος το 50%...

διαφήμιση frog ΤΩΡΑ : €0.10/1 min προς όλους !!!! (ενδεχομένως να είναι για μια περίοδο για το πάσχα ή κάτι.. απλά μου έκανε τρομερή εντύπωση)

διαφήμιση frog ΤΩΡΑ : €0.10/1 min προς όλους !!!! (ενδεχομένως να είναι για μια περίοδο για το πάσχα ή κάτι.. απλά μου έκανε τρομερή εντύπωση)

που την ειδεσ αυτη την διαφημιση. στην τηλεοραση η καπου αλλου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

0,10 προς ολους μεχρι τελος Μαιου, περιμενουμε και τη wind μεσω της δεσμευσης τιμης...αν και μεχρι να το κανουν θα εχουν φτασει χριστουγεννα :whistle:

0,10 προς ολους μεχρι τελος Μαιου, περιμενουμε και τη wind μεσω της δεσμευσης τιμης...αν και μεχρι να το κανουν θα εχουν φτασει χριστουγεννα :whistle:

Χαιρομαι που η wind μειωνει την χρεωση της κλησης προς ολους στα 0,10 λεπτα το λεπτο.Δηλαδη στo wind f2g με 7 ευρω καρτα θα εχουμε 70 λεπτα ομιλιας οταν στο γουατσαπ,κοσμοκαρτα,cu,ala carte με 7 ευρω ειναι μονο 20 λεπτα ομιλιας.Πολλλλλλλλληηηηηηηηηηηηηη μεγαλη διαφορα.

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Χαιρομαι που η wind μειωνει την χρεωση της κλησης προς ολους στα 0,10 λεπτα το λεπτο.Δηλαδη στo wind f2g με 7 ευρω καρτα θα εχουμε 70 λεπτα ομιλιας οταν στο γουατσαπ,κοσμοκαρτα,cu,ala carte με 7 ευρω ειναι μονο 20 λεπτα ομιλιας.Πολλλλλλλλληηηηηηηηηηηηηη μεγαλη διαφορα.

Γιατι το εκανε και η wind

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Γιατι το εκανε και η wind

Δε νομίζω.. Η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για το κανονικό πακέτο frog και όχι για το αντίστοιχο του f2g..

Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει και στο f2g2 σύντομα..

Δε νομίζω.. Η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για το κανονικό πακέτο frog και όχι για το αντίστοιχο του f2g..

Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει και στο f2g2 σύντομα..

Με διαφορα η φτηνοτατη καρτοκινητη στην Ελλαδα αν μειωσει τη χρεωση προς ολους το wind f2g.Το μονο που μενει ειναι να διαφημιστει σωστα για να γινει η πρωτη σε αριθμο συνδρομητων καρτοκινητη στην Ελλαδα.Πρεπει να μεινουν 2 πακετα το f2g1 και το f2g2 και τοτε ξεκινα μια νεα εποχη για το wind f2g προς το καλυτερο.

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Με διαφορα η φτηνοτατη καρτοκινητη στην Ελλαδα αν μειωσει τη χρεωση προς ολους το wind f2g.Το μονο που μενει ειναι να διαφημιστει σωστα για να γινει η πρωτη σε αριθμο συνδρομητων καρτοκινητη στην Ελλαδα.Πρεπει να μεινουν 2 πακετα το f2g1 και το f2g2 και τοτε ξεκινα μια νεα εποχη για το wind f2g προς το καλυτερο.

Τώρα το λες σωστά.. Πρόσεξε γιατί παραπληροφορείς..

Ας γίνει η μείωση και το συζητάμε τότε..

Μην ξεχάσεις πριν την ανανέωση να στείλεις BONUS στο 1209 για να κερδίσεις και τα 50 λεπτά με ανανέωση πάνω από 10 ευρώ (με 15 ισχύουν για μια εβδομάδα)

Επίσης στείλε κενό μήνυμα στο 19088 για να κερδίζεις πόντους

Έστειλα BONUS στο 1209 και προσπάθησα να κάνω ανανέωση με mastercard της Πειραιώς χωρίς επιτυχία. 3 φορές μου έβγαλε το μήνυμα ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ. Πήρα τηλέφωνο στην Πειραιώς και μου είπαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Έστειλα BONUS στο 1209 και προσπάθησα να κάνω ανανέωση με mastercard της Πειραιώς χωρίς επιτυχία. 3 φορές μου έβγαλε το μήνυμα ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ. Πήρα τηλέφωνο στην Πειραιώς και μου είπαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

εδω κ παρα πολυ καιρο η ηλεκτρονικη ανανεωση τησ wind εχει σοβαροτατο προβλημα.τα παραξενο θα ηταν να καταφερεισ να ανανεωσεισ ηλεκτρονικα. τωρα εισαι ενασ απο τουσ πολλουσ. μην ανχωνεσε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να δούμε και μετά το τέλος Μαρτίου θα ισχύει η προσφορα της WIND μέσα απο την ιστιοσελίδα τους?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Για να δούμε και μετά το τέλος Μαρτίου θα ισχύει η προσφορα της WIND μέσα απο την ιστιοσελίδα τους?

παλια εγραφε στο site οτι η προσφορα ληγει 31/3 τωρα απο οσο γνωριζω δεν γραφει κατι τετοιο. αντε να δουμε. λεσ κ τωρα που ισχυει μπορουμε να ανανεωσουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες, υπάρχει κάποιος τρόπος να δω τον υπολοιπόμενο χρόνο ομιλίας από το "600 λεπτά προς 2 αριθμούς Wind"? :)

Παίδες, υπάρχει κάποιος τρόπος να δω τον υπολοιπόμενο χρόνο ομιλίας από το "600 λεπτά προς 2 αριθμούς Wind"? :)

Με κενό μήνυμα στο 1269 ή με κλήση στο 1265.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Να υποθέσω πως είναι χωρίς χρέωση, έτσι? :rolleyes:

αμα πληρωναμε κ τα μηνυματα ενημερωσησ υπολοιπου θα ημασταν για την φυλακη

[sIGPIC][/sIGPIC]

ψαχνω να βρω στο site τις wind αν εχει καποιο πακετο αντιστιχο της vodafone cu 30mb internet, αλλα δεν βλεπω! υπαρχη κατι παρομιο που να κανεις χρησει με το iphone?

ψαχνω να βρω στο site τις wind αν εχει καποιο πακετο αντιστιχο της vodafone cu 30mb internet, αλλα δεν βλεπω! υπαρχη κατι παρομιο που να κανεις χρησει με το iphone?

Μπορείς να ενεργοποιήσεις το Wind Plus Non Stop το οποίο με 3,99€ σου δίνει 40mb πλοήγηση σε internet sites και απεριόριστη πλοήγηση στο Wind Plus.Για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία στείλε τη λέξη "PLUS" στο 19349.:)

Μπορείς να ενεργοποιήσεις το Wind Plus Non Stop το οποίο με 3,99€ σου δίνει 40mb πλοήγηση σε internet sites και απεριόριστη πλοήγηση στο Wind Plus.Για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία στείλε τη λέξη "PLUS" στο 19349.:)

σ'ευχαριστω αλλα θα πρεπει να δω αν θα δουλευει με το iphone?

σ'ευχαριστω αλλα θα πρεπει να δω αν θα δουλευει με το iphone?

Πρέπει να υπάρχει υποστήριξη για proxy servers. Αν θυμάμαι καλά αυτό γινόταν με το swirly mms. Δεν ξέρω σχεδόν τίποτα από iphone γι'αυτό καλό θα είναι να ρωτήσεις και στο αντίστοιχο thread.

Α στην έκδοση 3.0 θα είναι ενσωματωμένη η δυνατότητα για χρησιμοποίηση proxy servers.

مفاجأة

νομιζω οτι για το iPhone δε μπορει να χρησιμοποιηθει το wind plus non-stop. αυτο επειδη για να μπεις στο ιντερνετ με το συγκεκριμενο τηλεφωνο πρεπει να χρησιμοποιησεις αλλες ρυθμισεις και οχι εκεινες του wind plus. οποτε ακομα κ αν ενεργοποιηθει η υπηρεσια θα χρεωνεσαι καθε φορα που μπαινεις στο ιντερνετ.

αυτα τα λεω με καθε επιφυλαξη βεβαια, επειδη η ενημερωση που εχω ειναι λιγο παλια...:rolleyes:

Τέλος οι νέες ενεργοποιήσεις για την προσφορά του 2009.. Πλέον αν καλέσεις στο 1209 σε παραπέμπει στο 1265 για να ενεργοποιήσεις κάποιο nonstop..

Εγώ πίστευα ότι θα την κρατούσαν με ενεργοποίηση στα 10 ευρώ..

Α! Ξέχασα... Καλό μήνα!!

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova