Jump to content

dion1978

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dion1978

  1. Καλημέρα, χθες με χρεωσαν 2 ευρω λογω χρηση δεδομενων που ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια 1gb.Τα δεδομενα του κινητου ηταν κλειστα και η κινηση mb στο τηλεφωνο δειχνει μηδενικη.Επικοινωνω μεσω chat τους λεω οτι τα δεδομενα ειναι κλειστα του τηλεφωνου πωσ εγινε η ενεργοποιηση της υπηρεσιας και μου λενε οτι αν εχω ενεργο τον βοηθο wi-fi απο μονη της η συσκευη κανει χρηση των δεδομενων ακομα και οταν τα χω κλειστα,ισχυει κατι τετοιο?επισης μου λενε οτι η ενεργοποιηση γινεται οταν υπαρχει κινηση δεδομενων τους λεω οτι το τηλεφωνο μου δειχνει μηδεν b και μου απαντανε οτι η κινηση μπρορει να ηταν πολυ μικρη και να μην καταγραφηκε απο το τηλφωνω. Ισχυουν ολα αυτα η μας δουλευουν?
  2. Mou ήρθε μήνυμα "δώρο ένα smartwatch από την q Ελα σε ένα κατάστημα βάλε κάρτα 40 ευρώ έως 31-1 και πάρε εντελώς δωρεάν ένα smartwatch τελευταίας τεχνολογίας και τα 40 ευρώ μένουν στην κάρτα να τα κάνεις ότι θελεις"
  3. Ηρθε μήνυμα :δώρο διπλάσιος χρόνος ομιλίας! ανανέωση με 10 ευρώ έως 29 /11 και διπλασίασε την κάρτα σου! επιπλέον χρόνος δεν χρησιμοποιείται για πακέτα και διαρκεί 30 ημέρες. Τι σημαινει δεν καταλαβα?
  4. Έχει ερθει σε κανεναν vμηνυμα με χρεωση 0,44ευρω απο την υπηρεσια tell me now χωρις να εχει εγγραφει σ αυτη?
×
×
  • Create New...