Jump to content

songless_bird

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5.709
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by songless_bird

  1. Καλημέρα. Έχω ένα παλιό f2g με διαθέσιμα τα πακέτα free to talk . Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει κάτι λάθος... Λέει με ανανέωση 12€ θα μου δώσει επιπλέον χρόνο ομιλίας και mb και θα ενεργοποιηθεί το πακέτο talk 1# . Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει όμως. Υπάρχει κάπου κάποια ρυθμιση; Παλιά θυμάμαι μπορούσαμε να αλλάξουμε ανάμεσα σε δύο πακέτα. Ένα για ομιλία και ένα για data . Το πακετο ομιλιας θυμαμαι ειχε και χρεωση ενω το data οχι. Δεν βρίσκω κάπου κάτι σχετικό στις ρυθμισεις .
  2. Δεν χρειαζεσαι ακουστικα καθως το galaxy εχει μικροφωνο και ηχειο, αλλα για καλυτερη ποιοτητα στη συνομιλια και ιδιωτικοτητα καλο ειναι να εχεις ακουστικα. Τα LTE samsung ειναι e-sim που σημαινει οτι αν εχεις συμβολαιο θελουν επιπλεον παγιο αν θυμαμαι για να σου δωσουν e-sim το υπαρχον νουμερο σου που εχεις στο κινητο ή αγοραζεις δευτερο νουμερο watchup καρτοκινητο και βαζεις το βασικο νουμερο σου να κανει προωθηση κλησεων σε αυτο οταν εισαι εξω χωρις κινητο. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι με τις e-sim αλλα νομιζω οτι το galaxy watch υποστηριζε μονο cosmote .
  3. Υπηρχε καπου εδω οδηγος για να αλλαξει καποιος το region στο ρολοι και να υποστηριξει samsung pay . Δεν ειναι δουλεια για αρχαριο αλλα δεν ειναι και κατι τρομερο. Απλα χρειαζονται συγκεκριμενα αρχεια για την εκδοση λειτουργικου που εχει το ρολοι. Αν τα βρεις αυτα γινεται η δουλεια. Εδω τα ειχε μοιρασει εναν συμφορουμιτης μεσω google drive . Δεν θυμαμαι ποιος... Αλλαξα το region σε UK . Συνδεσα την καρτα curve που εχω και εχω samsung pay πανω απο 1 χρονο. Βολικο οταν εχω πραγματα στα χερια και πληρωνω ανεπαφα. Απλα οοοοοοοταν ερθει στην Ελλαδα επισημα το samsung pay θα πρεπει να βρω τροπο που να λειτουργει ωστε να αλλαξω παλι το region σε eu για να δεχεται ελληνικες καρτες. Κατι που μαλλον θα γινει οταν το ρολοι δεν θα λειτουργει... Γι αυτο πηρα και το "ρισκο".
  4. Το χειρότερο για εμενα ειναι οτι ετσι καταργούν μια δεύτερη “αδύναμη” συσκευή note . Οχι μονο απο άποψη κόστους (lite εκδόσεις ) αλλα και σχεδιασμού . Εχω καταευχαριστηθεί την φλατ οθόνη του απλού 20 .
  5. Από την αρχική σελίδα δεν μπορούσα να κάνω login μονο όταν ακολούθησα το link για το forum μπόρεσα να κάνω login με το email.
  6. Αρα ήταν θέμα συσκευής και ενεργοποιηθηκε το volte στο note 20 με το τελευταίο update στις 20 Ιουλίου. Αυτό ήταν λογικά. Ή η samsung ή η wind ενεργοποίησαν κάποια προφίλ.
  7. Δεν παίζει ρόλο. Και εμένα ανοικτό ήταν από τη πρώτη μέρα αλλα δεν είχα μέχρι χθες. Στο σπίτι μου έχω 4g+ ενώ μου ήρθε στην Χαλκιδική με 1 γραμμή 4G. Αυτή τη στιγμή το iphone 8 της γυναίκας μου δεν έχει ένδειξη volte και ας ειναι ανοικτό . Δύο τα ενδεχόμενα. Η wind δεν δίνει volte σε όλο το δίκτυο της και πρέπει να περάσει και profil συσκευών στο δίκτυο της , όπως γίνεται με το 5G . Αν και μου φαίνεται περίεργο να μην υποστηρίζει iphone.
  8. Πριν 1 χρόνο μπορεί αλλά για να υπάρχει και άλλος που το είδε τώρα σημαίνει ότι δεν είχε κάλυψη σε όλο το δίκτυο της εδώ και 1 χρόνο... Να σημειώσω ότι μένω λίγο έξω από το πολεοδομικο συγκρότημα της θεσσαλονικης που σημαίνει ότι κάλυπτε μόνο μεγάλα αστικά κέντρα . Τέλος πάντων. Πριν δύο μέρες αν ειχε ενεργοποιηθει θα μου έλυνε τα χέρια που προσπαθούσα να βάλω online έναν κωδικό και ταυτόχρονα μιλούσα στο τηλέφωνο για να μου τον πουν...
  9. Δεν ξέρω τι metal σου αρέσει. Δοκίμασε Zeal and ardor και twelve foot ninja ...
  10. Μάλλον ήμουν άτυχος με τις συσκευές μου . Μου κάνει εντύπωση που από τον Οκτώβριο δεν είχα με το note 20.
  11. Είχαμε και πριν volte? Χτες έκανα την ενημέρωση στο note 20 Ιουλίου και μου εμφάνισε το σηματάκι πρώτη φορά ενώ το είχα ενεργοποιημενο στις ρυθμίσεις δεν το είχα ξαναδεί.
  12. οχι . Δεν ξέρω και η παρεισαγωγη με SD αν έχει.
  13. Δεν νομιζω να ειχε ποτέ τέτοιο widget εγγενώς το ρολόι μας . Τρία χρόνια δεν το έχω δει . Ακομη και χώρα που άλλαξα δεν εμφανίστηκε κάτι τέτοιο. Μήπως το είχες από εφαρμογή τρίτου που καταργήθηκε ή δεν είναι συμβατή πλέον;
  14. Σε ένα κινέζικο που έχω δεν δίνει ρεύμα ο φορτιστής του note αλλά δίνει του ipad ...
  15. Ουτε τα note κάνουν καταγραφή. Και έχω την εντύπωση ότι με το 11 αφαιρέθηκε και από τα S.
  16. Μα ήδη ακούγεται ότι τα νέα watch με wear os δεν θα έχουν κάποιες λειτουργίες που υποστηρίζει ήδη το tizen όπως μέτρηση πίεσης . Είπαμε. Εμπρός προς τα πίσω...
  17. Μα κόπιαρε την apple . Με δικό της λειτουργικο . Θα έβαζε όπως βαζει , δικούς της επεξεργαστές και θα λάνσαρε όπως κάνει , δικές της υπηρεσίες εκεί που η google πάει αργά βλπ. Quick share vs nearby share . Τωρα κινεζοποιειται . Δεν μιμείται την apple .
  18. Τώρα που το σκέφτομαι η ανακοίνωση μου ξύπνησε άσχημες μνήμες nokia -microsoft . Που η nokia υποχρεώθηκε σε παύση όλων των Symbian και Maemo μοντελων δίνοντας μερική υποστήριξη (που δεν ήρθε ποτέ) προς αντικατάσταση των λειτουργικών της με της ms . Οι υποστηρικτές του wear OS μπορούν να κάνουν παρτυ . Εμείς ΑΕ περιμένουμε μερικά χρόνια για να δούμε κάτι ισάξιο σε αυτονομία και ui με το tizen .
  19. Τον Αύγουστο τα κλείνει.
  20. Εμπρός προς τα πίσω.... Πρέπει να έπεσαν πολλά λεφτά για να παρατήσει η samsung το δεύτερο καλύτερο λειτουργικό στα smartwatch και να βάλει αποκλειστικά το σάπιο.
  21. Ειναι καθαρά hardware λέμε. Απαιτεί άλλο image processor. Αυτό δεν το σώζει κανένα software update . Δες σαν την παρόμοια εφαρμογη που είχε βγει για ios . Λειτουργούσε μόνο με τον Α12 και μεταγενεστερους επεξεργαστές.
  22. Είναι γιατί πήραμε μια κομμένη έκδοση με μόνο την λειτουργία της διπλής καταγραφής . Δεν είναι το directors view . Ημίμετρο ειναι. Ολο το ζουμί ήταν η επιλογή λήψης με όποιον φακό της κάμερας είχε καλύτερο κάδρο και όλα αυτά σε real time έχοντας preview από όλες τις κάμερες ταυτόχρονα και καταγραφή από τις δύο επιλεγμένες.
  23. Ναι σαν το airdrop ειναι μεταξυ μόνο συσκευών samsung . Είναι ταχύτατο. Αλλα αυτά του κλειστού τύπου δεν τα χωνεύω. Καλό είναι να στρώσει τον ποπό της η google και να βελτιώσει το δικό της( nearby share) που ειναι κοινό για όλα τα android και να μην χρειάζεται ο κάθε κατασκευαστής να κάνει δικό του για να προλαβαίνει τις εξελίξεις.
×
×
  • Create New...