Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγώ τα είχα, μέχρι την άνοιξη όπου δεν ενεργοποίησα το πακέτο των 1500 και σταμάτησε να μου έρχεται μήνυμα της προσφοράς, ενώ πριν 2 μήνες έβαλα και τα 120 λεπτά του σταθερού σε ένα άλλο αριθμό Q

Και εγώ τα έχω και τα τρία...

Και Είναι ανεξάρτητα το ενα με το άλλο...

Εγώ τα είχα μέχρι πριν λίγο καιρό , τι θέλεις να μάθεις;

Ενδιαφέρομαι για ένα φίλο και του είχαν πει ότι δεν μπορεί να γίνει συνδυασμός εάν έχει και της παραπάνω προσφορες με αυτά του λέτε γίνεται να γίνει συνδυασμός

Τότε τι βλακιες λένε αφού γίνεται,

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Αρνήθηκαν να βάλουν τα 120' του σταθερού? Ας πάει σε άλλο κατάστημα και να το ζητήσει. Δεν χρειάζεται να αναφέρει τι έχει και τι όχι. Ο αδερφός μου είχε τα 300' και εκανε τον συνδυασμό με τα 120'. Μετά του ήρθε μήνυμα με την ειδική προσφορά (1500). Την έβαλε κανονικά και αυτή.

Το 8005000200 ισχυει??παντα με πεταει εξω.ολο λειε δεν ειμαστε σε θεση να σας εξυπηρετησουμε...

Υπαρχει αλο νουμερο χωρισ χρεωση?

One Plus 6

Ηρθε μήνυμα :δώρο διπλάσιος χρόνος ομιλίας! ανανέωση με 10 ευρώ έως 29 /11 και διπλασίασε την κάρτα σου! επιπλέον χρόνος δεν χρησιμοποιείται για πακέτα και διαρκεί 30 ημέρες. Τι σημαινει δεν καταλαβα?

αν βαλεις 5 ευρω (καθαρα 4,46) -- ΔΙΟΡΘΩΣΗ 10 ευρώ -τόσο γράφει το sms- (καθαρά 8,93) θα εχεις και αλλα τοσα ως μπονους για χρηση εκτος πακετων. Αν π.χ. δεν εχεις πακέτο sms,θα μπορουν να χρησιμοποιηθουν για να στειλεις sms. Edited by kmpatra
διόρθωση ποσού

Ηρθε μήνυμα :δώρο διπλάσιος χρόνος ομιλίας! ανανέωση με 10 ευρώ έως 29 /11 και διπλασίασε την κάρτα σου! επιπλέον χρόνος δεν χρησιμοποιείται για πακέτα και διαρκεί 30 ημέρες. Τι σημαινει δεν καταλαβα?

Χωρίς να είμαι σίγουρος, στα 5 ευρώ δε νομίζω να έχει διπλασιασμό.

Αν βάλεις 10 ευρώ, θα μπούνε 20 εκ των οποίων τα 10 θα λήγουν σε 30 μέρες και δε θα μπορείς να αγοράσεις πακέτα με αυτά. Αν χρησιμοποιείς πακέτα για ιντερνετ και ομιλία, που λογικά χρησιμοποιείς, σημαίνει απλά ότι για ένα μήνα θα έχεις δωρεάν ... πολλά sms !!! :lol:

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Το 8005000200 ισχυει??παντα με πεταει εξω.ολο λειε δεν ειμαστε σε θεση να σας εξυπηρετησουμε...

Υπαρχει αλο νουμερο χωρισ χρεωση?

Εξυπηρέτηση πελατών 6935601260 μέσω viber δωρεαν.

Γειά σε όλους.

Σε f2g έβαλα πακέτο 18/7/2017. Το site στο f2g λέει ότι το υπόλοιπο ισχύει έως 17/01/2017 αλλά στην ανακοίνωση :

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=438

γράφει:

Διευκρινίζεται ότι ειδικά όσον αφορά σε ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που έχουν πραγματοποιηθεί πριν τη 1η Σεπτεμβρίου 2016, η διάρκεια ισχύος τυχόν υπολειπόμενης αξίας συνδιαλέξεων θα λήγει την 1η Δεκεμβρίου 2016. Κατά τα λοιπά, ισχύουν και εφαρμόζονται οι γενικοί όροι παροχής υπηρεσιών στο δίκτυο της WIND Ελλάς, ως τροποποιήθηκαν με την ανακοίνωση της 06/08/2015.

Εδώ σας θέλω ....

Πότε λήγει το υπόλοιπο ; 01/12/2016 ή 17/01/2017

Πακέτο έβαλες ή πέρασες κάρτα;

Αρνήθηκαν να βάλουν τα 120' του σταθερού? Ας πάει σε άλλο κατάστημα και να το ζητήσει. Δεν χρειάζεται να αναφέρει τι έχει και τι όχι. Ο αδερφός μου είχε τα 300' και εκανε τον συνδυασμό με τα 120'. Μετά του ήρθε μήνυμα με την ειδική προσφορά (1500). Την έβαλε κανονικά και αυτή.

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/

Σε αυτό το τηλέφωνο που είναι εδώ κάλεσε και του το είπαν ... Δεν πήγε σε καταστημα

Όπως λες στο αδερφό σου πήγε μετά η ειδική προσφορά σε αυτόν έχει τα 300 μαζί με την ειδική

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Εξυπηρέτηση πελατών 6935601260 μέσω viber δωρεαν.

το έκανα δεν μου αναγνωρίζει ότι η έχει Viber αυτό το νούμερο.

Δεν χρειάζεται

Θα κάνεις κανονική κλήση

Όλες οι κλήσεις προς ελληνικά νούμερα ειναι δωρεάν από το viber

Κινητά και σταθερά

Ελάτε ρε παιδιά, δε θα μιλήσει κανείς για την ξεφτίλα των νέων πακέτων? Όλα έτσι περνάνε στην Ελλάδα, χωρίς να ανοίγει ρουθούνι.

Ελάτε ρε παιδιά, δε θα μιλήσει κανείς για την ξεφτίλα των νέων πακέτων? Όλα έτσι περνάνε στην Ελλάδα, χωρίς να ανοίγει ρουθούνι.

Μια χαρά είναι τα πακέτα. Πήγαν όλα στα 6€, Τα more στα 2,5€ και βγήκαν και 2 νέα combo τα οποία δεν συμφέρουν καθόλου σε σχέση με το πακέτο της εφαρμογής + turbo. Όλα καλά λοιπόν. Κοίτα να δεις που πλέον η CYTA έχει την οικονομικότερη καρτοκινητή στην Ελλάδα. Μπράβο wind.

Εγώ προσωπικά θα βάζω όσο το δυνατό λιγότερα πακέτα τον μήνα και θα χρησιμοποιώ το κινητό για ώρα ανάγκης όπως ήταν παλιότερα. Στην ουσία internet να έχω και τα υπόλοιπα να είναι καλά το messenger,viber κτλ.

Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Στην ουσία internet να έχω και τα υπόλοιπα να είναι καλά το messenger,viber κτλ.

Μα έτσι λειτουργούν και στον υπόλοιπο κόσμο, που έχουν και σοβαρές χρεώσεις/πακέτα. Όλα μέσω internet.

Huawei Nova 5T

Πήγε και το super talk στα 6€, χωρίς να δώσει κάτι παραπάνω. Μπράβο Wind! Σε συνδυασμό με το 30€ χαράτσι για την αγορά νέου αριθμού F2G ή Q από Γενάρη, αν ξαναδείς πελάτη, γράψε μου.

Ενα 1 Ευρώ ΠΆΝΩ Χωρίς καμιά ουσιαστική διαφορά... και το 100MB Πού δίνει σε κάθε πακέτο Πολύ λίγο....

Παρα Πολύ ακριβά...

Εγώ προσωπικά θα βάζω όσο το δυνατό λιγότερα πακέτα τον μήνα και θα χρησιμοποιώ το κινητό για ώρα ανάγκης όπως ήταν παλιότερα. Στην ουσία internet να έχω και τα υπόλοιπα να είναι καλά το messenger,viber κτλ.

Είχα μαζέψει από τους παλιούς καλούς καιρούς τριψήφιο υπόλοιπο στην κάρτα μου και πλέον δεν ανανεώνω για κανέναν λόγο, παρά μόνο τα €10 για να κρατήσω τον αριθμό (που είναι και ο βασικός μου) κάθε 3μηνο ή 6μηνο και να πάρω το bonus χρόνου ομιλίας. Ενεργοποιώ κάθε μήνα πακέτο ομιλίας (με τα 5 ευρώ, πλέον με 6) και περιμένω να φάω όλο το υπόλοιπο για να εγκαταλείψω τη Wind - σε περίπου 1 χρόνο από τώρα.

Βαρέθηκα τις άσχετες χρεώσεις για daily internet όταν έχω απενεργοποιήσει data και έχω αλλάξει ακόμη και το APN, την ενεργοποίηση πακέτων χωρίς να το έχω επιλέξει, την τραγική εξυπηρέτηση πελατών (ας είναι καλά τα παιδιά που προσπαθούν - απλά δεν βοηθάει το σύστημα και οι υπερβολικά συχνές αλλαγές στις χρεώσεις και τα πακέτα), την ασυνεννοησία μεταξύ κεντρικών και franchise σχετικά με βασικά (βλέπε χρέωση για αντικατάσταση κάρτας SIM σε 4G).

Παρά το καρτέλ, υπάρχουν καλύτερες επιλογές και θα έρθουν και ακόμη καλύτερες.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Υπαρχει κανένας που να έχει και της 3 προσφορές σε ένα νουμερο , δηλαδή τα 300 από παλιά με ανανέωση 10 ευρό την ειδική προσφορα 1500 προς ολους +1500 MB και τα 120 προς ολους στο f2g που δίνει εάν υπάρχει και σταθερο στο ίδιο όνομα ... Απαντήστε όσο πιο σύντομα μπορείτε

Ευχαριστω

εγω και τα 3.

Μια χαρά είναι τα πακέτα. Πήγαν όλα στα 6€, Τα more στα 2,5€ και βγήκαν και 2 νέα combo τα οποία δεν συμφέρουν καθόλου σε σχέση με το πακέτο της εφαρμογής + turbo. Όλα καλά λοιπόν. Κοίτα να δεις που πλέον η CYTA έχει την οικονομικότερη καρτοκινητή στην Ελλάδα. Μπράβο wind.

Έχεις δίκιο σε όλα!:(:blink::wacko:

Πήγε και το super talk στα 6€, χωρίς να δώσει κάτι παραπάνω. Μπράβο Wind! Σε συνδυασμό με το 30€ χαράτσι για την αγορά νέου αριθμού F2G ή Q από Γενάρη, αν ξαναδείς πελάτη, γράψε μου.

Μπράβο Wind!:!:

Συνέχισε την αυτοκαταστροφή σου...:X

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να μιλάμε, να σερφάρουμε και να γράφουμε και να εισπράττεις απλά τα 5€/τρίμηνο, κι αν τα δίνουμε κι αυτά.:rolleyes:

Ενα 1 Ευρώ ΠΆΝΩ Χωρίς καμιά ουσιαστική διαφορά... και το 100MB Πού δίνει σε κάθε πακέτο Πολύ λίγο....

Παρα Πολύ ακριβά...

Και τα More πήραν μισο ευρώ πανω, και εκει δίνει 100MB

εγω και τα 3.

Αυτή η γαλαντομιά θα μας φάει.

Χάθηκε ο κόσμος να δώσει π.χ. 300MB στα πακέτα 6€ & 150ΜΒ στα more@2.5€???:mad::X

Του CU το απλο πακερο ομιλιας με τα 6€ δινει 400'προς ολους συν 100' προς βοντα.

Ετσι Windαρα:lol::lol::lol:

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Αχ ρε Wind θα το φας το κεφάλι σου παρόλο που αντέχεις πολλα.Μην ακολουθείς τους αλλους,έχεις δουλεια ακομα...Τα 100mb εκτός απο αέρας,δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο 90% από Θεσσαλία και πάνω και δεν γινεται να δικαιολογήσουν το 1€.Χιλιες φορές να έβαζες κανένα SMS μπας και μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova