Jump to content

pantoflakias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    154
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pantoflakias

  1. Γενικά στέλνουμε μηνύματα κυρίως όποτε αυτό προέχει. Για χρόνο ομιλίας συνήθως έχω και στην δεύτερη κάρτα που συντηρώ. Μεγάλη αναγκη έχω όμως δεδομένα περίπου 5 gb το μήνα που μέχρι τώρα την κάλυπτα και επίσης με που συντηρώ. Σκέφτομαι ότι με what's up όπως βλέπω τώρα τις προσφορές και τα πακέτα της ίσως δεν χρειάζεται και θα με κάλυψει να πάμε σε what's up. Δε θέλω βέβαια να βγαίνουμε εκτός θέματος εδώ με συγκρίσεις γιατί δεν επιτρεπεται. Νομίζω ότι θα καταλήξω να τα κάνω what's up και τα δυο
  2. Παιδιά το πακετο 300λεπτα και 300sms προς frog είναι μόνιμο? Δεν αναφέρεται στη σελίδα παρά μόνο στο app. Αν είναι μόνιμο και όχι προσωρινό δε θα χρειαστεί να κάνω το κινητό μου what's up από frog που είμαι τώρα... Γιατί πήρα της φίλης μου μια κάρτα what's up και δεν ξέρω τι να μετατρέψω σε τι. Το δικό της σε frog η το δικό μου σε what's up. Βασικά μηνύματα στέλνουμε και μιλάμε αλλά όχι πολύ σε κλήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτερων Για τη μετατροπή πακέτου καρτοκινητης αν θυμάμαι μετά το ΑΛΠΑΚ σου στέλνει τις οδηγίες που συμπεριλαμβάνουν και το frog?
  3. Δεν μου βγάζει στην εφαρμογή της frog την ενεργοποίηση για τα 6gb ενώ υπάρχει ακόμα η ξεχασμένη για τα απεριόριστα για μια εβδομάδα που έχει ήδη λήξει. Έκανα και διαγραφή cache εφαρμογής τίποτα. Μου έχουν στείλει και μήνυμα αλλά ο σύνδεσμος του μηνύματος απλά ανοίγει την εφαρμογή.
  4. Εντάξει παιδιά τώρα είμαι ενήμερος. Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!
  5. Νέο χαράτσι? Δεν βρίσκω κάτι.
  6. Είχα 0 υπόλοιπο. Έβαλα 12 ευρώ για να πάρω τα 20 γβ όπως μου είχε στείλει μήνυμα προσφορά. Μου έβαλε κανονικά τα 20 GB. Δεν έλεγε κάτι για κρατήσεις... Και μου άφησε υπόλοιπο 8.71
  7. Με φόρτωμα 12 ευρώ περισσεύουν 8.71 υπόλοιπο??? 3,3 ευρώ κρατήσεις?
  8. pantoflakias

    Meizu M6T

    Αγόρασα και εγώ το κινητό το πήρα σήμερα και έχω να παρατηρήσω τα εξής. Το play store κολλάει σε μια άσπρη οθόνη κατά την πρώτη έναρξη και μενει εκεί κολλημένο. Αν κάνεις κάτι άλλο πω πατήσεις μια άλλη εφαρμογή ξεκολλάει και το store. Αν το επαναφερεις καταργήσεις δλδ τα update το πρόβλημα διορθώνεται μέχρι να ξανακάνει update οπότε πάλι παρουσιάζεται το πρόβλημα. Έκανα επαναφορά εργοστασιακων το πρόβλημα επιμένει. Μιλαω για την 3/32 έκδοση.
  9. Επιβεβαιωνω και εγώ! Εγινε ο διπλασιασμος τελικά και ας αργησε. Τέλος καλό όλα καλα:)
  10. ας ελπίσουμε οτι δεν καταργήθηκε, και η κοπέλα στο 1330 να ειναι απλά απομεινάρι σε καποια αυτοματοποίηση που ξεχάστηκε να απενεργοποιηθεί λογω τριημέρου...:(
  11. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, καλή φώτιση και καλή σου χρονιά:)
  12. Είναι εβδομάδα διπλασιασμου, το λέει και στο 1330 μολις μπαίνεις, αγόρασα ένα πακετάκι αλλα δε μου έκανε διπλασιασμό...Τελευταία ανανεωση χρόνου ομιλίας εκανα στις 2/12, δεν ξερω αν φταιει αυτο ή οντως εγινε καποιο λάθος. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω τωρα υπολοιπο 0.19Ε για τηλεφωνο στην εξυπηρέτηση
  13. pantoflakias

    LG K10

    Πρέπει να έχουν βελτιώσει την αντικειμενικότητα της ένδειξης στάθμης της μπαταρίας...Η απλά έχουν φτιάξει κάποιο σοβαρό drain που χαλούσε την ανάγνωση. Στην εμπειρία χρήσης δεν βλέπω διάφορες ούτε στην διαχείριση της RAM. Αν και δεν είμαι κατάλληλος κριτής γιατί δεν κάνω βαριά χρήση μια εφαρμογή άντε 2 εχω ανοικτές ταυτόχρονα.
  14. pantoflakias

    LG K10

    Η μπαταρία και σε μένα φορτίζει εκνευριστικά αργά ακόμα και τώρα που έχει πέσει στο ναδιρ σε χωρητικότητα θέλει 4 έως 5 ώρες να φορτίσει. Δεν έχω αυθεντικό φορτιστή αλλά έχω δοκιμάσει καμιά 10ρια και 2 powerbanks καλές. Νομίζω ότι τρέχει κάποιο εσωτερικό περιοριστικό ρεύματος φόρτισης στα 0.5Α...
  15. pantoflakias

    LG K10

    Στο κ430 το δικαρτο κ10 δεν περνάνε custom rom λόγω του οτι η lg έχει κλειδώσει οτι μπορούσε να κλειδωθει...στη main. Όποτε την lineage την ξεχναμε. Το κινητό λειτουργεί καλά αλλά ορισμένες φορές ξεκινάει να περιορίζει το multitasking ακόμα και με 2 η 3 ανοικτές εφαρμογές κλείνει τυχαία οτι θελήσει κατά βούληση.
  16. Μπερδεύει αυτό το countdown δίνει σαφή πρώτη εντύπωση ότι διαρκεί μόνο για το τριήμερο της εθνικής μας εορτης. Αλλά τελικά έχουν 30 μέρες διάρκεια τα data.
  17. Σας κάνει ανανεωση υπολοίπου μέσω ιστοσελιδας/mycosmote? Σε μενα ενω ειχε επιτυχει την προηγουμενη φορα, εχοντας αποθηκευσει και χρεωστικη καρτα τωρα αποτυγχανει. Ολη μερα χθες εβγαζε ενα σκετο αποτυχια συναλλαγης...σημερα βγαζει λαθος αριθμος κινητου! Λεφτουδακια φυσικα εχει η καρτουλα. Λετε να απεπεμψαν το βατραχακι απο την mycosmote διαχερισιση? Εμφανιζει παντως υπολοιπο λεπτα ομιλιας και MB. Με το ζορι θελουν να με βαλουν δηλαδη να παω στο περιπτερο για καρτα να πληρωνω και τα παραπανω που ζητανε.
  18. pantoflakias

    LG K10

    ακυρο το μηνυμα το προβλημα με το κινητο λύθηκε μονο του...
  19. Ας βγαλουν τα εκατομμυρια ακριβαινοντας τα δεδομένα βαζοντας πχ ειδικό τέλος στο 4G σαν ειδος πολυτελειας (αν δεν το πληρωνεις να περιοριζεσαι στο bandwidth του 3G που καλλιστα μπορει να καλυψει το 90% ολων μας...) και βγαζοντας απο τις αυξησεις κοστους ενα βασικο αγαθο όπως η ομιλία και η διαρκεια ισχυος των ζεστων ευρω που βαζουμε απο την τσεπουλα μας. Εγω βλεπω μια προσπαθεια να πνιξουν την φτωχολογια που συντηρει Q και frog. Συγνωμη αν γινομαι γραφικος.:confused:
  20. https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T23B/section/anakoinoseis_xreoseon Και η cosmote στο καρτελ απαξιωσης των καρτοκινητών, 2 μήνες η διάρκεια ισχυς της κάρτας. καθε ανακοίνωση πλέον για κακο. Στις αλλες χωρες ο ενας παροχος κανει προσφορες και ο αλλος προσπαθει βασει των κανονων ανταγωνισμου να κανει καλυτερες. Στη χωρα μας ο ενας παροχος ριχνει την αξια του προιοντος του, το ακριβαινει και φυσικα χανει πελατες, και ο αλλος παροχος αντι να το εκμεταλλευτει να μαζεψει τους χαμενους πελατες, ακριβαινει και αυτος το προιον του σχεδον σε μορφη καρμπον σα να μη θελει να προσβαλλει τον ανταγωνιστη του. Λες και ψηφιστηκε νομος που οριζει τις τιμες της αγορας. Αυτο εμενα μου κανει οτι ολοι καθονται σε ενα τραπεζι και βασει χρονοδιαγραμματων κανουν οτι εχει προκαθοριστει για το κακο της τσεπης καθε ελληνα. καρτελ.
  21. Ξεκίνησε εβδομάδα διπλασιασμου πριν 5 λεπτά. Αγοραστηκε ήδη πακετακι 60+60΄ δωρο
  22. Ποσο κοστίζει ενας αριθμός frog σε καταστημα της cosmote και υπάρχει συνήθως άμεση διαθεσιμότητα για να διαλέξω ενα πολυ πολυ κατα το δυνατον ευκολο νουμερο? Γιατι το ατομο στο οποιο προοριζεται ειναι καποια ηλικιας και παντα ειχε παραπονο για το παλιο του νουμερο οτι δεν το θυμοταν με τιποτα. Ευχαριστω
  23. Ολα εντάξει, ανανεωσα με 5 ευρώ online (cosmote.gr) με την κάρτα μου και εκανα την αλλαγη πακετου. Πηρα τηλεφωνο και ενεργοποιησα και τα 600΄ προς frog με καθε ανανεωση. Δυστυχως δε μου εδωσε τα 60' μαλλον γιατι δεν ειναι νεος αριθμος αλλα αλλαγη πακετου? δεν ξερω. Παντως μου εστειλε μηνυμα οτι ισχυουν τα 100' δωρο με καθε ανανεωση 10ευρω για 6 μηνες. edit, με καποια καθυστερηση τελικα μου εδωσε και τα 60' + 500ΜΒ προς ολους! ολα οκ! χιλια ευχαριστω.
  24. χιλια ευχαριστω! πραγματικα να είσαι καλά apagogeas! Τα 100' ειναι δωρο με 10 ευρω ανανεωση ασχετως του πακετου ομιλιας που θα αγορασεις και το πακετο που αγορασες ξεκινα να εξαντλειται αφού καταναλώσεις τα δωρεαν αυτα 100'? Την εβδομαδα διπλασιασμου, αν κανεις 10ευρω ανανεωση παιρνεις 100+60+60 αν αγορασεις πακετο ομιλιας? Ευχαριστω και παλι!
  25. καλησπερα παιδιά. Εχω σαν 2η σιμ μια κοσμοκαρτα που εχω να της βαλω χρονο ομιλιας καπου 7-8 μηνες, και περιεργως ελεγα εδω και καιρο οτι θα ειχε διαγραφει εντελως αλλα ακομα ζει και με κληση στο 1314 ειδα οτι μαλλον μπορω να κανω ακομα ανανεωση. Σκεφτομαι να της κανω μια 10ευρω ανανεωση και μετα να την κανω φρογκ. Μπορειτε να μου πειτε πως ακριβως γινεται και αν το κοστος ειναι ακομα 3 ευρω? Ευχαριστω
×
×
  • Create New...