Jump to content

apagogeas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    182
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by apagogeas

  1. Συστημικό πρέπει να είναι το πρόβλημα, τα 1500' μοιάζουν σαν να τα αναγνώρισε το σύστημα ως προσφορά των 1500' προς φρογκ κάθε ΣΚ που λήγει κάθε Κυριακή βράδυ. Κάποιος αλγόριθμος δεν λειτουργεί σωστά και τα διαχώρισε. Κράτα το screenshot που δείχνει τα 1500' να λήγουν την άλλη βδομάδα (ως πειστήριο ότι δεν ήταν η προσφορά των 1500' του ΣΚ) και θα το έχω και εγώ υπόψη ότι μπορεί να γίνει αυτό, μαζεύονται και μένα τα λεπτά γιατί πολλές φορές δε μιλάω τόσο. Ενημέρωσε τι έγινε τελικά. Τα δείχνει ως λεπτά προς όλους η προς φρογκ;;
  2. Τώρα που το λες το έκανα αυτό πριν μέρες που το διάβασα εδώ, δήλωσα Ουκρανία ως favorite, αλλά δεν είδα κάτι να γίνεται και το ξέχασα. Λογικά από αυτό θα είναι! Αλλά τελείως στα μουλωχτά τα έδωσε σήμερα, ούτε μήνυμα όυτε κάτι έστω να πουν "να κοίτα εμείς σου κάνουμε δώρο".
  3. Είδα σημερα 30gb από το πουθενά με διάρκεια 1 μήνα. Κάνανε κάποιο δώρο; Ηδη τα έλαβα χωρίς να κάνω κάτι ούτε ήρθε κάποιο μήνυμα. Δεν είδα κάπου ανακοίνωση.
  4. Να ρωτήσω κάτι που όπως το διαβάζω με μπερδεύει και θ΄'ελω να είμαι σίγουρος. Σε αυτό το PDF λέει το εξής: "Σε περίπτωση που ο συνδρομητής ενεργοποιήσει νέο πακέτο GB πριν τη λήξη του προηγούμενου, το άθροισμα των GΒ όλων των ενεργοποιημένων πακέτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι την ημερομηνία λήξης του πακέτου που λήγει τελευταίο χρονικά." Όπως το διαβάζω καταλαβαίνω ότι υπάρχει μόνο ένα συνολικό άθροισμα για GB και μια ημερομηνία λήξης, δηλαδή αν είχα πχ το πακέτο 10GB/10 ευρώ που λήγει τη Χ ημερομηνία και πάρω το πακέτο 200GB/25 ευρώ, αυτό θα συμψηφιστεί με το αρχικό πακέτο και θα έχω ένα νέο σύνολο GB με ημερομηνία 30 μέρες από την αγορά του τελευταίου πακέτου. Έτσι λειτουργεί ή κάθε πακέτο ανανεώνεται μόνο με το ίδιο πακέτο όπως κάνει η vodafone στο δικό της On Spot?
  5. Δώρο 20gb και 1000' μέχρι 1/5. Αν δε το βλέπετε στην εφαρμογή με κλήση στο 1330 και πατάτε το 0. Μπράβο στη cosmote για αυτά τα δώρα.
  6. Δε ξέρω τι έγινε, δε δούλεψε έτσι όπως το λες. Έκανα flash με αυτό που λέει αυτός στο video https://www.youtube.com/watch?v=WkdICE-3Iwg και αμέσως λειτούργησε με τη sim της cosmote (πχ βρήκε το προφίλ αμέσως αυτόματα) ενώ πριν το flash δεν έβρισκε τίποτα, ούτε προφίλ ούτε σύνδεση, δε γινόταν τίποτα. Έτσι το είχα ρυθμίσει το APN όπως το λες αλλά δε δούλεψε.
  7. Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς, έχω τη MiFi συσκευή της Vodafone με έχει εξυπηρετήσει μια χαρά αλλά σε περιοχές που δεν έχει καλό σήμα η Vodafone μπορώ να χρησιμοποιήσω SIM άλλης εταιρίας που θα έχει καλύτερο σημα; Δοκίμασα με τη βασική μου κάρτα της cosmote, υποθέτω έθεσα σωστά τα APN στο προφίλ του MiFi αλλά δεν είδα πρόσβαση. Είναι κλειδωμένη η συσκευή; Το έχει κάνει κανείς να μου πει πως θα το ξεκλειδώσω η τι πρέπει να κάνω/ρυθμίσω αν τελικά γίνεται;
  8. Οκ ευχαριστω, κατάλαβα 😞
  9. Έχει κανείς απάντηση σε αυτό; Να σημειώσω, όταν λέω κάρτα δεν εννοω το wifigreece που αναφέρεται, εννοώ χρηματική ανανέωση από τη σελίδα της cosmοte ή την εφαρμογή. Τα MB λήγουν σήμερα το βράδυ.
  10. Εδώ και κάποιους μήνες έχω μαζέψει αρκετά GB βάζοντας κάρτα κάθε μήνα που δίνει τα δωρεάν 1.5 GB. Ήθελα να επεκτεινω τη λήξη χωρίς να βάλω νέα κάρτα χρησιμοποιώντας το SMS 120mb στο 1330. Αντί να τα ενώσει, τα έχει κάνει 2 ξεχωριστά πακέτα και φυσικά δεν έκανε επέκταση ληξης των αρχικών gb οπότε κλαίω τα 3€. Σταμάτησε να λειτουργεί αυτό η τα δωρεάν mb από κάρτα δεν κανουν συμψηφισμό με πακέτα;; Αν ναι, λειτουργεί κάποιο άλλο πακετο για να επεκτείνει τα GB χωρίς να βάλω κάρτα;
  11. Εμφανίστηκε επιλογη 200 GB στα 19.9 € στα πακέτα του On the spot πέρα τα γνωστά που έχουν παγιωθεί (10GB 4.95€ και 40GB 9.95€) , νεα προσθήκη πρέπει να είναι δε το θυμάμαι από πριν.
  12. Γιατί να σε περιορίσει στη ταχύτητα; Τα έχεις πληρώσει για να τα φας όπως θες και δεν είναι άπειρα data για να έχουν λογικά ένα περιορισμό για να αποφύγουν τη καταχρηση. Προσωπικά δεν έχω δει περιορισμό αλλά έχω δει μείωση ταχύτητας τις ώρες αιχμής.
  13. Κ εγώ το τσεκαρω και χρεώνει ακριβώς ότι περιμένω, όχι μόνον σε μια κλήση αλλά σε βάθος μερικών κλήσεων, είναι καθαρά χρέωση από το πρώτο δευτερόλεπτο. Αν βλέπεις κάτι άλλο πες τους να το διορθώσουν.
  14. Σε 10 μήνες που το έχω πάντως τόσο στο MiFi όσο και στο κινητό που έβαλα τη SIM τους τελευταίους 2 μήνες δεν έχει έρθει ποτέ τίποτα πέρα την ενημέρωση για το λογαριασμό με SMS ή τον 6-ψήφιο κωδικό για να δω τι χρωστάω από τη σελίδα της vodafone. Τώρα απενεργοποίησα και όλες τις συναινεσεις που πόσταρε ο CaptainNickGR και δε το είχα πάρει χαμπάρι ότι υπάρχουν στην εφαρμογή.
  15. Επείδή το ψάχνω και εγώ με αυτά (και έχω ψιλοχαθεί), που είδες το απεριόριστο; Ότι βρίσκω είναι κλήσεις από Ελλάδα σε Ελλάδα Greece (Landline) 0.006€, Greece (Mobile)0.007€ με caller ID και ακόμα πιο ακριβό χωρίς caller ID (τι είναι το caller ID;;;). Επίσης τα text messages λειτουργούν σαν τα κλασικά SMS; πχ έχω ένα γνωστό που δε χρησιμοποιεί καθόλου data, θα δέχεται κλήσεις και SMS κανονικά μέσω του calling credit και την εφαρμογή MobileVoip που θα έχω εγκατεστημένη στο κινητό μου;
  16. Εμένα με έχει ξελασπώσει πάντως αυτό της vodafone, το έχω δει σαν 10 ευρώ fix τιμη -> 120 το χρόνο για να έχω ιντερνετ όπου προκύψει στο άσχετο, τα GB μαζεύονται όταν δε το χρησιμοποιώ και έχω όταν βρίσκομαι σε διάφορες καταστάσεις. πχ νοίκιασα ένα σπίτι για 4 μήνες και δεν είχε γραμμή τηλεφώνου, πότε να κάνω αίτηση να έρθει τι και όταν θα έφευγα δηλαδή θα είχα και την ποινή γιατί θα σταματούσα τη σύνδεση; Πήρα το Wifi on the spot και ξεμπέρδεψα και κάλυψα όλες τις ανάγκες (δουλειά, διασκέδαση με ταινίες και youtube) όπου και αν βρεθώ εκείνη τη στιγμή και για όσο χρειαστεί. Πατρικό το καλοκαίρι δεν έχει επίσης ιντερνετ (παλιά κατασκευή). Μια χαρά πάλι το on the spot. Θα γκρινιάξω μόνο αν δε πιάσει σήμα εκεί που βρίσκομαι. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν είναι για torrent φυσικα αλλά όλα τα άλλα τα καλύπτει πολύ ικανοποιητικά.
  17. Δεν υπάρχει κάποιο λογικό όριο να πεις, τα 25gb που ανέφερα πχ προέκυψαν γιατί εκείνη τη μέρα κατέβηκε ολόκληρο windows update. Δυστυχώς η ευτυχώς δεν έχω σταθερή γραμμή εκεί που μένω κ αναγκαστικά τη βγάζω με WiFi on the spot της Vodafone κ τη cosmote όταν δίνει κάτι δωρεάν. Δεν είναι ότι πέφτουμε με τα μούτρα να εξολοθρευσουμε το bandwidth. Αν δε ξέρεις τι γίνεται κ τι κάνει ο άλλος η τι συνθηκες κ ανάγκες εχει γίνονται άτυχη σχόλια όπως κάποια παραπάνω. Edit: ατυχή σχόλια όπως και παρακάτω.
  18. Δεν εχει, μια μέρα κατανάλωσε 25GB και μέχρι στιγμής πάνω από 60GB στις 2 βδομάδες που το έχω ενεργοποιήσει - χρήση για netflix, youtube και οτιδήποτε άλλο ως hotspot σε 3 υπολογιστές. Το μόνο κακό είναι ότι μάλλον το έχουν ενεργοποιήσει πολλοί πλέον και το δίκτυο σέρνεται πλέον ιδιαίτερα τα ΣΚ. Δε το βλέπω να κάνει throttling πάντως, όταν μπορεί να δώσει πάει σφαίρα.
  19. Όχι, έχει τη παρακάτω εικόνα όπως φαίνεται στην εφαρμογή, έχω σβήσει το νούμερο. Πατάω στο Learn more και με πετάει να κατεβάσω την εφαρμογή που έχω ήδη εγκατεστημένη. Στην ίδια την εφαρμογή δε βλέπω πουθενά αυτό το + που εχει πάνω δεξιά στον κύκλο. EDIT: Δεν έχω άλλο νούμερο vodafone. Η προσφορά με πάει στο vodafone.gr όπως φαίνεται στην εικόνα.
  20. Αν δεν αφορά τον αριθμό μου γιατί εμφανίστηκε στα my offers ως exclusively for you κ λέει τον αριθμό μου; Τόσο χαλί εφαρμογή έχουν που δε ξέρουν που εμφανίζουν τι; Έψαξα να βρω πληροφορίες για τη προσφορά, κάτι για το cu βρήκα μόνο.
  21. Ξέρει κανείς πως ενεργοποιω τη προσφορά free unlimited data κάθε ΣΚ ως 21/6 που εμφανίστηκε στο Vodafone app στο my offers? Έχω το WiFi on the spot κ η σελίδα των πακέτων έχει τα κλασικά 10gb/40gb και στο app δε βρίσκω πως γινεται.
  22. Μόλις μου ήρθε ένα SMS από Φρογκ που λέει "Μόλις ενεργοποίησες το Message+ & Call+ & έλαβες δωρεάν 500MB για 7 ημέρες". Φυσικά δεν έκανα καμία ενεργοποίηση κάπου, ξέρει κανείς τι είναι αυτό, από που ήρθε και γιατί ήρθε; Το κυριότερο, έχει κάποια χρέωση και αν ναι πως απενεργοποιείται; Τα 500ΜΒ πάντως ήρθανε ως δώρο.
  23. Αν υπάρχει κάτι να ρυθμιστεί ναι. Αυτοί έλεγαν ότι θα ρυθμίσουν την sim να μπορέσει να λειτουργήσει με το MiFi. Δεν υπάρχει τίποτα να ρυθμίσουν πάνω σε αυτό. Μετά τι να ρυθμίσουν, το ρουτερ? Να μου στήσουν το DHCP ας πούμε? Ή να μου δημιουργήσουν account στη σελίδα της vodafone; στην ουσία θα χρεωναν 20 ευρώ για να βάλουν την sim στο MiFi, αυτό ήταν μόνο. Μη τρελαθούμε κιόλας. Αφού το έκανα μόνος μου και είδα τι χρειάζεται (τίποτα δηλαδή) φάνηκε ότι ήταν απατεωνιά. Η εξυπηρέτηση που μίλησα ήταν ξεκάθαρη, το MiFi είναι έτοιμο να λειτουργήσει, δεν έχει κάτι να ρυθμίσεις, βάζεις τη κάρτα και δουλεύει. Αυτοί στο μαγαζί έλεγαν πρέπει να το ρυθμίσουν για να δουλέψει. Με το που είπα στο παιδί ότι δε πρόκειται να δώσω 20 ευρώ για να κάνουν τι ακριβώς, άρχισαν να τρέμουν τα χέρια του. Προφανώς δε περίμενε να τον κολλήσω έτσι, ούτε όμως και να το αφήσω έτσι, όχι για μένα, για άλλους πελάτες που δε κατέχουν από αυτά. Χειρότερο από μια κακή εξυπηρέτηση λόγω πχ άγνοιας είναι να προσπαθεί κάποιος να σε κοροϊδέψει.
  24. Ενημέρωσα τη vodafone σχετικά με τα 20 ευρώ που μου ζήτησε ο τεχνικός έξτρα για να "ρυθμίσει" και καλά τη MiFi συσκευή. Η vodafone λέει ότι βάζεις τη κάρτα και λειτουργεί απ'ευθείας. Αυτό της λέω και εγώ, δηλαδή τι ακριβώς θα χρέωναν με 20 ευρώ να ρυθμίσουν στο MiFi; Τέσπα θα το ψάξουν να δουν τι γίνεται σε εκείνο το κατάστημα, δε ξέρω αν θα πάρω ποτέ ενημέρωση πάντως το καθήκον μου το έκανα.
  25. Η εφαρμογή δεν δίνει τέτοια δυνατότητα, δεν είδα κάτι σχετικό ούτε θυμάμαι να έχει κάτι τέτοιο για αφαίρεση και το cosmote ID στην ιστοσελίδα. Δε ξέρω πως μπορεί να γίνει, ίσως με κλήση στη cosmote στο 13888 να το κάνουν χειροκίνητα;
×
×
  • Create New...