Jump to content

2oo4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    228
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by 2oo4

  1. Παιδια καλησπερα ! Δεν ξερω αν εχει να κανει με το update ιουνίου ή ειναι ασχετο. Απλως το παρατηρησα κ βλεπω οτι στο homescreen το μπαλονι με το κομφετι πια δεν κινειται any idea? Edit . Το βρηκσ . Στον scrnsaver ηταν μια χαρα δουλευει...
  2. ναι οντως και σε μένα (8/256 επίσης)
  3. αγαπητέ φίλε sgatzo θα έλεγα μην αγχώνεσαι ! κι εγώ με 8/256 είμαι και 1st April still ... κάποια στιγμή θα τα πάρουμε ...
  4. Στη δική μου συσκευη ειμαι με april 1 update . Μεσα σε ποσο διαστημα θα εχει ερθει σε ολους το update ?
  5. Παιδιά καλησπέρα , αγόρασα την 8/256 και μου φαίνεται έξοχη επιλογή , εντάξει ήξερα τι άγοραζα . Δύο ερωτήσεις πριν πάω να αναβαθμίσω (είδα ότι βγήκε , τώρα εδώ το διάβασα) με το update του Μάη . 1) φορτιστής 25w , χρειάζομαι (για δεύτερο λόγω δουλειάς λέω να πάρω τον "γρήγορο") έναν ακόμα . αυτό είναι οκ : https://www.bestprice.gr/item/2156501302/samsung-usb-type-c-cable-usb-type-c-wall-adapter-black-25w.html 2) σε κλήσεις (wind έχω , φουλ σήμα καμπάνα όπου κινήθηκα δύο μέρες τώρα που έχω το τηλέφωνο) όταν καλώ και όσο ακούω τα beep του ήχου πριν σηκώσει το τηλέφωνο ο καλούμενος ακουγεται ένα στιγμιαίο "κρακ"-sound στην γραμμή μου , το ακουστικό μου , μετά όλα τέλεια . αν βοηθά αριστερά από το σύμβολο του "signal level" γράφει κάτι σαν Voi /LTE1 . . Δεν είναι κάτι που μου τη δίνει ιδιαίτερα απλώς το παρατήρησα και ρωτώ να μάθω . Αυτά , νομίζω ξανά , πως πρόκειται για εξαιρετική επιλογή , πια , για τα χρήματά του . υ.γ. είμαι με το 1 april update , έκανα έλεγχο , μου λέει είναι το τελευταιο...
  6. παιδιά καλό μήνα ! επειδή είμαι έτοιμος να αγοράσω κινητό (και σκεφτόμουν αυτό) βλέποντας και το α33 που βγήκε (και θα φτάσει μέχρι android 16) ρωτάω , μήπως είναι καλύτερη επιλογή το a33 έναντιν του 52s (5g πάντα) ?
  7. η οθόνη του , για μένα που θα προέρχομαι από α2 φαίνεται "λίγη" ? η στοκ κάμερα του πώς είναι σε σχέση με του α2 ? τέλος από αναβαθμίσεις πώς πάει ?
  8. καλησπέρα παιδιά , σκέφτομαι να πάω από το α2 στο α3 , 2-3 πράγματα θέλω , καλύτερη αυτονομία (ουσιαστική όμως) , έστω ελαφρά καλύτερη κάμερα και ει δυνατόν πιο σωστές (στο χρόνο τους τουλάχιστον) αναβαθμίσεις . ας μου απαντήσει κάποιος /κάποιοι που έκαναν την ίδια μετάβαση , έχει νόημα και σαν ταχύτητα , αίσθηση κλπ ή είναι ιδιαίτερα κοντινές συσκευές για να καταλάβω ότι "ανεβαίνω" ?
  9. Γεια σας ! Ψάχνω συσκευή έως €200 , μεταπηδώντας από Xiaomi MiA2 , με κύρια ζητούμενα : - καλύτερη αυτονομία - ακόμα καλύτερη κάμερα Τι αξίζει ΑΥΤΗ τη στιγμή , μόνο από Ελλάδα ενδιαφέρομαι , σε ποια συσκευή να στραφώ ?
  10. οτι μέχρι πρότινος , 2 αναβαθμίσεις πριν , για πολλούς από μας έπρεπε να βγάλεις την SIM και να καθαρίσεις τις cache ώστε να μπορέσει το κινητό να "δει" το update . αυτό το "πρόβλημα" πλέον δείχνει να λύνεται . καλά χριστούγεννα .
  11. 100 megabytes update τάχιστο , security fixes , 5 december . όλα καλά κι εδώ (πλέον ΝΑΙ γίνεται χωρίς μπάσε-βγάλε simcard)
  12. ομοίως ! μία από τα ίδια ...
  13. σε ευχαριστώ . έκανα ό,τι λες , πάλι τίποτα ...
  14. παιδιά καλησπέρα , την τελευταία φορά που έκανα update (είμαι με το 5 απριλίου) συνέβη μέσω vpn . έχετε πρόταση για άλλο (εκτός του express vpn) που να μπορεί να μου φέρει το ίδιο αποτέλεσμα (το express είχε ένα trial που έληξη) καθώς και σε ποιά χώρα να μπω για να το δεχτεί (την υπόλοιπη διαδικασία με τα apps Και το delete cache and data τη θυμάμαι) ευχαριστώ.
  15. προσθέτω στο "τι βελτιώνει?" (απορία ΚΑΙ δική μου, για το update απριλίου) , και μία παράκληση . παραπέμπψτε (για να μην ψάχνουμε όλο το topic στη διαδικασία (τί σβήνουμε κλπ) για να τρέξουμε vpn και να "δει" (σε όσους δεν το βλέπει) το νέο update . ευχαριστώ !
  16. πρέπει να μπούμε με vpn , γενικά , για να το "δει" ?
  17. παιδιά καλησπέρα. ψάχνω να βρώ πώς ενεργοποιώ την ειδοποίηση με το λαμπάκι που αναβοσβήνει (για κλήσεις κλπ) , που πιθανά λόγω αναβαθμίσεων ΔΕΝ δουλεύει (είμαι με το update του φλεβάρη) . μου λέτε σε ποιό μενού το ενεργοποιώ ?
  18. πέρασα το Update του μήνα που ... σήμερα τελειώνει με VPN κανονικά ... κανένα πρόβλημα .
  19. ναι Micron 4/64 έχω . σε ευχαριστώ για την απάντηση . θες να μου απαντήσεις 2 πράγματα ?. 1) μιλάς για την ανάρτηση #1113 , 12 παρά 20 προχθές το πρωί φαντάζομαι , ναι ? 2) αν κάνω αυτό που λες , αλλάζει κάτι στη συμπεριφορά του τηλεφώνου (δηλαδή αν υπήρχε περίπτωση να παίρνει ΜΟΝΟ του -όπως τώρα μου λες και το βλέπω πως δεν το κάνει- μηνιαία updates , μήπως αυτό παρενβαίνοντας σταματήσει?) ?
  20. Παιδια καλησπέρα . είμαι κι εγώ με Pie και update δεκέμβρη . θέλω να μου πείτε , αν κάνω με το VPN το update , έπειτα έρχονται κανονικά (εφόσον δεήσει η Xaomi φυσικά) τα update των επόμενων μηνών ή με κάποιο τρόπο "κλειδώνω" να πρέπει να κάνω update μέσω vpn Πάντα έκτοτε ? σκέφτομαι να περιμένω 1-2 μέρες ακόμα και μετά να μπω μέσω VPN γι αυτό ρωτάω.
  21. Παιδιά καλημέρα , κάτι πιθανά απλο που όμως με εχει παιδεψει. Όταν πάω να σβήσω μυαλό φωτό που τράβηξα , εδώ κ 2-3 μέρες , γράφει. "Delete item permanently ? Your device trash is full. If you delete this item , it will be removed permanently from your device & account . Cancel/delete permanently" Δεν μπορώ να βρω λοιπόν πώς αδειάζω το trash που είναι καν. Κατέβασα το google drive σύμφωνα με ένα βίντεο που βρήκα , καθάρισα το εκεί trash , καμία αλλαγή. Ποια είναι η λύση? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Update . Το βρήκα πάνω αριστερά. Στις φωτογραφίες. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...