volanis1980 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Ναι θα τα πάρεις . Αλλά εγώ θα έβαζα δύο φορές από 10 . Όμως να θυμάσαι δύο φορές τον μήνα πέρνεις Bonus 300 λεπτών Επίσης με 15 ευρώ θα πάρεις 13,39 καθαρά στην κάρτα Ίσως δεν φτάνουν για το COMBO Με την 10ευρη κάρτα θα πάρεις και 300 λεπτά και 1GB και 120 λεπτά προς WIND αν το κάνεις online . Οπότε αφήνεις για λίγο αργότερα το δεύτερο 10ευρω. Θα πάρει 300' και 1GB Internet, όχι 120' προς Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Ναι δίκιο έχεις , τα 120 λεπτά γίναν 1GB , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Το 1gb είναι μόνο για το καλοκαίρι ή θα ισχύει μέχρι να αλλαχτεί εκ νέου η προσφορά; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Το 1gb είναι μόνο για το καλοκαίρι ή θα ισχύει μέχρι να αλλαχτεί εκ νέου η προσφορά; Κάποια στιγμή πιστεύω θα το αλλάξουν. Μακάρι να το κρατήσουν για πολύ, είναι άπαιχτη προσφορά σε συνδυασμό με τα 300' (για μας τους παλιούς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Για καλοκαιρι είναι καλή προσφορά. Για φθινοπωρο και μετα που ολοι επιστρεφουν στη βαση τους και ειναι συνεχεια σε καποιο wifi, δεν νομιζω οτι θα ειναι ελκυστικό. Βεβαια, τα στελεχη δεν ειναι τυχαια και ξερουν πότε να το αλλαξουν. Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos845 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 καλησπερα παιδια ξερει κανεις αν το bleder ειναι μονο για καλοκαιρι??μου ειχε ερθει ενα μυνημα οριν κανα μηνα οτι ειναι καλοκαιρινο τωρα τ να πω αλλα λεει αλλα κανει η wind αν ξερει καποιος ασ απαντησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 καλησπερα παιδια ξερει κανεις αν το bleder ειναι μονο για καλοκαιρι??μου ειχε ερθει ενα μυνημα οριν κανα μηνα οτι ειναι καλοκαιρινο τωρα τ να πω αλλα λεει αλλα κανει η wind αν ξερει καποιος ασ απαντησει Αν υπάρχει τέτοιο μήνυμα, δεν το ποσταρεις εδώ να το διαβάσουμε όλοι; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 (edited) καλησπερα παιδια ξερει κανεις αν το bleder ειναι μονο για καλοκαιρι??μου ειχε ερθει ενα μυνημα πριν κανα μηνα οτι ειναι καλοκαιρινο τωρα τ να πω αλλα λεει αλλα κανει η wind αν ξερει καποιος ας απαντησει Θεωρητικά είναι για το καλοκαίρι . Αυτήν την στιγμή ισχύει και μπορεις να το βάλεις . Για τον επόμενο μήνα θα ενημερωθούμε σίγουρα. Η σχετική ανακοίνωση είναι στην σελίδα http://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/blender-page/ και το κείμενο αρχίζει ως εξής :Νέα Καλοκαιρινή Προσφορά! Μοναδικό Πακέτο Blender για να τα έχεις όλα μόνο με €5! Edited August 16, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 (edited) ρε παιδιά δίνει η wind δώρα γενεθλίων;;; γιατί ενώ ΔΕΝ αγόρασα κανένα πακέτο ΕΊΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟ γιατί δεν χρησιμοποιώ το νούμερο, ξαφνικά στις 13 Αυγούστου είδα 300 λεπτά προς wind, Q την ημέρα των γενεθλίων μου! Edited August 17, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Για κοίταξε στο mailbox σου, αν πρόκειται όντως για δώρο γενεθλίων θα έχεις κάποιο σχετικό mail πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Για να πάρω το 1gb χρειάζεται οπωσδήποτε να γίνει η ανανέωση μέσω καταστήματος ή paypal; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) Όχι απαραίτητα Μπορεί να γίνει και με πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Όπως λέει στην σελίδα : Ολοκλήρωσε τη συναλλαγή μέσω κάρτας (πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης) ή μέσω του PayPal λογαριασμού σου Αν απλά βάλεις κωδικό ανανέωσης θα πάρεις 500 ΜΒ Επίσης ισχύει μόνο για την πρώτη ανανέωση κάθε μήνα. Edited August 17, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ευχαριστώ Βασίλη την έκανα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Καλημέρα στην παρέα, προχθές μου τελείωσε το δωρεάν ίντερνετ και χθες μπήκα εκτός πακέτου. Όταν το πήρα χαμπάρι είχα ήδη ξοδέψει 4-5 ΜΒ οπότε και έκανα ανανέωση (300 λεπτά + 1GB δωρο - πως να μην λατρεύεις τη wind). Παρόλο που περίμενα την χρέωση του ενός ευρώ για χρήση εκτός πακέτου, δεν μου έχει έρθει ακόμα κάτι, ούτε έχει αφαιρεθεί από το υπόλοιπό μου, οπότε φαντάζομαι ότι η χρέωση γίνεται την επόμενη μέρα ώστε αν ενεργοποιήσεις πακέτο μέσα στην ημέρα να μην σε χρεώσουν. Ή είμαι πολύ αισιόδοξος και απλά καθυστέρησε να μου έρθει? Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Είσαι κάτι παραπάνω απο αισιόδοξος :) θα σου έρθει κανονικά η χρέωση. Γνωρίζετε αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάρτα ανανέωσης Q σε καρτοκινητό wind, όπως γίνεται με την cosmote ??? Μάλλον όχι αλλά λεω μήπως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Είσαι κάτι παραπάνω απο αισιόδοξος :) θα σου έρθει κανονικά η χρέωση. Γνωρίζετε αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάρτα ανανέωσης Q σε καρτοκινητό wind, όπως γίνεται με την cosmote ??? Μάλλον όχι αλλά λεω μήπως.... Είναι πάντως μεσημέρι και ακόμα δεν μου έχει έρθει κάτι.. Και η χρήση έγινε χθες το πρωί, έχουν περάσει σχεδόν 30 ώρες.. Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Είναι πάντως μεσημέρι και ακόμα δεν μου έχει έρθει κάτι.. Και η χρήση έγινε χθες το πρωί, έχουν περάσει σχεδόν 30 ώρες.. αυτα είναι.άλλους δε τους χρεώνει καν(αν και πιστεύω πως θα σε χρεώσει κάποια στγμή) και άλλους μας χρεώνει κάθε λίγο και λιγάκι 1ευρώ ενώ έχουμε κλειστά τα δεδομένα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Μόλις έκανα 2 ανανεώσεις των 5€ σε F2G που δεν έχει την προσφορά των 300΄ και πήρα 200΄ προς όλους. Αυτά μόνο στην WIND!!! http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/f2g-lucky-day-offer/ Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Μόλις έκανα 2 ανανεώσεις των 5€ σε F2G που δεν έχει την προσφορά των 300΄ και πήρα 200΄ προς όλους. Αυτά μόνο στην WIND!!! http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/f2g-lucky-day-offer/ Αφού τα 5 δίνουν 200 ποια είναι η προσφορά που κέρδισες; δεν κατάλαβα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Αφού τα 5 δίνουν 200 ποια είναι η προσφορά που κέρδισες; δεν κατάλαβα! Δες το λινκ που έχει παραθέσει. Δεν εννοεί ότι αγόρασε πακέτο 5€-200', αλλά πήρε 100'+100' και τα χρήματα έμειναν στην κάρτα από την προσφορά του Lucky Day. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 χθες μου στειλανε 60 λεπτα δωρο προς ολους! γενικα το f2g απο τοτε που το εβαλα ολο δωρακια δινει...εχω να βαλω καρτα 3 μηνες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 όταν πάμε εξωτερικό τι πρέπει να κάνουμε πριν φύγουμε; ενεργοποιούμε κανένα πακέτο; με ενδιαφέρει τα δεδομένα που θα σερφάρω πόσο κάνουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Σήμερα, έστειλαν στη γυναικα μου 60mb δώρο για ενα μήνα.! Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Σήμερα, έστειλαν στη γυναικα μου 60mb δώρο για ενα μήνα.! και σε μένα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Μόλις έκανα 2 ανανεώσεις των 5€ σε F2G που δεν έχει την προσφορά των 300΄ και πήρα 200΄ προς όλους. Αυτά μόνο στην WIND!!! http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/f2g-lucky-day-offer/ Και εγώ, έκανα ανανέωση μέσω paypal 5€ και μου έδωσε 100 λεπτά προς όλους που όμως είναι για 15 ημέρες. Είχε έρθει πιο πριν σχετικό email. Αφορούσε προσφορά lucky day. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts