Nrg Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Μου ήρθαν 2GB δώρο για μια εβδόμαδα σε όλα τα f2g μου μόλις μπήκα στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Μου ήρθαν 2GB δώρο για μια εβδόμαδα σε όλα τα f2g μου μόλις μπήκα στην εφαρμογή. Και σε μένα το ίδιο, το είχα γράψει και χθες. :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 για μια ακόμη φορά δοκίμασα με την χρεωστική της alpha bank να κάνω ανανέωση μέσω της εφαρμογής f2g και απέτυχε. με χρεωστική Πειραιώς όλα καλά. η πλάκα είναι ότι μέσω PayPal που προεπιλεγμενη είναι Η ΊΔΙΑ χρεωστική της alpha bank περνάει μια χαρά! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 εχω 5.44 σε ενα f2g δεν παιζει πακετο προς ολους με αυτα τα λεφτα ε? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 για μια ακόμη φορά δοκίμασα με την χρεωστική της alpha bank να κάνω ανανέωση μέσω της εφαρμογής f2g και απέτυχε. με χρεωστική Πειραιώς όλα καλά. η πλάκα είναι ότι μέσω PayPal που προεπιλεγμενη είναι Η ΊΔΙΑ χρεωστική της alpha bank περνάει μια χαρά! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παρε στο 8005000200 να το αναφέρεις ειναι πολυ καιρό το θεμα. Και με την ΕΤΕ υπήρχε θέμα. Το ανέφερα στο chat της q και προχτες πρώτη φορά κατάφερα με την εφαρμογή της q να κάνω συναλλαγή. Από το site δουλεύουν όλα οκ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 εχω 5.44 σε ενα f2g δεν παιζει πακετο προς ολους με αυτα τα λεφτα ε? Όχι, από 6 ευρώ αρχίζουν τα βασικά πακέτα. Αν ενεργοποιήσεις ένα τέτοιο, τότε μέσα σε 24 ώρες μπορείς να βάλεις κάποιο από τα turbo πακέτα με 2,5 ευρώ και για ένα μήνα ανοίγουν (πάλι με 2,5 ευρώ αλλά με τα μισά λεπτά ομιλίας, sms, mb) τα πακέτα More. Για τα turbo και τα More όμως, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αγορά πακέτου των 6 ευρώ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kartokinitos Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Πακέτα προς όλους Φρογκ 3ε Κιου 4ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Αν το κάνει frog ή Q θα χάσει το υπόλοιπο που έχει. Φαντάζομαι ενδιαφέρεται να αξιοποιήσει ότι έχει και για αυτό ρωτάει. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Μα ο άνθρωπος ρωτάει για F2G... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 εχω 5.44 σε ενα f2g δεν παιζει πακετο προς ολους με αυτα τα λεφτα ε? 1GB με 4,44€. 60 στο 12410. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 1GB με 4,44€. 60 στο 12410. Ενδιαφέρεται για ομιλία, όχι για ίντερνετ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Δύο νέα, πολύ ενδιαφέροντα πακέτα, που τα είδα στην εφαρμογή. 300' προς όλους 350' προς WIND / Q 500 ΜΒ και bonus 50' προς όλους +250 mb + 35 sms προς όλους με 8,5 ευρώ και 2 gb ιντερνετ + bonus (διάρκειας 15 ημερών) άλλα 500 mb πάλι με 8,5 ευρώ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 (edited) https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/smart-combo/new-talk-to-all-data/ Το πακέτο NEW Talk to All & Data βρίσκεται σε promo και θα είναι διαθέσιμο έως και 15.11.2017 (15.00μμ). παντως για καποιον που δεν εχει τη δυνατοτητα ενεργοποιησης του ειδικού πακέτου ίσως είναι η καλύτερη εναλλακτική. Edited October 14, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Δύο νέα, πολύ ενδιαφέροντα πακέτα, που τα είδα στην εφαρμογή. 300' προς όλους 350' προς WIND / Q 500 ΜΒ και bonus 50' προς όλους +250 mb + 35 sms προς όλους με 8,5 ευρώ και 2 gb ιντερνετ + bonus (διάρκειας 15 ημερών) άλλα 500 mb πάλι με 8,5 ευρώ. Τα "γνωστά" της Wind. Το πακέτο με 300' προς όλους και 200' προς Wind με 6 ευρω, τώρα σας βάλαμε λιγάκι internet και μερικά sms και σας το "δίίνουμε" 8,5 ευρώ...ας πούμε τώρα για 2,5 gb με 8,5 ευρώ είναι να μην τρέχει κάποιος να προλάβει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Βολεύει όταν έχεις την προσφορά με τα 10 ευρώ και 300 και 500 τον επόμενο μήνα να τα έχεις όλα! Πολυ καλό κατά τη γνώμη μου. Τα "γνωστά" της Wind. Το πακέτο με 300' προς όλους και 200' προς Wind με 6 ευρω, τώρα σας βάλαμε λιγάκι internet και μερικά sms και σας το "δίίνουμε" 8,5 ευρώ...ας πούμε τώρα για 2,5 gb με 8,5 ευρώ είναι να μην τρέχει κάποιος να προλάβει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Βολεύει όταν έχεις την προσφορά με τα 10 ευρώ και 300 και 500 τον επόμενο μήνα να τα έχεις όλα! Πολυ καλό κατά τη γνώμη μου. Οχι φθηνό ειναι το πακέτο ομιλίας και ειδκά σε συνδιασμό με την προσφορά που έχεις. Εγω σχολίασα απλως την "τακτική" της Wind. Και μάλιστα ότι είναι διαθέσημο ΜΟΝΟ μέχρι τον Νοέμβριο! Αυτό όντως είναι για γέλια. Το πακέτο για Internet εντάξει τώρα 8,5 ευρώ για 2,5 Gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Καλά δεν το συζητάμε. Απλά σε μια μάλλον γενικευμένη τάση αυξήσεων κοιτάμε πως θα τη βγάλουμε πιο οικονομικά. Μάλλον ήρθε η ανάπτυξη και δεν το έχουμε καταλάβει. :) Οχι φθηνό ειναι το πακέτο ομιλίας και ειδκά σε συνδιασμό με την προσφορά που έχεις. Εγω σχολίασα απλως την "τακτική" της Wind. Και μάλιστα ότι είναι διαθέσημο ΜΟΝΟ μέχρι τον Νοέμβριο! Αυτό όντως είναι για γέλια. Το πακέτο για Internet εντάξει τώρα 8,5 ευρώ για 2,5 Gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 για μια ακόμη φορά δοκίμασα με την χρεωστική της alpha bank να κάνω ανανέωση μέσω της εφαρμογής f2g και απέτυχε. με χρεωστική Πειραιώς όλα καλά. η πλάκα είναι ότι μέσω PayPal που προεπιλεγμενη είναι Η ΊΔΙΑ χρεωστική της alpha bank περνάει μια χαρά! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και με καρτα της εθνικης αποτυχια ενω πειραιως οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Και με καρτα της εθνικης αποτυχια ενω πειραιως οκ Με χρεωστική ή πιστωτική; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Και με eurobank χρεωστική είναι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 η χρεωστική της εθνικής με browser από pc Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Ωραίο το νέο app μόλις το έβαλα στο BlackBerry. Ελαφρύ και γρήγορο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascham Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Πήγα προχθές και έκανα διακοπή συμβολαίου και να γίνει free2go.μου έδωσαν μία κάρτα και μου είπαν όταν κλείσει να βάλω την καινούργια και να πάω ξανά στο κατάστημα. Τι γίνεται; ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Εχει πέσει η online ανανεωση; Εβαλα το πρωι λεφτα τα τράβηξαν απο την καρτα και δεν τα περασανε στο νουμερο. Τωρα βλεπω οτι μου τα γύρισαν πισω στην καρτα της τραπεζας. Μπαινω στην εφαρμογη και γραφει η υπηρεσια δεν ειναι δαθεσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Πήγα προχθές και έκανα διακοπή συμβολαίου και να γίνει free2go.μου έδωσαν μία κάρτα και μου είπαν όταν κλείσει να βάλω την καινούργια και να πάω ξανά στο κατάστημα. Τι γίνεται; ξέρει κανείς; τι εννοείς τι γίνεται? σου είπαν φαντάζομαι οτι η ενεργοποίηση του καρτοκινητού κοστίζει 30 ευρώ,τα οποία θα δώσεις όταν ξαναπάς,για να το ενεργοποιήσουν.Τα λεφτά αυτά μένουν στην κάρτα με διάρκεια 1 μήνα για να τα χρησιμοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts