Jump to content

aristarxos1978

Members
  • Δημοσιεύσεις

    229
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aristarxos1978

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 11

Συσκευή

  • Συσκευή
    OnePlus

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

aristarxos1978's Achievements

  1. Καλησπέρα.εχει κάνει κάποιος ανανέωση 8€ από κατάστημα?? Σε εξυπηρετούν ή αρχίζουν τις ιστορίες ότι έχει καταργηθεί κ διάφορα τέτοια?(ανάλογα βέβαια το κατάστημα κ τον υπάλληλο) Ευχαριστώ.
  2. Στη vodafon τη βεικου στο Γαλάτσι σήμερα ζήτησαν ελάχιστη ανανέωση 10€ στο κατάστημα Πατησίων 341 ζήτησαν 15€ ούτε καν 13€ για 8 ας μην πω τίποτα.τα κατάστημα από ότι κατάλαβα κάνουν ότι θέλουν .
  3. Γεια χαρά!ίσως έχει απαντηθεί ποιο πάνω αυτό που θα ρωτήσω,αλλά δεν κατάφερα να το βρω. Αν γυρίσω στο νέο f2g οι προσωπικές προφορές που είναι σε ισχύει (οι δικές μου λήγουν 5/5) διατηρούνται η χάνονται?αν έρθουν άλλες η ανανεωθούν οι υπάρχουσες είναι άλλο θέμα. ευχαριστώ!
  4. Ούτε σε εμένα σε καμία από τις συνδέσεις σταθερό κινητό κ κάρτα. Άλλαξε κάτι σε εσάς??
  5. Καλησπέρα. Ξέρετε πως μπορώ να απενεργοποιήσω από το τηλ το pocket mode? Έχω κάνει το τηλ άνω κάτω δεν το έχω βρει.!!!!!
  6. Καλησπέρα έχω παρατηρήσει ότι το τηλ είναι κλειστό και το βάλω να φορτίσει ανοίγει η συσκευή. Είναι κάποια ρύθμιση του τηλεφώνου και πως μπορώ να την απενεργοποιήσω ή είναι κάποιο πρόβλημα από την τελευταία αναβάθμιση που ήρθε?το τηλ το έχω μια βδομάδα και δεν ξέρω τι γινόταν πριν. Ευχαριστώ.
  7. Κακή ανανέωση ,πολύ δύσχρηστο και κουραστικό στην ανάγνωση
  8. Γειά χαρά !! Το τηλ υποστηρίζει 5g και στις δύο θέσεις sim ή είναι 5g+4g?? Ευχαριστώ!
  9. Σε ευχαριστώ πολύ αυτό ήταν....βέβαια απορώ πως πήγε το δάχτυλο εκεί κάτω... μάλλον τα πρώτα συμπτώματα άνοιας ξεκινησαν!!!!!!
  10. Καλησπέρα!από χτες στο chrome kai η Google δεν έχω πρόσβαση στο ίντερνετ ,ανοίγω καποια σελιδα κ λέει είσαι εκτός σύνδεσης.το ίντερνετ δουλεύει μια χαρά δεν έχω πρόβλημα με καμία άλλη εφαρμογή.εκανε απεγκατασταση και τις ξαναεβαλα τίποτα .έχω κάνει κάτι????έχουν φαει σκαλωμα από καμία αναβάθμιση??
  11. Καλησπέρα!από χτες στο chrome kai η Google δεν έχω πρόσβαση στο ίντερνετ ,ανοίγω καποια σελιδα κ λέει είσαι εκτός σύνδεσης.το ίντερνετ δουλεύει μια χαρά δεν έχω πρόβλημα με καμία άλλη εφαρμογή.εκανε απεγκατασταση και τις ξαναεβαλα τίποτα .έχω κάνει κάτι????έχουν φαει σκαλωμα από καμία αναβάθμιση??
  12. Με κάρτα κοσμοτε όταν ανοίγω τα δεδομένα ο.p8 δείχνει πάντα 5g όπου και να βρεθώ στην Αθήνα ,όταν μπαίνω στην εφαρμογή του speed test σαν τύπο δικτύου αναγνωρίζει 4g (άσχετα αν το σηματακι των δεδομένων είναι 5g στο κινητό) εκτως από όταν βρίσκομαι στο κέντρο που δείχνει σαν τύπο δικτύου 5g .αυτό μου κανει σαν κάποιο τρικ της κοσμοτε να φαίνεται ότι έχει 5g παντού?? Μπορεί να ισχύει αυτό η όχι???? Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος???
  13. Έχουμε βάλει έκπτωση 50€ στο ν10 και ν100 στο επίσημο σάιτ και εννοείται δεν ισχύει στην Ελλάδα αυτή η έκπτωση...!!!
×
×
  • Create New...