Jump to content

Mercyful_Fate

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.599
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Mercyful_Fate

  1. Εμένα μου αρέσει μέχρι τώρα, δέχθηκα θετικά την αλλαγή στο GUI σε σχέση με το προηγούμενο που μετά από τόσα χρόνια το είχαμε βαρεθεί πλέον. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία εξαντλείται αρκετά γρήγορα. Θα συνεχίσω να το παρακολουθώ τις επόμενες μέρες, ανοιγοκλείνοντας διάφορα features απο τις ρυθμίσεις.
  2. Το κινητό αγοράστηκε καινούργιο το Σάββατο, έχει πάνω μόνο Facebook & Facebook Messenger κατεβασμένα από το market. Επιπλεον, αυτό που παρατήρησα είναι ότι οσο περισσότερη ώρα είναι σε standby, τόσο περισσότερο αργεί να ανάψει η οθόνη. Και να ήταν μόνο το unclock πάει στο διάολο, αλλά κάνει το ίδιο πράγμα και στην περίπτωση των κλήσεων. Ποια είναι η τελευταία έκδοση? ελπίζω να υπάρχει καινούργιο firmware που να διορθώνει αυτά τα lags, γιατί αλλιώς ζήτω που καήκαμε, καθώς δεν βλέπω το παραμικρό από την κοινότητα γι'αυτό το κινητό... Όταν το κατεβάζεις από το αυτί, θέλει τουλ. 3 δεύτερα να ανάψει η οθόνη, και μόλις ανάψει γράφει "double tap to unlock". Μετά το double tap εμφανίζει το phone app για να πατήσεις το κουμπί τερματισμού κλήσης ---> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1899292 Σαν τα μούτρα της τα έχει κάνει η Samsung σ'αυτό το κινητό. Κρίμα, καλή συσκευούλα, αλλά άμα δεν ξέρεις να φτιάχνεις software... :rolleyes:
  3. Δυστυχώς 3-4 δευτερόλεπτα είναι πολλα. Τόσο περιμένεις από τη στιγμή που κατεβάζεις το κινητό από το αυτί, μέχρι να ανάψει η οθόνη. Βάλε και άλλο 1 δευτερολεπτο τουλάχιστον να ξεκλειδώσεις την οθόνη και να πατήσεις το κουμπί τερματισμού... Τραβάει πολύ το όλο θέμα. :( Το σκέφτηκα και εγώ την ρύμιση για τον proximity sensor, αλλά μετά θα έχουμε άλλα θέματα με πάτημα κουμπιών με το αυτί και άλλα τέτοια... Βασικά εγώ απογοητεύτικα με αυτή τη συσκευή, γιατί ενώ στα χαρτιά φαίνεται super, στην πράξη βλέπω ότι έχει παιδικές ασθένεις απαράδεκτες. Και γενικότερα το κινητό είναι ολίγον laggy, δεν ξέρω αν είναι δική μου εντύπωση μόνο. Φοβάμαι να περάσω και καμιά άλλη generic rom (π.χ. για το Ace) γιατί πιθανόν θα χάσω το dual sim.
  4. Ακριβώς αυτό. Η καθυστέρηση στο unlock της οθόνης είναι σε ανεκτά επίπεδα, αλλά η καθυστέρηση της ενεργοποίησης της οθόνης προκειμένου να τερματίσεις μια κλήση είναι πέρα του ανεκτού. Αναρωτιέμαι αν με κάποιο update (2.3.6 φοράει αυτή τη στιγμή) ή κάποια custom rom λύνεται το πρόβλημα. Οι υπόλοιποι έχετε αυτό το θέμα? Κάπου κάποιος στο xda λεεί ότι το αργό unlock οφείλεται στον αδύναμο 800-αρι Qualcomm επεξεργαστή. Αυτό αρνούμαι να το δεχθώ, γιατί έχω στην κατοχή μου 2 ZTE Blade με ακόμα χαμηλότερους επεξεργαστές (600-αριδες Qualcomm), σε 2.2 και 2.3 εκδόσεις η κάθε συσκευή, και καμία δεν έχει αυτή την συμπεριφορά.
×
×
  • Create New...