Jump to content

tegeatis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    307
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tegeatis

  1. Λουτράκι σε καθημερινή βάση πάνω από ένα μήνα τώρα. https://www.speedtest.net/result/11881545339
  2. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η κόντρα μεταξύ σας, αλλά επειδή αναφέρεστε στο ποστ μου, για μένα υπάρχει ξεκάθαρο λιμιτάρισμα της ταχύτητας του wifi on the spot κατά την διάρκεια της ημέρας στην περιοχή μου που όπως είπα είναι τουριστική. Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλες περιοχές και η αλήθεια είναι τον Ιούνιο δεν έβλεπα την ίδια συμπεριφορά. Ίσως από Σεπτέμβρη να εξισορροπήσει ξανά. Οι ώρες αιχμής δικαιολογούν να μειωθεί η ταχύτητα, αλλά θα έπρεπε να είναι παρόμοια μείωση και στο CU. Αργά το βράδυ και οι 2 αριθμοί μου πιάνουν 70mbps και κατά την διάρκεια της ημέρας το wifi on the spot πέφτει κάτω από 5mbps (στην πλειοψηφία των μετρήσεων ακόμα και κάτω από 3mbps) ενώ το CU κρατάει πάνω από 30mbps.
  3. Σίγουρα παίζει λιμιτάρισμα της ταχύτητας χωρίς προϋποθέσεις χρήσης. Έχω τον αριθμό αυτό 2 μήνες, έχω ενεργοποιήσει 2 πακέτα και έχω καταναλώσει 20-30gb μέσα σε κάθε μήνα. Σε ώρες αιχμής (τουλάχιστον στην περιοχή μου που είναι τουριστική) παίζει σοβαρό λιμιτάρισμα σε μονοψήφια νούμερα και η vodafone το αρνείται κατηγορηματικά. Έχω αριθμό CU και κάνω συγκρίσεις ταχύτητας πάνω από 3 εβδομάδες τώρα. Το CU δεν έπεφτε ποτέ κάτω από 30mbps ενώ την ίδια ώρα, στο ίδιο σημείο το wifi on the spot ήταν 2-5mbps. Αργά το βράδυ συνήθως επανερχόταν στα 50-70mbps. Ομοίως και το CU. Λογικό είναι σε ώρες αιχμής να πέφτει η ταχύτητα, αλλά θα έπρεπε να πέφτει το ίδιο και στο wifi on the spot και στο CU.
  4. Το έχεις δοκιμάσει και σου εξαργυρώνει χωρίς πρόβλημα;
  5. Τι εννοείς να το έχω συνδέσει; Έχω φτιάξει λογαριασμό MyVodafone με τον αριθμό του Giga Wifi on the Spot και μέσα από αυτόν τον λογαριασμό πέρασα αποδείξεις στο cashback.
  6. Έχει δοκιμάσει κανένας εξαργύρωση από το vodafone Cashback? Ενώ έχω απλήρωτο λογαριασμό μου βγάζει μήνυμα "Δεν βρέθηκε υπόλοιπο στο λογαριασμό σας. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά όταν εκδοθεί ο λογαριασμός σας." Έχω στείλει 3 φορές στο chat, δεν ξέρουν τι φταίει και υποτίθεται θα με καλέσουν μετά τον τεχνικό έλεγχο, αλλά εδώ και 2 εβδομάδες τίποτα!
  7. Έχει δοκιμάσει κανένας το TeamViewer QuickSupport; Το πέρασα χθες και δεν μου δούλευε. Μου δίνει πρόσβαση μόνο στο να βλέπω την οθόνη χωρίς την δυνατότητα χειρισμών. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να ενεργοποιήσω;
  8. Στο νέο Samsung browser αφαίρεσαν την επιλογή για διάβασμα QR code; Μετά το update δεν μπορώ να το βρω πουθενά.
  9. Το έδωσε όλους το give back; Εγώ ακόμα το περιμένω!
  10. Το φοιτητικό-ειδική προσφορά τελικά καταργήθηκε για χρήση στο εξωτερικό; Τα πακέτα προς Ρουμανία-Βουλγαρία με 5€ ισχύουν ακόμα για χρήση των MB στο εξωτερικό;
  11. Πάντα σε όλα τα δώρα το ίδιο γράφει, απλά μέχρι τώρα τις ώρες που ισχύει το γιγανύχτες δεν μου χρέωνε τα δώρα. Απ ότι φαίνεται το άλλαξαν.
  12. Τα ΜΒ έχουν προτεραιότητα ακόμα και από το γιγανύχτες; Στο παρελθόν με αντίστοιχα δώρα, τις ώρες που ίσχυε το γιγανύκτες, δεν μου έτρωγε το δώρο. Αυτή τη φορά μου το μηδένισε χωρίς να το καταλάβω!
  13. Το 4G είναι ενεργοποιημένο για όλους ή χρειάζεται κάποιο sms ή τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση;
  14. Τους έστειλα στο chat αλλά δεν ήξερε να μου απαντήσει και θα με πάρουν αύριο τηλέφωνο. Αλλά έτσι όπως το βλέπω, μάλλον αυτή η μετατροπή πακέτου έχει γίνει. Όλα ταιριάζουν σε αυτό.
  15. Δηλαδή, βαφτίζουν το ίδιο πρόγραμμα με άλλο όνομα για να δικαιολογήσουν την λεηλασία στα αθροισμένα υπόλοιπα. Γιατί καλά έφαγαν όλο το καλοκαίρι τα 6ευρα στα γιγανύχτες και πακέτα ιντερνετ ώστε να μου μαζευτούν τα 600MB/μήνα για τις κρύες και μίζερες νύχτες του χειμώνα και στο τέλος μου έφαγαν και τα 5GB υπόλοιπο που είχα μαζέψει... Ας το έλεγαν νωρίτερα να δούμε πόσα θα είχαν εισπράξει τους τελευταίους μήνες!
  16. Υπάρχει τρόπος να ξοδέψω γύρω στα 0,1€ μόνο. Έχω 2,07€ και θέλω να ενεργοποιήσω το SOS recharge που έχει προαπαιτούμενο να έχεις υπόλοιπο κάτω από 2€.
  17. Και που το αναφέρει αυτό το special; Έχω φάει το MyCU δεν το βλέπω πουθενά. Στα πακέτα "Φοιτητικά" μου τα αναφέρει. Σε όσους έγινε αυτή η μετατροπή έχασαν τα αθροισμένα υπόλοιπα;
  18. Τι είναι τα special; Τα βλέπω κανονικά τα φοιτητικά πακέτα. Μα έτσι και αλλιώς μου εξαφάνισε τα αθροισμένα από προηγούμενους μήνες, μου έχει διατηρήσει τα 600' και 600MB του τρέχοντος μήνα. Αν μου είχε καταργήσει το φοιτητικό πακέτο, δεν θα είχαν εξαφανιστεί και αυτά; Δεν θυμάμαι ακριβή ημερομηνία. Ήταν πάντως με πραγματικό πάσο. Αν είχα πάρει τον αριθμό την πρώτη χρόνια πάνε 5 χρόνια, αλλά πολύ πιθανόν να το είχα πάρει κάποια επόμενη χρονιά.
  19. Σε φοιτητικό CU σήμερα διαπίστωσα ότι έχουν εξαφανιστεί από το λογαριασμό μου όλα τα αθροισμένα MB και λεπτά ομιλίας προς CU που μπαίνουν κάθε 1η του μήνα. Έχουν μείνει μόνο τα 600' και 600ΜΒ του τρέχοντος μήνα. Για κάντε έναν έναν έλεγχο στους λογαριασμούς σας.
  20. Πως βλέπουμε υπόλοιπο στις Gigaνυχτες; Δεν φαίνεται ούτε στο site, ούτε στην εφαρμογή, η οποία παρεμπιπτόντως δεν μου δουλεύει τις τελευταίες μέρες, έχετε και άλλοι θέμα; Τι πολιτική ορθής χρήσης έχουν; Πόσα GB/ημέρα; Στο σίτε δεν γράφουν τίποτα. Έλεος, πρέπει να ψάχνουμε τα δελτία τύπου;
  21. Το φοιτητικό πακέτο ενεργοποιείται από το εξωτερικό; Επειδή η ενεργοποίηση γίνεται μόνο με sms, μπορείς να στείλεις sms στο 1264 ενώ είσαι σε περιαγωγή και συνδεδεμένος σε άλλο δίκτυο;;
  22. Διάβασα τις τελευταίες σελίδες και βλέπω ότι τα 500MB από ανανέωση 10€ ισχύουν κανονικά στο εξωτερικό. Τα 300 λεπτά προς όλους (free2talk) πάλι με την ανανέωση ισχύουν;
  23. Το υπόλοιπο από το ΓκιγκαΝύχτες δεν φαίνεται πουθενά; Μου το δείχνει σαν ενεργό πακέτο, αλλά στο υπόλοιπα MB δεν το εμφανίζει.
  24. Το καπάκι του usb δεν κούμπωνε και πλέον έχει φύγει εντελώς το λαστιχάκι (πλέον κουμπώνει αλλά δεν ασφαλίζει). Η εγγύηση λήγει 31 Μάρτη, υπάρχει περίπτωση να το περάσουν; Στο τηλέφωνο δεν μου απάντησαν. Ξέρει κανένας πόσο χρόνο θέλουν; Υπάρχει περίπτωση να το αλλάξουν επί τόπου;
  25. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πάρα πολύ. Μου δούλεψε.
×
×
  • Create New...