Jump to content

marlboro man

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.643
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by marlboro man

  1. Σε 7 μερες μπορεις να επιστρεψεις το προιον και να παρεις τα λεφτα σου, χωρις να χρειαζεται να τους πεις καποια δικαιολογια. Ειναι υποχρεωμενοι να το δεχθουν.
  2. για δοκιμασε με nova launcher
  3. προσωπικα χαλαρος ειμαι. Εσυ γιατι εκνευριζεσαι; οταν τα φτιαξει θα το αναφερω. Μεχρι τοτε, γιατι δεν θες να λεγονται; Ουτε εβγαλα σαπια τη συσκευη, αναφερω συγκεκριμενα προβληματα.
  4. Δεν το αναφερει κανεις γιατι οι περισσοτεροι που δοκιμαζουν κινητα ειναι ασχετοι ή δεν ασχολουνται οσο πρεπει ή απλα τσεπωνουν τα εισητηρια που τους δινουν οι εταιριες. Σε κανενα review δεν ειδα τα προβληματακια που μπορει να διαπιστωσει ενας μεσος χρηστης σε 1 μερα χρησης. Πολυ δε περισσοτερο ενας αγοραστης Oneplus που υποτιθεται ειναι πιο ψαγμενος. Το hardware ειναι κορυφαιο αλλα χαντακωνεται απο το μετριο software. Πριν λιγες μερες ανεφερα το DND το οποιο δεν απενεργοποιειται αυτοματα. Τελικα το ιδιο συμβαινει και με το bedtime mode! Βαζεις nova launcher (χωρις navigation buttons) και κανεις swipe up για να πας στη κεντρικη οθονη και θελει 2΄΄για να εκτελεσει την εντολη! Βαζεις τα navifation buttons και το κανει αμεσως.
  5. μα δεν ειρωνευομαι! Οντως το εχω ενεργοποιημενο γιατι αλλιως η αποδοση δεν ειναι αυτη που πρεπει
  6. ναι γιατι αλλιως ειναι σα να εχεις παλιο τηλεφωνο.
  7. εχω ρυθμισει το DND να μπαινει αυτοματα το βραδυ, ενεργοποιειται κανονικα, αλλα δεν βγαινει ποτε! Μονο αν το απενεργοποιησω εγω.
  8. δεν εχει λογικη να βλεπεις τηλ 5ετιας να τρεχουν αερα και αυτο εδω να λαγκαρει.
  9. μην τρελενεστε με τους φορτιστες, οποιοσδηποτε κανει. Αν φορτιζετε βραδυ, καλο θα ειναι να ειναι με αργό φορτιστη. Η ζωη ειναι μικρη για να ασχολουμαστε με μια μπαταρια που κανει 30€
  10. να συμπληρωσω πως το κινητο εχει καλυτερο σημα & wifi απο το iphone 14 pro.
  11. κανενα καλο τζαμακι για την οθονη βρεθηκε;
  12. δουλεψε αυτο που προτεινες, εβγαλε την επαφη, αλλα δεν την εχει το ιδιο κεντραρισμενη με τα υπολοιπα εικονιδια(!) και δεν σε αφηνει να κανεις απευθειας κληση στην επαφη, αλλα ανοιγει την καρτελα της επαφης. η μερομηνια πχ φαινεται Τεταρτη, Φεβ 14.
  13. Αλλο κουφο: Θελω να βαλω shortcut μιας επαφης στη κεντρικη οθονη. Το ακνω μεσα απο απο τις επαφες, αλλα δεν εμφανιζεται ποτε στην κεντρικη οθονη. Λεω, θα εκανα λαθος, το ξαναδοκιμασω και μου λεει "η επαφη υπαρχει ηδη στην κεντρικη οθονη"! κανω κατι λαθος?
  14. ξεχασα να πω πως αυτο με την φωτεινοτητα το ειχα και στο 7T pro. Δεν λυθηκε ποτε. Περιμενω λιγες μερες να δω αν θα προσαρμοστει. (υποτιθεται πως το κανει)
  15. Πολυ λιγα αρχικα σχολια. Η αυτοματη φωτεινοτητα δεν δουλευει οπως πρεπει. Εισαι σε δωματιο με λιγο φωτισμο, εχεις βαλει την φωτεινοτητα εκει που θες, κλειδωνεις το τηλ, και οταν το ανοιξεις παλι, εχει κατεβασει τη φωτεινοτητα μονο του παρα πολυ. Το κανει σχεδον παντα και ειναι εκνευριστικο. Δεν μπορεις να φτιαξεις την ημερομηνια με τον τροπο που θες, ακομη και αν βαλεις region την Ελλαδα. Η συσκευη ειναι πολυ γρηγορη αλλα περιστασιακα βλεπεις κατι χαμενα καρε, ειδικα στο scroll του weather, λες και ειναι στα 60hz (δεν ειναι). Το AOD δουλευει μονο για 1-2 λεπτα και κλεινει. Τι AOD ειναι τοτε; Τα ακουστικα που ειναι δωρο ειναι εξαιρετικα!
  16. ναι ηρθε πριν λιγο το δεμα, θα το παρω στα χερια μου το απογευμα
  17. Δε νομιζω πως θα το φερουν στις 19, σημερα ή αυριο θα παραλαβουμε. edit: ηρθε ειδοποιηση οτι βγηκε το δεμα προς παραδοση σημερα
  18. μολις... Arrival in the destination country/destination area. οποτε ισως παραλαβω αυριο.
  19. εχει επιλογη να βαλεις οποιαδηποτε εφαρμογη στα 120.
  20. Dear customer, Thank you for contacting DHL eCommerce regarding the delivery of your shipment. The latest status of your shipment is: "The international shipment has been processed in the export parcel center" (We, 07.02.2024, 06:04, Germany). The shipment is currently on its way to the destination country and once it arrives, it will be handed over to a local provider for the final delivery. You may expect your parcel in 1 up to 3 business days. Best regards, Customer Service Team Global Recipient Service DHL eCommerce
  21. Ακόμη στη Γερμανία δείχνει πως είναι το τηλέφωνο!
  22. βασικα απο οτι ειδα δεν βγαζει η συγκεκριμενη εταιρια για τα Oneplus... ακομη ετσι το δειχνει. σε σας εδειξε τα ενδιαμεσα σταδια πριν το παραλαβετε ή ηρθε κατευθειαν ειδοποιηση μονο οταν εφτασε Ελλαδα;
×
×
  • Create New...