Jump to content

selena

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About selena

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 29

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

selena's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ωραιο κινητο! Ευχαριστουμε για το διαγωνισμο Myphone! :):)
  2. Ήρθε και σε μένα με μήνυμα αυτή η προσφορά. 700 λεπτά προς όλους με 7 ευρω λέει. Είναι μόνο για εκείνους που θα λάβουν το μηνυμα; Υπάρχει περίπτωση να επηρεάσει το bonus 300 λεπτά με κάθε ανανέωση με 10 ευρω;
  3. πολύ καλό κινητό! καλή επιτυχία σε όλους!
  4. Αρεσει πολυ στο αγορι μου αυτο το κινητο. Μακαρι αν τυχον το κερδισω να καταφερω να το αποχωριστω για να του το δωσω :lol: Καλη επιτυχια σε ολους!
  5. πολυ ωραιος διαγωνισμος! ευχαριστουμε myphone!:):):)
  6. Πολύ ωραίος διαγωνισμός! Καλή επιτυχία σε όλους!! ΥΓ: Μια απορία. Σας ακολουθώ και στα δύο δίκτυα (facebook, twitter) αλλά δεν έχω το ίδιο username. Πρέπει να σας το σημειώνουμε στο μήνυμα συμμετοχής μας;;
  7. Κατέβασα το Nokia Suite και τώρα δουλεύει μια χαρά! Συνδέθηκε κανονικά στο ίντερνετ. Χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια! :)
  8. Πρώτη φορά δοκιμάζω να χρησιμοποιήσω το κινητό για internet στο laptop. Το laptop έχει windows 7 και το πρόγραμμα που ανοίγει όταν συνδέω το κινητό είναι το Nokia PC Internet Access version 2.0. Όταν συνδέσω το κινητό και περιμένω κανα 5λεπτο που δείχνει ότι ψάχνει να βρει κάποιο κινητό, μου γράφει ότι "Το Νokia PC Internet Access δε βρήκε κάποιο συνδεδεμένο κινητό Nokia (...)" Πρέπει να βάλω κάποιο άλλο πρόγραμμα στο laptop; Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
  9. Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα κινητό nokia c5-00.2 στο οποίο έχω δωρεάν data από την προσφορά της cosmote και προσπαθώ να το συνδέσω στο laptop, αλλά δεν τα καταφέρνω :( Μου βγάζει μήνυμα το πρόγραμμα της nokia ότι δε βρίσκει το κινητό. Μήπως ξέρει κάποιος τι ρυθμίσεις πρέπει να κοιτάξω; Κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη!
  10. Ει! Θέλω κι εγώ να πάρω μέρος στην κλήρωση! :lol: Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
  11. Ευχαριστούμε για το δωράκι, συνεχίστε τους διαγωνισμούς! Καλές διακοπές σε όλους! :)
×
×
  • Create New...