Jump to content

dioskur

Members
  • Δημοσιεύσεις

    302
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dioskur

  • Ημ. Γέννησης 13/09/1967

Συσκευή

  • Συσκευή
    Samsung A52S

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

dioskur's Achievements

  1. Καλησπέρα σας, το Σάββατο πήγα σε ένα κατάστημα Γερμανός στους Αμπελόκηπους να βάλω 12 ευρώ. Αργότερα διαπίστωσα ότι τα 12 ευρώ γίνανε ένα πακέτο με ομιλία που εγώ δεν ήθελα γιατί θα τα χρησιμοποιούσα για ίντερνετ. Πώς έγινε αυτό να γίνουν τα λεφτά πακέτο είναι υποχρεωτικό;
  2. Απλώς ανοίγει και κάνει κλήση έκτακτης ανάγκης.
  3. Το τηλέφωνο έχει κάνει ένα σωρό κλήσεις στην αστυνομία όταν το έχω στην τσέπη. Εχει βρεθεί καμία λύση για αυτό το πρόβλημα;
  4. Πριν 1 περίπου μήνα ήρθα στην cosmote μετα απο 20 και βαλε χρόνια στη wind. Οι εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής κάκιστες.Σήμα στην Αθήνα- Πειραιά που κινούμε χάλια το ιντερνετ καμία σχέση με αυτά που ακούγονταν. Το αποκορύφωμα ενώ λέγανε οτι θα δώσουν δώρα κάποια λεπτά ομιλίας και mb για 3 μήνες το έδωσαν τον πρώτο μήνα και τώρα κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν.Ευτυχώς και έκανα καρτοκινητό και οχι συμβόλαιο.
  5. dioskur

    Nova 4G

    Μπορεί σε κάποιο σημείο να έχει πρόβλημα. Πάντως επειδή εγώ μένω Καμίνια και έχω γυρίσει όλη την περιοχή στο μόνο σημείο που είχα πρόβλημα ήταν στο Leroy Merlin εσωτερικά. Από το 1994 το σήμα στα διάφορα κινητά που είχα ήταν 4 στα 4 εσωτερικά όταν άλλοι με τις άλλες εταιρείες βγαίνουν στο μπαλκόνι για να μιλήσουν. Δίπλα στο Σκλαβενίτη έχει κεραίες που πριν τα Χριστούγεννα αναβαθμίστηκαν σε 5g.
  6. dioskur

    Nova 4G

    Στα Καμίνια με 5g έχουμε σταθερά γύρω στα 200 download 50 upload ( μέσα στο σπίτι) μάλλον θα ήταν πρόβλημα εκείνης της στιγμής.
  7. dioskur

    NOVA 5G

    Μετά από τηλέφωνο στο 13700 ενεργοποιήθηκα και εγώ στο 5g. Από προχτές μέχρι σήμερα έχω συνέχεια 5g όπου και αν βρισκόμουν στον Πειραιά ακόμη και μέσα στο σπίτι φουλ σήμα.
  8. dioskur

    NOVA 5G

    Αυτό μου είπε η πρώτη τηλεφωνήτρια και με σύνδεσε με το τεχνικό τμήμα στο οποίο μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοιου είδους ενέργεια και αν βρεθώ σε κάλυψει 5g θα φανεί αυτόματα.
  9. dioskur

    NOVA 5G

    Καλησπέρα. Εδώ και 2 εβδομάδες έχω το samsung A52S και πουθενά ειδικότερα Πειραιά δεν έχω δεί σήμα 5g.Έχω f2g και τους πήρα τηλέφωνο μήπως δεν δίνουν σε f2g. Η μία τηλεφωνήτρια μου είπε ότι δεν με έχουν ενεργοποιήση σε 5g και η άλλη που με παρέπεμψε η πρώτη μου είπε ότι απλώς δε έχω βρεθεί σε κεραία 5g.
  10. Και στο δικό μου f2g μπήκαν 240 αλλά ξαφνικά σήμερα εξαφανίστηκαν.
  11. Με το φοιτητικό παίρνει παράταση ή πάει στα πέναλτι :)
  12. Εμένα έληγε το υπόλοιπο στις 27/3 και έβαλα το πακέτο more στις 25/2 ή 24/2 δεν έγινε ανανέωση υπολοίπου. Αν έχω καταλάβει καλά 1 μήνα πριν λήξει το υπόλοιπο λέτε.
  13. Εμένα το υπόλοιπό μου λήγει στις 27/3 και δεν ανανεώθηκε.
  14. Κατάφερα να πάρω το πακέτο more με τον τρόπο που περιγράφετε σε προηγούμενα post αλλά η ανανέωση χρόνου δεν έγινε. Μάλλον το κατάλαβαν και το έκλεισαν ή δεν ισχύει για όλους.
×
×
  • Create New...