chrisgala13 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 (edited) Και Γιατί δεν το κάνεις International ; Θα γλυτώσεις και τα 30 ευρώ της φορητότητας. Δεν σου έχει ξεφύγει κάτι. Χμμ, τι είναι το international? :rolleyes::lol::whistle::whistle::whistle: EDIT: Μόλις είδα το πακέτο της Βόντα. Μιας και είμαι επαρχία, η κοσμοτέ είναι πολύ καλύτερη στο σήμα. Ακόμα 30€ είναι; Πωπω Edited June 20, 2018 by chrisgala13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Και Γιατί δεν το κάνεις International ; Θα γλυτώσεις και τα 30 ευρώ της φορητότητας. Δεν σου έχει ξεφύγει κάτι. Το international δεν εχει περιαγωγη στην ε.ε. και εχει πιο ακριβα λεπτα προς ολους.Για μενα Frog ή Q. Αλλα στην 2η θα βγαινει οριακα γιατι δεν εχει τοσα δεδομενα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Σας παρακαλώ μπορει καποιος να μου πει πως ενεργοποιουμε τα δεδομένα στη frog? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοω στη συσκευη,που στελνουμε μυνημα ή που παίρνουμε τηλεφωνο; Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Σας παρακαλώ μπορει καποιος να μου πει πως ενεργοποιουμε τα δεδομένα στη frog? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοω στη συσκευη,που στελνουμε μυνημα ή που παίρνουμε τηλεφωνο; Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧρησιμοποιείς το app της cosmote, ή 17317 στο 1330 για τα 2gb, τ'άλλα δεν τα θυμάμαι! :) Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Καλησπέρα. Μία διευκρίνιση: Μετά το πέρασμα σε frog είναι η πρώτη φορά που έρχεται μύνημα για διπλασιασμό αγοράζοντας πακέτο έως 24/06.Απλά δεν λέει ώρα!Να υποθέσω μέχρι τα μεσάνυχτα της 24ης; Τα λεπτά θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 ναι και ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 ναι και ναι Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 χρηματα μπορω να βαλω απο αυτη τη σελιδα σωστα? https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/topUp.jsp αλλος τροπος? δεν υπαρχει app για frog? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 χρηματα μπορω να βαλω απο αυτη τη σελιδα σωστα? https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/topUp.jsp αλλος τροπος? δεν υπαρχει app για frog?Το my cosmote! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athonas Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Πριν 2 ημέρες έκανα ανανέωση 5€ με Paypal από webpage εκτός εφαρμογής cosmote και παρόλου που έλαβα το επιβεβαιωτικό email της cosmote το ποσό δεν αποδόθηκε. Έχω αναφέρει το συμβάν στο chat αλλά και στο 13888 και μέχρι στιγμής δεν υπήρξε απόδοση ή κάποια απάντηση. Παρεπιπτόντως η σύνδεση έχει διπλασιασμό και χρειάστηκε να κάνω νέα ανανέωση με πιστωτική κάρτα για να χρησιμοποιήσω το υπόλοιπο την ίδια ημέρα. Έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον ή έχει κανείς ακούσει για κάτι ανάλογο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Πριν 2 ημέρες έκανα ανανέωση 5€ με Paypal από webpage εκτός εφαρμογής cosmote και παρόλου που έλαβα το επιβεβαιωτικό email της cosmote το ποσό δεν αποδόθηκε. Έχω αναφέρει το συμβάν στο chat αλλά και στο 13888 και μέχρι στιγμής δεν υπήρξε απόδοση ή κάποια απάντηση. Παρεπιπτόντως η σύνδεση έχει διπλασιασμό και χρειάστηκε να κάνω νέα ανανέωση με πιστωτική κάρτα για να χρησιμοποιήσω το υπόλοιπο την ίδια ημέρα. Έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον ή έχει κανείς ακούσει για κάτι ανάλογο; Ευχαριστώ. Το PayPal σου έστειλε απόδειξη στο email σου...? Που είναι συνδεδεμένο με την PayPal ότι έγινε η συναλλαγή Εμένα δεν μου έχει συμβεί ούτε στην cosmote ούτε σε άλλη εταιρεία που έχω αλλά έχω διαβάσει περιπτώσεις που έχει γίνει Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 2gb η 200' με 0,90 για 3 μερες. Κλήση 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Ok Ευχαριστώ, μετά τους πρώτους 6 μήνες έχει καμία προσφορά όταν βάζεις 5 ή 10 , (χωρίς να ενεργοποιήσεις πακέτο) όπως τώρα που δίνει 500mb η 1gb? +ομιλια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athonas Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Το PayPal σου έστειλε απόδειξη στο email σου...? Που είναι συνδεδεμένο με την PayPal ότι έγινε η συναλλαγή Ναι, βεβαιότατα και μάλιστα όπως ανέφερα, επιβεβαιωτικό email από την cosmote. Σε κάθε περίπτωση το ανησυχητικό είναι ότι οι μηχανισμοί ελέγχου της εταιρείας αδυνατούν να ανταποκριθούν επαρκώς, καθώς είναι πολύ πιθανό το συμβάν να οφείλεται σε δόλια ενέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Το μικροτερο ποσο ανανεωσης δεν ειναι 10 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Το μικροτερο ποσο ανανεωσης δεν ειναι 10 ευρω? 5 είναι με πιστωτική ή PayPal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Στο TopUp (στη σελίδα της cosmote) δεν έχει πλέον επιλογή για Paypal;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Στην σελίδα Whatsup το έχει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Στην σελίδα Whatsup το έχει κανονικά. Δε σκέφτηκα να κοιτάξω και εκεί. Στο αντίστοιχο της cosmote, https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/topUp.jsp δεν το εμφάνιζε. Τώρα που δοκίμασα πάλι, το εμφανίζει κανονικά!! :) Δούλεψε όμως κανονικά στην εφαρμογή και έκανα την ανανέωση από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantoflakias Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Ποσο κοστίζει ενας αριθμός frog σε καταστημα της cosmote και υπάρχει συνήθως άμεση διαθεσιμότητα για να διαλέξω ενα πολυ πολυ κατα το δυνατον ευκολο νουμερο? Γιατι το ατομο στο οποιο προοριζεται ειναι καποια ηλικιας και παντα ειχε παραπονο για το παλιο του νουμερο οτι δεν το θυμοταν με τιποτα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Ποσο κοστίζει ενας αριθμός frog σε καταστημα της cosmote και υπάρχει συνήθως άμεση διαθεσιμότητα για να διαλέξω ενα πολυ πολυ κατα το δυνατον ευκολο νουμερο? Γιατι το ατομο στο οποιο προοριζεται ειναι καποια ηλικιας και παντα ειχε παραπονο για το παλιο του νουμερο οτι δεν το θυμοταν με τιποτα. Ευχαριστω Λευκό αυτοκόλλητο στο πισω μερος της συσκευής με γραμμένο το νούμερο του. Και απο πανω διαφανές σελοτέιπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 (edited) έχω 4,44 ευρώ προσπαθώ με μήνυμα 17317 στο 1330 να πάρω τα 2 γιγα αλλά μου λέει δεν επαρκεί το υπόλοιπο .γιατί; αφού 4,44 δεν κάνει το πακέτο;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited June 28, 2018 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 έχω 4,44 ευρώ προσπαθώ με μήνυμα 17317 στο 1330 να πάρω τα 2 γιγα αλλά μου λέει δεν επαρκεί το υπόλοιπο .γιατί; αφού 4,44 δεν κάνει το πακέτο;; Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΜάλλον δεν σε αφήνει να έχεις 0 υπόλοιπο, ίσως? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Μάλλον δεν σε αφήνει να έχεις 0 υπόλοιπο, ίσως? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τέλος πάντων επειδή καιγόμουν πήρα με 4 ευρώ το giga week. μόνο από το σαιτ myinternet..... γιατί αλλιώς επειδή δεν το πήρα χαμπάρι και τελείωσαν τα δεδομένα και από τις 2 σιμ δεν με άφηνε από καμία εφαρμογή να κάνω ανανέωση χρόνου! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts