damianos Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Καλημέρα και καλό μήνα. Εχω δωράκι 3 γιγα με 3 ευρώ για 30 ημέρες, θα πάρει παράταση για έναν μήνα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Ναι κανονικά μέχρι τώρα σε όλα μου τα νούμερα την έχει δώσει. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Στο F2G μου έχω α)ΜΒ από το log ang win και β)ΜΒ από bonus ανανέωσης. Τα πρώτα λήγουν 25/5 και τα δεύτερα 6/6. Παρόλα αυτά καταναλώνει από τα δεύτερα. Ξέρει κανείς γιατί; Μου απάντησαν ότι : μετά από έλεγχο που πραγματοποιήσαμε δεν διαπιστώθηκε λανθασμένη κατανάλωση των MB. Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε σχετικά στο παρακάτω σύνδεσμο: https://www.wind.gr/gr/f2g/timokatalogos/proteraiotita-katanalosis/ Αν μπείτε και διαβάσετε βέβαια άλλα λέει αλλά τέλος πάντων. Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω. Ίσως σας φανεί χρήσιμο το παραπάνω link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Προφανώς λέει αλλά λάθος κάνουν Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Δεν το διευκρινίζει ξεκάθαρα αν υπάρχει κάποια προτεραιότητα ανάμεσα σε Log & Win και Bonus ανανέωσης (όπως το διευκρινίζει στα πακέτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 ποσο εινια το κοστος αλλαγης sim απο F2GO στην αλλη εταιρεια καρτοκινητης της εταιρειας? Παντα με το ιδιο νουμερο Φορητοτητας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 ποσο εινια το κοστος αλλαγης sim απο F2GO στην αλλη εταιρεια καρτοκινητης της εταιρειας? Παντα με το ιδιο νουμερο Φορητοτητας? Εάν εννοείς από F2G στην Q, είναι μηδενικό, αλλά σε μερικά καταστήματα ζητάνε 5€. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 :thanks::thanks::thanks:Εάν εννοείς από F2G στην Q, είναι μηδενικό, αλλά σε μερικά καταστήματα ζητάνε 5€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Δεν το διευκρινίζει ξεκάθαρα αν υπάρχει κάποια προτεραιότητα ανάμεσα σε Log & Win και Bonus ανανέωσης (όπως το διευκρινίζει στα πακέτα) Το διευκρινίζει. Αναφορικά με όλες τις προσφορές Mobile internet, πρώτα καταναλώνονται τα δωρεάν MB από Bonuses και προσφορές, (Log & Win, Bonus ανανέωσης 500MB, κλπ.) ..., (όλα με την ίδια προτεραιότητα, με βάση μόνο το ποιο λήγει πρώτο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 :thanks::thanks::thanks: Μόλις επέστρεψα από κατάστημα, για αλλαγή μιας sim F2G που είχα μεταβιβάσει σε ξάδελφό μου, πριν από 6 μήνες, που μένει στον Καναδά, με εξουσιοδότηση, για να την περάσω στην τράπεζα που έχει λογαριασμό. Επειδή δεν ήθελα να πληρώνω, έστω και για λογαριασμό του, τσάμπα χρήματα, σκέφτηκα να τη γυρίσω σε Q, στο ίδιο κατάστημα που είχα κάνει την ίδια αλλαγή πριν 1 μήνα στο βασικό κινητό μου. Μετά από περιπέτεια και ταλαιπωρία, αφού ζητούσαν τα 5€, επέμεινα ότι είναι δωρεάν, είπαν ότι αν είναι παλιά η sim δεν θα χρεωθώ, την έβγαλαν, είπαν ότι είναι παλιά!!! και την άλλαξαν σε Q δωρεάν!!! Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Πολύ σωστά, εάν η κάρτα είναι παλιά, η αλλαγή δεν χρεώνεται. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Με το φοιτητικό παίρνει παράταση ή πάει στα πέναλτι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Είχαν γράψει παλιότερα οτι έχει παράταση (αν θυμάμαι καλά) Το μόνο που δεν έχει παράταση είναι το μαύρον πρόβατο (5€ ομιλία+ιντερνετ προσφορά) αν και κάποιος είχε γράψει ότι έλαβε. Ρουλέτα.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Το διευκρινίζει. Αναφορικά με όλες τις προσφορές Mobile internet, πρώτα καταναλώνονται τα δωρεάν MB από Bonuses και προσφορές, (Log & Win, Bonus ανανέωσης 500MB, κλπ.) ..., (όλα με την ίδια προτεραιότητα, με βάση μόνο το ποιο λήγει πρώτο). το κάνει και σε μένα τώρα μου τα τρώει ανάποδα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JethroTull Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Εχω ένα κινητό που το χρησιμοποιεί ελάχιστα η μητέρα μου. Θέλω να ενεργοποιήσω το πιο φθηνό πακέτο το MORE (200' προς όλους). Δεν με αφήνει να το ενεργοποιήσω και λέει: "Ενεργοποίησε ένα βασικό πακέτο για να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις τα MORE πακέτα" Μπορώ να ενεργοποιήσω οτιδήποτε; δηλαδή το πιο φθηνό που είναι π.χ 3Gb για μια ημέρα με 1.5 ευρώ για να ξεκλειδώσω αυτό που θέλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Εχω ένα κινητό που το χρησιμοποιεί ελάχιστα η μητέρα μου. Θέλω να ενεργοποιήσω το πιο φθηνό πακέτο το MORE (200' προς όλους). Δεν με αφήνει να το ενεργοποιήσω και λέει: "Ενεργοποίησε ένα βασικό πακέτο για να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις τα MORE πακέτα" Μπορώ να ενεργοποιήσω οτιδήποτε; δηλαδή το πιο φθηνό που είναι π.χ 3Gb για μια ημέρα με 1.5 ευρώ για να ξεκλειδώσω αυτό που θέλω; Είναι συγκεκριμένα πακέτα που κάνουν 10.4€. Δεν σε συμφέρει. Αφού μιλά λίγο η μόνη λύση είναι Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Εχω ένα κινητό που το χρησιμοποιεί ελάχιστα η μητέρα μου. Θέλω να ενεργοποιήσω το πιο φθηνό πακέτο το MORE (200' προς όλους). Δεν με αφήνει να το ενεργοποιήσω και λέει: "Ενεργοποίησε ένα βασικό πακέτο για να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις τα MORE πακέτα" Μπορώ να ενεργοποιήσω οτιδήποτε; δηλαδή το πιο φθηνό που είναι π.χ 3Gb για μια ημέρα με 1.5 ευρώ για να ξεκλειδώσω αυτό που θέλω; Ναι, μπορείς. Στην καρτέλα που το βλέπεις έχει μια καρδιά πάνω δεξιά. Θα την πατήσεις και θα πάει στα Αγαπημένα. Από εκεί ενεργοποιείς το πακέτο όποτε θέλεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Ξέρεις κανείς κάθε πότε ανανεώνονται οι limited edition προσφορές στο app? Επίσης, πρέπει κάποια στιγμή να φτιάξουν τα συστήματά τους και να καταλαβαίνουν πότε τελειώνει ένα πακέτο ώστε να μην στέλνουν μηνύματα λήξης. Έψαχνα πόση ώρα να δω ποια mb λήγουν απόψε το βράδυ και αναφερόταν σε mb που έχουν τελειώσει εδώ και 10 μέρες και για τα οποία έλαβα μήνυμα τότε. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Καλημέρα και καλό μήνα. Εχω δωράκι 3 γιγα με 3 ευρώ για 30 ημέρες, θα πάρει παράταση για έναν μήνα??? Συνήθως το συγκεκριμένο πακέτο δίνει, αλλά έχω την εντύπωση ότι εξαερτάται από το τι έχεις ενεργοποιήσει πριν (π.χ. αν έχεις κάνει ανανέωση, αν έχεις ήδη πάρει παράταση με άλλο πακέτο κλπ.). Πες μας αν σου δουλέψει για να έχουμε εικόνα. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Μου στείλανε μύνημα ότι οι καταναλώσεις είναι σωστές...... Παλιά ότι λάθος τους έλεγα μου απαντούσαν ότι το βρήκαν και έχω δίκιο Τώρα για τα ίδια λάθη μου λένε ότι ειναι ΣΩΣΤΑ Η εταιρία πλέον ειναι ντροπή.... Εχει μπερδέψει τα log and win με τα bonus και τα πακέτα.... Κάθε τέλος του μήνα γίνονται τα ίδια.... Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Έκανες γραπτή αναφορά η μιλήσες με εκπρόσωπο και έκανε αυτός αναφορά;;; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 (edited) Εγώ τους έκανα γραπτή αναφορά. Μου απάντησαν γραπτώς, όπως και στον coyoteD, ότι όλα γίνονται σωστά. ---------------------------------------------------- Η wind είχε βγάλει ανακοίνωση https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526319183974/ Η οποία μάλλον αποσύρθηκε γιατί το παραπάνω link το βρήκα στα προσωρινά αποθηκευμένα της google, ενώ δεν το είδα στις ανακοινώσεις σήμερα https://www.wind.gr/gr/wind/media/?d=null&locale=el_GR . Πάντως οι καταργήσεις που γράφει δεν έχουν γίνει ακόμα. Χθες ενεργοποίησα ένα από τα "καταργημένα" από 01/06/2021 πακέτα. Αν ισχύσουν σίγουρα η κόρη μου φεύγει για φοιτητικό και εγώ θα χρησιμοποιώ την 2η κάρτα της cu σαν 1η. Edited June 4, 2021 by balkos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Έκανες γραπτή αναφορά η μιλήσες με εκπρόσωπο και έκανε αυτός αναφορά;;; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Με εκπρόσωπο με screen shot έχω άποψη πλέον το τι δε πάει καλά Δε μπορούν να το φτιάξουν.... log and win και λήξη μήνα δε πάνε μαζί ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βαριέμαι την καταγγελία στην ΕΕΤΤ Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Ενεργοποίησα το απόγευμα τη limited edition προσφορά (200 προς όλους & 10 Gb με 12€ - σα να το ήξερα και ρώτησα νωρίτερα :lol: ), αλλά δεν μου έχουν αποδοθεί ακόμα flames. Δεν δίνει σε αυτά τα πακέτα? :worry: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Ενεργοποίησα το απόγευμα τη limited edition προσφορά (200 προς όλους & 10 Gb με 12€ - σα να το ήξερα και ρώτησα νωρίτερα :lol: ), αλλά δεν μου έχουν αποδοθεί ακόμα flames. Δεν δίνει σε αυτά τα πακέτα? :worry: Δεν δίνονται flames στην προσφορά αυτήν καθώς φαίνεται. Το προηγούμενο ΣΚ την ενεργοποίησα στα παιδιά και δεν πήραν flames. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts