keysmith Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 έτσι.. να φεύγετε σιγά σιγά να αδειάσει το δίκτυο της wind μπάς και το χαρούμε εμείς με τα f2g2 :p :D Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 έτσι.. να φεύγετε σιγά σιγά να αδειάσει το δίκτυο της wind μπάς και το χαρούμε εμείς με τα f2g2 :p :D ε ναι είναι άλλωστε και το πιο γεμάτο δίκτυο :) χαμός στη wind σου λέει με τη νέα wind καρτοκινητή!! Στο τέλος θα μείνουν τρεις κι ο κούκος όπως το πάει η wind και τσάμπα το δίκτυο που χτίζουν (λέμε τώρα...) Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 εγω αν δεν δω 1500 μεχρι τη δευτερα εχω φυγει. βαρεθηκα τις αλλγες της συνεχεια.. και η αληθεια ειναι εχει τους λιγοτερους πελατες... με το τουφεκι θα ψαχνει για νεους πελατες οπως το παει Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_21 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Φυσικά και παίζει το iphone σε f2g2. Το έχω εγώ. Αλλά δε συμφέρει κανένα πρόγραμμα για ίντερνετ... Μόνο μέσω wifi... Δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχει κανένα καλό πρόγραμμα για ίντερνετ σε καρτοκινητό. Δε σου συστήνω να βάλεις ρυθμίσεις για ίντερνετ!! Εκτός αν θέλεις να αδειάζεις συνεχώς την κάρτα σου και να τη φορτώνεις με υπέρογκα ποσά! Οι ρυθμίσεις για mms είναι οι εξής: Πηγαίνεις Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Δίκτυο -> Κινητό δίκτυο δεδομένων και εκεί στο MMS γράφεις τα εξής: ΑΡΝ: mnet.b-online.gr MMSC: http://192.168.200.95/servlets/mms Μεσολαβητής MMS: 192.168.200.11:9401 τα υπόλοιπα τα αφήνεις κενά. Κάνεις μια επανεκκίνηση και είσαι οκ. (αν είσαι jailbroken και κάνεις επανεκκίνηση, τότε πρέπει να ξανατρέξεις το αρχείο blackra1n) Αν «τρώγεσαι» σώνει και καλά να χρεωθείς ίντερνετ σε εκείνη τη στήλη που είπα στα Δεδομένα γράφεις απλά ΑΡΝ: gint.b-online.gr και τα υπόλοιπα κενά. ΔΕΝ στο συστήνω όμως, στο ξαναλέω το iphone καταναλώνει αρκετό ίντερνετ και η γουίντ χρεώνει αβέρτα ανάλογα με το Κbyte. Thnx φίλε! Για το gint δεν συμφέρει αν το συνδυάσεις με ADSM για πρόσβαση κάποιων λίγων ημερών? π.χ. σε μέρος δίχως wi-fi. Κάπως έτσι το σκέφτηκα. To gwap δεν παίζει σε iPhone χωρίς jailbreak, ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 (edited) Όλο τον Φεβρουάριο περίμενα μήπως και ανακοινώσει τίποτα η Wind για το F2Go και δεν έβαλα το Non-Stop με τα 7 ευρώ. Αποτέλεσμα? Έφαγα περίπου 30 ευρώ σε ένα μήνα με το F2G2! Ήδη 12 νούμερα (5 δικά μου και 7 συγγενών) μεταφέρθηκαν τα υπόλοιπα τους σε ένα μόνο νούμερο. Τα 11 νούμερα δηλαδή μπήκαν στο συρτάρι και περιμένουν. 8 άτομα χρησιμοποιούν τώρα WU (ίσως πάμε όμως και στο CU, δεν αποφάσισα ακόμη). Και σύντομα αν δεν αντιδράσει η Wind, θα ακολουθήσουν άλλα 11 άτομα με άλλα 14 νούμερα σε άλλο δίκτυο. Έβαλα στον αδερφό μου και Νέα Καρτοκινητή από περιέργεια: σε 17 μέρες τέλειωσε η κάρτα! Το bonus, είτε θα ζεις με το άγχος να το φας μέσα σε 2 εβδομάδες, είτε θα το χάσεις αν δεν καλείς. Μετά από 15 μέρες, με τις νέες χρεώσεις-φωτιά, τα λεφτά της κάρτας φεύγουν αμέσως, σε 3-4 μέρες το πολύ. Συμπέρασμα?= στην ουσία δίνεις 11 ευρώ πάγιο κάθε μήνα στη Νέα Καρτοκινητή για να έχεις κυρίως τα 1500 προς Wind-Q και μερικά λεπτά ομιλίας προς τα άλλα δίκτυα. Δεν σου φτάνει όμως ένα μόνο γέμισμα τον μήνα στη Νέα Καρτοκινητή αν έχεις συνηθίσει με F2G2 και θέλεις να μιλάς όπως παλιά με άλλα δίκτυα. Είναι ανάλογα και με τη χρήση που κάνει ο καθένας βέβαια... Μπορεί εσένα να μην σε συμφέρει και άλλον να τον συμφέρει. :) Πάντως, μια λύση είναι μετά την κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας, να αλλάζει κάποιος οικονομικό πακέτο (εφόσον δεν τον ενδιαφέρουν τα δωρεάν μηνύματα και λεπτά ομιλίας προς WIND και Q, γιατί με την αλλάγή θα τα χάσει) και να πηγαίνει σε F2G για να έχει χαμηλότερες χρεώσεις και πριν ξαναβάλει κάρτα να πηγαίνει στη Νέα WIND Καρτοκινητή για να του διπλασιαστεί η κάρτα που βάζει. Πάντως, πέρασαν οι παλιές καλές εποχές της WIND, που μου έστελνε μήνυμα λέγοντάς μου να ανανεώσω τον χρόνο ομιλίας μου μέχρι τάδε του μήνα και θα μου τον διπλασιάσει, που οι άυλες κάρτες ανανέωσής της χάριζαν 10% επιπλέον χρόνο ομιλίας, που ηλεκτρονική ανανέωση από την ιστοσελίδα της χάριζε 50% επιπλέον χρόνο ομιλίας και poy ανά διαστήματα έβρισκα σε ορισμένες εφημερίδες, κάρτες της WIND (τότε TIM :p) οι οποίες χάριζαν δωρεάν λεπτά ομιλίας και sms... Edited March 3, 2010 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Είναι ανάλογα και με τη χρήση που κάνει ο καθένας βέβαια... Μπορεί εσένα να μην σε συμφέρει και άλλον να τον συμφέρει. :) Πάντως, μια λύση είναι μετά την κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας, να αλλάζει κάποιος οικονομικό πακέτο (εφόσον δεν τον ενδιαφέρουν τα δωρεάν μηνύματα και λεπτά ομιλίας προς WIND και Q, γιατί με την αλλάγή θα τα χάσει) και να πηγαίνει σε F2G για να έχει χαμηλότερες χρεώσεις και πριν ξαναβάλει κάρτα να πηγαίνει στο Νέο Καρτοκινητό WIND για να του διπλασιαστεί η κάρτα που βάζει. Πάντως, πέρασαν οι παλιές καλές εποχές της WIND, που μου έστελνε μήνυμα λέγοντάς μου να ανανεώσω τον χρόνο ομιλίας μου μέχρι τάδε του μήνα και θα μου τον διπλασιάσει, που οι άυλες κάρτες ανανέωσής της χάριζαν 10% επιπλέον χρόνο ομιλίας, που ηλεκτρονική ανανέωση από την ιστοσελίδα της χάριζε 50% επιπλέον χρόνο ομιλίας και poy ανά διαστήματα έβρισκα σε ορισμένες εφημερίδες, κάρτες της WIND (τότε TIM :p) οι οποίες χάριζαν δωρεάν λεπτά ομιλίας και sms... :mad: πάνε οι εποχές που με ένα τηλ δωρεάν διάλεγες οικονομικό πακέτο και αντίστοιχα ότι προσφορά ήθελες (1 λεπτό το λεπτό κλπ). Αυτό που προτείνεις δεν είναι πλέον εφικτό δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα οικονομικά πακέτα να επιστρέψεις στο free2go2 η 1 πχ εχουν καταργηθεί όλα, αν πας νέα καρτοκινητη δεν εχεις άλλη επιλογή αλλιώς δε θα γινοταν ολη αυτη η συζητηση πιστευω. Πλεον μονο το απλό free2go υπάρχει που έχει ακριβώς την ίδια πανάκριβη χρέωση με τη wind καρτοκινητή 0,354€ το λεπτό και δεν εχει και bonus οποτε γιατι να επιστρεψει κανείς; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 δηλαδή καταργήθηκε και η δέσμευση τιμής για τα καρτοκινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 δηλαδή καταργήθηκε και η δέσμευση τιμής για τα καρτοκινητα? Θα εχει κανενα μηνα, δε κατεργηθηκε για τους παλιους συνδρομητες που ειχα ηδη επιλεξει καποιο πακετο απο τη δεσμευση τιμης. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 που είναι η απάντηση οεο; Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Thnx φίλε! Για το gint δεν συμφέρει αν το συνδυάσεις με ADSM για πρόσβαση κάποιων λίγων ημερών? π.χ. σε μέρος δίχως wi-fi. Κάπως έτσι το σκέφτηκα. To gwap δεν παίζει σε iPhone χωρίς jailbreak, ε? To ADSM δε ξέρω κατά πόσο συμφέρει και δε ξέρω και τι παίζει για το iphone. Νομίζω αυτό απαιτεί στικάκι που το βάζεις σε λαπτοπ, όχι για κινητό. Δεν είμαι και σίγουρος. Το gwap παίζει κανονικά, δε νομίζω να επηρεάζει αν είναι jailbroken ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 ...μπάς και το χαρούμε εμείς με τα f2g2 :p :D ....οσο λιγοτεροι στο f2g2 τοσο μικροτερες οι πιθανοτητες να το κοψουν ;) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 To adsm είναι κανονικά και για κινητό και δουλεύει μια χαρά... Όχι μονο για στικάκι, το χω δοκιμάσει. Και μάλιστα μπορείς να συνδέσεις το κινητό με το λαπτοπ και να το χρησιμοποιήσεις σα modem. Το θέμα είναι το δίκτυο της wind να είναι καλό, να υπάρχει επαρκή κάλυψη σε hspa... Κάτι στο οποίο η wind -αναλόγως και την περιοχή βέβαια- χωλαίνει... Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 πάνε οι εποχές που με ένα τηλ δωρεάν διάλεγες οικονομικό πακέτο και αντίστοιχα ότι προσφορά ήθελες (1 λεπτό το λεπτό κλπ). Αυτό που προτείνεις δεν είναι πλέον εφικτό δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα οικονομικά πακέτα να επιστρέψεις στο free2go2 η 1 πχ εχουν καταργηθεί όλα, αν πας νέα καρτοκινητη δεν εχεις άλλη επιλογή αλλιώς δε θα γινοταν ολη αυτη η συζητηση πιστευω. Πλεον μονο το απλό free2go υπάρχει που έχει ακριβώς την ίδια πανάκριβη χρέωση με τη wind καρτοκινητή 0,354€ το λεπτό και δεν εχει και bonus οποτε γιατι να επιστρεψει κανείς;Το μήνυμα όμως είναι πιο φθηνό στο F2G (5 λεπτά) απ' ότι στη Νέα WIND Καρτοκινητή (9 λεπτά). Όσο για το bonus, όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμά μου, πριν την ανανέωση μπορεί να επιστρέψει στη Νέα WIND Καρτοκινητή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 διαβαζω ολους εσας που περιμενετε με αγωνια απαντηση της wind στον ανταγωνισμο, αλλα διαπιστωνω οτι αδικα περιμενετε. αν ηταν να δωσει καποια βελτιωμενη προσφορα δεν νομιζετε οτι θα το ειχε κανει ηδη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 διαβαζω ολους εσας που περιμενετε με αγωνια απαντηση της wind στον ανταγωνισμο, αλλα διαπιστωνω οτι αδικα περιμενετε. αν ηταν να δωσει καποια βελτιωμενη προσφορα δεν νομιζετε οτι θα το ειχε κανει ηδη? όντως κι εγώ πλέον αφού δεν έδωσε μέχρι σήμερα δε πιστεύω να δώσει κάτι στο free2go, η wind το έχασε το παιχνίδι δυστυχώς και περιέργως έκανε τις χειρότερες προσφορές σε αυτό το πόλεμο των τριών χάνοντας τις εντυπώσεις τελικά πράγμα πολύ περίεργο για τον ουραγό της κινητής τηλεφωνίας. Στη πραγματικότητα μετά τη voda που τα δώσε όλα η cote έκανε τη χειρότερη προσφορά αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις ενώ η wind παρόλο που έδωσε περισσότερα έχασε το παιχνίδι και πιστεύω θα αποτυπωθεί στα νούμερα αυτό Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 (edited) Για το gint δεν συμφέρει αν το συνδυάσεις με ADSM για πρόσβαση κάποιων λίγων ημερών? π.χ. σε μέρος δίχως wi-fi. Κάπως έτσι το σκέφτηκα. To ADSM NS7 των 7 ημερών (που ουσιαστικά ισχύει για 8) βγαίνει 1.75€ τη μέρα. Συμφέρει ή όχι, δυστυχώς αποτελεί τη μόνη λύση για internet σε καρτοκινητή, σε περίπτωση που θέλεις ικανοποιητικό όγκο κι όχι τα 40ΜΒ/μήνα του Plus, MyView και Live! Και δυστυχώς το Safari του iPhone δεν είναι Opera Mini οπότε τα 40ΜΒ είναι λίγα. Για να είμαι ακριβής, το ADSM δεν είναι η μόνη λύση. Πρόσφατα η Vodafone έβγαλε ανάλογη υπηρεσία (Internet On Demand) αλλά με 14€ που στη Wind αγοράζεις 8 μέρες, στη Vodafone αγοράζεις 48 ώρες! :rolleyes: edit: Μια που ανέφερα τη Vodafone, μπήκα στην ιστοσελίδα της να δω αν έχει αλλάξει κάτι στις τιμές. Και ναι, έβγαλε κι αυτή φτηνότερο πακέτο που χτυπάει στα ίσια το ADSM NS7: 10 μέρες internet με 19€. Άντε επιτέλους ν' αρχίσει ο ανταγωνισμός και σ' αυτά τα πακέτα. Edited March 3, 2010 by nikosr78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 διαβαζω ολους εσας που περιμενετε με αγωνια απαντηση της wind στον ανταγωνισμο, αλλα διαπιστωνω οτι αδικα περιμενετε. αν ηταν να δωσει καποια βελτιωμενη προσφορα δεν νομιζετε οτι θα το ειχε κανει ηδη? Συμφωνώ απολύτως. Έχω βλέπω τα πράγματα ως εξής: Η Vodafone και η Cosmote προσφέρουν 1500' και 1500 sms προς Cu και Whats up αντίστοιχα και το ίδιο δίνει και η Wind στη «Νέα Καρτοκινητή». Η Wind επωφελήθηκε από τις προσφορές των δωρεάν λεπτών ομιλίας και των δωρεάν sms ώστε να λανσάρει μία νέα καρτοκινητή δίνοντας απάντηση και στις προσφορές των άλλων δύο αλλά και στην «Νέα Καρτοκινητή» της Vodafone. Από τη στιγμή που έχει δώσει προσφορά ίδια και με των άλλων εταιρειών, εγώ προσωπικά, δεν περιμένω τίποτα παραπάνω. Υπάρχουν πολλοί που έχουν εκνευριστεί με τη στάση της Wind, που ενώ δίνει μία προσφορά ισάξια των άλλων εταιρεία, τη δίνει σ' ένα πακέτο που κοντεύει να κλείσει μόνο έναν μήνα και λογικό είναι να μην έχει αποκτήσει ακόμα πολλούς συνδρομητές. Όμως, και οι άλλες εταιρείες το ίδιο έκαναν. Η Vodafone έδωσε την προσφορά μόνο στο Cu αφήνοντας «στην απ'έξω» τη «Νέα Καρτοκινητή» της και η Cosmote έδωσε την προσφορά μόνο στο Whats up. Υπάρχουν πολλά πακέτα ομιλίας και sms στο F2G και μόνο με διπλασιασμό της κάρτας ανανέωσης και αυτή για 15 ημέρες η «Νέα Καρτοκινητή» θα περνούσε τελείως απαρατήρητη. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 (edited) Συμφωνώ απολύτως. Έχω βλέπω τα πράγματα ως εξής: Η Vodafone και η Cosmote προσφέρουν 1500' και 1500 sms προς Cu και Whats up αντίστοιχα και το ίδιο δίνει και η Wind στη «Νέα Καρτοκινητή». Η Wind επωφελήθηκε από τις προσφορές των δωρεάν λεπτών ομιλίας και των δωρεάν sms ώστε να λανσάρει μία νέα καρτοκινητή δίνοντας απάντηση και στις προσφορές των άλλων δύο αλλά και στην «Νέα Καρτοκινητή» της Vodafone. Από τη στιγμή που έχει δώσει προσφορά ίδια και με των άλλων εταιρειών, εγώ προσωπικά, δεν περιμένω τίποτα παραπάνω. Υπάρχουν πολλοί που έχουν εκνευριστεί με τη στάση της Wind, που ενώ δίνει μία προσφορά ισάξια των άλλων εταιρεία, τη δίνει σ' ένα πακέτο που κοντεύει να κλείσει μόνο έναν μήνα και λογικό είναι να μην έχει αποκτήσει ακόμα πολλούς συνδρομητές. Όμως, και οι άλλες εταιρείες το ίδιο έκαναν. Η Vodafone έδωσε την προσφορά μόνο στο Cu αφήνοντας «στην απ'έξω» τη «Νέα Καρτοκινητή» της και η Cosmote έδωσε την προσφορά μόνο στο Whats up. Υπάρχουν πολλά πακέτα ομιλίας και sms στο F2G και μόνο με διπλασιασμό της κάρτας ανανέωσης και αυτή για 15 ημέρες η «Νέα Καρτοκινητή» θα περνούσε τελείως απαρατήρητη. έχεις περίπου δίκιο απλά οι προσφορές σκέψου είναι δύο απεριοριστα προς ολο το δίκτυο με 10 ευρώ και απεριοριστα προς την ίδια ομάδα/παρέα με 5 ευρώ. Η wind δεν έδωσε τη δεύτερη προσφορά που νομίζω για τους περισσότερους χρήστες καρτοκινητής κακά τα ψέματα είναι περισσότερο αναγκαία, όσοι έχουν και συμβόλαιο δε δίνουν 10 ευρώ έτσι για πλάκα. Στο cu/whats up ουσιαστικά συνεχίζετε η προσφορά του 2009 με κάθε ανανέωση χαμηλής κάρτας ενώ στο συγκεκριμένο ανταγωνισμό η wind είναι απούσα και εκεί θα φανεί γιατι τα άλλα δυο δίκτυα θα κρατήσουν τη βάση τους ενώ πολλοί free2go θα τη κάνουν κατά ομάδες για cu/whats up κυρίως όσοι το είχαν μονο για να μιλάνε με συγκεκριμένα νούμερα. Από την άλλη όπως λες κι εσύ είναι απόλυτα λογικό να μη θέλει να θάψει τη wind καρτοκινητή και αν εβγαζε προσφορά στο free2go θα την έκαιγε. Αλλά μετά από 12 περίπου χρόνια καρτοκινητής τώρα σκέφτηκε η wind να διαχωρήσει σε δύο μέρη τους καρτοκινητούς πελάτες της; είναι κάπως αστείο και άτοπο θα έλεγα στη παρούσα φάση. Η vodafone ανανεωσε το vodafone ala carte δεν εβγαλε απο το 0 κάτι και η cote εχει τοσα χρονια δυο πακέτα. Επίσης είναι παράλογο το ότι έχει δυο πακέτα με τις ίδιες χρεώσες ακριβώς στην ομιλίας σε τι εξυπηρετεί; ΥΓ: πάντως εγώ πάω στοιχημα ότι η καρτοκινητη του free2go θα εχει μεγάλες διαρροές συντομα και θα φανει στα αποτελεσματα γι΄αυτο και η voda τραβαει τοσο πολύ τη προσφορά ως τον 6/2011 για να πάει κόσμος εκεί που θα χει τη σιγουριά οτι δε θα πάει και θα αποσυρθει η προσφορά, ενώ η wind γιατι δεν αναφέρει μέχρι πότε θα ισχύει ο διπλασιασμός καρτας στη νεα καρτοκινητή; μηπως εσκεμένα γιατι ειναι απλά μια φούσκα για λίγους μήνες που θα καταργηθεί... λεω εγώ τώρα... Edited March 3, 2010 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 ΥΓ: πάντως εγώ πάω στοιχημα ότι η καρτοκινητη του free2go θα εχει μεγάλες διαρροές συντομα και θα φανει στα αποτελεσματα γι΄αυτο και η voda τραβαει τοσο πολύ τη προσφορά ως τον 6/2011 για να πάει κόσμος εκεί που θα χει τη σιγουριά οτι δε θα πάει και θα αποσυρθει η προσφορά, ενώ η wind γιατι δεν αναφέρει μέχρι πότε θα ισχύει ο διπλασιασμός καρτας στη νεα καρτοκινητή; μηπως εσκεμένα γιατι ειναι απλά μια φούσκα για λίγους μήνες που θα καταργηθεί... λεω εγώ τώρα... Το θέμα είναι και να πει η wind ότι ο διπλασιασμός ισχύει για πάντα, ποιός την πιστεύει τώρα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Το θέμα είναι και να πει η wind ότι ο διπλασιασμός ισχύει για πάντα, ποιός την πιστεύει τώρα; εντάξει δεν είπα να πει ότι ισχύει για πάντα αλλά θα μπορούσε όπως η vodafone να πει ότι ισχύει μέχρι τον 6/2011 ή εστω για ολο το 2010, εγώ φοβαμαι οτι οταν καλοκαιριασει θα το μαζέψει γι΄αυτο το σκέφτομαι πολύ να πάω νεα καρτοκινητη παρόλο που με συμφέρει με τις υπάρχουσες συνθήκες. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 (edited) Εχω F2G2... Σκεφτομαι ομως να το αφησω γιατι οπως βλεπω και διαβαζω με την wind τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Θα βαλω vodafone 2gether, ενα cu και ενα νεο καρτοκινητο, θα βαζω μια δεκαρα καρτα στο cu και μετα θα την κανω μεταφορα στο νεο καρτοκινητο και θα περνω το πακετο των 80λεπτων με 7ευρω. Ετσι και αλλιως θα παει πολυς κοσμος στους κοκκινους. Edited March 3, 2010 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 (edited) Εχω F2G2... Σκεφτομαι ομως να το αφησω γιατι οπως βλεπω και διαβαζω με την wind τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Θα βαλω vodafone 2gether, ενα cu και ενα νεο καρτοκινητο, θα βαζω μια δεκαρα καρτα στο cu και μετα θα την κανω μεταφορα στο νεο καρτοκινητο και θα περνω το πακετο των 80λεπτων με 7ευρω. Ετσι και αλλιως θα παει πολυς κοσμος στους κοκκινους. αν είναι ομως να έχεις 2 κάρτες sim δε χρειάζεται να πας αλλού, κάθεσαι στο free2go2 με 0,10 το λεπτό και κάνει μια 2in1 με ένα wind καρτοκινητό, οπότε βάζεις 10 ευρώ μιλάς 1500&1500 και παράλληλα όταν τελειώσει ο μήνας γυρνας σε free2go μεταφέρεις τα χρήματα στο free2go2 και με 10 ευρώ έχεις να μιλάς 100 λεπτά χωρίς 3λεπτα οπως στα πακετα της voda και από το πρώτο δευτερόλεπτο και με 0,04 ευρώ το sms. Και με 10 ευρώ καθάρισες ολοκληρο το μηνα, το θεμα ειναι να μη γυρισουμε στις δύο sim πάλι... αλλιώς η λύση αυτη ειναι η συμφεροτερη κι εγω ετσι το σκεφτομαι για 2in1 απλά δε θελω να χω δυο sim οπως παλιά πάλι Edited March 3, 2010 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Το θέμα είναι και να πει η wind ότι ο διπλασιασμός ισχύει για πάντα, ποιός την πιστεύει τώρα; Σωστά!!!Το ξέρουμε το ''πάντα'' της WIND!!!Έχει δείξει στο παρελθόν!!!Πάντως παιδιά κακά τα ψέματα είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί το ''φαινόμενο what's up''...Σε αυτό φταίει και η vodafone και η TIM/WIND...Όταν η COSMOTE άρχισε να δίνει 600 λεπτά η VODAFONE ''κοιμόταν'' με τα 100 5λεπτα και η TIM/WIND έδινε αρχικά απεριόριστο non-stop σε 1 αριθμό κι αργότερα περιορισμένο non-stop σε 2 αριθμούς μόνο...Έτσι πήρε τα πάνω του το what's up που για μένα ήταν πολύ αδιάφορο ως καρτοκινητό πριν....Προσωπικά πιστεύω ότι για να γίνει κάποια ανατροπή πρέπει να προωθήσει το cu ακόμη περισσότερο και να δώσει κίνητρα σε παρέες να έρθουν(απορώ γιατί δε διαφημίζει το cu all day που δίνει 60 λεπτά σε σταθερό με 0,35 λεπτά...)... Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 αν είναι ομως να έχεις 2 κάρτες sim δε χρειάζεται να πας αλλού, κάθεσαι στο free2go2 με 0,10 το λεπτό και κάνει μια 2in1 με ένα wind καρτοκινητό, οπότε βάζεις 10 ευρώ μιλάς 1500&1500 και παράλληλα όταν τελειώσει ο μήνας γυρνας σε free2go μεταφέρεις τα χρήματα στο free2go2 και με 10 ευρώ έχεις να μιλάς 100 λεπτά χωρίς 3λεπτα οπως στα πακετα της voda και από το πρώτο δευτερόλεπτο και με 0,04 ευρώ το sms. Και με 10 ευρώ καθάρισες ολοκληρο το μηνα, το θεμα ειναι να μη γυρισουμε στις δύο sim πάλι... αλλιώς η λύση αυτη ειναι η συμφεροτερη κι εγω ετσι το σκεφτομαι για 2in1 απλά δε θελω να χω δυο sim οπως παλιά πάλι Αν κανεις το 2in1 και εχεις F2G2 μολις παρεις την καινουρια καρτα sim διαγραφεται αυτοματα το F2G2!!! Το ρωτησα!!! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Αν κανεις το 2in1 και εχεις F2G2 μολις παρεις την καινουρια καρτα sim διαγραφεται αυτοματα το F2G2!!! Το ρωτησα!!! δε νομίζω ότι ισχύει αυτό γιατι το ρώτησα κι εγώ πολλές φορές και καταστήματα και σε γνώστες του φορουμ και ολοι μου ειπαν ότι αν δεν ενεργοποιηθούν οι προωθησεις απο το ενα στο άλλο τα πακέτα σου μεταφέρονται αυτούσια στη νέα sim. Διευκρινησε το μια φορα σε ενα καταστημα οτι δε θες να εχεις προωθησεις απλά να μπουν οι δυο κάρτες σε μια sim μου φαίνεται παράλογο να αλλάζεις τοτε και οσες φορές ρωτησα μου ειπαν σε καταστηματα οτι δεν αλλάζει κατι χωρις προωθήσεις, βεβαια αν δε το δω δε χανω τιποτα αλλά αν ειναι να πας στο cu καντο πρωτα, δωρεάν γινεται κι αν δε πετυχει τη κάνεις μετά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts