cfotis13 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Καλημέρα. Μια ερώτηση σε όποιον γνωρίζει... Θέλω να περάσω σε frog ένα συγγενικό μου πρόσωπο.Την αποστολή μνμ ΑΛΠΑΚ την ξέρω-κατάλαβα, αυτό με τον διπλασιασμό όμως...;;; Πώς γίνεται, κάθε πότε, πως το μαθαίνει, π.χ. συμφέρει να περάσει σήμερα; (μήπως πρέπει να κάνει την αλλαγή οταν έχει διπλασιασμό;πως θα το ξέρει; ) Ευχαριστώ.2 είναι τα συνηθισμένα 1) έρχεται μνμ Δευτέρα πρωί, 2) συνήθως είναι η πρώτη και η τρίτη βδομάδα του μήνα! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 2 είναι τα συνηθισμένα 1) έρχεται μνμ Δευτέρα πρωί, 2) συνήθως είναι η πρώτη και η τρίτη βδομάδα του μήνα! Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Άρα δεν επηρεάζεται από το πότε περνάει κάποιος στην frog;Σωστά; Και σήμερα να περάσει, δεν χάνει κάτι, θα του έρθει διπλασιασμός ΑΝ/ΟΤΑΝ υπάρχει.Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Άρα δεν επηρεάζεται από το πότε περνάει κάποιος στην frog;Σωστά; Και σήμερα να περάσει, δεν χάνει κάτι, θα του έρθει διπλασιασμός ΑΝ/ΟΤΑΝ υπάρχει.Σωστά; Σωστά κατάλαβες. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 (edited) Σωστά κατάλαβες. ΟΚ!!Ευχαριστώ πολύ!! Ενημέρωση:Έγινε η αλλαγή!!!Σούπερ!! Ενεργοποιηθηκαν οι προσφορές που λένε στο site τους για "Νέους συνδρομητές". Με 5€ online φόρτωση που του έκανα έστειλαν KAI (εκτός των 600λεπτων προς frog και των 500mb) ΑΛΛΑ 60λεπτά προς όλους για ένα μήνα χωρίς να έχω αγοράσει πακέτο. Edited May 26, 2018 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 (edited) ... Με 5€ online φόρτωση που του έκανα έστειλαν KAI (εκτός των 600λεπτων προς frog και των 500mb) ΑΛΛΑ 60λεπτά προς όλους για ένα μήνα χωρίς να έχω αγοράσει πακέτο. Δηλαδή Σου έδωσε 60' προς όλους με 3' ελάχιστη χρέωση απλά βάζοντας 5€ (πρώτη ανανέωση του μήνα); Η προσφορά για νέους χρήστες (όπως είμαι και εγώ) έλεγε για 10€ κάρτα και σου δίνει 1 GB + 100'/3 λεπτά ελάχιστη χρέωση, δεν ανέφερε πουθενά 5€ κάρτα. Αν ισχύει αυτό, καλό μεν αλλά........... δε το γράφουν πουθενά. Τα 600' frog τα δίνει με το 5€, αυτό έλεγε μόνο. Το επιβεβαιώνεις ότι πήρε 60' χωρίς αγορά πακέτου; Να ξέρω να το κάνω στην επόμενη ανανέωση. Edited May 26, 2018 by Vasileios Κρίνουμε ιδέες και όχι πρόσωπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 δεν εναι προς ολους ειναι προς διεθνη + Ελλαδα,εχει ξανααναφερθει πως και με 5 ευρω παιρνεις μπονους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 διεθνη + Ελλαδα δε σημαίνει και όλα τα σταθερά + κινητά Ελλάδας με κλήση από Ελλάδα; Προς όλους δε μεταφράζεται αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Ειναι για καποιες συγκεκριμενες χωρες δεν θυμαμαι ακριβως ποιες + Ελλαδα (σταθερα κινητα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 (edited) @apagogeas Ακριβώς έτσι όπως το έγραψες στο post σου #9680. Δεν ξερω αν ΘΑ ειναι για καθε μηνα. Απλά αν το έγραφαν (οτι με 5€ φορτωση δίνουν 60λεπτα προς όλους!!!), θα απεφευγα την αγορα του πακετου με 3.02. Τελος παντων, ολα καλα. Edited May 26, 2018 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Eχει δοκιμάσει κανείς να ξανακάνει κάποιο νούμερο wu-->frog μετά το πέρας του 6μηνου πάλι wu και μετά απο κάνα 4-5 μήνες πάλι frog? Και αν ναι, το μετράει απο την αρχή το 6μηνο για τα δώρα? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 ΛΑΘΟΣ 5€/μήνα το viber out. Ενεργοποίησε το πακέτο μέσω του site http://www.viber.com το viber out δεν προϋποθέτει και Wi-Fi παιδιά για να μιλάς;Αν είσαι έξω τι κάνεις; Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 το viber out δεν προϋποθέτει και Wi-Fi παιδιά για να μιλάς;Αν είσαι έξω τι κάνεις; Ναι προϋποθέτει και Wi-Fi.Αλλα αν εχεις δεδομενα,5GB με 8,5€ για παραδειγμα κανενα θεμα.Η κληση καιει 1Mb/λεπτο το πολυ,ισως και λιγοτερο με 3G Cosmote. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 το viber out δεν προϋποθέτει και Wi-Fi παιδιά για να μιλάς;Αν είσαι έξω τι κάνεις; Προυποθετει να εχεις δεδομενα. Το αν θα ειναι μεσω wifi ή 4g ειναι αδιάφορο. Και γω παντως με viber out ξεκινησα, αλλα σε dialcheap.com κατέληξα. Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 To viber πλέον πήγε 6€ και από το site αλλά ξεφτιλίστηκε η ποιότητα κλήσης για κάποιο λόγο. Έπαιζε χάλια σε 4g και από τις 3 εταιρίες τις τελευταίες ημέρες και το διέκοψα. Οπότε βάζεις άλλα 4€ καπάκι και ενεργοποιείς 2η φορά το προνομιακό αν δεν φτάνουν τα λεπτά. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 To viber πλέον πήγε 6€ και από το site αλλά ξεφτιλίστηκε η ποιότητα κλήσης για κάποιο λόγο. Έπαιζε χάλια σε 4g και από τις 3 εταιρίες τις τελευταίες ημέρες και το διέκοψα. Οπότε βάζεις άλλα 4€ καπάκι και ενεργοποιείς 2η φορά το προνομιακό αν δεν φτάνουν τα λεπτά. πριν απο 1 εβδομαδα που το δοκιμαζα μου φανηκε μια χαρα. Οχι τελεια ποιοτητα κλησης, αλλα μπορουσα να συνενοηθω μια χαρα. Ειναι μεγαλος πειρασμος η απεριοριστη ομιλια με 6€. :lol: Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 πριν απο 1 εβδομαδα που το δοκιμαζα μου φανηκε μια χαρα. Οχι τελεια ποιοτητα κλησης, αλλα μπορουσα να συνενοηθω μια χαρα. Ειναι μεγαλος πειρασμος η απεριοριστη ομιλια με 6€. :lol:Λειτουργούσε μια χαρά είχε μια μικρό καθυστέρηση μερικές φορές αλλά έκανες την δουλειά σου. Σίγουρα στις μικρές κλήσεις ήταν φανταστικό. Το προνομιακό με τα 3 λεπτά ελάχιστη χρέωση στις μικρές κλήσεις φεύγουν νεράκι. Αλλά πάντα έχεις καλή ποιότητα σε σχέση με το Viber που προκύπτει να μην σε ακούν κάποιες φορές . Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 δεν το εχω δοκιμασει σε βαθος χρονου για να εχω πληρη εικονα. Ακομη και μικροπροβληματα να εχει, κλεινεις και ξαναπαιρνεις τζαμπα ειναι! Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 (edited) δεν το εχω δοκιμασει σε βαθος χρονου για να εχω πληρη εικονα. Ακομη και μικροπροβληματα να εχει, κλεινεις και ξαναπαιρνεις τζαμπα ειναι!Δεν βολεύει πάντα να κλείσεις και να ξαναπάρεις όταν μιλάς για δουλειά η όταν μιλάς με ένα τηλ κέντρο. Λειτούργησε το για λίγο καιρό και θα δεις ότι πολλές φορές που το χρειάζεσαι να παίζει καλά μπορεί να έχει πρόβλημα. Ένα ακόμα πρόβλημα που έχει είναι ότι μόλις σε καλέσει κάποιος στο κανονικό νούμερο σε βάζει σε αναμονή. Όταν χρησιμοποιείτε το Viber out έπρεπε να μην συμβαίνει αυτό να εξακολουθείς να μιλάς κανονικά και εάν θέλεις να το βάζεις σε αναμονή για να απαντήσεις την εισερχόμενη κλήση. Το δοκίμασα ένα μήνα για να έχω εικόνα. Αν πάω εξωτερικό εννοείτε είναι μονόδρομος για κλήσεις προς Ελλάδα. Πάντως αν έχεις frog και όχι κάποιο προνομιακό είναι η μόνη λύση για να έχεις απεριόριστο χρόνο ομιλίας. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited May 27, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 (edited) Λειτουργούσε μια χαρά είχε μια μικρό καθυστέρηση μερικές φορές αλλά έκανες την δουλειά σου. Σίγουρα στις μικρές κλήσεις ήταν φανταστικό. Το προνομιακό με τα 3 λεπτά ελάχιστη χρέωση στις μικρές κλήσεις φεύγουν νεράκι. Αλλά πάντα έχεις καλή ποιότητα σε σχέση με το Viber που προκύπτει να μην σε ακούν κάποιες φορές . Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by TapatalkΚαλά αυτό ποτέ δεν ήταν σωστά τα πράγματα ακόμα και σε κλήση από vider σε vider ακόμα και με καλή σύνδεση τουλάχιστον όσο το είχα .. Μέχρι που βρήκα την υγεία μου με αυτό της υπογραφής μου σταθερό επίπεδο συνομιλίας όλες της ώρες... Μέρες Ξέρει κανένας ποτέ θα βγάλουν ξανά? Στο περίπου 60+60 το θέλει ένας γνωστό μου και είπα να ρωτήσω.. Edited May 27, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Εγώ για κλήσεις χρησιμοποιώ συχνά το Mobile voip Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Δεν βολεύει πάντα να κλείσεις και να ξαναπάρεις όταν μιλάς για δουλειά η όταν μιλάς με ένα τηλ κέντρο. Λειτούργησε το για λίγο καιρό και θα δεις ότι πολλές φορές που το χρειάζεσαι να παίζει καλά μπορεί να έχει πρόβλημα. Ένα ακόμα πρόβλημα που έχει είναι ότι μόλις σε καλέσει κάποιος στο κανονικό νούμερο σε βάζει σε αναμονή. Όταν χρησιμοποιείτε το Viber out έπρεπε να μην συμβαίνει αυτό να εξακολουθείς να μιλάς κανονικά και εάν θέλεις να το βάζεις σε αναμονή για να απαντήσεις την εισερχόμενη κλήση. Το δοκίμασα ένα μήνα για να έχω εικόνα. Αν πάω εξωτερικό εννοείτε είναι μονόδρομος για κλήσεις προς Ελλάδα. Πάντως αν έχεις frog και όχι κάποιο προνομιακό είναι η μόνη λύση για να έχεις απεριόριστο χρόνο ομιλίας. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Το Viber out θέλει ιντερνετ για να δουλέψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Το Viber out θέλει ιντερνετ για να δουλέψει? Εσυ που θα καλέσεις ναι Ο άλλος που θα τον καλέσεις δεν χρειάζεται να έχει Ίντερνετ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 γεια σε ολους.. θα μεταβω στην γερμανια, συγκεκριμενα βερολινο-νυρεμβεργη, λειψια-μοναχο-μεμινγκεν . ..εχω το frog.. εχω μαζεψει λεπτα ομιλιας με το 60+60...υποθετω οτι μπορω κανονικα να δεχομαι και να κανω κλησεις οπως εδω.. .εχω και 160 gb δεδομενα που εχουν μαζευτει με τον καιρο .και θελω να τα χρησιμοποιησω εκει γιατι θα γινει χρηση ΚΑΙ του χαρτη της GOOGLE με τις διαδρομες που θα ακολουθουμε. αλλα και χρηση για upload αρχειων και φωτο. στο προσωπικο μου cloud. .υποθετω οτι οπως τον χρονο ομιλιας , μπορω να χρησιμοποιω αντιστοιχα και τα δεδομενα που εχω;; και η επιλογη δικτυου εκει θα γινει αυτοματα;;.. αν καποιος ξερει ας μου πει..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Ναι , Ναι ,Ναί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 απλος -λιτος , μονολεκτικος:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts